gülcin ,seninde allah bagislasin (hepimizinki) .... hele kizla alisverise hic cikilmyior magazaya girdimi ,kendi basina gidiyor getiriyo bak bi bu bana uygunmu bi bak anne bi bakkkk diye bagiriyor,sonra etiketini gösteriyor kac numaraymis bak diyor 4 se hemen aliyor .baska sayi deyince olmaz deyip götürüyor...tek bedeni sorsa yine iyi ,kac paraymis oda yaziomu diyor,bende bi sayi söyleyince 20 auromu diyor auro
hayırdır canım özel değilse dinlemeye hazırız
elbise çok güzel,benim tarzım ve rengim değil ama içinde kilolu birini düşündüğümüzde fena değil,tabi bu kadar zayıf olabilirmisin bilmiyorum da biraz balık etli fena olmaz,ama kilo veremezsen bu elbiseyi tercih etme derim ben
evet canım ben hatırlıyorum,iyi yapmışsın evini düzünce fotoda gösterirsin,hayırlısı olsun güle güle kullan ciciş mobilyalarını inşallah
koptum :60:
gülcin avusturyadanim bende,almanyayada cok gittim ....ikisida ayni gavur memleketi iste pehhh
şunu bi ben izleyemedim yahuuuubugün bana ne giysem yakışırı izlediniz mii
kanal d de
bi kadın vardı
38 bedenim daha ne olsun diye diye koca poposuyla dolaştı
boyuda 166 diğerlerine bodur tavuk filan diyordu
o ne giymiş öyle filan...
ya ben anlamıyorum, insanlar başkalarına kendi
giyim tarzlarına göre bakıp değerlediriyorlar
öyle olsaydı heryerde aynı şeyler olurdu bu çeşitlilik olmaz dı kii...
aaaa o ne yaa asla giymem tarzım değiilll
ee giymessin tabii o onun tarzı bu bunun giyim tarzı
yani bi 20 yaşındaki biriyle 35 yaşındaki birinin bakış açısı bir olmaz kii
acabaa yapımcılar mıı öyle konuşmalarını istiyorlar
gerçi gerçek hayatta da var, kendilerinin cesareti yok
başka biri o cesareti gösterince çamur atıyorlar
Sirf buradaki sohbeti kacirmiyim, geri kalmiyim die altima yapicam :26:
delisiniz siz deliiibelimi bi inceltim her topicde konu acip göbeim resmini koycam....gerekli gereksiz heryere acicam ...
banuşum geçmiş olsun kuzuma yaaa.kıyamam
izloş bunlar seninnn için bacım okurken içim gidiyor valla yaptıgın spora bnde koşuya başlıycamm artık sabahları havalar biraz düzelsin 7 de gitmem gerekiyorr biraz ısınması lazımm havanın
Hepinize iyi geceler kızlar,bugünüm çok kötü geçti,umarım yarın farklı olur...
evet yarım saatlik bölgesel spor canımkızlar benim evin dibine b fit diye bir spor salonu açıldı..bilmem kaçıncı şube diyetle ona da başlıycemm
kizlar kardesimin dügününde bu elbiseyi giymeyi istiyorum belki su belindeki bagini cözerim ama buna ince belli olmak gerekir insallah hazirana kadar olurum,.nasil sizce
http://www.sweet-brautmoden.at/bilder/Abendkleider 2010/gross11/5ab11_gross.jpg
mobilya fikiri icin kataloglar eklemisdim bagzi arkadaslar bilir....sonunda kara verdim salonum icin....beyaz deri koltuk....kirmizi shaggy ipek hali...vitrin arkasi duvarda beyaz kirmizi desenli duvar kagiti ,geri kalan mobilyalari siyahda eklicem....tv de ve alman dergilerinde dikkatrimi cekti siyah-beyaz-kirmizi cok moda herhalde bu yil mobilyalarda
izlem bu hafta 60 lara ulasirsin kizzzz bu azimle....benimki firtina önceki sessizlik misali yavas yavas gidiyorum .....gecerken el sallarim sana(birbirimize biraz sert gazlar verelim canim)
