- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
aldım canım ,iyi geceler
kaptan sen resim mi ekliyorsun,hep bu çıkıyor ,yorumlarda hep şu sarı salak kurbağa çıkıyor ya
eskiden yani ben zayifken ,ince belliyken esim dizime yatardi simdi karnima yaslaniyor tv bakarken negüzel yastik gibi diyor,hangi yönlü anlayim iltifatmi cvözemiyorum[/QUOTA
Yok annem yok, o iyi yönde bisy demis, sen iyi yönden algila
bi dus alip yatayim bende cocuklar yordu bugün birde mekik 100 adet yaptim haliyle aliskin olmadigi icin bünye agir geldi
Bravo hayatimmm
kızlar şu leslie de 1 mille diyor ya,o yani normalde 1 km gibi bişeymi,yani biz 1 mille yaptığımız da 1 km yol mu yapmış oluyoruz ?
Canim, 1 mile --> 1,6 Km 'ya esitBugün bende 3 mil yaptim --->4,8 Km yaptim valla
adam sarilamiyordurki bile sirf kemikden ibaret oda ya .yatinca felan su bel kemikleri nasil cikiyordur ,yok yok öylede olmak kesinlikle istemem..boyuda onun olsun kilosuda hahahah
Ay keske olsam da, onun gibi olsam
bende yatıyorum kızlar belim ağrıdı,kızım bu akşam çok yordu beni,pestilim çıktı ,kocayla uğraşasım vardı ama,10 dakka pc de oturup yatıcam dedi
Ahahahahahahahahahah atesli hatunlar
Izlem'le yarisa mi girdiniz yoksa annem :78:
yakaladım kankımGünaydın kızlarristanbulda karanlık ve yaqışlı bir hava var ve birazdan kursa gidicem birde efnan(kızım) göz nezlesi olmuş drye gidicez sanırım kurtan öqlen gelirim 4e kadar kalmam umarım hepiniz iyisinizdir kendinize çok iyi bakın havalar tam hastalık havası gittim kızlar görüşürüz :80:
sutun ıcıne tarcın koy ıc cnm sevıosan :44:
aynı sorun bende de var canım...geçen haftaya kadar tatlı diye ölüyodum...hele şerbetli tatlılar...
diyete başladığımdan beri hiç yemedim..hiç tatlı yemeyince doğal olarak yediğim bi portakal bile tatlı ihtiyacımı giderir oldu..sanırım yedikçe yiyesim geliyormuş...
misafirler kalkana kadar vurup kafayı yattım babam uynadırdı demin kahvaltı hazırladım onlara ucundan başından bende yedim şimdi sütümü içiyorum cumaya kadar kaçamak yapmak yasak 6lı rakamları cumaya kadar göremezsem deli olucamm :84:
aysuncum teşekkürler tatlım desteqe ihtiyacım vardı
bir süre sonra çokta fazla canım tatlı istemez oldu kendimi aştım sanırım ama yinede dayanamazsam ucundan kırıp çikolata yiyorum ama önceki gece gözüm karartıp 1 paket helva yedim
benim size tavsiyem tarçınlı yoğurt ara öğünlerde 2,3 yk yoğurda 1 yk kaşık tarçın karıştır hatta ben 1 kaşıkta dövülmüş fındık veya ceviz koyuyorum tatlı niyetine yiyorum hem iştah kapatıyor hemde tatlı istegimi bastırıyor...birde dilimlenmiş elmayı tarçınla pişirip süzme yoğurtla karıştırın süperrr oluyor...
valla bir ara bendede çok vardı bu tatlı isteği ,burdaki çıtırlar bana tarçınlı süt içersem keseceğini söylediler...bastırır belkim dene sende...
tamam canım en doğru yerdesin,bazen bendede olur bu...çabuk geçer inşallah
Maş. Gülçin azmine hayranımIyigeceler hatunlar,
Aman yine daldik gittik bu Muhtesem Yüzyil'a...
Her Carsamba Harem gecesi artik ilan edildi
Amaaan yarin bir sürü isim var, bir sürüüüüüüüüüüüü
Ama iclerinde en güzeli, yarin SPOORRR MERKEZINE randevu aldim
Gidip konusucam, görücem bakalim.
Haftaya da kursa baslama ihtimalim var aksam kursu ama.
