allahım beni sınıyor galiba
annem bugün emar sonuçlarını almaya gitti
dr en kısa zamanda ameliyat demiş
bel fıtığı ve sinir sıkışması
şimdi annem ameliyat olması gerekiyor
ona kim bakacak
çocuklara kim bakacak
oynatmama az kaldı
nehircim iyi değilim hayatım
ağlamaktan göz kapaklarım beş katına çıktı
Canım yaa kaynanan yokmu o baksın oğlu çalışmıyo bari onlar destek olsa
Zuzu öyle abattığın kadar değil ben daha büyük bi göbek bekliyodum bide boyun kaçtı?temizlik yaparken bi resim ekleyim dedim,karsinizda göbekim ve ben
belimde yanlarim daha cokdu ama 4-5 gündür folye sariyorum gercekden fark ediyor valla göbeginden sikayetci olanlar yapsin bence ama gözle görülcek kadar olmasi icin en az 1 hafta hergün yapilmasi gerek bence
nasıl folye sarıyorsun. folye ne???
allahım beni sınıyor galiba
ona kim bakacak
çocuklara kim bakacak
oynatmama az kaldı
yemekler icin strejfolye varya....onu iste 3-4 kere doluyorum belime ....burda güzellik merkezindede var yaglarini eritmek isteyenlere ayni sariyolar böyle folyelere ama onlarinki tabi biraz degisik ama tüm vücüt sarili sauna gibi yerde duruyolar terliyorlar
yani dediğimiz gibi zayıflama haplarıda böyle,bizim tepkimizde bundan,ve korkumuzzalıntıdır çok önemliiii
şimdi size uzman diyetisyen dilara k.. ( kim olduğunu tahmin etmişsinizdir). onun bir makalesinden dikkat çeken şeyleri yazacağım: terazi ibresinin inmesi için 24 saat aç kalmak yeterlidir. ne varki bu sahte zaferdir. çünkü vücut su kaybediyor kaslar küçülüyor ama yağlar erimiyor. bu aşamada metabolizma enerji sağlamak için kasları yakıyor, karaciğerdeki glikojeni yakıyor. karbonhidrattan yoksun beslenen kişide karbonhidrat deposu boşalır tatlı isteği artar kan şekeri düşer güçsüzlük oluşur. eksik beslenme yada şok diyet benzeri şeyler kas ve su kaybını sağlar. 1 gr kas kaybederseniz 2.7 gr sukaybedersiniz. buda tartıda rakamları hızla aşarı çeker. ve hızlı zayıfladığınızı sanırsınız. bunu anlamanın en kolay yolu aynaya bakmaktır. eğer tartıda kilo vermenize rağmen yüzünüz kollarınız inceliyor yağ deposu olan karın kalça bölgesi incelmiyorsa siz yağ kaybetmiyorsunuz ve doğru zayıflamıyorsunuz. seneler boyunca yanlış beslenme yüzünden bozulan metabolizmanın 1, 2 ay içinde düzelmesi mümkün değildir. eksik beslenme yada şok diyetler vücutta doku kaybına kas kaybına su kaybına neden olup yağ miktarının artmasına sebep olur metabolizmanın dengesini bozduğu için kilo verme dönemi bitip normal yeme düzenine geçilince hızlı kilo almaya sebep olur. kas kaybı sonucu metabolizma yavaşlar ve az yense bile kilo alınır.
video çekte görek,video çekte görek
sınıfta 2 tane sporcu arkadaşım var onlardanda 1 kaç spor hareketi öğrendim yanları eritmek ve göbeği eritmek için hele bitanesini hiç hayatımda duymamıştım erkek bi arkadaşım dedi onu nasıl anlatsam burda bilmiyorum ama yanınızda 1 kişi daha olması gerek yapmak için çocuk bana yüzyüze konuşurken bile 10 kere anlattı zor anladım ama yapıcam onu annemleişte hergün gelince yapcam o hareketleri şimdilik
.
