valla bi zayıflıyım topuklularımı giyicem hiç tınımda değil kimse,ama sanırım yeni almam gerekiyor,eğer ayaklaımda zayıflamaz sa çünkü topuklularım ayağımı sıkıyor artık giyemiyorum 2009 ocaktan beridir hiç topuklu giyemedim ühühühühüh küçülür mü kızlar zayıfladıkça acaba??
valla bi zayıflıyım topuklularımı giyicem hiç tınımda değil kimse,ama sanırım yeni almam gerekiyor,eğer ayaklaımda zayıflamaz sa çünkü topuklularım ayağımı sıkıyor artık giyemiyorum 2009 ocaktan beridir hiç topuklu giyemedim ühühühühüh küçülür mü kızlar zayıfladıkça acaba??
yaa çağla ne kadar kambur duruyor,
ben izlerken yoruluyorum onu böyle kaburr bitap düşmüş gibi
birde o kocasıyla bi reklam varya
önlük taktığı
şu omuzları çok itici geliyor bana böyle tahta gibi upuzun :26::26::26:
onu her izlediğimde canım elmalı kurabiye istiyor pudra şekerli
durr hedefime ulaşım da ibo'nun burnuna bi pudra şekeri sürüp
ağzımı büze büze yiyim
izlerken hep gülüyorum o reklamı yaaa
yaa çağla ne kadar kambur duruyor,
ben izlerken yoruluyorum onu böyle kaburr bitap düşmüş gibi
birde o kocasıyla bi reklam varya
önlük taktığı
şu omuzları çok itici geliyor bana böyle tahta gibi upuzun :26::26::26:
onu her izlediğimde canım elmalı kurabiye istiyor pudra şekerli
durr hedefime ulaşım da ibo'nun burnuna bi pudra şekeri sürüp
ağzımı büze büze yiyim
izlerken hep gülüyorum o reklamı yaaa
sen varmisin 180 felan....bende giyiyorum topukulu 164 boyum var ayakkabiyla 172 felan oluyorum ,esim ama 184 uyum sagliyoruz yani
ilkayy,
profiline baktım kuzum 2 arkadaşın var :26:
bide aynı kandanmışız
bide albümün yok hiç merak etmiştim de seni
cengizin eleştirisini izleyemedim ege üstünü ıslattı odadan çıktım girdim derken kaçtı benbirkaçseferdir izliyorum...hoş eylenceli proğram ...kadının saçlarını sevmedim ben derli toplu bişey yapsa daha iyi olurdu sanki...elbisesi çok ciciydi ama çantası büyüktü bence ayakabıda güzeldi...ama elbise daha çıtı pıtı birinde daha hoş dururdu...bu iri kıyım hatunda dar kesim bir elbise daha iyi dururdu...ama kadınlar nasıl izlem yüzüne iyi beğendim dedi siyah saçlı arkada hiç olmamıştı dedi ben çok şaşrıdım ula yüzünede desene gavurr:86:
eskiden yani ben zayifken ,ince belliyken esim dizime yatardi simdi karnima yaslaniyor tv bakarken negüzel yastik gibi diyor,hangi yönlü anlayim iltifatmi cvözemiyorum
elmasın yani sende,gerçekten bacaklar çok iyi göğüslerde kilo verdikçe küçülür,benim bir arkadaşım vardı memelerini omzuna atsa atar o kadar büyük yani en zapdedici sütyen bile midesine inen göğüslerini toparlayamöıyordu,velhasıl bu arkadaş kilo verdi verdikçe memeler küçüldü kötü durmuyordu iyiydi:89:
fenteziye geeeeeeeeeeeeeelllllll....zayıfladıkça azıyonmu kuuuuuuuuuuuuuuuuuu
allah belanı vermesinfenteziye geeeeeeeeeeeeeelllllll....zayıfladıkça azıyonmu kuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bebekleri olduğunda duymuştumadam sarilamiyordurki bile sirf kemikden ibaret oda ya .yatinca felan su bel kemikleri nasil cikiyordur ,yok yok öylede olmak kesinlikle istemem..boyuda onun olsun kilosuda hahahah
aynen bende çok severim topuklu...yok canım nerde,167ama topukluyu çok seviyorum,çok giyerdim,bi kumaş pantalon giy,altına babet çok farklı bide topuklu giy çok farklı havan değişiyor birden,bakışların bile değişiyor,dişi kaplan oluyorsun hohoyyttt
ayyy selma ablam teşekkür ederimiyi geceler kızlar izlemcim nedense senden müthiş pozitif enerji alıyorum cok hoşsun
aldım canım ,iyi gecelerhurişşş gönderdim canımmm......
kaptan sen resim mi ekliyorsun,hep bu çıkıyor ,yorumlarda hep şu sarı salak kurbağa çıkıyor yaoğlanın altını değiştirip sütünü içirip yatıcam kızlar
oturup kalkarken çok canım yanıyor
hele boğazım boynumm
zaten 8li 3-4 set yaptırıyor ben anca 1 set yapıyorumdur :18::18:
bazen boynuma destek yaptığım halde böyle
lendimi çok zorlamıyım dedim ama zorlandım yani
bakalım 1 hafta daha geçince tay gibi olurum ben
öpüyorumm hepinizii yarın evdeyim bir güzel dinlenicem
cumaya az kaldı hadi gayret
cuma günü abur cubur günü :83::83::83::83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?