evet kalçalar yok gibi nerdeyse,göbek gidince çok güzel olacaksın,umarım göğüslerin sarkmaz canım ya,biraz büyük duruyor
Hayirdir canim , ne oldu :44:Hepinize iyi geceler kızlar,bugünüm çok kötü geçti,umarım yarın farklı olur...
geçmiş olsun canım,neyse ki önemli bişey yokmuş,ilaçla düzene girer merak etme ödemlerde gitmeye başlar ,sen aman ipin ucunu bırakma çünkü ben hızlandım
evet kalçalar yok gibi nerdeyse,göbek gidince çok güzel olacaksın,umarım göğüslerin sarkmaz canım ya,biraz büyük duruyor
ya aslında bende çok uyuz oluyorum o duruma,ama bide şu var ben kızıma mesela yengesine güllü,eniştesine nejdet falan dedirtiyorum,çünkü bir sürü yenge bir sürü enişte var,bak kızım yenge geldi desem sonra diğer yengeye de yenge geldi desem çocuğun kafası karışmaz mı öğrenme döneminde hangisi yenge diye,aklı erince güllü yenge derim tabi ki,yada eren amca gibi ama şimdilik eren diyorum...bilemedim ki ben :44:
işte bu çok güzel haber çok hızlı ve kararlısın
kizlar kardesimin dügününde bu elbiseyi giymeyi istiyorum belki su belindeki bagini cözerim ama buna ince belli olmak gerekir insallah hazirana kadar olurum,.nasil sizce
Ayy bayiliyorum bu tarz kiyafetlere, cok güzel canim.. Kapali hatunlara da cok yakisiyor böyle abiyeler.Benimde kuzenimin nisani var yaza Allah Kerim, bende vermek istiyorum yaza kadar su gurursuz kilolari :84:InsAllah o zamana kadar incecik bu hatun olur(uz)sun
http://www.sweet-brautmoden.at/bilder/Abendkleider 2010/gross11/5ab11_gross.jpg
Menümü yaziyim bende :
1bardak elma sirkesi-bal-limon
1bardak yesil cay
1dilim ekmek üzerine sürülmüs krem peynir ve bir dilim salam
Ögle:
Bol sebzeli, yagsiz makarna.
Yesil cay
Aksam:
Meyve yedim sirf, canim hic birsey istemiyordu.
Elma, portakal.
Bugün yine yaptim sporumu ilk önce Lesli ile 500 adim,ardinda da 3mil yürüdüm ..
Az sonra da:
-100 adet mekik,
-100 adet sinav
-50 sag bacak
-50 sol bacak calisicam insAllah
bugün benim ufakligi ( 1 yasinda ) yatirdim .bizim odada yatagi su seyahat yataginda yatiyor.kenari cok az yirtilmisdi ,ablasindan yadigar...bizde kizimla tv bakiyoruz elini kollunu sallayarak daldi iceri koktum birinmi var evde dedim ,cünkü normal inmesi imkansiz ancak kafa üstü düser...o kenari iyyice yirtmis masallah o tombikliyle gecmis arada kosarak geliyor ..........ay bu cocuklar anne karninda üniversite mezunu olarak doguyolar cok zekiler simdiki cocuklar,kizinda laflarina yetisemiyorum
gülciiiin ben bugün o sirke suyunu elma sirkesiyle denedim ve cok cok rahat ictim
kac gündür taffelessig le iciyodum (kizlar türkcesini bilmiyorum kusura bakmayin)
taffelessigle cok zor iciyodum yüzümün sekli degisiyodu elma sirkesi hic fena dilmis
Ahahhhaahah, Allah acilarini vermesin canim.
Benim minigimde öyle (15.ayina girdi)
Onun coook lakaplari var bende : Minnak Davsan, Yürüyen Fotokopi ahahhaahahah
Ahahahah balim bosa mi ictin onca seyi sen
Elma sirkesi sadece bildigim kadariyla kilo verdirmeye yardimci olan
Canim benim ya, ne güldüm ayyy Allah ömrünü uzun etsin canim
Ama cokda kötü degil demi, olurda icemezsen limon sikarsin icine.
nevgul tafelessig normal sirke olarak geciyor sanirim,o sanki daha aci gibi geliyor bana ,hakiki elma sirkesi olmasi gerekiyormus....
bizimde öyle14 aylik olcak bu ay bitimine...benim kizim kücük bi bebekdi 47 cm dogmusdu ve cok narindi hala öyle cok kibar kirilgan aman bir yeri cizilmesin yara bandi 1 ay cikmaz artik ama oglan masallah iyi dogdu sasirdik haliyle,hala öyle ve bir yeri cizilip kanasin hic banamisin demez .direk daliyor küt pat gidiyor
gülcin sende mi yurtdisindasin ,nerden?
hayırdır canım özel değilse dinlemeye hazırızHepinize iyi geceler kızlar,bugünüm çok kötü geçti,umarım yarın farklı olur...
elbise çok güzel,benim tarzım ve rengim değil ama içinde kilolu birini düşündüğümüzde fena değil,tabi bu kadar zayıf olabilirmisin bilmiyorum da biraz balık etli fena olmaz,ama kilo veremezsen bu elbiseyi tercih etme derim benkizlar kardesimin dügününde bu elbiseyi giymeyi istiyorum belki su belindeki bagini cözerim ama buna ince belli olmak gerekir insallah hazirana kadar olurum,.nasil sizce
http://www.sweet-brautmoden.at/bilder/Abendkleider 2010/gross11/5ab11_gross.jpg
evet canım ben hatırlıyorum,iyi yapmışsın evini düzünce fotoda gösterirsin,hayırlısı olsun güle güle kullan ciciş mobilyalarını inşallahmobilya fikiri icin kataloglar eklemisdim bagzi arkadaslar bilir....sonunda kara verdim salonum icin....beyaz deri koltuk....kirmizi shaggy ipek hali...vitrin arkasi duvarda beyaz kirmizi desenli duvar kagiti ,geri kalan mobilyalari siyahda eklicem....tv de ve alman dergilerinde dikkatrimi cekti siyah-beyaz-kirmizi cok moda herhalde bu yil mobilyalarda
Yürüyen Fotokopi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?