80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen varmisin 180 felan....bende giyiyorum topukulu 164 boyum var ayakkabiyla 172 felan oluyorum ,esim ama 184 uyum sagliyoruz yani

güççülür merak etme izlemde bir numara küçüldü ayaklar ,demi izleeeeeeeeeeeeeeeem yanlış hatırlamıyorum dimi kuşummmmmm

ilkayy,
profiline baktım kuzum 2 arkadaşın var :26:
bide aynı kandanmışız
bide albümün yok hiç merak etmiştim de seni

fenteziye geeeeeeeeeeeeeelllllll.... zayıfladıkça azıyonmu kuuuuuuuuuuuuuuuuuu

adam sarilamiyordurki bile sirf kemikden ibaret oda ya .yatinca felan su bel kemikleri nasil cikiyordur ,yok yok öylede olmak kesinlikle istemem..boyuda onun olsun kilosuda hahahah

sen varmisin 180 felan....bende giyiyorum topukulu 164 boyum var ayakkabiyla 172 felan oluyorum ,esim ama 184 uyum sagliyoruz yani

yok canım nerde,167 ama topukluyu çok seviyorum,çok giyerdim,bi kumaş pantalon giy,altına babet çok farklı bide topuklu giy çok farklı havan değişiyor birden,bakışların bile değişiyor,dişi kaplan oluyorsun hohoyyttt

ilkayy,
profiline baktım kuzum 2 arkadaşın var :26:
bide aynı kandanmışız
bide albümün yok hiç merak etmiştim de seni

evet huri bende önler ama arkalar ı ı ..yani böyle arkayla pek ilgilenemedim ...mesaj at özleden face ekliyim seni arkadaş olalım..sana arkdaşlık teklif ediyorum....

wallaa bende ona şaşırdım ya
yapımcılar mı belirliyor acaba konuşacakaları şeyleri
kavga çıksın diye :26:
saçları feminen kendine özgü bişiydi değişik yanii
yüzüne yakın yerler koyu üstü açık
ama o elbisede açık saç iyi gibi geldi bana

kadının yüzünden sanırım bana kilolu geldi yani 42 beden filan
ama sürekli 38bedenim deyip durdu
yüzüü toplu olduğu için sanırım

huri
benim ayaklarım 38-39 du
şimdi 37-38 giyiyorum 1 numara küçüldü

ben ergenlik döneminde 40 numara ayakkabi giyiordum kocamandi :))) simdi 38 giyiyorum ama 10 kilo daha kiloluyken dar geliyordu ayakkabim

eskiden yani ben zayifken ,ince belliyken esim dizime yatardi simdi karnima yaslaniyor tv bakarken negüzel yastik gibi diyor,hangi yönlü anlayim iltifatmi cvözemiyorum

haha ay ne tatli

evet canim ben zayifkende gögüslerim büyüktü ama simdi kilo alinca dahada büyüdü haliyle
zayifken gayet hos duruyodu bi sikayetim yoktu simdi insallah kilo verince sarkmazlarda geri eski haline dönerlerse süper olcak

fenteziye geeeeeeeeeeeeeelllllll.... zayıfladıkça azıyonmu kuuuuuuuuuuuuuuuuuu
allah belanı vermesin
ne güldüm gece gece
tühh herifde uyumuştur şimdiyee ben burda çene çalarken

adam sarilamiyordurki bile sirf kemikden ibaret oda ya .yatinca felan su bel kemikleri nasil cikiyordur ,yok yok öylede olmak kesinlikle istemem..boyuda onun olsun kilosuda hahahah
bebekleri olduğunda duymuştum
oğlanın gazını çıkarırken göğsüne yaslarsın ya
çağla yastık koyuyormuş omzuna kemikleri çocuğun başına vuruyormuş
herşeyin aşırısı kötü yaa

aynen bende çok severim topuklu...
önceden hiç giyemezdim şimdi hemen çekerim ayağıma

iyi geceler kızlar izlemcim nedense senden müthiş pozitif enerji alıyorum cok hoşsun
ayyy selma ablam teşekkür ederim
bu ara çok enerjiğimm

ayyy zuzum ben orayı kaçırmışım
eşin göbeğine mi yaslanıyor yastık diyee
abartma beee abartılacak bi göbein yok senin
birde kamuflajsız resim eklem bakalım ben karar veririm

oğlanın altını değiştirip sütünü içirip yatıcam kızlar
oturup kalkarken çok canım yanıyor
hele boğazım boynumm

zaten 8li 3-4 set yaptırıyor ben anca 1 set yapıyorumdur :18::18:
bazen boynuma destek yaptığım halde böyle
lendimi çok zorlamıyım dedim ama zorlandım yani
bakalım 1 hafta daha geçince tay gibi olurum ben

öpüyorumm hepinizii yarın evdeyim bir güzel dinlenicem
cumaya az kaldı hadi gayret
cuma günü abur cubur günü :83::83::83::83:

kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrrr...İZLEM bı saatte enercini bize deeell kocişine harca anladın sen onu:86:

hurişşş gönderdim canımmm......
aldım canım ,iyi geceler

kaptan sen resim mi ekliyorsun,hep bu çıkıyor ,yorumlarda hep şu sarı salak kurbağa çıkıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…