80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alıntıdır çok önemliiii

şimdi size uzman diyetisyen dilara k.. ( kim olduğunu tahmin etmişsinizdir). onun bir makalesinden dikkat çeken şeyleri yazacağım: terazi ibresinin inmesi için 24 saat aç kalmak yeterlidir. ne varki bu sahte zaferdir. çünkü vücut su kaybediyor kaslar küçülüyor ama yağlar erimiyor. bu aşamada metabolizma enerji sağlamak için kasları yakıyor, karaciğerdeki glikojeni yakıyor. karbonhidrattan yoksun beslenen kişide karbonhidrat deposu boşalır tatlı isteği artar kan şekeri düşer güçsüzlük oluşur. eksik beslenme yada şok diyet benzeri şeyler kas ve su kaybını sağlar. 1 gr kas kaybederseniz 2.7 gr sukaybedersiniz. buda tartıda rakamları hızla aşarı çeker. ve hızlı zayıfladığınızı sanırsınız. bunu anlamanın en kolay yolu aynaya bakmaktır. eğer tartıda kilo vermenize rağmen yüzünüz kollarınız inceliyor yağ deposu olan karın kalça bölgesi incelmiyorsa siz yağ kaybetmiyorsunuz ve doğru zayıflamıyorsunuz. seneler boyunca yanlış beslenme yüzünden bozulan metabolizmanın 1, 2 ay içinde düzelmesi mümkün değildir. eksik beslenme yada şok diyetler vücutta doku kaybına kas kaybına su kaybına neden olup yağ miktarının artmasına sebep olur metabolizmanın dengesini bozduğu için kilo verme dönemi bitip normal yeme düzenine geçilince hızlı kilo almaya sebep olur. kas kaybı sonucu metabolizma yavaşlar ve az yense bile kilo alınır.

gene muhabbet yok...
ben az uzanayım bari oğlan uyurken
bu gün ağrılarım acılarım daha az

yarın lastikle çalışıcaz onu da ilk kez yapıcam
bu ara ilkleri çok yaşıyorum :87::87::87:

sena geçmiş olsun kızına
aman dikkat edin gözz çok hassass
İzlem teşekkürler cnm şuan uyuyor göz nezlesi deqilmiş mikrop kapmış ilaçları 1 hafta kullanıcaz bakalım..

izlem ben 20kq verdiqim için doqal olarak heryerden gitti ama yinede tedirgin oluyorum keşke en başında yaq ve kas ölçümü yaptırsaydım bugün arkadaşlarda kursta sen her hafta dahada zayıflıyorsun yüzün gözün solmuş falan dediler moralim bozuldu evde annemler ayrı söyleniyorlar kşi ben daha son 1 aydır evde misafir olduqundan herşeyden yedim yazıyorum işte menüleri görüyorsunuz saqlıklı olmak için daha ne yicem anlamıyorum

tamam onu hic düsünmemistim bugün ölcüde alim :)
ölcü almayida tam bilmiyorum ama ya
basende tam nereye koyuluyo gögüste tam olarak nerden itibaren aliniyo belden nasil???

tamam cnm cumalari tartilirim artik ama gelcek hafta katilim araniza bu hafta daha 4 gün olmus olcak anca 1 kilo vermisimdir

ya bu insanlar şişmanken şişmansın kilo ver daha yaşın kaç diyolar zayıflayıncada sararmışsın solmuşsun bilmem nee ne bu yaaaaaa :84::84:

Senacım konu o bile değildi başka bir şeydi ama bunu düşünüyorum artık..Gerçi öğle 2 de eve gelip 6-7 de çıkıyorum ama o kısa zamanda uyumam,dinlenmem,yemek yapmam,ufak tefek işler anca yetiyor.

