80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allah gercekten sabrini versin....birsey oldumu zaten hersey üstüste geliyor,allah yardimciniz olsun canim

kizlar sabah 2 pogaca attim mideye....cokda su icemedim daha 3 bardak anca ictim bi bardakda form bitki cayi ictim...mekik cekeyim bari

Canım yaa kaynanan yokmu o baksın oğlu çalışmıyo bari onlar destek olsa

bencede canım. Aile bi araya gelip bakamayan bakana yönlendirecek. senin için çok zor sanki senden başka kimse bakamazmış gibi gelir. ama merak etme bakıyorlar. yeğenim doğduğundan beri ben bakıyorum. İnan ki kendi evladım gibi. Ağlama içini ferah tut her zaman.

belimde yanlarim daha cokdu ama 4-5 gündür folye sariyorum gercekden fark ediyor valla göbeginden sikayetci olanlar yapsin bence ama gözle görülcek kadar olmasi icin en az 1 hafta hergün yapilmasi gerek bence

nasıl folye sarıyorsun. folye ne???

yemekler icin strejfolye varya....onu iste 3-4 kere doluyorum belime ....burda güzellik merkezindede var yaglarini eritmek isteyenlere ayni sariyolar böyle folyelere ama onlarinki tabi biraz degisik ama tüm vücüt sarili sauna gibi yerde duruyolar terliyorlar

kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş canım ya sabırlı metanetli ol işn. En kısa zamanda sıkıntıların sona erer sevgicim.. Kayınvaliden baksın çocuklara olu zaten malum yardımcı olsunlar sana ya.... Madem seni bukadar üzüyo bi işe yaramıyo herşeyi sen yapıyosun eşe ne gerek var ya....aptal adam seni kaybedince anlar ama...ozamanda geçmiş ola..

:=) canım
şeffaf strech folyo sanırım dediğin. ama onu sarıp spor veya dans yapmak gerekiyor.

kızlar sabah sordum kımse cvp vermedı bu yesıl cay form cayı fln ac karnamı tok karnamı ıcılıyor yada hangısı faydalı :26::26:

yani dediğimiz gibi zayıflama haplarıda böyle,bizim tepkimizde bundan,ve korkumuzz

video çekte görek,video çekte görek

zararını mı gördün,yoksa burdaki yazılara göre mi karar değiştirdin canım,aynaya baktığında değişiklik oldu mu gerçekten ??

burdakı yazılardan etkılendım cnm tartılmadım daha ama sankı bıraz gobegım kuculdu ama dıyet yapıom hala onun etkısı olabılrmı bılmıom :26:

kizlar bugün ögle yemeginde benim o hic sevmedigim makarna vardi hemde domates soslu firinda pismis kasarli falan filan

daha öncede yazmistim en büyük zaafim makarna diye

kantine inince nerdeyse alcaktim cidden 10 dakka düsündüm sonra hayir almicam dedim biraz yagsiz pilav ve sebze aldim onu yedim

hakkaten bu sefer iyi kafaya koymusum zayiflicam

valla bu adama senin böyle sağlam bir ders vermen lazım,ama öyle bohçanı alıp ana evine gitmek ,boşanmak vesaire o kadar basit değil işte..çocuk olmasa bile çok zor..sende paranı kazan,kendin harca çocuklarına ve kendine ,onun hiçbir ihtiyacına verme kartı da aldın zaten geri verme,yoksun kalsın herşeyden ev tasmtakır olsun karnı aç kalsın üstü başı olmasın bakalım topukları kıçına vurarak iş aramaya gider...haaa baktın hala aynı mı,ver mahkemeye boşa gitsin nasılsa sen çalışıyorsun bakarsın çocuklara bakıcı bilmem ne kreş okul biraz zor olur belki ama şimdikinden dah zor olmaz...aklı başına geldi geldi gelmedi vvallhi yolla gitsin bu ne yaaa
ay siyah ayakkabılara bittim çok güzelmiş topukları yaaaaa (bana herşey yakışır)
yaaaa topuklar çok güzeldi huricimmm
boma canım moralini acele etme daha yeni başladın sende çok değil yanii birde ilk kez bu kadar sıkı tıtıyorsun dimi bekle herşeyyyy düzelecek bozma sakın diyeti
bu kız ne yapmış yaa,23 yaşında mahvetmiş kendini yaaaaaa
he yaa birde nikaha gidecek bu kıyafetlen haspammm
ya bu insanlar şişmanken şişmansın kilo ver daha yaşın kaç diyolar zayıflayıncada sararmışsın solmuşsun bilmem nee ne bu yaaaaaa :84::84:
diyeceksin
geldimi üst üste gelir sevgicimmm, çok geçmişler olsun anene de hepppsi geçecek zamanla nolursun üzülme ağlama sütüne etki eder kapat gözlerini bebeklerin ve kendini düşün baksana herifte hayır yok ..sen güçlü ol canımsınnn
temizlik yaparken bi resim ekleyim dedim,karsinizda göbekim ve ben

yoooo koca göbek yokki sende hoş bile görünüyorsun bence valla ..kasma kendini
nasıl folye sarıyorsun. folye ne???

folyo demek istedi galiba folyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…