80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar alışverişe çıkıyoruz bizz görüşüz hepinizi öpüyorummm kucaklıyorummm hepinizi çıkarsız karşılıksız beklentisiz SEVİYORUM

akşam yemeğimide yedim bugünki menümü yazıyım sabah:1bardak ılıksu peşine1bardak yeşilçay yarım dilimekmek ara:5'1yerde çay öğlen 4yk menemen 1çizik zeytin yarım dilim ekmek 1bardak şekersiz çay ara:yarım portakal akşam:1kepçe bol limonlu şehriye çorbası 6yk bulgur pilavı 1bardak ayran saat8de sirkeli limonlu sıcak suyumu içerim 1,5lt su 45dk spor bakalım yarın tartıda kaç çıkıcam bu arada eşim tartının pillerini verdi rahatladım valla :97:

kızlar leslie yaptım ,kızım erken uyandı terledim duş alamıyorum,nolur terle atılan yağlar vuctta geri çekilir mi?? siz her sporda duş alıyormusunuz hemen teriniz kurumadan yani??:26:

kızlar leslie yaptım ,kızım erken uyandı terledim duş alamıyorum,nolur terle atılan yağlar vuctta geri çekilir mi?? siz her sporda duş alıyormusunuz hemen teriniz kurumadan yani??:26:
Huricm o konuda bi bilgim yok ama ben her spordan sonra duş alıyorum saç dibim bile terlio tuhafım ama terliyken hemen duşa giremiorum herzaman yarım-1saat içinde yapıorum işte

yani dediğimiz gibi zayıflama haplarıda böyle,bizim tepkimizde bundan,ve korkumuzz

video çekte görek,video çekte görek

yapınca belkim çekebilirim

allah allah neleri düşünüyosun kız 1 saat sonra yapsanda duş bişey olmaz teri vücut geri çekmezki kurur gider heralde

Huricm o konuda bi bilgim yok ama ben her spordan sonra duş alıyorum saç dibim bile terlio tuhafım ama terliyken hemen duşa giremiorum herzaman yarım-1saat içinde yapıorum işte

evet bende giremiyodum çünkü bikere girdim yazın ben yaptım banyomu çıktım hala terliyodum hemende geçmiyo terleme işi

Sevgicim canım ne yazıkki sana yardımcı olamıyoruz RABBİM yardımcın olsun cnm gün doqmadan neler doqar derler Rabbim herşeye kadir O düşünmüştür duanı et ve tevekkül eyle bitanem
temizlik yaparken bi resim ekleyim dedim,karsinizda göbekim ve ben

Canım ben senden 1 cm uzunum ama aramızda kilo farkı çok buna raqmen sen benden çok kilolu duruyorsun yoksa bnm kaslarım kemikleirm hepsi eriyip bittimi
kızlar alışverişe çıkıyoruz bizz görüşüz hepinizi öpüyorummm kucaklıyorummm hepinizi çıkarsız karşılıksız beklentisiz SEVİYORUM
İlkaycım bizlerde seni çok seviyoruz bitanem
kizlar aldigim vitrin ve koltuk ama koltuklarimin rengini beyaz yaptiriyorum,model ayni renk sadece beyaz

moebelix.at / SERIE SITZGARNITUR ASTORIA

moebelix.at / WOHNWAND LIBERO 2

Hayırlı olsun canım güle güle kullan..

Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim tahıllı kaşarlı tost
yeşilçay

ara
yok

öqlen
kıymalı karnabahar
1 bardak ayran

ara
form çay

akşam
1 kase tavuklu şehriye çorbası
salata

ara
1 kocaman böreeeekkkkkkkk
5i 1 yerde çay

2.5 litre su

veeeeeeeeeee
yarın 6lı rakamları rüyamda görücemmm :84::84::84:

KAHVALTI
çavdar ekmeği 1 dilim 63 cal.
keçi peyniri 2 kib. kut. 118 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
1. ARA ÖĞÜN

ÖĞLE YEMEĞİ
türlü - yaz türlüsü 1 por. 221 cal.
pirinç pilavı 0.25 por. 80 cal.

2. ARA ÖĞÜN

AKŞAM YEMEĞİ
karnabahar (karnıbahar) 1000 gr. 320 cal.
sütaş - sarımsaklı yoğurt 100 gr. 81 cal.

toplam 974 cal.

