80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he canim ya iste suat aylanin yanina gitti
tatile hazirmisin falan die bi kac melankoli yaptilar
daha sonra suat sana birsey demem gerekio dedi
ayla da benimde sana hemde ck önemli dedi

sonra ikisi masaya ellerini koydula ve ikisinde parmaginda yüzük yoktu orda bitti canim

tamam canım sana iyi geceler ben kaçtımm

Ya bi şey soracağım hep unutuyorum ,şu zayıflama eşofmanlarının ya da yürürken vücuda sarılan folyoların bi yararı varmı kızlar yani sadece su kaybı mı yoksa terle birlikte toksinler vs.. atılıyomudur deniyim mi?

canim hic saglikli degilmis o esofmanlar
cok su kaybindan hayatini kaybedenler de var canim

öptüm seni cok cok iyi geceler

bugün dha iyiyim sükür kizim iyi ben iyi,disler patladida rahatladi artik 6 disimiz var..
selmacim sen nasilsin lavitacim,nidacim?

sukur kızlar ben bugun cok yorgunum hıc kafamı kaldırmaya halım yok dun 11 e kadar iş yerındeydım..yorgunum dostlarım yorgunum artık..

Günaydın güzeller, dün ıstanbula döndüm ama hiç fırsatım olmadı yazmaya, geçmişi okudum şimdi, Lativatıcım başın sağolsun, Alnağmecime de geçmiş olsun, az önce konuştuk, bulunmuş kuzeni. Vallahi kızlar yüreğimi hoplattınız. Serra başkanım, Nidam noldu size yahu, pes etmek yok şunun şurasında yaza ne kaldı. Ben de Pazar günü ızmir'de süper kaçırdım, annem sağolsun, 800 gr. almışım bile, ama Cumaya kadar tekrar 72 olucam, kendime ve size söz veriyorum. Napalım bir hafta da kilo verememiş olayım. Dünkü menümü de yazayım, şimdilik çıkıcam. Öperim...
sabah: 1 kepekli tost+ayran
öğle: 1/2 dilim kek+1kk peynir
akşam: 1/2 tabak bamya yemeği, 1 dilim kepek ekmeği
2 lt. su içebildim, 1 fincan da yeşil çay. Bugün daha sıkı rejimdeyim. Bakalım Cuma ne olacak?

selamm kızlarrr nasılsınızz bakalımm giremedim yine siteyyee yaa
bi düzelse şu sorunn
flatlinerss evet canım doğru söylüyorsunn canım
söz toparlıycam kendimiii bu hafta veremesemde durmak yokk yola devammkaydirigubbakcemile3slogan gibi oldu ama neyseee

mrb kızlar...kafayı yedim dün akşamdan beriiiiiiiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ya benim pc de sorun var ya da sitede...
siz burda olduğunuza göre pc bozuk galiba...
kaç kere girdim sabahtan beri açamadım...
şimdi de 2 saatir uğraşıyorum...
şükür yani ulaştım...

yediklerimi de yazamıyorum 2 gündür...
pazar günü baya kaçamak yaptım..
olsun..şimdi dengelemeye çalışıyorum
sabah--yarım dilim beyaz ekmek,1kk peynir,yumurta,dom,saltlk
ara--salatalık
öğle--3 kaşık bulgur pilavı,yoğurt
ara--2 kaşık konserve mısır
akşam--1 tabak yoğurtlu kabak salatası yaptım yarısını yedim
yatana kadar çay ıhlamur falan içerim..boğazım çok fena hala..

selaaaaaaaaaam, aynen site bozukkk, msn adreslerinizi verseniz olmazmiiii, öyle devam etsekkk, site olmadiginda? serradeniz, baharnaz, ve bebeq ablamdan aldim ben, herkese mesaj atip msn adresimi vericem

nasilsiniz?

bugün yediklerim:

sabah: 2 dilim ekmek, peynirli
öglen: 1 kagse cornflakes
aksam: bilmiom daha

yarim dilim cilekli pasta yiyorummmm, ilk kez kacamak yapicam, aksam daa hafif seyler yicem, bugün dogruduruz birsey yemedim zatennn :)
eflatun ablaa kacamak yapma :) bakalim birinci olabilecekmiyim yine, insallahhh

kızlar geldim.. Çok şükür kuzenim sağ salim bulundu.. Durumu ıyı.. Bildireyim istedim.. Serra ve nidam (gerçi nidam la birebir konuştum ama) yine de hatırlatma yapayım.. Kendinize gelin bakıyım.. Elime sopayı aldırtmayın bak.. Hele sen serra baskan olacaksın birde utanmıyor musun? Bak kızdırdınız beni şimdi.. :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…