80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ölçülerini al mutlaka yaz bi kenara :82::82::82:
aynen benimde dün akşam midem kazınıyordu
ama çok mutlu uyudum :81::81:

ölcü mü aliyosunuz siz?
ben ölcü almiyodum canim tartilmiyorumda moralim bozulmasin diye...
pazartesinden pazartesine tartilcam artik

ama simdi montumun önü o kadar kasmiyo dügmeleri kolay kapatiyorum o yüzden veriyorum gibi geldi
migdem bos oldugundan olabilir

bana herşey yakışır bugün tesadüf yakaladım normalde bu saaatler tv kapalı olurdu...
iyi oldu sevdemer benim öyle dediğime bakma canımcım,ev durumunuzu bilmiyorum tabi ki eşinin iş aramakla ilgili girişimleri ne durumda,sen işe maddi yönden ihtiyaç olduğu için mi geri dsönüyorsun,bebeğe kim bakacak??

leslie yapamadım,indirmemiştim çünkü videoları açıyordum onlarda dolmak bilmedi eccük beklemem gerekiyor sanırım

canım bebeği bırakmak çok zor ama ne yapacaksın.eşin inş en kısa zamanda iş bulurda rahatlarsın biraz.valla ne diyeceğimi bilemiyorum ya çok üzüldüm inş. eşinin aklı başına gelir biraz.

ne güzel ya hepiniz tv başındasınız.canım çok sıkkın kızlar ya ben bu hafta hiç kaçamak yapmadım geçen cuma 78 dim bugün tartıldım 78,3 gösterdi sinir oldum ya neden böle anlamıyorum ki ufak bi kaçamağım bile yok:26::26:moralim bozuldu ya ağlayasım geldi sabah valla

canım sen ne kadar oldu diyete başlayalı??

ocakta başladım 3 kilo verdim sonra bıraktım 3 kilo aldım şubat başından buyana 3 kilo verdim tekrar ama bu hafta hiç kaçamak yapmadım neden veremiyom üstelik 300 gr artıdayım yaa

aynı dönemde başlamışız tatlım,beraber başlamışız 3.200 verdim şimdi ye kadar bende,aslında aynı gidiyoruz da keşke bırakmasaydın,bırakmasaydın demek ki 6 kiloya çıkmış olacaktı verdiğin kilo,ama pes etme bence lütfen,sorunu bulursan herşey düzelir...
bende su içemiyordum sucu mu değiştirdim,masa üstüne sürahi ayarladım,gel git içiyorum günde 3 lt su içiyorum artık sanırım bundan dolayı hareketlendi benim kilolar....
sorunun nerde olduğunu bulmak lazım sanırım...

Canım benim yaa allah yardımcın olsun çok zor benimki 2.5yaşında emmiyo yinede ayrılmak çok zor geliyo seninki küçük çok zor rabbim yardımcın olsn
Banu bu misafirlikler içinde yediklerine dikkat et
Bendede bu kurbağa görünüyo acaba neden
ocakta başladım 3 kilo verdim sonra bıraktım 3 kilo aldım şubat başından buyana 3 kilo verdim tekrar ama bu hafta hiç kaçamak yapmadım neden veremiyom üstelik 300 gr artıdayım yaa
Nhrcim sıkma canını moral bozmak yok suyu bitki çayını filan artır spor yapıomuydun

yakaladım kankım
söbeeee

Teşekkürler bitanem kızımı drye götürdüm ilaç verdi gözü mikrop kappmış damla ve krem verdi arada çay pansumanı yapın dedi onu eve bırakıp kursa gittim daha yeni geldim öyle bir uykum var sorma ya bu aralar çok yoqunum hiç dinlenemiyorum yarın yine full birgün öqleden sonra misafirliqe gidicez annemle akşamda bize misafir gelecek cumartesi yine dışardayız pazartesi yine aynı offff sıkıldım yaa :95:
4 sene oldu canım bilmiyorum kimine yeni,kimine göre eski geliyor.
Ben her seferinde aynı yıpranıyorum.Neyse özelimle üzmeyeyim sizi daha fazla..
Deryacım böyle durumlarda üzülmekten başka elimizden bişey gelmiyor ama bu böyle sürmez bir bayan olarak evdede işlerin var ve sen eve 12 lerde geliyorsun eşinle konuşup bir çare bulmalısınız cnm..

