heheheee seni yumurtadan soğuttukmu yoksa,bende çok severim deryacım yumurtayı her sabah bir tane haşlanmış yumurta yerim,çok değil dimi kızlar ...zaten espri olsun diye bende yazdım senin lafının üstüne
deryaaa 4 yumurta mı yuuhhhh
ahahhahhaaa kesin 1 hafta yemez artık
ayy canım şaka bi yana ben allahıma dua ederim ne olur bende kolestrol olmasın
yumurtamdan vazgeçmiyim diye
hatta 2 yumurtayı haşlayıp üztüne sarımsaklı yoğurt döküp üstüne tatlı kırmızı pul biber maydonoz
öfff karnımda acıktı bee ama yokkk
[/COLOR][/B]
merhaba hanımlar,beni de başım kilolarımla dertte.2.5 ay önce doğum yaptım ve ancak 86 ya düşebildim.desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Kizlar iyigeceler,
Bugün yemekli nikah vardi, yazmisdim..
Nasil güzel seyler vardi Ya Rabbimmm revamiydi bu
Yemedimmmmmmmmmmm, yemmmeeedddimmmm ama icimde gitmedi degil
Izlem, canim bu hafta girerim demi artik listeye 2.hafta bu
Baslangic : 87;7
Gecen hafta:81,7
Bu hafta :80,6
Giden : 1 kilo 100 gram
Toplam :7 kilo 100 gram
Hedef : 60 Allah'in izni ile.
Spor : 410 dakika.
Ben daha cok gider diyordum da, olmadi haftaya insAllah
Kaptan, özele gönderiyorum
dünkü menümü yazayım hayatımda hiç bukadar yememiştim7
kahvaltı
1 bardak su
1 dilim börek
örgü peynir
form çay
ara
yok
öqleden sonra(misafirlikte)
1 dilim arnavut böreqi
yuvalama
kabak dolması
kereviz ve havuç salatası (yoqurtlu)
yarım dilim çilek jöleli sütlü tatlı
yeşilçay
ara
yok
akşam
yarısı patatesli yarısı cevizli elde açma börek
1 kuru biber 1 kuru patlıcan dolması
kabaktan yaptıqım krem şantili bisküili ve cevizli pasta
5i 1 yerde çay
mutfaqa gittiqimde dayanamayıp
1 kuru patlıcan dolması
ve 1 dilim börek dahaa :84::84::84::84:
bu hafta böyle olacaqını söylemiştimm
izlem senin bu dediğin don lastiği ile olmazmı yaa bence olur ...don lastiği ile yapıyım ben bunu
süper duruyo kızz :87: ama ben böyle güzel avatarlar heç bulamıyom :26:avatarım nasıllll kızçelerrr:)
oooooo 82 yaşında olan kadına bak her dediğine katılmıyom82 YAŞINDAKİ BETÜL MARDİN"DEN KADINLARA ÖGÜTLER
‎1. Her sabah spor yapacaksın. Günaşırı filan değil evladım. Her sabah.
2. Hep ça...lışacaksın. Üreteceksin. Beynin meşgul olacak, hep koşturman gereken işler olacak.
3. Günceli takip edeceksin. Haber izle, dergi, kitap, gazete oku. Gündemi yakala. Her konuda kendini update et. Yeni çıkan kitapları da bil, yeni açılan lokantaları da, bu sene moda olan renkleri de.
4. Evlilik ise şart değil, kafanı takma. Gerekli de değil. Hatta şöyle söyleyeyim: One problem less! (Bir problem eksik!)
5. Çocuk meselesine gelince... Ha işte, burada akan sular duruyor. Yapabiliyorsan yap. Birini bu kadar çok sevmek, onun sorumluluğunu taşımak sadece onu değil, seni de mutlu eder. Doğurmayacaksan, evlat edin. O zaman da senin çocuğun değişen bir şey yok. Evlat edinmeyeceksen de, manevi çocuğun olsun, birini okut, geleceğini şekillendirmesine yardımcı ol.