İzloşum yanlış anlar mıyım hiç aşkolsun..Beni bunları yaşamış birinden daha iyi kim anlayabilir ki..
Öğle 2 gibi eve gidiyorum akşam 6-7 gibi geliyorum ama aradaki zaman yukarıda yazdığım gibi günlük işlere anca yetiyor.Bir de gece 3 te yattığımız için 1.5 - 2 saat de uyumam lazım mutlaka bu süre içinde !!!Acaba ben mi yetemiyorum diye hep sormuşumdur kendime.. Ancak bir misafir filan gelecekse tüm gün kalıyorum o da temizlik ve hazırlık için,gene kendime değil yani..
Ama sanırım haklısınız,o da hep der senin sorumluluğun daha fazla diye..O yüzden ben bu işi düşüneceğim...

İzlem ben de ölçmedim hiç kendimi ne bileyim gerek duymadım.Dur ben de ölçeyim bu akşam.

Bir de biri bir ara plates topunu sormuştu..Ben geçen sene aldım ve nasıl anlatayım yaz gelmesini dört gözle bekliyorum onunla spor yapmak için.Özellikle benim gibi bel fıtığınızdan dolayı mekik çekemiyorsanız birebir.Üzerinde çok güzel mekik çekiliyor..Zaten plates mucize gibi..

Benim bildiğim bel göbek deliğinin 4 parmak üstü ölçülüyormuş..Ben hep basenlerimi ölçmüşüm belim diye..

Kalça da poponun en çıkıntılı kısmından alınıyor.

DERYACIM seni okadar iyi anlıyorum ki.insanın kendi işi olması ve heleki bu işte eşiyle çalışması gerçekten çok zor ben eşimle 3 sene kendimize ait dükkanımızda çalıştık.evde işte sürekli cek senet alacak verecek düşünmekten mahvolduk.evliliğimin en güzel yeni 3 yılı bu sıkıntılarla geçti nezamanki eşim maaşlı işe girdi ben kızımı dogurdum dükkana gidemez hale geldim ozaman dükkanı devrettik ve işte ozaman huzur neymiş anladık.ondan sonra başka şehire yerleştik 5 yıldır bursada yaşıyoruz yine aynı işyerinde çalışıyoruz ama eve gidince alacak verecek düşünmediğimizden çok şükür şuan eski sorunlarımız yok.arada işlerden dolayı birbirimizi yesekte eve götürmüyoruz sorunlarımızı.çok uzattım canım kusura bakma .

Sena geçmiş olsun canım kızına

nabu çocuklar nasıl oldu inş. Biraz daha iyilerdir.

Izlem iyi şekerlemeler canım ay benimde bi uykum var ki sormaya göz kapaklarım ağırlaştı bende 10 dk şekerleme yapsam yakalanırmıyım acep

Sevgi aşagıda seni görüyorum nasılsın ortim

huri nerdesin kuu yoksa senin zilli öğle uykusuna yatmadımı daha

derya nasıl oldun canım

sevdemer.....allah sabrinin versin,daha cok kücükmüs ama onun icinde mecbursun calismaya...esinde insallah bir is bulur,issiz erkek evde durmasi daha kötü,siniri cikaracak bisey ariyor...benim esim hic bos durmayi sevmez bir dönem mecburen krziden cikarildi o 3-4 ay stresinden ,sinirinden ,ben bunalima giriyordum,saatli bomba gibiydi:95::95:

ya bende cok az yiyorum ama bana yetiyo
herkes diyo ac kalma ac kalarak kilo verilmez diye ama ben ac diilim yediklerim yetiyo
su vitamin olayini nasi yapicam ara sira meyve yesem yeter mi acaba?

mesela bugün yediklerim:

sabah: 1 bardak sirkeli su, 1 bardak yesil cay, 1 dilim kepek ekmek, 1 ince dilim yagsiz peynir

