80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya o yarismayi gecenler izledim,bir bayana takildim ...ne pahali elbilseler felan bakyiordu...hep markaydi parasida yetmemisdi sonra indirimden aldi mecburen indirimli bile 300 aldi bi parca kumasi

Ahahhahahaha, yer yer bitiririm yaaaa MaasAlllah
Anliyor ya annesi, nie kizima cocuk muamelesi yapiosun ki

Yürüyen Fotokopi Makinam o benim, Minnak Davsanim teyzesi

Sirf buradaki sohbeti kacirmiyim, geri kalmiyim die altima yapicam :26:

hahahaha bende sabah 4 büklüm laptop basinda kivraniyorum,zaten bi uyuduklarinda öglen birde aksam elime geciyor kaciramazdim konulari :))

şunu bi ben izleyemedim yahuuuu

Sirf buradaki sohbeti kacirmiyim, geri kalmiyim die altima yapicam :26:

belimi bi inceltim her topicde konu acip göbeim resmini koycam....gerekli gereksiz heryere acicam ...
delisiniz siz deliii

bitmeyen sarkinin fragmani cikdida....bergüzalda dogurdu yaaaa niye göbek yok...ama onun gibide boy istemezdim ya kamburu cikmis gibi duruyor cok uzunlarda oluyor gerci .özellikle erkeklerde.bayana ben 180 cok gibi :))

eskiden yani ben zayifken ,ince belliyken esim dizime yatardi simdi karnima yaslaniyor tv bakarken negüzel yastik gibi diyor,hangi yönlü anlayim iltifatmi cvözemiyorum

banuşum geçmiş olsun kuzuma yaaa.kıyamam

izloş bunlar seninnn için bacım okurken içim gidiyor valla yaptıgın spora bnde koşuya başlıycamm artık sabahları havalar biraz düzelsin 7 de gitmem gerekiyorr biraz ısınması lazımm havanın

canıımmmmm
teşekkür ederim
sana bir tavsiye hiç havaların ısınmasını bekleme gerçekten soğuk hava daha iyi
insan koşunca zatii kıçından duman çıkıyor
ben spora kısa kollu tshörtle gidiyorum
spor başlamadan bugün sahada 2 tur durmadan koştum allahııımmmm
dilim dışarı çıktı inşallahhh 5-10tura çıkarım yavaş yavaş

Hepinize iyi geceler kızlar,bugünüm çok kötü geçti,umarım yarın farklı olur...

hayırdır canım
menün gayet iyi idi :26:

kızlar benim evin dibine b fit diye bir spor salonu açıldı..bilmem kaçıncı şube diyetle ona da başlıycemm
evet yarım saatlik bölgesel spor canım
izmirde de çok var çok yaygın...

canım senin tarzına uygun, nişan kıyafetine dayanarak söylüyorum
ten rengini görmedim ama rengi çok hoş
tesettüre de uygun, inşallah bel bölgen biraz daha giderse cuk oturur
topuklu ayakkabılar, birde eteğini bu kadar uzun kullanma bence

bu renklerin modası hiç geçmez ki
doğru seçim

izlem bu hafta 60 lara ulasirsin kizzzz bu azimle....benimki firtina önceki sessizlik misali yavas yavas gidiyorum .....gecerken el sallarim sana (birbirimize biraz sert gazlar verelim canim)

hahhhhah güleyimde boşa gitmesin

geç de görelim

gülnihala üzüldüm ya ,yazik ,hürremde mahidevrandan seytan cikti
abawww hemde ne fettan ooooo.....:86::86:
elmasın yani sende,gerçekten bacaklar çok iyi göğüslerde kilo verdikçe küçülür,benim bir arkadaşım vardı memelerini omzuna atsa atar o kadar büyük yani en zapdedici sütyen bile midesine inen göğüslerini toparlayamöıyordu,velhasıl bu arkadaş kilo verdi verdikçe memeler küçüldü kötü durmuyordu iyiydi:89:
ayyyyhh su unutulmazdanda fenalik geldi....15678 kez ayrildilar bi okadarda baristilar....edanin zaten aglamasina sinir oluyorum....yagmur o saclarla yaz sicaginda napiyorki cok zor olsa gerek
ben o diziyi izlemiyorum ama az önce zaplarken esas kızı kızıyla konuşurken gördüm fragmanlar zaplarken zuplarken denk gelir ,yaw kızı bir kere güzlerken görmedim ve kız ağlaya ağlaya iki kaşının ortasında derin bir çizgi oluşmuş
kızlar benim evin dibine b fit diye bir spor salonu açıldı..bilmem kaçıncı şube diyetle ona da başlıycemm
melocum çok şanslısın yakın olması acaip avantajlı bişey olsa zırt evdesin....haydi bakalım hayırlısı