kızlar sabah sordum kımse cvp vermedı bu yesıl cay form cayı fln ac karnamı tok karnamı ıcılıyor yada hangısı faydalı :26::26:
ben artık ılac içmiyoruum
zararını mı gördün,yoksa burdaki yazılara göre mi karar değiştirdin canım,aynaya baktığında değişiklik oldu mu gerçekten ??
valla bu adama senin böyle sağlam bir ders vermen lazım,ama öyle bohçanı alıp ana evine gitmek ,boşanmak vesaire o kadar basit değil işte..çocuk olmasa bile çok zor..sende paranı kazan,kendin harca çocuklarına ve kendine ,onun hiçbir ihtiyacına verme kartı da aldın zaten geri verme,yoksun kalsın herşeyden ev tasmtakır olsun karnı aç kalsın üstü başı olmasın bakalım topukları kıçına vurarak iş aramaya gider...haaa baktın hala aynı mı,ver mahkemeye boşa gitsin nasılsa sen çalışıyorsun bakarsın çocuklara bakıcı bilmem ne kreş okul biraz zor olur belki ama şimdikinden dah zor olmaz...aklı başına geldi geldi gelmedi vvallhi yolla gitsin bu ne yaaagünaydın kızlar
ben hiç iyi değilim
günler yaklaştıkça zor gelmeye başladı yavrumdan ayrılmak
daha çok küçük
bazen uyku arasında bile emiyor memeyi bırakmak istemiyor çektiğim halde
ama 15 gün sonra o anne kokusundan memeden mahrum kalacak yavrum
dün akşam krize girdim resmen ağlamaktan ve hala kendime gözyaşlarıma hakim olamıyorum
en azından altı aylık olsaydı bu kadar zoruma gitmezdi
ama şimdi el kadar yaa
baktıkça dayanamıyorum bebeğime
dün eşime
benim işe başladığım gün sen hala evde yatıyor olacaksan
çık git istemiyorum seni dedim
çok kötü tartıştık
nerdeyse üstüme gelecekti
tehdit etti seni şöyle yaparım böyle yaparım diye
kabullenemiyorum
onun yüzünden ben 3 aylık bebeğimi bırakıp işe gitmek zorundayım
ağır geliyor nasıl dayanacağım bilmiyorum
yaaaa topuklar çok güzeldi huricimmmay siyah ayakkabılara bittim çok güzelmiş topukları yaaaaa (bana herşey yakışır)
boma canım moralini acele etme daha yeni başladın sende çok değil yanii birde ilk kez bu kadar sıkı tıtıyorsun dimi bekle herşeyyyy düzelecek bozma sakın diyetine güzel ya hepiniz tv başındasınız.canım çok sıkkın kızlar ya ben bu hafta hiç kaçamak yapmadım geçen cuma 78 dim bugün tartıldım 78,3 gösterdisinir oldum ya neden böle anlamıyorum ki ufak bi kaçamağım bile yok:26::26:moralim bozuldu ya ağlayasım geldi sabah valla
he yaa birde nikaha gidecek bu kıyafetlen haspammmbu kız ne yapmış yaa,23 yaşında mahvetmiş kendini yaaaaaa
ya bu insanlar şişmanken şişmansın kilo ver daha yaşın kaç diyolar zayıflayıncada sararmışsın solmuşsun bilmem nee ne bu yaaaaaa :84::84:
geldimi üst üste gelir sevgicimmm, çok geçmişler olsun anene de hepppsi geçecek zamanla nolursun üzülme ağlama sütüne etki eder kapat gözlerini bebeklerin ve kendini düşün baksana herifte hayır yok ..sen güçlü ol canımsınnnallahım beni sınıyor galiba
ona kim bakacak
çocuklara kim bakacak
oynatmama az kaldı
yoooo koca göbek yokki sende hoş bile görünüyorsun bence valla ..kasma kendinitemizlik yaparken bi resim ekleyim dedim,karsinizda göbekim ve ben
nasıl folye sarıyorsun. folye ne???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?