kızlar merhaba.. Çok acayip sıkıntılıyım.. 17 - 18 yasında kuzenım c.tesi den beri kayıp.. Çok moralim bozuk kızlar.. Beni biraz mazur görür müsünüz? buralarda olucam ama inan elimi kıpırdatmak bile istemiyorum.. Çok merak ediyoruz..
yarın hapa baslıycam..bide oyle denıycem kılo vermeyı boyle olmuyor..elma krom hakkın da bılgısı olan varmı?
slm kızlarr... gene kimse kalmamış ben gelene kadar.. eşim evde olduğundan pek sık giremiyorum... bugün kızı okula bırakıp özdileğe gittik.. kızlar bi bluzlar baktım.. süperdiler.. eşim de destek oluyo artık sen bu hızla temmuz 10 a kadar 75 e düşersin bende alıcam o zaman istediğin giysiyi dedi.. 9-10 temmuzda yeğenimizin düğünü var.. benim eltimin kzı alt katımızda oturuyolar çok yakın o yüzden daha da bi hırslanıyorum..düğünde yenge olarak:)) başrolde olucam şıkır şıkır zayıf olmam lazımm... başarıcam ...
alnağmecim niş. en kısa zamanda bulunur kayıbınız.. sağ sağlim.. başına bi şey gelmeden çıkar ortaya inşallah..
yarın hapa baslıycam..bide oyle denıycem kılo vermeyı boyle olmuyor..elma krom hakkın da bılgısı olan varmı?
böyle seyler kullanmayin ablam yaaa,.......
Size bir olay anlatayim...
Amcamin haniminin babasi kanserden vefat etti...
Adam su tv deki sigara birakma spreyden aldii, görmüssünüzdür, adam cok neseliiii saglikli biriydiii, birden kanser olduu. Benneyaptımki doktorlar bilemedi neden amaa biz bu spreyden süphelendik... Cünkü agzini gözünü hep yara yapmistii...
Böle seyler kullanmayinnn, zayiflamanin tek yolu bogazımızı tutmak ve beynımıze yerlestırmek, baska saglikli olm,az
bebeqcim aylincim msn adreslerini nerden veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?