Sevgicim nacizane şöyle bişey önericem canım ücretsiz izin al süresiz olarak bebeqinle ilgilen bence eşin sen çalıştıqın için bu kadar rahat davranıyor eşinede süresiz izin aldım deme işe geri döneceqini bilmesin senin çalışmandan ümidini kessin böyle yapmak zorundasın başka türlü bu adam laftan anlamıcak birikmiş paran varsa önemli ihtiyaçlarını eşine duyurmadan onunla karşıla paran olduqunu bilirse senden yine ister size bakmak zorunda eve alınması gerekenleri ondan iste sen alma sakın kardeşine kart çıkartmasını biliyor eve bakmasınıda bilsin dediqim gibi cnm bence eşin senin çalışmana güveniyor bebeqi bahane et ve işten süresiz izin al ..

herkese selamlar kızlar bu aralar çok sık giremiyorum sohbetlere katılamıyorum ama takipteyim okul falan derken zor oluyor

bu sabah tartıldım 67.5 çıktım çok mutlu oldum nedeni sanırım öğle yemeğimi sadece meyveyle geçiştirmem çünkü öğlen uyuyorum o yüzden sınıfta 2 tane sporcu arkadaşım var onlardanda 1 kaç spor hareketi öğrendim yanları eritmek ve göbeği eritmek için hele bitanesini hiç hayatımda duymamıştım erkek bi arkadaşım dedi onu nasıl anlatsam burda bilmiyorum ama yanınızda 1 kişi daha olması gerek yapmak için çocuk bana yüzyüze konuşurken bile 10 kere anlattı zor anladım ama yapıcam onu annemle işte hergün gelince yapcam o hareketleri şimdilik

sınavımada 1 ay 1 hafta kaldı çok heyecanlıyım umarım herşey istediğim gibi olur

bende izliyorum ilk başladığı günden beri bu bana herşey yakışır programını çok hoşuma gitti ama bende anlamıyorum şişman şişman kadınlar nasıl 38-40 beden oluyoki

derya abla geçmiş olsun herşey düzelir umarım gece çok geç saate kadar çalışmanızdan stestendir belkide keşke açmasaydınız ama hayal galesi bi şekilde geçinizi sağlamanız gerekirdi

sevgi abla çok üzüldüm ya minicik bebek ama sende devlet memuru olduğun için işide bırakamazsın çok zor bişey..

kuzumm ne vicdanından bahsediyorsun sen kadınsın o erkek, ikinize de düşen sorumluluklar var,
şu anda bile bazen eşime kızıyorum, keşke inşaat işçisi olsaydın da
kapıyı kapadığımız anda iş dışarda kalsaydı diye eşim sürekli netten de satış yapıyor ya
ama sonra düşünüyorum kendine gel izlem, cafe zamanında nasıldın şimdi nasılsın diye
çok çok yıpratıcı bir iş, sana sürekli evde otur demiyorum ama sen bu işi bi düşün...
icabında arada eve git küçük yer evde yemek yap kocana getir biraz beraber olmadan zaman
geçirin derim ben sadece acizane fikrim canım, yanlış anlama sankın bende yaşadım bunları
çünkü...

İzlemin gönderilerin de çıkıyor en çok.Neden ki acaba :44:

allah alllaahhh çok ilginç :26:
tabiki şekerim nasıl atlarsın bu ayrıntıyı
ölçülerini kilonu tarihi yaz bi kenara
emin ol her ay bakıcaksın, tabiki kıyafetlerinden anlarsın ama
kağıt üstünde kesin görmek çok motive ediyor insanı
bu arada pazartesi yerine cuma tartıl, liste yapıyoruz ya
daha da azimlenirsin...

ay siyah ayakkabılara bittim çok güzelmiş topukları yaaaaa (bana herşey yakışır)

evet bu ayakkabılar mutlaka dolapta bulunmalı
bende buna benzer siyah aldım bi tane içi pembe
çok hoşuma giderek aldım, hiç ne giyim diye düşünmüyorum
platform ince topuk siyah hiç modası geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…