80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

serracim ne güzel veriyodun,pes etme..ama devamli yapmakta insani bir yerde bitiriyor,en azindan 15 günde bir off günü yapmak canimizin istediklerini abartmadan yemek lazim,benim bir arkadasim haftada bir off günü yapiyordu,kocaman bardak kolasina kadar iciyordu güzel kilo verdi..

bende selamsiz kelamsiz yazdim kusura bakma serracim kafam coook daginik kizim 5.ve 6. dislerini cikariyor ve zorlaniyor yorgunum uykusuzum..

serracım iyiyim arada tabiki kacamak olacak o kadar sıkma kendini ben hafta sonları pek sıkmıyorum haftalık 500 gr gitsin bana göre yeterli zaten ne kadar cok sıkarsan diyetten o kadar cabuk sıkılıyorsun bence

Merhaba kızlar Çok zor gırdım sıteye ay hıÇ gıremıcem sandım ya ıkı gÜndÜr gremedım zaten malum sebepten dolayı ınŞ ÇÖzÜlÜr Şu sorun ya neyse ben akŞam toplu olarak yazıcam YEDıKLERıMı bay

Son düzenleme:
kızlar öğlen yemeği yerine 3 ad. daha altınbaşak bisküvi yedim. Bol su içtim bugün hakketen açım.. Akşam için yemeğim yok.. Ne yiyeceğimizi bilmiyorum..

selam kızlar siteye girmeye çalışıp başaramayınca sinir oluyorum ama şükür girebildim

bugün geç kalkınca kahvaltı da geç oldu tabii 11 de yaptım

2 küçük domates 2 sivri biber 4 zeytin 1 salatalık az peynir bir dilim çok tahıllı ekmek(kendim yaptım makinede)

öğle yemeği saati kaçınca saat 2de küçük bir kase liğht yoğurt1 grisini yedim

saat 5te küçük bir kase liğht yoğurt bir ufak yeşil elme yedim

şimdi yemekten kalktım söylemesi ayıp

akşam da 4 kaşık semizotu yemeği bir dilim ekmek salata ufak bir tavuk butu 2 kaşık bezelye garnitür ile
bir 10 dk sonrada çayımı içicem vakit geçsin diye bekliyorum şimcikte keyif yapıyorum

vuslat2008 afiyet olsun :))
eflatuncum sana da geçmiş olsun cnmm.. acil şifalar...
serracım kaçamaklarının bir sonu olmalı demi ama? şu an bitmiştir inşallah.. biri bana dur desin demişsin duuuuuuuurrr serracım duuuuuuuurrrrrrrr... klava: kaydirigubbakcemile

naber canım nasılsın

aynen bende şimdi yemek sonrası çayımi içiyorum bugün başladım bakalım ne kafar fayda görücem

siteye giremeyince insanın canı sıkılıyor ve sinir oluyor

ben şu günlerde az ve düzenli yeme ve sporun haricinde ekstra bişey yapmıyorum cnmm.. 5i 1 yerde çayım fln var ama yeşil çayı bile şekersiz siyah çay gibi keyifle içemiyorum.. zevk ve alışkanlık meselesi sanırım.... :))

iyi akşamlar arkadaşlar
akşam yemiycektim ama kaçamaklarım var şekersiz kahve
kepek ekmeğe çokkrem

dayanamadım napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…