İzlem teşekkürler cnm şuan uyuyor göz nezlesi deqilmiş mikrop kapmış ilaçları 1 hafta kullanıcaz bakalım..sena geçmiş olsun kızına
aman dikkat edin gözz çok hassass
alıntıdır çok önemliiii
şimdi size uzman diyetisyen dilara k.. ( kim olduğunu tahmin etmişsinizdir). onun bir makalesinden dikkat çeken şeyleri yazacağım: terazi ibresinin inmesi için 24 saat aç kalmak yeterlidir. ne varki bu sahte zaferdir. çünkü vücut su kaybediyor kaslar küçülüyor ama yağlar erimiyor. bu aşamada metabolizma enerji sağlamak için kasları yakıyor, karaciğerdeki glikojeni yakıyor. karbonhidrattan yoksun beslenen kişide karbonhidrat deposu boşalır tatlı isteği artar kan şekeri düşer güçsüzlük oluşur. eksik beslenme yada şok diyet benzeri şeyler kas ve su kaybını sağlar. 1 gr kas kaybederseniz 2.7 gr sukaybedersiniz. buda tartıda rakamları hızla aşarı çeker. ve hızlı zayıfladığınızı sanırsınız. bunu anlamanın en kolay yolu aynaya bakmaktır. eğer tartıda kilo vermenize rağmen yüzünüz kollarınız inceliyor yağ deposu olan karın kalça bölgesi incelmiyorsa siz yağ kaybetmiyorsunuz ve doğru zayıflamıyorsunuz. seneler boyunca yanlış beslenme yüzünden bozulan metabolizmanın 1, 2 ay içinde düzelmesi mümkün değildir. eksik beslenme yada şok diyetler vücutta doku kaybına kas kaybına su kaybına neden olup yağ miktarının artmasına sebep olur metabolizmanın dengesini bozduğu için kilo verme dönemi bitip normal yeme düzenine geçilince hızlı kilo almaya sebep olur. kas kaybı sonucu metabolizma yavaşlar ve az yense bile kilo alınır.
tabiki şekerim nasıl atlarsın bu ayrıntıyı
ölçülerini kilonu tarihi yaz bi kenara
emin ol her ay bakıcaksın, tabiki kıyafetlerinden anlarsın ama
kağıt üstünde kesin görmek çok motive ediyor insanı
bu arada pazartesi yerine cuma tartıl, liste yapıyoruz ya
daha da azimlenirsin...
Deryacım böyle durumlarda üzülmekten başka elimizden bişey gelmiyor ama bu böyle sürmez bir bayan olarak evdede işlerin var ve sen eve 12 lerde geliyorsun eşinle konuşup bir çare bulmalısınız cnm..
[/B][/B][/COLOR]
kuzumm ne vicdanından bahsediyorsun sen kadınsın o erkek, ikinize de düşen sorumluluklar var,
şu anda bile bazen eşime kızıyorum, keşke inşaat işçisi olsaydın da
kapıyı kapadığımız anda iş dışarda kalsaydı diye eşim sürekli netten de satış yapıyor ya
ama sonra düşünüyorum kendine gel izlem, cafe zamanında nasıldın şimdi nasılsın diye
çok çok yıpratıcı bir iş, sana sürekli evde otur demiyorum ama sen bu işi bi düşün...
icabında arada eve git küçük yer evde yemek yap kocana getir biraz beraber olmadan zaman
geçirin derim ben sadece acizane fikrim canım, yanlış anlama sankın bende yaşadım bunları
çünkü...
tabiki şekerim nasıl atlarsın bu ayrıntıyı
ölçülerini kilonu tarihi yaz bi kenara
emin ol her ay bakıcaksın, tabiki kıyafetlerinden anlarsın ama
kağıt üstünde kesin görmek çok motive ediyor insanı
bu arada pazartesi yerine cuma tartıl, liste yapıyoruz ya
daha da azimlenirsin...
