- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
inşallah verirsin. bende doktor ilaç yazdı ona güveniyorum bakalım
evet canım insan stres oluyor bende gitmiyorum,zaten fazlada yok çocuksuz arkadaş genelde çocuklular..KIZLARRR
ben bu çocuga tahmmülü bile olmayan insanlara gitmiyorum
çok sıkılıyorumm ,yani bu çocuk dökülecekte saçılacaktaa ister istemezzz
evet zaten bi süreliğine ,ömür boyu değil ya idare edicez en az hasarla atlatıcazbenim cocuklarda öyle mutfak esyasinda bazen oyuncak yapiyolar.ellerinde herseyi alamamki ...onu yapma bunu yapma diye diyede cocuklar hircinlasiyor.disarda ,misafirlikde felan yapmaya basliyorlar evde yapamadiklarini...yillarcami sürcek sanki varsin olan dünya malina olsun...
bu nasıl insanmış titiz değil hastalık derecesinde,bende temzim titizim ama hasta değilim,misafirimin yanında yapmam temizlik yatılı olursa bulaşık ortalık toplama oluyor elbet ,zaten gittiği yerde el el üstünde el de göbek üztünde! oturana sinir olurum,gittiğim evde yardım ederim herşeye banada geldiklerinde yardımcı olurlarsa memnun olurum,,:76:
var canım var ...
bizim aileye bir gelin geldi,evi sıfır eşyaları sıfır evlendiği ilk haftadan itibaren her hafta sonu evi ayağa kaldırıyor temizlik yaparken,vitrinler boşalıyor,halılar kalkıyor,3 aylık evliyken halılarını yıkamaya gönderdi v.s. gün yapıyoruz annesi ile geldi,ipeğin elinde bisküvi dolanıyor hemde yiyiyor,
-ayyy dedi annesi verme eline çocuğun her yeri batırır...
-ama elinde yiye yiye öğrenecek,hem ben takip ediyorum onu dökerse şarjlı ile alırım...
- yok anam ben çocuklarımın hiç birinin elien ekmek bile vermedim,boya vermedim,yiyecek vermedim,kalem vermedim...
-belli...diyesim geldi....
biz oraya güne gittiğimiz de de elinde şarjlı süpürge sürekli ayaklarımızın altını süpürüp durdu,çok tuhaf geldi bana...
muhteşem yüzyıl başladı ben tv başına
tülay nerelerdesin canım hiç uğramıyosun yada benmi görmüyorum:26:
bu aralar tülayımız kafa izininde canım :))) nehir bu defa çok kararlısın başarıcaksın bende bu kadar sıkı tutmamıştım bakalım cumaya hemen farkedicekmi
geçmiş olsun canım ya heralde hormonlarla alakalı bir durum ne oldu,ne ilacı verdi,diyetini engelliyormu acaba bu rahatsızlık ondan mı yavaşladı acaba
ne varmış kıss cüssendeeşuna bak ya o kadar kilo vermiş,1 kilo için tartı kırıyor..hohoyyytttt getirtme beni oraya bu cüsseyle yuvarlana yuvarlana gelir seni ezerim bag
saol canım yüzüm şişti,olgunlaştı,büyüdüm ben ya
ama olsun içim küçükkursta ki kızların hepsi şoka girmişti 6 yıllık evliyim bir kızım var 27 yaşındayım dediğimde dumur oldular,mutlu edici şeyler,kiloyuda verince kendimi daha iyi hissedeceğim...
insan her ne kadar da kendim için yapıyorum desede,dışardan beğenilmekte hoşuna gidiyor..
bu arada plates yapamıyorum,sırt üstü yattığımda karnıma,yüz üstü yattığımda sırtıma zıplıyor kızım,o uyuduğunda ise hangi işimi sıraya koyacağımı şaşırıyorum valla...
.
