80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba alnagme abla
nasilsin, msn adresi vereyimmi, herkes herkese veriyor, site bozuldu bozulacak :)

herkes yemek yapiyo sanirim :)))))
e bende yiyim bariii :)

yahu kızlar site saldırı alıyormuş, güç bela girdim editörün msnini ekleyerek. hemen yediklerimi yazayım, ümit edelim de yarın görüşebilelim.
sabah: 1 kepekli tost+1 ayran
öğle: 3 yk bamya, 1 dilim kepek ekmeği
akşam: 6 adet etli yaprak sarması, 5 adet cherry domates, 2 yk yoğurt
2 lt su içebildim, gün içinde çok çay içtim ondan sanırım.
hepinizi öpüyorum.

slm kızlar.. siteye sabahtan beri ancak girebildim.. bi sorun çıkmadan yaziim hemen...
sabah------------ 1 avuç k-flakes(1 çay bardağı sütle)
ara---------------- -
öğlen------------ 1 dilim k.ekmek, salata(1 haşlanmış patates ilavesiyle),1 kk peynir,4 zeytin
ara--------------- -
akşam--------- 1dilim.k.ekmek,1 kepçe kuru fasulye,bol salata,yoğurt
ara--------------- 2 üçgen cipscik:))

2,5 litre su, 2 bardak 5in1 çay, 30 dk.yürüyüş,30 dk. aletli spor(hava sabah dondurucuydu çok yürüyemedim... şimdilik iyi akşamlar herkese..
hıı bu arada baharnazında slm var herkese... siteye giremiyolar aylin ve baharnaz.. belirteyim bu arada..

ayy kızlar bide ben az önce 1 muz yedim ama küçüktü.. cips ve muz bu haftamın kaçamağı olduu... yarın temizlik yapıcam kendimi acık daha fazla yorcam ceza olarak... :)))

ben geldimmmmmmm, benim listemm:
sabah: 1 dilim ekmek, peynir arasina
öglen: 1 kagse cornflakes sütlü
ara: 1 dilim cilekli pasta (bu hafta ilk kacamagimdi)
aksam: 2 bacak tavuk haslanmis, patates, 1 kücük kagse yogurt
ara: muz

bukadar :)
yarin da spor insallah... 1 kilo olsun vermis olayim:)))

selma abla nasilsin

Merhaba kızlar kaçgündür siteye giremiyorum şimdi gire bildim sizleri çok özledim çok korktum bidaha sizinle yazışamıyacam diye

iyiyim sizler nasilsiniz
site hep bozuldugu icin msn adresleri verdik, isteyen versin bana :)

ceren abla benim msn yi selma ablaya mesaj olarak atabilirmisin, burda 10 dk da bir mesaj atiliyo, atamadim ona.

ecrinceren16 senin nikin mi degisti? ceren16 degilmiydi ?

ben geldimm ama yine kimseler kalmamış... aylin kız online görünüyosun ama başka konudasın galiba.. :))

aylincim çay içmedim 1 fincan neskafe içtim ama malesef sütlü.. ikisi bir arada olandan... tek neskafe yokmuş o yüzden içmek durumunda kaldım.. ama çerez fln yemedim yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…