80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLARRR
ben bu çocuga tahmmülü bile olmayan insanlara gitmiyorum
çok sıkılıyorumm ,yani bu çocuk dökülecekte saçılacaktaa ister istemezzz
evet canım insan stres oluyor bende gitmiyorum,zaten fazlada yok çocuksuz arkadaş genelde çocuklular..
evet zaten bi süreliğine ,ömür boyu değil ya idare edicez en az hasarla atlatıcaz
bu nasıl insanmış titiz değil hastalık derecesinde,bende temzim titizim ama hasta değilim,misafirimin yanında yapmam temizlik yatılı olursa bulaşık ortalık toplama oluyor elbet ,zaten gittiği yerde el el üstünde el de göbek üztünde! oturana sinir olurum,gittiğim evde yardım ederim herşeye banada geldiklerinde yardımcı olurlarsa memnun olurum,,:76:
muhteşem yüzyıl başladı ben tv başına

bende canım reklama girince baktım buraya....reklam aralarında da çocuklar duymasına bakıyorum...ama esas dizim sülüman...

yaaaaa kızlar muhteşem yüzyıldaki takılar tukularrrr tokalarrrrrr nefisssssssssssssssss bende istiyorummmm onlardan yaaaaaa:84::84::84:

Ne aktif bir topig maşallah okumaya yetişemiyorum. Arkadaşlar akşam yemekleriniz sizinde bazen geç saatlere sarkıyor mu? Mesela bu akşam 21.00 de yedim çünkü eve ancak o saatte gelebildim.

geçmiş olsun canım ya heralde hormonlarla alakalı bir durum ne oldu,ne ilacı verdi,diyetini engelliyormu acaba bu rahatsızlık ondan mı yavaşladı acaba

sağol ortim ya adet düzensizliğim vardı ya onun için ne zamandır gidiyorum. hormonlarda bişey yok ama yok tahlil yok ultrason en son tıp fakültesinde dediler pko lusun. ilaç verdi düzensizlik için. umarım düzene girer o zaman kendiliğinden zaten gider diye düşünüyorum. çünkü böyle düşünsene her ay ödem oluyorum

iyigeceler kızlar bugünki menüm sabahyeşilçay sonra yarımdilim ekmek yarım kk peynir öğlen:yarım kase çorba yarımdilim ekmek 1fırın tavuk göğsü ve büyük bi bardak ayran arada5i1yerde çay ve akşam bişey yok saat 8de 1bardak kaynar suya2tk elma sirke 2tk limon 1çaykaşığıbal

Son düzenleme:
nburcu geçmiş olsun bende50gün olucak nerdeyse hala gelen giden yok doktor özürlü olduğum için gitmiyorm

kizlar bidaha resim eklim
burda 91 kiloydum üstümdeki bady biraz bol dökümlü ama belli oluyo yinede
gördügünüz gibi benim problemim daha cok üst kismimda özellikle bel ve migde
bel diye bise kalmadi ya kalinlastikca kalinlasiyo

Son düzenleme:
ne varmış kıss cüssendee nerdeyse yakalamışsın benii
kilo vermekmi istemiyoo başlarım onun isteyip istememesine inatlaşmasın bnmle hiçbişey yemem görür gününü
walla hayatım bu menüyle karnım davul gibi olur inanılmaz doyarım ama kilo verirmiyim bilmem :44:

su nigar klafa cok hosuma gidiyor ,ahim sahim güzelligi yok ama cok seviyorum eskiden askdan meskden atesler icinde yatarlarmis,simdi depresyona girip psikolojileri bozuluyor

bu hürrem diziye baslamadan 9 kg vermis,hala cok siki bir diyetteymis,simdi kilolu duryor 9 kilo daha fazlayken acaba nasildiki:97:

Senanın menüsü
kahvaltı
2 dilim tahıllı ekmekten kaşarlı tost
örgü peynir
yeşilçay

ara/öqlen
1-2 biber kızartması
örgü peynir
2 dilim salatalık
2 dilim domates
süt

akşamüstü
tavuklu şehriye çorbası
brokolili kıymalı karnabahar yemeqi
salata (çok az)

ara
5i 1 yerde çay

2 litre su..

ayyyyhh su unutulmazdanda fenalik geldi....15678 kez ayrildilar bi okadarda baristilar....edanin zaten aglamasina sinir oluyorum....yagmur o saclarla yaz sicaginda napiyorki cok zor olsa gerek

ya ben tipimi cok begenirdim eskiden yani zayifken
belim baya inceydi gögüsler biraz büyük hos duruyodu
simdi üst kismim dümdüz iniyo hic kivrim yok bel yok sinir oluyorum

evet canim ayni dert bendede var bel kivrimi hic yok dümdüz iniyor ,kalin belliliyim badi madi giysen sürekli belin genisligi ortada hele bacaklarda ona bakarak inceyse tam bir komedi oluyor ,alt cöp üst küp gibi derdi kaynanam o tiplileri görünce bende ozamanlar zayifdim tabi hahahaha hihihihi gülerdim ,al iste aynisi oldum

ay sorma ya aynen
benim sirf bacaklarimi gören zayif bise sanar kollarimda cok kalin diil
sirf migde kismim cok kalin benim yaaa
göbek bile diil böyle migdenin üstü cok sacma sapan bi yerde var kilom
kilo verince tam o bölge sarkar diye cok korkuyorum insallah bise olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…