[/COLOR][/B]
tamam onu hic düsünmemistim bugün ölcüde alim :)
ölcü almayida tam bilmiyorum ama ya
basende tam nereye koyuluyo gögüste tam olarak nerden itibaren aliniyo belden nasil???
tamam cnm cumalari tartilirim artik ama gelcek hafta katilim araniza bu hafta daha 4 gün olmus olcak anca 1 kilo vermisimdir
Benim bildiğim bel göbek deliğinin 4 parmak üstü ölçülüyormuş..Ben hep basenlerimi ölçmüşüm belim diye..
Kalça da poponun en çıkıntılı kısmından alınıyor.
alıntıdır çok önemliiii
şimdi size uzman diyetisyen dilara k.. ( kim olduğunu tahmin etmişsinizdir). onun bir makalesinden dikkat çeken şeyleri yazacağım: terazi ibresinin inmesi için 24 saat aç kalmak yeterlidir. ne varki bu sahte zaferdir. çünkü vücut su kaybediyor kaslar küçülüyor ama yağlar erimiyor. bu aşamada metabolizma enerji sağlamak için kasları yakıyor, karaciğerdeki glikojeni yakıyor. karbonhidrattan yoksun beslenen kişide karbonhidrat deposu boşalır tatlı isteği artar kan şekeri düşer güçsüzlük oluşur. eksik beslenme yada şok diyet benzeri şeyler kas ve su kaybını sağlar. 1 gr kas kaybederseniz 2.7 gr sukaybedersiniz. buda tartıda rakamları hızla aşarı çeker. ve hızlı zayıfladığınızı sanırsınız. bunu anlamanın en kolay yolu aynaya bakmaktır. eğer tartıda kilo vermenize rağmen yüzünüz kollarınız inceliyor yağ deposu olan karın kalça bölgesi incelmiyorsa siz yağ kaybetmiyorsunuz ve doğru zayıflamıyorsunuz. seneler boyunca yanlış beslenme yüzünden bozulan metabolizmanın 1, 2 ay içinde düzelmesi mümkün değildir. eksik beslenme yada şok diyetler vücutta doku kaybına kas kaybına su kaybına neden olup yağ miktarının artmasına sebep olur metabolizmanın dengesini bozduğu için kilo verme dönemi bitip normal yeme düzenine geçilince hızlı kilo almaya sebep olur. kas kaybı sonucu metabolizma yavaşlar ve az yense bile kilo alınır.
teşekkürler cnm akşam girerim şimdi çıkıyorum :79:Sena geçmiş olsun canım kızına
nabu çocuklar nasıl oldu inş. Biraz daha iyilerdir.
Izlem iyi şekerlemeler canım ay benimde bi uykum var ki sormaya göz kapaklarım ağırlaştı bende 10 dk şekerleme yapsam yakalanırmıyım acep
Sevgi aşagıda seni görüyorum nasılsın ortim
huri nerdesin kuu yoksa senin zilli öğle uykusuna yatmadımı daha
derya nasıl oldun canım
canım yaaa okurken benim bile yüreğim sızladı.senin için bişiyler yapabilmeyi çok isterdim sevgicim.dua etmekten başka elimden bişiy gelmiyor. Rabbim yardımcın olsun inşallah hakkında hayırlısını versin.bebeğin için bi dönem ücretsiz izne ayrıl diyeceğim ama bu sefer nasıl geçineceksiniz.Rabbim hayırlı bi kapı açsında eşin işe girsin inşallah
Sevgicim ben son günlerde okuyamadım mesajlarını,ayrılmak derken işe gitmekten mi bahsediyorsun :26:
Nasıl kavga edebiliyor seninle hala anlayamıyorum,bunca özverinin üstüne..İçim acıdı okuyunca,en son umursamazlığından şikayet ediyordun,daha mı kötü oldu canım anlatsana..