6. Günde bir kere et ye. Mutlaka her öğün sebze ve meyve ye. Kusura bakma, ben tatlı severim. Tatlıdan uzak dur diyemeyeceğim!
7. Ölümden sonra yaşamak istiyorsan, günlük tut. O küçük notlar, hem kendi hayatının tanıklığı, hem de yarına kalan bir bilgi kaynağı. Mesele benim babam, hiç düşünmeden 60 sene boyunca her gün Ece Ajanda'sına o gün olanları yazmış. Hâlâ açıp okuyorum ve çok faydalanıyorum.
8. Olumlu olacaksın.
9. Bazı şeyleri kabul edeceksin. Bütün kadınların seni sevmesine imkân yok! Demek ki bazı kadınlara dikkat edeceksin.
10. Erkeklere gelince, aynı anda birkaçını sevmeyeceksin. Ama onların böyle bir yeteneği ve VIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSVIRUSliği olduğunu bileceksin!! !
bugün discide koltugunda yatarken biraz basenlerim koltukdan disari cikdi 1 -2 cm belki 2 hafta sonraya randevu verdi ,ozaman bakicam aynimi yoksa incelme oldumu diye
eger göbek deliginden 4 parmak yukari belse ,ben ölctüm 80 cm cikti yahu
benim evdeki mezura yetmiyorki oralarımı ölçmeyebasenimde 95 cm ....10 belden ,5 de basenden incelmeliyim gögüs 88 cm
sanadamı yanakların çökmüş diyorlarSağol canım,sen onlara aldırış etme,onlar hiç susmaz sen kendi mutluluğuna bak.Ben de nasıl kilo vermiş miyim diye hevesle sorunca evet vermişsin yanakların göçmüş diyorlar direk ben de oh harika diyorum
İnşallah canım,darısı başıma
Ama adını bilmiyorum ben
desene insanlarmızın geneli böyle hep yüze bakıyorlar :26:bu gn halam bizdeydi zeynebin kilo verdiyi yüzünden anlaşılıyo baya inceldi dedi :93::93:
çoğunluk 5 kilo daha ver diyor :)) en son 57 olcak gibi :)zilann çok kararsızsan eger 60 a sabitle deirm ben :)
tmm cnm mesaj alındıteşekkür ederim banucum
bu sonucu almak için bu hafta deyim yerindeyse imanım gevredi
tebrik eden diğer arkadaşlarımada teşekkür ediyorum
tekrar kilo verenleri kutluyorum
nazlı 5 kilo gitmeli bence
banucum senin bu hafta bahanen vardı
lütfen kafaya takma kilo işini
yuuuuhhh kızzz 4 yumurtaa hemide bir keredenBugünkü Menüm
Sabah
1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
1 kupa kayısılı form
Ara
2 muz
Öğle
3 dilim uno çok tahıllı
2 siyah 2 yeşil zeytin
30 gr labne
4 ince dilim salam
10 gr tahin helvası
25 gr sarelle
Ara
1 şişe soda
2 portakal
Akşam
4 haşlanmış yumurta
1 kupa tarçın çayı
1 şişe soda
1 kupa kayısılı form
1.5 litre su
Spor : yok
Toplam : 1163 kalori
Bu kadar saçma bir menü gördünüz mü
Öğlen abarttım biliyorum,bugün cuma diye şımardım,sanki 10 kilo vermişim gibi ödüllendirdim kendimi :78:
Yarından itibaren kendime geliyorum söz
çok tşk ederim cnm sende öylesinçok şık çizmeler,ama normalde giyememfantazilerimde yer verebilirim diymi kaptan
bişey anlatmaya uğraşma boşver kafanı yorduğuna değmez,çok özelini anlatmazsın olur biter...ize anlat bizee
çok tatlısın maşallah cicilerinde hayırlı olsun güle güle giy...5 kg daha ver çok hoş durur
çok aşırı kilolu değilsin cnm sadece karın bölgen biraz varhttp://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/12420.jpg
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/12453.jpg
kızlar umarım becermişimdir becerdiysem eğer bu şişkoda benim işteee
selma abla bu kadar kafana takma belli bir yaştan sonra kilolar çok yavaş gidiyoriyi geceler kızlar nasılsınız benim cok moralim bozuk resmen bu kilo işlerinden ruh saglıgım bozuldu ne yapacagımı şaşırmış durumdayım ne olur bir akılverin bu gece iyce düşünecegim akapunkturamı gitdem ne dersinizolmuyor olmuyor malesef
sağol cnm o kadar entrikadan sonra kıyafetleri çıkarabilduk sonunda:))süpersin huricim....maşallah
nehir yaaa şu avatarını değiştir kötü değil çok güzel ama daha dinamik canlı renkli bişiyler koy da sana da enerji versin
maşallah sevgicim süper bir gidişatın var ,emzirmenin büyük faydasını görüyorsun...