10 günde 3.300 çok aslında ama dr kontrolünde veriyorsun,bizimle paylaşırmısın neler yapıyorsun,sağlık sorunun var mı? ne gibi şeyler uygulatıyor diyetisyenin..
aramıza hoş geldin bu arada :2:
kilo vermekmi istemiyooAhaahaahahahahh delisin senGüzelim belki tartinda birseylik vardir yada, vücudun simdilik kilo vermek istemiyip, dinlenmek istiyordur
Canim benim, bende devamli yapamiyorum ki zaten... Iki günde yada 3 günde bir ama yürüyüsü (Leslie ile ) onu hergün yapiyorum. Günlük yapabilsem keske.. Gündüzleri istedigim kadar kendimi zorliyim olmuo spor kuzumdan dolayi. O yuzden kesingeceleri yapiyorum, hic birsey yapamazsam, yan yatip bacak calisiyorum. Yoksa vücudumun keyfine birakip , diyetle devam edersem bu kilolarin gidecegi yok ki
Bayaaa iyi ya, yine de! InsAllah devami gelir canim, menünü nedir yazar misin ?
Her seferinde su iciyorum, mideyi onunla sisiriyorum yada illa da yiyeceksem de meyve yiyiorum (elma, portakal)..
walla hayatım bu menüyle karnım davul gibi olur inanılmaz doyarım ama kilo verirmiyim bilmem :44:kızlarrrrrrrrrrrrrr devlet hastanesinin diyetisyenine gittim.1500 kalorilik liste verdi yazıyorum.bazı şeylei sordum önce onları yazayım.
1. elma sirkesi mideye çok zarar veriyormuş.salatalara koy ama içme dedi.(içen arkadaşlar yanlış anlamasın sormuştum o yüzden belirtiyorum)
2. tam buğday yada çavdar ekmeği ye dedi
3.günde 8 bardak su (2 lt kadar) yeter içersen iç daha fazla ama fazla da içmene gerek yok dedi
4.mutlaka spor !!! sporsuz diyet işe yaramaz dedi.
5.çok canın isterse kalorili birşeyi ye ama nefsini körelt dedi.
isteyenler not alsın..
sabah :
2 dilim yarım yağlı peynir
2 dilim ekmek
5 tane yeşil zeytin
2 tane ceviz
şekersiz çay/bitki çayı
yeşillik,domates,salatalık
ara :
1 meyve ( yada 1 kuru incir / 3 kuru kayısı / 1 yemek kaşığı kuru üzüm)
yarım bardak yoğurt yada 1 bardak ayran
öğle :
1 köfte büyüklüğünde et (4-5 kuşbaşı et) yada 4 kaşık kuru baklagil yemeği (suyu asla yenmeyecek)
3 kaşık makarna yada bulgur pilavı
1 kase çorba
1 porsiyon sebze yemeği ( susuz)
yarım bardak yoğurt yada 1 su bardağı ayran yada 1 kase cacık
1 porsiyon yağsız salata
1 ince dilim ekmek
ara :
yarım bardak yoğurt yada 1 bardak ayran
akşam :
2 köfte büyüklüğünde et
1 porsiyon sebze yemeği (susuz)
1 kase çorba
1 porsiyon yağsız salata
1 ince dilim ekmek
ara ( yatmadan 1 saat önce ) :
1 ay sonra gel dedi.malesef 85.7 çıktım ama öğleden sonra tartıldım.daha dün sabah 83.5 tim.anlamadım.kötü oldu.neyse inşallah uygulayacağım.gittim yağsı yoğurt,yarım yağlı peynir aldım.norml peynir yoğurt olmasın dedi.
deryacığım tane zencefil aldım ama çayı yaptım ama daha içmedim.sanırım çok güzel oldu kokusu harika.şimdi geçmişi okuyayım geliyom.
kizlar bidaha resim eklim
burda 91 kiloydum üstümdeki bady biraz bol dökümlü ama belli oluyo yinede
gördügünüz gibi benim problemim daha cok üst kismimda özellikle bel ve migde
bel diye bise kalmadi ya kalinlastikca kalinlasiyo
Eki Görüntüle 146243 Eki Görüntüle 146244 Eki Görüntüle 146245 Eki Görüntüle 146246
vücut yapımız benziyo
ya ben tipimi cok begenirdim eskiden yani zayifken
belim baya inceydi gögüsler biraz büyük hos duruyodu
simdi üst kismim dümdüz iniyo hic kivrim yok bel yok sinir oluyorum
evet canim ayni dert bendede var bel kivrimi hic yok dümdüz iniyor ,kalin belliliyim badi madi giysen sürekli belin genisligi ortada hele bacaklarda ona bakarak inceyse tam bir komedi oluyor ,alt cöp üst küp gibi derdi kaynanam o tiplileri görünce bende ozamanlar zayifdim tabi hahahaha hihihihi gülerdim ,al iste aynisi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?