allah yardımcın olsun bacım
evdeki atmosferi bilmediğimiz için nasıl ne diyeceğimi bilemiyorum
tek elimizden gelen sakin olmaya akışına bırakmaya çalış
karşındaki anlamadıktan sonra 5 lisanda da anlatsan sözünü anlatamassın
inşallah o da üstüne düşen görevleri idrakk ederde omzundan yükü alır biraz
sevgicimm cnmm yaa çok zor bebegindenn ayrılmak ama napcaksın cnmm
onlar için herşeyyy
eşinle aranda geçenlerde çok üzücüü inşş
kıs zamandaa toparlanırısnız cnm
canım bebeği bırakmak çok zor ama ne yapacaksın.eşin inş en kısa zamanda iş bulurda rahatlarsın biraz.valla ne diyeceğimi bilemiyorum ya çok üzüldüm inş. eşinin aklı başına gelir biraz.
Canım benim yaa allah yardımcın olsun çok zor benimki 2.5yaşında emmiyo yinede ayrılmak çok zor geliyo seninki küçük çok zor rabbim yardımcın olsn
Sevgicim nacizane şöyle bişey önericem canım ücretsiz izin al süresiz olarak bebeqinle ilgilen bence eşin sen çalıştıqın için bu kadar rahat davranıyor eşinede süresiz izin aldım deme işe geri döneceqini bilmesin senin çalışmandan ümidini kessin böyle yapmak zorundasın başka türlü bu adam laftan anlamıcak birikmiş paran varsa önemli ihtiyaçlarını eşine duyurmadan onunla karşıla paran olduqunu bilirse senden yine ister size bakmak zorunda eve alınması gerekenleri ondan iste sen alma sakın kardeşine kart çıkartmasını biliyor eve bakmasınıda bilsin dediqim gibi cnm bence eşin senin çalışmana güveniyor bebeqi bahane et ve işten süresiz izin al ..
sevgi abla çok üzüldüm ya minicik bebek ama sende devlet memuru olduğun için işide bırakamazsın çok zor bişey..
sevdemer.....allah sabrinin versin,daha cok kücükmüs ama onun icinde mecbursun calismaya...esinde insallah bir is bulur,issiz erkek evde durmasi daha kötü,siniri cikaracak bisey ariyor...benim esim hic bos durmayi sevmez bir dönem mecburen krziden cikarildi o 3-4 ay stresinden ,sinirinden ,ben bunalima giriyordum,saatli bomba gibiydi:95::95:
günaydın kızlar
ben hiç iyi değilim
günler yaklaştıkça zor gelmeye başladı yavrumdan ayrılmak
daha çok küçük
bazen uyku arasında bile emiyor memeyi bırakmak istemiyor çektiğim halde
ama 15 gün sonra o anne kokusundan memeden mahrum kalacak yavrum
dün akşam krize girdim resmen ağlamaktan ve hala kendime gözyaşlarıma hakim olamıyorum
en azından altı aylık olsaydı bu kadar zoruma gitmezdi
ama şimdi el kadar yaa
baktıkça dayanamıyorum bebeğime
dün eşime
benim işe başladığım gün sen hala evde yatıyor olacaksan
çık git istemiyorum seni dedim
çok kötü tartıştık
nerdeyse üstüme gelecekti
tehdit etti seni şöyle yaparım böyle yaparım diye
kabullenemiyorum
onun yüzünden ben 3 aylık bebeğimi bırakıp işe gitmek zorundayım
ağır geliyor nasıl dayanacağım bilmiyorum
Canım yaa kaynanan yokmu o baksın oğlu çalışmıyo bari onlar destek olsaallahım beni sınıyor galiba
annem bugün emar sonuçlarını almaya gitti
dr en kısa zamanda ameliyat demiş
bel fıtığı ve sinir sıkışması
şimdi annem ameliyat olması gerekiyor
ona kim bakacak
çocuklara kim bakacak
oynatmama az kaldı
nehircim iyi değilim hayatım
ağlamaktan göz kapaklarım beş katına çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?