80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menümü yaziyim bende :
1bardak elma sirkesi-bal-limon
1bardak yesil cay
1dilim ekmek üzerine sürülmüs krem peynir ve bir dilim salam

Ögle:
Bol sebzeli, yagsiz makarna.
Yesil cay

Aksam:
Meyve yedim sirf, canim hic birsey istemiyordu.
Elma, portakal.

Bugün yine yaptim sporumu ilk önce Lesli ile 500 adim,ardinda da 3mil yürüdüm ..
Az sonra da:
-100 adet mekik,
-100 adet sinav
-50 sag bacak
-50 sol bacak calisicam insAllah

mobilya fikiri icin kataloglar eklemisdim bagzi arkadaslar bilir....sonunda kara verdim salonum icin....beyaz deri koltuk....kirmizi shaggy ipek hali...vitrin arkasi duvarda beyaz kirmizi desenli duvar kagiti ,geri kalan mobilyalari siyahda eklicem....tv de ve alman dergilerinde dikkatrimi cekti siyah-beyaz-kirmizi cok moda herhalde bu yil mobilyalarda

evet kalçalar yok gibi nerdeyse,göbek gidince çok güzel olacaksın,umarım göğüslerin sarkmaz canım ya,biraz büyük duruyor

canim ben 3 sene öncede baya kilo alip vermistim
2 bucuk ay icinde 27 kilo verdim o zamanlar sarkmamisti
insallah yine sarkmaz ama gögüse ne yapilir bilmiyorum
spor yapsam gögüse ne faydasi var ki nasi olcak bilmiyorum valla

bugün benim ufakligi ( 1 yasinda ) yatirdim .bizim odada yatagi su seyahat yataginda yatiyor.kenari cok az yirtilmisdi ,ablasindan yadigar...bizde kizimla tv bakiyoruz elini kollunu sallayarak daldi iceri koktum birinmi var evde dedim ,cünkü normal inmesi imkansiz ancak kafa üstü düser...o kenari iyyice yirtmis masallah o tombikliyle gecmis arada kosarak geliyor ..........ay bu cocuklar anne karninda üniversite mezunu olarak doguyolar cok zekiler simdiki cocuklar,kizinda laflarina yetisemiyorum

Hepinize iyi geceler kızlar,bugünüm çok kötü geçti,umarım yarın farklı olur...
Hayirdir canim , ne oldu :44:

Hemde nasil güzel bi haber! Sanki ilk defa okula gidecek olan ilkokul cocugu gibi hissediyorum kendimi , evli cocuklu o is nasil oluyorsa

gülciiiin ben bugün o sirke suyunu elma sirkesiyle denedim ve cok cok rahat ictim

kac gündür taffelessig le iciyodum (kizlar türkcesini bilmiyorum kusura bakmayin)
taffelessigle cok zor iciyodum yüzümün sekli degisiyodu elma sirkesi hic fena dilmis

Ahahhhaahah, Allah acilarini vermesin canim.
Benim minigimde öyle (15.ayina girdi)
Onun coook lakaplari var bende : Minnak Davsan, Yürüyen Fotokopi ahahhaahahah

Ahahahah balim bosa mi ictin onca seyi sen
Elma sirkesi sadece bildigim kadariyla kilo verdirmeye yardimci olan
Canim benim ya, ne güldüm ayyy Allah ömrünü uzun etsin canim
Ama cokda kötü degil demi, olurda icemezsen limon sikarsin icine.

Ahahhhaahah, Allah acilarini vermesin canim.
Benim minigimde öyle (15.ayina girdi)
Onun coook lakaplari var bende : Minnak Davsan, Yürüyen Fotokopi ahahhaahahah

bizimde öyle 14 aylik olcak bu ay bitimine...benim kizim kücük bi bebekdi 47 cm dogmusdu ve cok narindi hala öyle cok kibar kirilgan aman bir yeri cizilmesin yara bandi 1 ay cikmaz artik ama oglan masallah iyi dogdu sasirdik haliyle,hala öyle ve bir yeri cizilip kanasin hic banamisin demez .direk daliyor küt pat gidiyor

nevgul tafelessig normal sirke olarak geciyor sanirim,o sanki daha aci gibi geliyor bana ,hakiki elma sirkesi olmasi gerekiyormus....

yok kiz ne kötüsü süper bi sekilde ictim hic fena diilmis
taffelessigle denesene bi yutamiyodum resmen

yaaaa valla mi diger sirkeyle bosa mi gidiyo ise yaramadi mi

Ayyy yerim ben onlari MaasAlllah!!!
Benim cadi normal dogmadi
Boy: 58 Cm!!
Kilo: 3.820.

Ama o isvelerine ölüyorum, o tavirlarana ya Rabbimmmmmmm

izlem bu hafta 60 lara ulasirsin kizzzz bu azimle....benimki firtina önceki sessizlik misali yavas yavas gidiyorum .....gecerken el sallarim sana (birbirimize biraz sert gazlar verelim canim)

bugün bana ne giysem yakışırı izlediniz mii
kanal d de
bi kadın vardı
38 bedenim daha ne olsun diye diye koca poposuyla dolaştı
boyuda 166 diğerlerine bodur tavuk filan diyordu
o ne giymiş öyle filan...

ya ben anlamıyorum, insanlar başkalarına kendi
giyim tarzlarına göre bakıp değerlediriyorlar
öyle olsaydı heryerde aynı şeyler olurdu bu çeşitlilik olmaz dı kii...
aaaa o ne yaa asla giymem tarzım değiilll
ee giymessin tabii o onun tarzı bu bunun giyim tarzı
yani bi 20 yaşındaki biriyle 35 yaşındaki birinin bakış açısı bir olmaz kii

acabaa yapımcılar mıı öyle konuşmalarını istiyorlar
gerçi gerçek hayatta da var, kendilerinin cesareti yok
başka biri o cesareti gösterince çamur atıyorlar

gülcin ,seninde allah bagislasin (hepimizinki) .... hele kizla alisverise hic cikilmyior magazaya girdimi ,kendi basina gidiyor getiriyo bak bi bu bana uygunmu bi bak anne bi bakkkk diye bagiriyor,sonra etiketini gösteriyor kac numaraymis bak diyor 4 se hemen aliyor .baska sayi deyince olmaz deyip götürüyor...tek bedeni sorsa yine iyi ,kac paraymis oda yaziomu diyor,bende bi sayi söyleyince 20 auromu diyor auro

Hepinize iyi geceler kızlar,bugünüm çok kötü geçti,umarım yarın farklı olur...
hayırdır canım özel değilse dinlemeye hazırız

elbise çok güzel,benim tarzım ve rengim değil ama içinde kilolu birini düşündüğümüzde fena değil,tabi bu kadar zayıf olabilirmisin bilmiyorum da biraz balık etli fena olmaz,ama kilo veremezsen bu elbiseyi tercih etme derim ben
evet canım ben hatırlıyorum,iyi yapmışsın evini düzünce fotoda gösterirsin,hayırlısı olsun güle güle kullan ciciş mobilyalarını inşallah

Yürüyen Fotokopi

koptum :60:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…