olmuş canım iyi görünüyorsun,sen konuşanlara aldırma,herşey yolunda görünüyor..süpersin
sen nerelerdesin tosuncum ...daha sık gelsene..
becermişsin elma kadını ,göbek var evet ama geldiği gibi gidecek dimi....abartı yok ama eccük göbeğin çıkmış geçerr ...
Eğer Hasta Olmak İstemiyorsan - Dr. Dráuzio Varella
Eğer hasta olmak istemiyorsan…
* Duygularını anlat.
* Saklanan veya baskılanan hey...ecan ve duygular; gastrit, ülser, bel fıtığı, bel ağrıları gibi hastalıklara yol açar.
* Zamanla, duyguların bastırılması kansere dönüşür.
Öyleyse, sırlarımızı, hatalarımızı birileriyle paylaşmalıyız!
* Diyalog, konuşma, kelime çok güçlü birer ilaç ve mükemmel birer terapidir!
* Karar Vermelisin..
* Kararsız kişi güvensiz, endişe ve ıstırap içinde olur. Kararsızlık, sorunları, endişeleri ve çatışmaları çoğaltır.
* İnsanlık tarihi kararlardan oluşur.
* Karar vermek, diğerlerinin kazanması için vazgeçmeyi ve avantajları kaybetmeyi kesinlikle bilmektir.
* Kararsız kişiler mide rahatsızlığı, sinir hastalıkları ve cilt sorunlarının kurbanıdırlar.
* Olduğundan Farklı Yaşama.
* Gerçeği saklayan, rol yapan, her zaman mutlu olduğu görüntüsü veren, mükemmel görünmek isteyen kişi tonlarca ağırlığı biriktirmektedir. Ayağı kilden olan bronz bir heykeldir.
* Aldatıcı görünerek yaşamak kadar sağlık için kötü bir şey yoktur.Kaderleri ilaç, hastane ve acıdır.
* Kabullen.
* Reddedicilik ve kendine saygı eksikliği, kendimizi kendimize yabancılaştırır.
* Kendimizle barışık olmak sağlıklı yaşamın anahtarıdır. Bunu kabul etmeyenler kıskanç, taklitçi, aşırı rekabetçi ve yıkıcı olurlar.
* Eleştirileri kabullen. Bu bilgelik, akıllılık ve terapidir.
* Çözümler Bul.
* Olumsuz kişiler çözüm bulamazlar ve sorunları büyütürler. Üzülmeyi, dedikoduyu ve kötümserliği tercih ederler.
* Karanlığı kovmak için kibrit yakmalı. Arı ufacıktır fakat var olan en tatlı şeylerden birisini üretir.
* Biz ne düşünüyorsak oyuz.
* Olumsuz düşünce, hastalığa dönüşen negatif enerji üretir.
* Güven.
* Güvenmeyen kişi iletişim kuramaz, açık değildir, derin ve sağlam ilişkiler geliştiremez, gerçek arkadaşlıkları nasıl kurabileceğini bilemez. Güven olmadan, bir ilişki de olamaz. Güvensizlik sendeki inancın azlığıdır.