abawww hemde ne fettan ooooo.....:86::86:gülnihala üzüldüm ya ,yazik ,hürremde mahidevrandan seytan cikti
elmasın yani sende,gerçekten bacaklar çok iyi göğüslerde kilo verdikçe küçülür,benim bir arkadaşım vardı memelerini omzuna atsa atar o kadar büyük yani en zapdedici sütyen bile midesine inen göğüslerini toparlayamöıyordu,velhasıl bu arkadaş kilo verdi verdikçe memeler küçüldü kötü durmuyordu iyiydi:89:kizlar bidaha resim eklim
burda 91 kiloydum üstümdeki bady biraz bol dökümlü ama belli oluyo yinede
gördügünüz gibi benim problemim daha cok üst kismimda özellikle bel ve migde
bel diye bise kalmadi ya kalinlastikca kalinlasiyo
Eki Görüntüle 146243 Eki Görüntüle 146244 Eki Görüntüle 146245 Eki Görüntüle 146246
ayyyyhh su unutulmazdanda fenalik geldi....15678 kez ayrildilar bi okadarda baristilar....edanin zaten aglamasina sinir oluyorum....yagmur o saclarla yaz sicaginda napiyorki cok zor olsa gerek
melocum çok şanslısın yakın olması acaip avantajlı bişey olsa zırt evdesin....haydi bakalım hayırlısıkızlar benim evin dibine b fit diye bir spor salonu açıldı..bilmem kaçıncı şube diyetle ona da başlıycemm
bugün bana ne giysem yakışırı izlediniz mii
kanal d de
bi kadın vardı
38 bedenim daha ne olsun diye diye koca poposuyla dolaştı
boyuda 166 diğerlerine bodur tavuk filan diyordu
o ne giymiş öyle filan...
ya ben anlamıyorum, insanlar başkalarına kendi
giyim tarzlarına göre bakıp değerlediriyorlar
öyle olsaydı heryerde aynı şeyler olurdu bu çeşitlilik olmaz dı kii...
aaaa o ne yaa asla giymem tarzım değiilll
ee giymessin tabii o onun tarzı bu bunun giyim tarzı
yani bi 20 yaşındaki biriyle 35 yaşındaki birinin bakış açısı bir olmaz kii
acabaa yapımcılar mıı öyle konuşmalarını istiyorlar
gerçi gerçek hayatta da var, kendilerinin cesareti yok
başka biri o cesareti gösterince çamur atıyorlar
bitmeyen sarkinin fragmani cikdida....bergüzalda dogurdu yaaaa niye göbek yok...ama onun gibide boy istemezdim ya kamburu cikmis gibi duruyor cok uzunlarda oluyor gerci .özellikle erkeklerde.bayana ben 180 cok gibi :))
evet ben izledim canım ,sana katılıyorum kimsenin zevki kimseye uymaz,herkes kendine özgü bişiyler sever seçer,saygı duymak lazım herkesin fikrine...yani karşıdakini çok ağır eleştirmek gerçekten kırıcı oluyor yapmamak lazım...
benim cevrem ,ailem felan hep standart boydalar,ben sidmi aradan 180 le ciksam bu ne ya kapi gibi derler,ama sanat dünyasinda 168 lik shakiraya bile kisa diyolar ,onlarin arasinda 180 gayet normaldir.hele birde topuklu giiyolar ya.cagla sikel mesela esinin yaninda adam kisacik kaliyor
şöyle çok bilmiş geçinen herşeyi ben bilirim
edalarında gezinen insanlara gıcık olurum
bişeyide bilme beee kardeşim
ama güzel program dimi kuşum bugün yarım kestiler sanki
cengiz abazoğlu konuşacaktı yarım kaldı sanki haber girdi :26::26::26:
ben ilk kez izledim hoşuma gitti
benim cevrem ,ailem felan hep standart boydalar,ben sidmi aradan 180 le ciksam bu ne ya kapi gibi derler,ama sanat dünyasinda 168 lik shakiraya bile kisa diyolar ,onlarin arasinda 180 gayet normaldir.hele birde topuklu giiyolar ya.cagla sikel mesela esinin yaninda adam kisacik kaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?