2 nescfe
2lt su
1 yeşil çay

acıkırsam süt içerim

karnıbahar 1 kg değil ama ben fazla fazla hesapladım pilavda 2 yk .porsiyon değil yani

kıslar ben çok şişim ya nefes alamıyorum sanki neden böle oldu acaba karnıbaharıda yoğurtlayıp yedim yediğimde 3 kafa çiçek neden tıkadı çok geldi bilmiyorum var bu işte bi tuhaflık mama:26:

sena benimde dogumlardan önce yanlarim ve midem yoktu ama iki dogum beni mahv etti eski fizigim gitti bambaska bisey geldi...benim bacaklarim kollarim hele yüzüm cok ince kilom belimde göbegimde birikiyor malesef....

offf offf sabah ve öglen yazdigim gibiydi ama aksam istedigim gibi olmadi
bu aksam yemeginin yerine:

1 tabak tavuklu sebze yemegi yedim ama böyle soslu falandi sanirim kalorisi coktu
ve kuzenim cok israr etti portakalli kek yapmis bi dilimde ondan yedim

Ne demek canım estağfurullah,benim için düşünüp yazmışsın teşekkür ederim
İnşallah biz de o huzurlu günlere kavuşacağız canım,hayalimiz de bu zaten.
Ben de bursa - karacabeydeyim :)
Gerçekten eşlerin arasına çok yansıyor insanın kendi yeri olunca.Zaren sürekli bir stres yok vergi,yok faturanın günü geçti,yok ticaret odası bilmem ne..Şükür etmek lazım ne yapalım,elbet bizim de hayal ettiğimiz günler gelecek..
Canım adın neydi senin :44:

derya nasıl oldun canım

İyiyim nehirim,teşekkür ederim,düne göre çok daha iyiyim.Antibiyotikler iyi geldi,moralim de iyi,birileri aldı gönlümü

Sevgicim senin annen ya da eşinin annesi bakamaz mı çocuklara..Bu kadar yükü üstlenmeni görmüyor mu kimse?Oğullarına akıl vermiyorlar mı böyle yapma diye.
Madem o anlamıyor,hala bencillik yapıyor,sen anlat sevgicim..Kredi kartları eline geçmesin kesinlikle,muhattap olma,yemeğini kendi hazırlasın,çocuklara ve kendine kadar yap.Benim korktuğum tehditten sonra olayın şiddete gitmesi
Eğer öyle bir şey olursa kesinlikle artık durma bu adamın yanında derim..Bana kalsa çocuklarına ve sana acımayan bir adamın yanında hiç durma derim ama akıl vermeye hakkım yok tabi ki,yaşamadan bilemem..Lütfen yanlış anlama
Biz kadınlar ne kadar güçlü olduğumuzu böyle zor zamanlarda anlıyoruz.Sen çalışan ve çocuklarına tek başına bakan bir kadınsın..Sor kendine bu adamın sana ve çocuklarına yararı mı daha fazla yoksa zararı mı..Sonra en doğru kararı vereceğine eminim..Allaha sığın o herşeyi duyar,görür.Biz her zaman senin yanındayız bunu da unutma,yalnız değilsin.
Kardeşin filan var mıydı canım,annenin hastalığı açısından?Bu arada ben de bel fıtığı ameliyatı geçirdim,çok korkulacak bir şey değil 1 hafta da ayağa kalktım,çok geçmiş olsun...

ben artık ılac içmiyoruum

Helal olsun sana,doğru kararı verdin

Nehirim şişersin tabi,karnabahar çok olmuş canım..450 gramı bile şişiriyor insanı,zaten tok tutan bir yiyecek.Soda iç biraz iyi gelir

Olur öyle arada,üzülme.. :92:

:87: Menüm :87:

Sabah

1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
10 gr kuru üzüm
1 ceviz

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
3 yeşil,3 siyah zeytin
10 gr tahin helvası (bir çay kaşığı)

Ara

50 gr diyet mısır gevreği
1 bardak yarım yağlı süt
2 portakal

Akşam

3 kabaktan az yağda dereotlu kavurma
50 gr kadar diyet yoğurt
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı
1 kupa kayısılı form

Spor : yok (hastayım )
2 litre su

Toplam : 944 kalori (dün geceyi telafi ettim)

Şimdi de çiçek tozumu alırım malum yarın cuma
Bekle 83 ben geliyorum

haha lilium önce alkisliyo sonra teselli ediyo tsk ederim canim

öglen kendime ne güzel hakim olmustum aksam bozdum pöfff :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…