80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende mayalı yapıyorum ama çabuk bayatlıyo yada puf gibi olmuyo bunun bir püf noktası vardır mutlaka ama ben tam anlayamıyorumm ama tatlı konusunda iyiyim hanii

sütle sıvı yag birazda margarin koy asla bayatlamaz su koyma yaş mayayla yap yaşmayayı kabın icine koy ılık süt koy biraz agzını kapat biraz bekle iycene kabarsın ondan sonra koy öbür malzemeleri

Kızlar bu hafta herkes sercek gibime geliyor,herkes de bir iştah artışı,kaçamaklar,tatlı krizleri... noluyoruzzzzzzz... Bende dahil bi durrrrrrr diyelim şu işe yoksa bu hhaftanın çizelgesi tepetaklak olacak!

selmacım scapula sağolun kızlar bak deniycem selma ben direk atıyorum kendim karıştırıyorum mayayı neyse sağol handerya valla ben kendimden çok korkuyorumm eğer buhaftay ısaymıyorum önüzdeki hafta 1 klodan az verirsemm kızlarr beni silinnnn valla böyle şartlandırıyorum kendimi yoksa şaştım iyiceee haaaa

bbende cok korkuyorum bu hafta artı cıkacagım diye yarında misafirim gelecek bakalım cokmu kacıracagım şimdiden kendme az yemelisin diyorum ama bakalım

kızlar aman dikkat yaa yapmayalımmm olmaz bak ne güzel kilo verdikk sonra tekrar alırız aman allah korusun biz vericezzz almıycaz kaçırmıycazz demi selmacımm

Serracım sen istesende ben seni çıkarmam ki... hem başkansın unutma herkese örnek olacaksın dimi canım o yüzden salma kendini..

serracım artık ben yatıyorum bu gün cok yoruldum halim yok bir bucuk saat de yürüdüm şu an pilim bitti yataga bile gitmeye halim yok iyi geceler

ay kizlar benimde istahim cok acildi
ama regl olcam:) az kaldi ondandir galiba ama yinede yemioruum
direncem

nasilsiniz canlarim

yol arkadasimi izliom :)

lavita canımsen vermişmisindir bu hafta kendinden umutlumusun
eevt canim iyi hissediorum kendimi
insallah siskinlikden dolayi cok fark etmez tartida
ama daha hafif hissediorum
dün disari cikarken hic kiyafet sorunu yasamadim

önceden olsaydi bu güzel olmadi bu skti falan derdim, ve sonunda evden cikmazdim kiyafetler yakismadi icin
ama dün ilk giydmle ciktim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…