Hayatı Üzgün Yaşama.
* Mizah. Kahkaha. Huzur. Mutluluk. Bunlar sağlığa güç verir ve daha uzun bir yaşam getirir.
* Mutlu kişi yaşadığı çevresini geliştirir. "İyi mizah bizi doktorun elinden korur".
* Mutluluk sağlık ve terapidir.
Dr. Dráuzio VarellaDevamını Gör
Ekleyen: Prof.Dr.Ahmet Karaaslan..
sanadamı yanakların çökmüş diyorlar
yuuuuhhh kızzz 4 yumurtaa hemide bir kereden
öncesindede 2 muz
sen en iyisimi bir daha bu kadar yumurta yeme bak k.k olay oluyor
Ay yok bir daha yiyen sizin gibi olsun
sabahtan beri sayfa açık yazdımmı yazmadım mı bilmiyourm bileeee
naberisnizzz kızlarrrrrr
midme çöplük gibin vallaaa ya
ayy kıyamamkız aslında bende yumurtayı çok severim ama haşlama olunca bir en fazla 2
sen bakma bize ye sen yine yumurtacıklarını
ama muzu hiç yiyemem hani derler ya ayda yılda bir canım çooooooooook çekcekte
yarım yada bir yiycem öyle birde ondan 2 tane görünce güldüm
sabahtan beri sayfa açık yazdımmı yazmadım mı bilmiyourm bileeee
naberisnizzz kızlarrrrrr
midme çöplük gibin vallaaa ya
ha bire sorarlar zaten..nasıl verdin ne kadar verdin ne yaptın..farklı bişi mi uyguladın..mucize bi formül beklerler insanlar..ama yok anacım...siz pasta börekleri yutarken ben midem kazınarak dolaşıyodum diycen....olmaz...
canım hiç de çok değil..kızartma olmasa olurdu belki...ama arada lazım yine de...tadımlık olmasında hiçbi sorun yok..
ayyyy meraktan çatladım...açılmıyor resimler bende yaaa....sinir oldum bea...
öncelikle kararlı olman lazım canım...bi de kafanda bitireceksin...ben de doğum yaptığımdan beri diyet yapıcam..hiç motive olamıyordum..her seferinde bi bahaneyle bozuyordum...amöa şimdi nolduysa karar verdim ve 10. günümdeyim...hiç kaçamak da yapmadım..süper gidiyo maşallah..ha bi de şöyle bi hadis duydum o da çok etkiledi beni..peygamber efendimiz ''ümmetim için en korktuğum şeylerden biri çok yemek yeyip göbek bağlamalarıdır''buyuruyor..tam kelimesi kelimesine doğrumu bilmiyorum ama böyleydi..
ben de her sabah yemeğe dikkat ediyorum..hem protein açısından hem de beyazı da saç dökülmesine faydalı..
canım çok acele etme diyet için...6. ayı bekle derim ben...tabi ki sen bilirsin ama...sıkı diyet yapaarsan vitaminsiz kalırsın..bebeğin anne sütünden başka bişi almıyorsa zor olur senin için...ya da diyetisyen kontrolunde yap..en azından neyi yemen veya yememen gerektiğini tahlil falan yapıp söyler sana...çünkü diyetisyenler emzirenlere farklı diyet listeleri veriyorlar...
bi de yeni doğum yapmış sayılırsın..vücudunda eksiklerin vardır belki..
niye kız ne olduki ne yedin :))
ben bugün diyete girdim
izlemi geçmeliyim kesinyoksa orta yerimden çatlarum
Yok canım ya ben de muzu çok sevsem de diyette yemiyorum zaten,hani çok çok istersem o da bir tane..Dün sapıttı baya cuma diye düne bakma sen
Kendi adıma iyiyim banucum sen nasılsın,çocuklar nasıl toparlanabildin mi biraz
banuş daha öncede yazdımda görmedun oğlanın biri rahatsızdı isimlerini bilmiyom daha doğrusu karıştırıyomkusura bakma nasıl oldu iyimi şimdi
kendi derdime düştüm sormayı unuttum özür dilerim
gerçi bir iki gün öncede sordumda görmedin sanırım
inşallah Allahım duy sesimi
tebrikler..
