80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet selmacım haklısın... ben normalde süt yada süttozu kullanmam kahvede... sade ve az şekerli içerdim.. şimdi de sade ve şekersiz içiyorum... sert kahve tercihimdir.. ama gittiğimiz bi yerde misafir umduğunu değil bulduğunu misalii... arada oluyo ,olmasa daha iyi ama napalım canımm...
ya bişey dicem arkadaşlar bu arada ben sağlıklı beslenmeye aynen devam ama ben bu hafta aynıyım gibi geliyo bana.. tartılmadımda cumayı bekliyorum ama.. sanki kilo verememiim gibi geliyo şööle bi aynaya bakınca.. görenler aa farketmiş valla göbeğin.. sırtın bile gitmiş resmen fln deseler de:)) tabi 4 kg. da farkedermi görüntüde orası da ayrı bi konu ama neyse...

irademe... metabolizmama... beynime... savaş açtım... taktım.. taktım... zayıflayacağım....
ben utana sıkıla sokağa çıkarken.. o gerine gerine salınan çıtıpıtı hatunlardan ne farkım var.. onlar benden daha mı zeki.. daha mı akllı... hayır!!! iskeletimiz aynı ipince... tek farkımız üzerinde barınmasına olanak sağladığımız yağlarımız... bu sefer farklı kızlar.. her geçen gün daha bi takıyorum bu olaya.. daha bi hevesim artıyo... bu sefer farklı olacak herşey...

iyi akşamlar cerencim.. iyiyim canım sen nasılsın?

ben şimdi çıkıyorum ama malesef... bilg. kızımın odasında... uyanmasın klavyenin sesinden... yarın görüşürüz inş.
iyi akşamlar... iyigeceler... bi içiim yatiim bende...

arkadaşlar bende 1 guruba katılmak istiyorum benide aranıza alırmısınız.yolum çok uzun sizinle devam etmek istiyorum.çok kararlıyım.aşşağıda gördüğünüz 7.3 kiloyu 24 günde verdim.çoook azimli ve çooook açım.cokacimcoook.birbirimize destek olalım.a.s.

günaydinnnnnnn, kimsecikler yok :)) bebeq ablaa yerim ben seni yaaa :)) hadi bende katiliyorum senle birlikte bu savasa :))) henüz kimse zayiflamissin demedi bana ama olsunn, sanirim ben 89 dan fazla kilo veremedim, yarin spora gidecem cumadan önce. bakalim nolucak cuma günü. ama birinci degilim sanirim ( olsun napalim. site cöktü cökecek, valla korkuyorum. herkesin msn adresi varmi acabaa??? handerya ablaa su tabloyu gördükce seviniyorum, insallah sk sk birinci olurum :)))

sizler sagolsun canim

merhabaa ben varim ya :)
nasilsin abla

slm kızlar... diyorum ama sadece aylin ve ben varız .. şu son günlerde bu böyle... siteye girememe gibi bi sorun olmuyo bende 2 gündür ama halaa girilemiyomu yoksa artık burası pek önemsenmiyomu anlamadım.. önceden günde 20 sayfa birikirdi.. 3-4 gündür 2-3 sayfa ya oluyo ya olmuyo... google a kadınlar kulübü yazınca ilk sıradakinden girilmiyo.. alttaki kadınlar kulübü gebelikten giriyorum ben... giremeyenlere fikir olur belki diye ne biliim...

ben bugünkü listemi yazayım... okuldan sonra pilav yapıcam belki geç girerim ...

sabah------------- 1 dilim k.ekmek,1domates,1 salatalık,4 zeytin,biraz peynir
ara----------------- 5i1yerde çay
öğlen------------- yarımdan az poğaça
ara---------------- 1 salatalık
akşam---------- 1 dilim k.ekmek,1 kepçe kuru fasulye, 3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı (belki ekmeği yemem belki pilavı,ikisinden birini seçerim)

bende kadinlar kulubu yaziom cinsellige basiom öle acilio :)) yoksa hep önce kadinlar yaziodum acilmiodu

hakketen kimse girmiyo ((
klava:

ve de ekliyiim.. spora gidemedim bugün.. kızımı bırakıcak birisi yok.. malum babamız bugün işbaşı yaptı.. o evdeyken iyiydi bırakıp çıkıyodum sabah 7de..
ama yürüdüm... 1 saat kadar.. şimdilik 2 lt. su içtim sanırım... 3 lt.ye tamamlanır yatana kadar...

bendeee

sbah: 1 kagse cornflakes
öglen: 1 lapa yemegi, ama bulgur pilavindan, 1 domates ve kücük kase yogurt
ara: 2 catal döner, 2 k peynir
aksam: bilemiyorum daha. arkadasim gelicek simdi

Yaaaa offf bana da bi şeyler oluyor kızlarrrr.. 2 gündür neredeyse 1 kiloya yakın kilo almışım vereceğime alıyorum sinir geldi,şevkim kaçıyor resmen! Bi iki küçük kaçamakla 1 kilo alınırmı ya yemedim ben 7000 calorilik bi şey..Verdikçe nasıl insan gaza geliyorsa aldıkçada morali bozuluyor yiyesi geliyor valla bu arada acayip iştahım arttı niye acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…