80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yatıyorum kızlar belim ağrıdı,kızım bu akşam çok yordu beni,pestilim çıktı ,kocayla uğraşasım vardı ama,10 dakka pc de oturup yatıcam dedi

Günaydın kızlarr istanbulda karanlık ve yaqışlı bir hava var ve birazdan kursa gidicem birde efnan(kızım) göz nezlesi olmuş drye gidicez sanırım kurtan öqlen gelirim 4e kadar kalmam umarım hepiniz iyisinizdir kendinize çok iyi bakın havalar tam hastalık havası gittim kızlar görüşürüz :80:

yakaladım kankım
söbeeee

sutun ıcıne tarcın koy ıc cnm sevıosan :44:

yorumlar,tavsiyeler için çok teşekkürler.eğer yorumlarını gözden kaçırdıklarım varsa onlara da teşekkür ederim

Maş. Gülçin azmine hayranım
Hepinize iyi geceler kızlar,bugünüm çok kötü geçti,umarım yarın farklı olur...
Lilicim diyet yönündenmi üzüntün sııma canını telafi edersn
kızlar benim evin dibine b fit diye bir spor salonu açıldı..bilmem kaçıncı şube diyetle ona da başlıycemm

Bayıldım bittim elbiseye harika görümcemin düğünü var bendemi böyle bişey diktirsem
Ben o yarışmadaki söylenen bedenlere hiç inanasım gelmiodu devanası gibi kadın40 bedenim demezmi yuh dedim
belimi bi inceltim her topicde konu acip göbeim resmini koycam....gerekli gereksiz heryere acicam ...
Yap valla bacım
fenteziye geeeeeeeeeeeeeelllllll.... zayıfladıkça azıyonmu kuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Valla izlem banada öyle geliyy bacım darısı bizim başımıza
Günaydın senacım kızına geçmiş olsun sana kolaylıklar dilerim canım

günaydın kızlarrrrrrrrrr

izloşş
cnm bendee gitmek iitoyurm içim gidiyor
ama dışarıd akoşucam için 7 de gitsemmm 3 gün gider sonra hasta yatarım
ankaraanın havası çok sert tir cnm spor salonu olsa sorun deildeee

bugün yine annemee gideyim diyorum bakalım eşim gündüz gelirs
çok fenayım regli oluyorum kayrada kötüü
gidip cumaya kadar durayım diyorumm inşş

günaydın canlarım kaçamaksız ve bol sporlu bigün olur inş. Hepimize melocum senin adna çok sevindim yakın olması çk büyük avantaj

şu lesli yi nasıl bulup yaptığınızı anlatın ltfen dünden beri 3. soruşum kimse cvp yazmıyor...
indirmek mi gerek programı indirmeden yapılmıyormu...nerden indiriliyor...

kızlar bu yesıl cay form cay falan ac karnamı tok karnamı daha faydalı oluyor :26::26:

Hayirdir canim , ne oldu :44:
hayırdır canım özel değilse dinlemeye hazırız
[/B]0:

hayırdır canım
menün gayet iyi idi :26:

Lilicim diyet yönündenmi üzüntün sııma canını telafi edersin

Kızlar teşekkür ederim hepinize.2 gündür çok hastayım genzim ciğerlerim yanıyor,boğazım şişmiş nefes alamıyorum.Başım dönüyor sürekli aptal gibi geziyorum.Bir de diyet yapıyorum bu halde.
Ben şefkat beklerken bunun üstüne eşimin de morali bozuk olunca,bize oldu olan işte.Tartıştık boş yere..Yaşamak bile istemiyorum böyle zamanlarda...Biz böyle değildik,bu kafeden sonra böyle olduk,bu lanet kafeden sonra bu kadar tahammülsüz olduk...

Gece o sinirle 5 tane eti puf,1 porsiyon da pirinç pilavı yedim...
Bir sürü şey işte...Herşeyin sonunda bir kavgadan kadınlar daha çok yarayla çıkıyor..Bu hep böyle oluyor.Bir de sabah 83.1 çıktım.

Son düzenleme:

canım yaaa...bozma moralini...gelir geçer...bilirim insan eşiyle kavga edince farklı bi alemde buluyor sanki kendini..biraz zaman herşeyin ilacı...insan herşeyi unutuyor...unutmasak nasıl yaşanır bu dünyada...

canım yaaa...bozma moralini...gelir geçer...bilirim insan eşiyle kavga edince farklı bi alemde buluyor sanki kendini..biraz zaman herşeyin ilacı...insan herşeyi unutuyor...unutmasak nasıl yaşanır bu dünyada...

Teşekkür ederim canım,senin adın neydi ben bilmiyorum :26:
Her şey bembeyazdan birden simsiyaha döner mi? Dönüyor işte..Bunu da bir tek o başarıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…