Günaydın güzeller, dün İstanbula döndüm ama hiç fırsatım olmadı yazmaya, geçmişi okudum şimdi, Lativatıcım başın sağolsun, Alnağmecime de geçmiş olsun, az önce konuştuk, bulunmuş kuzeni. Vallahi kızlar yüreğimi hoplattınız. Serra başkanım, Nidam noldu size yahu, pes etmek yok şunun şurasında yaza ne kaldı. Ben de Pazar günü İzmir'de süper kaçırdım, annem sağolsun, 800 gr. almışım bile, ama Cumaya kadar tekrar 72 olucam, kendime ve size söz veriyorum. Napalım bir hafta da kilo verememiş olayım. Dünkü menümü de yazayım, şimdilik çıkıcam. Öperim...
sabah: 1 kepekli tost+ayran
öğle: 1/2 dilim kek+1kk peynir
akşam: 1/2 tabak bamya yemeği, 1 dilim kepek ekmeği
2 lt. su içebildim, 1 fincan da yeşil çay. Bugün daha sıkı rejimdeyim. Bakalım Cuma ne olacak?
slm kızlar... diyorum ama sadece aylin ve ben varız .. şu son günlerde bu böyle... siteye girememe gibi bi sorun olmuyo bende 2 gündür ama halaa girilemiyomu yoksa artık burası pek önemsenmiyomu anlamadım.. önceden günde 20 sayfa birikirdi.. 3-4 gündür 2-3 sayfa ya oluyo ya olmuyo... google a kadınlar kulübü yazınca ilk sıradakinden girilmiyo.. alttaki kadınlar kulübü gebelikten giriyorum ben... giremeyenlere fikir olur belki diye ne biliim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?