Simdilik kafamca ne hayaller kuruyorum
Sabah belirli günlerde sporuma giderim, aksamda kursuma sonra eve gelir yine yaparim
Amaaaaaaaaaaaaan sardi beni bi heyecan, yarin icin
Lilicim diyet yönündenmi üzüntün sııma canını telafi edersnHepinize iyi geceler kızlar,bugünüm çok kötü geçti,umarım yarın farklı olur...
kızlar benim evin dibine b fit diye bir spor salonu açıldı..bilmem kaçıncı şube diyetle ona da başlıycemm
Bayıldım bittim elbiseye harika görümcemin düğünü var bendemi böyle bişey diktirsemkizlar kardesimin dügününde bu elbiseyi giymeyi istiyorum belki su belindeki bagini cözerim ama buna ince belli olmak gerekir insallah hazirana kadar olurum,.nasil sizce
http://www.sweet-brautmoden.at/bilder/Abendkleider 2010/gross11/5ab11_gross.jpg
Ben o yarışmadaki söylenen bedenlere hiç inanasım gelmiodu devanası gibi kadın40 bedenim demezmi yuh dedimbugün bana ne giysem yakışırı izlediniz mii
kanal d de
bi kadın vardı
38 bedenim daha ne olsun diye diye koca poposuyla dolaştı
boyuda 166 diğerlerine bodur tavuk filan diyordu
o ne giymiş öyle filan...
ya ben anlamıyorum, insanlar başkalarına kendi
giyim tarzlarına göre bakıp değerlediriyorlar
öyle olsaydı heryerde aynı şeyler olurdu bu çeşitlilik olmaz dı kii...
aaaa o ne yaa asla giymem tarzım değiilll
ee giymessin tabii o onun tarzı bu bunun giyim tarzı
yani bi 20 yaşındaki biriyle 35 yaşındaki birinin bakış açısı bir olmaz kii
acabaa yapımcılar mıı öyle konuşmalarını istiyorlar
gerçi gerçek hayatta da var, kendilerinin cesareti yok
başka biri o cesareti gösterince çamur atıyorlar
Yap valla bacımbelimi bi inceltim her topicde konu acip göbeim resmini koycam....gerekli gereksiz heryere acicam ...
Valla izlem banada öyle geliyy bacımfenteziye geeeeeeeeeeeeeelllllll....zayıfladıkça azıyonmu kuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Günaydın senacım kızına geçmiş olsun sana kolaylıklar dilerim canımGünaydın kızlarristanbulda karanlık ve yaqışlı bir hava var ve birazdan kursa gidicem birde efnan(kızım) göz nezlesi olmuş drye gidicez sanırım kurtan öqlen gelirim 4e kadar kalmam umarım hepiniz iyisinizdir kendinize çok iyi bakın havalar tam hastalık havası gittim kızlar görüşürüz :80:
Hayirdir canim , ne oldu :44:
hayırdır canım özel değilse dinlemeye hazırız
[/B]0:
hayırdır canım
menün gayet iyi idi :26:
Lilicim diyet yönündenmi üzüntün sııma canını telafi edersin
Kızlar teşekkür ederim hepinize.2 gündür çok hastayım genzim ciğerlerim yanıyor,boğazım şişmiş nefes alamıyorum.Başım dönüyor sürekli aptal gibi geziyorum.Bir de diyet yapıyorum bu halde.
Ben şefkat beklerken bunun üstüne eşimin de morali bozuk olunca,bize oldu olan işte.Tartıştık boş yere..Yaşamak bile istemiyorum böyle zamanlarda...Biz böyle değildik,bu kafeden sonra böyle olduk,bu lanet kafeden sonra bu kadar tahammülsüz olduk...
Gece o sinirle 5 tane eti puf,1 porsiyon da pirinç pilavı yedim...
Bir sürü şey işte...Herşeyin sonunda bir kavgadan kadınlar daha çok yarayla çıkıyor..Bu hep böyle oluyor.Bir de sabah 83.1 çıktım.
canım yaaa...bozma moralini...gelir geçer...bilirim insan eşiyle kavga edince farklı bi alemde buluyor sanki kendini..biraz zaman herşeyin ilacı...insan herşeyi unutuyor...unutmasak nasıl yaşanır bu dünyada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?