öglen: 1 kücük tabak yagsiz pilav, 1 kücük tabak sebze (ama iki tabaktanda yariya kadar yedim pek begenmedigim icin, kantin yemegi)

aksamda 1 elma, 2 kücük etimek ve 1 bardak süt icmeyi düsünüyorum sizce bunlar yeterli mi vitamin acisindan?
bana kalsa bugün baska bise yemem ac dilim cünkü

teşekkürler cnm akşam girerim şimdi çıkıyorum :79:

amin narincim

evet lilicim işe başlamam gerekiyor ücretli izin sürem doldu
onun umarsızlığı yüzünden işe başlamak mecburiyetindeyim
dün akşamda patladım tartıştık
ama bi faydası olacağını sanmıyorum

izlemcim evdeki atmosfer aynen dediğin gibi ne söylesende tınlamayan anlamayan bir adamdan ibaret
ama zora gelince kaba kuvvetle tehditle sustsrmaya çalışan bir adamdan ibaret

sevgicimm cnmm yaa çok zor bebegindenn ayrılmak ama napcaksın cnmm
onlar için herşeyyy
eşinle aranda geçenlerde çok üzücüü inşş
kıs zamandaa toparlanırısnız cnm

tabiki çocuklar için herşey
ama benim sorumluluğumun en azından bebeğim altı aylık olana kadar ona bakmaktan ibaret olmalı
bi de oğlum var tabi
ama bunun yerine tüm yük üzerime biniyor
onun yaptığı hiçbişi yok
ama artist artist erkeklik taslamayı biliyor

canım bebeği bırakmak çok zor ama ne yapacaksın.eşin inş en kısa zamanda iş bulurda rahatlarsın biraz.valla ne diyeceğimi bilemiyorum ya çok üzüldüm inş. eşinin aklı başına gelir biraz.

arasa tabiki bulur

Canım benim yaa allah yardımcın olsun çok zor benimki 2.5yaşında emmiyo yinede ayrılmak çok zor geliyo seninki küçük çok zor rabbim yardımcın olsn

amin kuzucum

senacım kadroluyum ben buna inanmaz

sevgi abla çok üzüldüm ya minicik bebek ama sende devlet memuru olduğun için işide bırakamazsın çok zor bişey..

tşkr edrim canım benim
evet işi bırakamam

ama sanırım bu gidişle kocayı bırakacam

amin
hem onun asabiyeti hem diğer sıkıntılar
nasıl kaldıracağım bilmiyorum

selam canım.
bu sitede herkesi tek tek takip ediyorum ama yeni aranıza katıldım.
mesajını gördüm yazmadan duramadım.
çocuğundan ayrı kalmak üzücü ama çocuğundan bi şekilde ayrı kalmak zorunda olan o kadar çok anne var ki. Sadece mesai saatlerinde ayrı kalacak olman bu kadar endişelendirmemeli seni. Çalışan çok anne var ve tek anne olan da sen değilsin.

Bence seni üzen eşinin işsizliği ve bunu çok ii anlıyorum. Erkekler işsiz kaldımı depresyon a giriyorlar. Bunun suçlusuda senmişsin gibi davranıp, bu eksikliklerini kapatmak içinde evde taş fırın erkeği kesilip ört bas etmeye çalışıyorlar.Bence işe başladığında bebeğinden ayrı kaldığın için üzülsende farklı ortamda olduğun için biraz moral bulacağına inanıyorum. Hiç bir şeyede üzülmeye değmiyor.

allahım beni sınıyor galiba
annem bugün emar sonuçlarını almaya gitti
dr en kısa zamanda ameliyat demiş
bel fıtığı ve sinir sıkışması
şimdi annem ameliyat olması gerekiyor
ona kim bakacak
çocuklara kim bakacak
oynatmama az kaldı

nehircim iyi değilim hayatım
ağlamaktan göz kapaklarım beş katına çıktı

eve geldim bantta 45dk4km yürüdüm çok terledim yaabu ter yüzünden spor yapmayı sevmiyorum senacım haklısın valla elin ağzı torba değilki büzesin

Canım yaa kaynanan yokmu o baksın oğlu çalışmıyo bari onlar destek olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…