anlatmıştım ya artı çıkarım diye çok şükür olmadı.evi bitki çayları ile doldurdum.çilekli yeşil çay,tarçınlı karanfilli yeşil çay,şeftalili form çayikayısılı form çay..bide senin taçın çayını yapyorum.en çok onu seviyorum.bunlar herhalde artı omamı önledi.
tebrikler..
her zaman canım...
orantılı dağılmış ama kilon.bakıyorum da herkesin öyle hiç orantısız şişmanımız yok.kesinlikle göbek çalış.diğer yerler iyi.bak her gün 100 yarım mekik 100 tane de bacak kaldırıp indirme çalışalım mı iyi olur.yere yat bacaklarını birleştir.kırmadan bacaklarını düz bir şekilde havaya kaldır indir.yazın yapmıştım çok etkili oluyor.
ben gittim faydası olmuyor.her şey kafada bitiyor.bak ben inat ettim 2 gün sadece su ve meyve suyu içtim .sonra dedimki nilgün 2 gün böyle beslenebiliyorsan dengeli beslenmeyi de başarırsın dedim.şimdi diyet listem var onu uyguluyorum.yani her şey sende bitiyor.ha gayret canım...
bol su,bol sebze,yapabilirsen yürüyüş...hoş geldin.allah bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah...
aferin çok iyi.hem yememişsin hem vermişsin.spor da uçmuş gitmiş.maşallah.ben de spor yapmıyorum diye kendimi sürekli yorgun hissediyorum elim ayağım kalkmıyor valla...
güzel bir gün geçirelim inşallah.kursum var sonra kahvaltı olur ancak 11 gibi girerim artık.
ha bire sorarlar zaten..nasıl verdin ne kadar verdin ne yaptın..farklı bişi mi uyguladın..mucize bi formül beklerler insanlar..ama yok anacım...siz pasta börekleri yutarken ben midem kazınarak dolaşıyodum diycen....olmaz...
canım hiç de çok değil..kızartma olmasa olurdu belki...ama arada lazım yine de...tadımlık olmasında hiçbi sorun yok..
ayyyy meraktan çatladım...açılmıyor resimler bende yaaa....sinir oldum bea...
öncelikle kararlı olman lazım canım...bi de kafanda bitireceksin...ben de doğum yaptığımdan beri diyet yapıcam..hiç motive olamıyordum..her seferinde bi bahaneyle bozuyordum...amöa şimdi nolduysa karar verdim ve 10. günümdeyim...hiç kaçamak da yapmadım..süper gidiyo maşallah..ha bi de şöyle bi hadis duydum o da çok etkiledi beni..peygamber efendimiz ''ümmetim için en korktuğum şeylerden biri çok yemek yeyip göbek bağlamalarıdır''buyuruyor..tam kelimesi kelimesine doğrumu bilmiyorum ama böyleydi..
ben de her sabah yemeğe dikkat ediyorum..hem protein açısından hem de beyazı da saç dökülmesine faydalı..
canım çok acele etme diyet için...6. ayı bekle derim ben...tabi ki sen bilirsin ama...sıkı diyet yapaarsan vitaminsiz kalırsın..bebeğin anne sütünden başka bişi almıyorsa zor olur senin için...ya da diyetisyen kontrolunde yap..en azından neyi yemen veya yememen gerektiğini tahlil falan yapıp söyler sana...çünkü diyetisyenler emzirenlere farklı diyet listeleri veriyorlar...
bi de yeni doğum yapmış sayılırsın..vücudunda eksiklerin vardır belki..
