80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lavitacım.. sizinde başınız sağolsun... sivilceni de takma kafana.. sıkmışsın ama hemen geçmez şişliği ve izi.. zamanla geçer inş.. benimde belimde çıkmıştı 2 tane biri geçti kayboldu biri halaa duruyo içi sert et beni şeklinde kaldı.. 3 sene fln oldu.. ama bana bi zararı yok önemsemiyorum.. şimdi sana ne desem yalan olur ama içinde bişey kalmadıysa şişliği de iner bikaç güne kadar...

alnağmecim allah yardımcınız olsun arkadaşım... i,nşallah kısa zamanda bulunur..

amin kızlar.. Kuzenım kızdı.. Deli gibi arıyoruz.. Abisi sokaklarda arkadaşılarını arayıp duruyor bakalım.. Umarım başına birşey gelmeden bulunur.. Bu sıkıntıyla öğlen yemek yiyemedim. sabah kahvaltısında 2 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, 2 ad. y.zetin arada da 3 ad. altınbaşak bisküvi yedim kızlar. Şimdilik bu kadar akşam girebilirsem geleceğim.. Görüşürüz.

kızlar site burdayken ve bi sorun yokken bende listemi fln yaziim..
sabah--------- 1 dilim k.ekmek,1 haşlanmış yumurta,salatalık,1 kk peynir,3 zeytin
ara------------- -
öğlen--------- 4 kaşık kavrulmuş makarna,1 bardak şekersiz çay(makarnayı yemek istemezdim ama eltim çaya çağırınca mecbur kaldım)
ara------------ -
akşam------- 2 kepçe mercimek çorbası,3 kaşık ıspanak,yoğurt
ara------------ -

şimdilik 2 litre su içtim(iyi gidiyorum bugün)
sabah 1 saat tempolu yürüyüş ve 30 dk. aletli spor yaptım....
kızlar bide mekik çekeyim dedim ilkinde daha kalkmaya uğraşırken karnım yırtıldı sanki.. şimdide hapşururken fln bi sancı oluyo anlatamam.. neden oldu anlamadım... inş.geçer çabucak..

iyiyim selmacım.. sen nasılsın? işlerini bitirebildinmi? bahar temizliği yapıyosun sanırım cnmm.. kolay gelsin sana..

üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda bulunur...

ben kılo veremeyen acız bırı oldum artık kıızlar veremıyorum gercekten veremıyorum kendıme hakım olamıyorum..az once ıkı tabak bulgur pılavı yedım..nıye o kadar yedım onuda anlamadım..hadı onuda gectım..gece uykudan kalkıp bıseyler atıstırıyorum..napıyorum ya ben..

yarın hapa baslıycam..bide oyle denıycem kılo vermeyı boyle olmuyor..elma krom hakkın da bılgısı olan varmı?

selam bebeq nidam selma
inşallah iyisinizdir bende herkes gibi buraya bir türlü giremeyenlerdenim işten gelip oturdum
çok şükür girdim
geçmişi okudum.alnağmeye üzüldüm, lavitacım sivilceni kafana takma.

yarın hapa baslıycam..bide oyle denıycem kılo vermeyı boyle olmuyor..elma krom hakkın da bılgısı olan varmı?

bu kromla ilgili herkes iyi şeyle söylüyor kilo verdiriyor - muş ben bi hemşire arkadaşla görüştüm
pek doğru bir yol değil dedi vücut krom depolıycağı için biraz sakıncalı olabilirmiş

merak etme sen abla zayiflarsin güzell bi elbise alirsin kendine kaydirigubbakcemile5

sabah 6 tane kepekli bisküvi
ara...
öğlen 2 kaşık pilav 4 kaşık cacık 2 çatal kavurma 2 ince dilim ekmek
ara..
ara..1 simit peynir zeytin ohh kaçırdık yani sabah sağlam bir kahvaltı olmayınca böyle oldu
akaşama yemiycem
1 lt su içtim şu ana kadar
yaa gerçekten buraya yazmayınca soluğu mutfakta alıp kaçamak yapabiliyorum çok kötü ya

böyle seyler kullanmayin ablam yaaa,.......
size bir olay anlatayim...
amcamin haniminin babasi kanserden vefat etti...
adam su TV deki sigara birakma spreyden aldii, görmüssünüzdür, adam cok neseliiii saglikli biriydiii, birden kanser olduu. benneyaptımki doktorlar bilemedi neden amaa biz bu spreyden süphelendik... cünkü agzini gözünü hep yara yapmistii...

böle seyler kullanmayinnn, zayiflamanin tek yolu BOGAZIMIZI TUTMAK VE BEYNIMIZE YERLESTIRMEK, baska saglikli olm,az

aynen katılıyorum fıstık

vücuda dışardan müdahele yok hatta şu zayıflama sauna eşofmanları bile sağlıklı değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…