İyi gezmeler sende seviliyosun canımkızlar alışverişe çıkıyoruz bizz görüşüz hepinizi öpüyorummm kucaklıyorummm hepinizi çıkarsız karşılıksız beklentisiz SEVİYORUM
Huricm o konuda bi bilgim yok ama ben her spordan sonra duş alıyorum saç dibim bile terlio tuhafım ama terliyken hemen duşa giremiorum herzaman yarım-1saat içinde yapıorum iştekızlar leslie yaptım ,kızım erken uyandı terledim duş alamıyorum,nolur terle atılan yağlar vuctta geri çekilir mi?? siz her sporda duş alıyormusunuz hemen teriniz kurumadan yani??:26:
yani dediğimiz gibi zayıflama haplarıda böyle,bizim tepkimizde bundan,ve korkumuzz
video çekte görek,video çekte görek
kızlar leslie yaptım ,kızım erken uyandı terledim duş alamıyorum,nolur terle atılan yağlar vuctta geri çekilir mi?? siz her sporda duş alıyormusunuz hemen teriniz kurumadan yani??:26:
Huricm o konuda bi bilgim yok ama ben her spordan sonra duş alıyorum saç dibim bile terlio tuhafım ama terliyken hemen duşa giremiorum herzaman yarım-1saat içinde yapıorum işte
Sevgicim canım ne yazıkki sana yardımcı olamıyoruz RABBİM yardımcın olsun cnm gün doqmadan neler doqar derler Rabbim herşeye kadir O düşünmüştür duanı et ve tevekkül eyle bitanemallahım beni sınıyor galiba
annem bugün emar sonuçlarını almaya gitti
dr en kısa zamanda ameliyat demiş
bel fıtığı ve sinir sıkışması
şimdi annem ameliyat olması gerekiyor
ona kim bakacak
çocuklara kim bakacak
oynatmama az kaldı
nehircim iyi değilim hayatım
ağlamaktan göz kapaklarım beş katına çıktı
Canım ben senden 1 cm uzunum ama aramızda kilo farkı çok buna raqmen sen benden çok kilolu duruyorsun yoksa bnm kaslarım kemikleirm hepsi eriyip bittimitemizlik yaparken bi resim ekleyim dedim,karsinizda göbekim ve ben
İlkaycım bizlerde seni çok seviyoruz bitanemkızlar alışverişe çıkıyoruz bizz görüşüz hepinizi öpüyorummm kucaklıyorummm hepinizi çıkarsız karşılıksız beklentisiz SEVİYORUM
kizlar aldigim vitrin ve koltuk ama koltuklarimin rengini beyaz yaptiriyorum,model ayni renk sadece beyaz
moebelix.at / SERIE SITZGARNITUR ASTORIA
moebelix.at / WOHNWAND LIBERO 2
kizlar aldigim vitrin ve koltuk ama koltuklarimin rengini beyaz yaptiriyorum,model ayni renk sadece beyaz
moebelix.at / SERIE SITZGARNITUR ASTORIA
moebelix.at / WOHNWAND LIBERO 2
bugün yediklerim:
sabah: 1 bardak sirkeli su, 1 bardak yesil cay, 1 dilim kepek ekmek, 1 ince dilim yagsiz peynir
öglen: 1 kücük tabak yagsiz pilav, 1 kücük tabak sebze (ama iki tabaktanda yariya kadar yedim pek begenmedigim icin, kantin yemegi)
aksamda 1 elma, 2 kücük etimek ve 1 bardak süt icmeyi düsünüyorum sizce bunlar yeterli mi vitamin acisindan?
bana kalsa bugün baska bise yemem ac dilim cünkü
DERYACIM seni okadar iyi anlıyorum ki.insanın kendi işi olması ve heleki bu işte eşiyle çalışması gerçekten çok zor ben eşimle 3 sene kendimize ait dükkanımızda çalıştık.evde işte sürekli cek senet alacak verecek düşünmekten mahvolduk.evliliğimin en güzel yeni 3 yılı bu sıkıntılarla geçti nezamanki eşim maaşlı işe girdi ben kızımı dogurdum dükkana gidemez hale geldim ozaman dükkanı devrettik ve işte ozaman huzur neymiş anladık.ondan sonra başka şehire yerleştik 5 yıldır bursada yaşıyoruz yine aynı işyerinde çalışıyoruz ama eve gidince alacak verecek düşünmediğimizden çok şükür şuan eski sorunlarımız yok.arada işlerden dolayı birbirimizi yesekte eve götürmüyoruz sorunlarımızı.çok uzattım canım kusura bakma .
derya nasıl oldun canım
evet lilicim işe başlamam gerekiyor ücretli izin sürem doldu
onun umarsızlığı yüzünden işe başlamak mecburiyetindeyim
dün akşamda patladım tartıştık
ama bi faydası olacağını sanmıyorum
allahım beni sınıyor galiba
annem bugün emar sonuçlarını almaya gitti
dr en kısa zamanda ameliyat demiş
bel fıtığı ve sinir sıkışması
şimdi annem ameliyat olması gerekiyor
ona kim bakacak
çocuklara kim bakacak
oynatmama az kaldı
nehircim iyi değilim hayatım
ağlamaktan göz kapaklarım beş katına çıktı
ben artık ılac içmiyoruum
kizlar bugün ögle yemeginde benim o hic sevmedigim makarna vardi hemde domates soslu firinda pismis kasarli falan filan
daha öncede yazmistim en büyük zaafim makarna diye
kantine inince nerdeyse alcaktim cidden 10 dakka düsündüm sonra hayir almicam dedim biraz yagsiz pilav ve sebze aldim onu yedim
hakkaten bu sefer iyi kafaya koymusum zayiflicam
KAHVALTI
çavdar ekmeği 1 dilim 63 cal.
keçi peyniri 2 kib. kut. 118 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ
türlü - yaz türlüsü 1 por. 221 cal.
pirinç pilavı 0.25 por. 80 cal.
2. ARA ÖĞÜN
AKŞAM YEMEĞİ
karnabahar (karnıbahar) 1000 gr. 320 cal.
sütaş - sarımsaklı yoğurt 100 gr. 81 cal.
toplam 974 cal.
2 nescfe
2lt su
1 yeşil çay
acıkırsam süt içerim
karnıbahar 1 kg değil ama ben fazla fazla hesapladım pilavda 2 yk .porsiyon değil yani
kıslar ben çok şişim ya nefes alamıyorum sanki neden böle oldu acaba karnıbaharıda yoğurtlayıp yedim yediğimde 3 kafa çiçek neden tıkadı çok geldi bilmiyorum var bu işte bi tuhaflık mama:26:
offf offf sabah ve öglen yazdigim gibiydi ama aksam istedigim gibi olmadi
bu aksam yemeginin yerine:
1 tabak tavuklu sebze yemegi yedim ama böyle soslu falandi sanirim kalorisi coktu
ve kuzenim cok israr etti portakalli kek yapmis bi dilimde ondan yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?