süper duruyo kızz :87: ama ben böyle güzel avatarlar heç bulamıyom :26:
oooooo 82 yaşında olan kadına bak her dediğine katılmıyom
ama özellikle erkekler için son dediğine katılıyom
alemsin bende şimdi dolmuşa bindiğimde çok farkediyom iki kişi çok rahat biniyoz
eskiden olsa her zaman gıçımın yarısı dışardaydıkadın beni iterdi ben kadını iterdim o koltuğa sığmak için
benim evdeki mezura yetmiyorki oralarımı ölçmeyeen kısa zamanda uzun bir mezura almalıyım çünkü evdeki mezura sadece bir metrelik bir yerimi ölçsem diğeri kalıyor
sanadamı yanakların çökmüş diyorlar
desene insanlarmızın geneli böyle hep yüze bakıyorlar :26:
çoğunluk 5 kilo daha ver diyor :)) en son 57 olcak gibi :)
tmm cnm mesaj alındı
yuuuuhhh kızzz 4 yumurtaa hemide bir kereden
öncesindede 2 muz
sen en iyisimi bir daha bu kadar yumurta yeme bak k.k olay oluyor
çok tşk ederim cnm sende öylesin
sağol o kadar entrika çevirdiğimiz giyeceklergerçi hepsini gösteremedim ama bir kaç tanesi
bunlar :)
çok aşırı kilolu değilsin cnm sadece karın bölgen biraz var
gerçi ben her baktığım fotoya eski hallerime göre yorum yapıyom
o yüzden bana kimse çok kilolu gelmiyor nedense
selma abla bu kadar kafana takma belli bir yaştan sonra kilolar çok yavaş gidiyor
bide bişey sorcam sen hiç bir uzmana göründünmü diyetisyene yani bir gitseydin
tahlil filan yaptırsan o sana bir beslenme şekli verir ve zamanla bide sabırla verirsin
bence akapunkturu ben önermem açıkçası çünkü yaptırıpta sonrasında kilo alanlar çok
yani akapunkturu bıraktınmı kilo alıyormuşsun geri yinede karar senin sen bilirsin
iyice araştır öyle kararını ver cnm
sağol cnm o kadar entrikadan sonra kıyafetleri çıkarabilduk sonunda:))
tabi hepsi bunlar değil adam hemen parasını soruyor ya
ne gıcık bu adamlar
bu yazının iki yeri beni anlatıyor :26: bu kadar etkiliyormu insanın hayatını
selma abla
biraz iiler işte toparlanmaya çalışıyorlarrr
bak diyet için ben sana ne diycem sen bi türlü kafada bitiremeidn benc ebu işi ablaa
ve tam anlamıyla sarılamadındaa bi başlasan inanki devamı gelicek ama 3 gün yapıyosunn 4. gün bırakıyorusn kızma bu yazıdklarım için amaa
bak kızlar kalori hesabı yapıyorlar send ebu yöntemi deneyebiliriisn ben bu yöntemle 13 kilo vermiştim tavsiye ederim yani
kayraa biraz mızmız okadar cnm yemek filan yemiyor bu hafta iice toplanmış olurla rnşş
denizde yemedigi günleirn acısını çıkartıyor sanırım kayradan büütn kalanları yiyorr
nazlıcım cnm dogru düzgün girmeiyorumki bendee görmeidmm tatlışım kusura bakma
birazz iiler işte ykarıda yazdıgım gibin
günaydın kızlar masumcum nasıl oldu bebekleririn iyilermi canım
zilan cok güzl olmuşsun canım brava valla
Oh maşallah,kayra da düzelir inşallah bir an önce..
Merhaba,daha önce hiç konuşmamıştık sanırım ama bir şey dikkatimi çekti onu yazmak istedim.Geçenler de geçmişi okuyordum ama baya eskiyi böyle ilk sayfaları.Siz o zaman da oradaymışsınız,sanırım oradakiler verdi ve ayrıldı topikten.Sanırım banunun dediği gibi önce kafada bitirmeniz lazım. Buradaki insanlar kilo vermek isteyene sonuna kadar destek oluyorlar.Bence de kalori saymayı deneyebilirsiniz.Ben onun sayesin de pek spor yapamasam da verdim.Umarım yanlış anlamazsınız beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?