evet ben izledim canım ,sana katılıyorum kimsenin zevki kimseye uymaz,herkes kendine özgü bişiyler sever seçer,saygı duymak lazım herkesin fikrine...yani karşıdakini çok ağır eleştirmek gerçekten kırıcı oluyor yapmamak lazım...

bitmeyen sarkinin fragmani cikdida....bergüzalda dogurdu yaaaa niye göbek yok...ama onun gibide boy istemezdim ya kamburu cikmis gibi duruyor cok uzunlarda oluyor gerci .özellikle erkeklerde.bayana ben 180 cok gibi :))

göbek bacak neyse erir de
boylarına ne yapsınlar kız sende bir alemsin
hep babetle dolaşıyor baksana

uzun boy iyidir ama kısa görüneyim diye pörsük pörsük kabur
yürümenin bir anlamı da yok tabii

şöyle çok bilmiş geçinen herşeyi ben bilirim
edalarında gezinen insanlara gıcık olurum
bişeyide bilme beee kardeşim

ama güzel program dimi kuşum bugün yarım kestiler sanki
cengiz abazoğlu konuşacaktı yarım kaldı sanki haber girdi :26::26::26:
ben ilk kez izledim hoşuma gitti

benim cevrem ,ailem felan hep standart boydalar,ben sidmi aradan 180 le ciksam bu ne ya kapi gibi derler,ama sanat dünyasinda 168 lik shakiraya bile kisa diyolar ,onlarin arasinda 180 gayet normaldir.hele birde topuklu giiyolar ya.cagla sikel mesela esinin yaninda adam kisacik kaliyor

kızlar şu leslie de 1 mille diyor ya,o yani normalde 1 km gibi bişeymi,yani biz 1 mille yaptığımız da 1 km yol mu yapmış oluyoruz ?

valla bi zayıflıyım topuklularımı giyicem hiç tınımda değil kimse,ama sanırım yeni almam gerekiyor,eğer ayaklaımda zayıflamaz sa çünkü topuklularım ayağımı sıkıyor artık giyemiyorum 2009 ocaktan beridir hiç topuklu giyemedim ühühühühüh küçülür mü kızlar zayıfladıkça acaba??

cengizin eleştirisini izleyemedim ege üstünü ıslattı odadan çıktım girdim derken kaçtı benbirkaçseferdir izliyorum...hoş eylenceli proğram ...kadının saçlarını sevmedim ben derli toplu bişey yapsa daha iyi olurdu sanki...elbisesi çok ciciydi ama çantası büyüktü bence ayakabıda güzeldi...ama elbise daha çıtı pıtı birinde daha hoş dururdu...bu iri kıyım hatunda dar kesim bir elbise daha iyi dururdu...ama kadınlar nasıl izlem yüzüne iyi beğendim dedi siyah saçlı arkada hiç olmamıştı dedi ben çok şaşrıdım ula yüzünede desene gavurr:86:

yaa çağla ne kadar kambur duruyor,
ben izlerken yoruluyorum onu böyle kaburr bitap düşmüş gibi
birde o kocasıyla bi reklam varya
önlük taktığı
şu omuzları çok itici geliyor bana böyle tahta gibi upuzun :26::26::26:
onu her izlediğimde canım elmalı kurabiye istiyor pudra şekerli
durr hedefime ulaşım da ibo'nun burnuna bi pudra şekeri sürüp
ağzımı büze büze yiyim

izlerken hep gülüyorum o reklamı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…