80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvemi iciyorum simdi,kahveyi cok seviyorum kokusu bile yetiyor bana rahatlamak icin ama regl döneminde icildimi kahve ödem yaparmis bunuda yeni ögrendim:44: spor yapmadan birkac dakika önce icmek gerekirmis kan dolasimi hizlandirirmis ,terlemeye cabuk baslarmis vücut......cok kahve ictimide yani günde 3-4 fincan gibi ozamanda icilen suyu cekermis .....selülit yaptigini bilmeyen yok zaten

Son düzenleme:
heheheee seni yumurtadan soğuttukmu yoksa,bende çok severim deryacım yumurtayı her sabah bir tane haşlanmış yumurta yerim,çok değil dimi kızlar...zaten espri olsun diye bende yazdım senin lafının üstüne

Ay soğumadım da utandım tepkilerden sonra Bence hiç fazla değil günde bir tane.

Ayy yumurtalarım olay oldu :95:
Yerim ki dayanamam gene yumurtaya Ama senin haşlama yumurta üzerinde denediklerinde bambaşka bir tarif olmuş
İzlemcim çok az yemişsin bugün o yüzden kazınıyor miden.Sen böyle yapmazdın ama keke fena sinirlenmişsin belli.Başkası olsa sinirle o kekten 3 dilim yerdi sen yediğini de kısıyordun vallahi helal sana kilo böyle verilir işte

merhaba hanımlar,beni de başım kilolarımla dertte.2.5 ay önce doğum yaptım ve ancak 86 ya düşebildim.desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Hoşgeldin aramıza
Öncelikle boyunu yaşını söyle,sonra da mutlaka buraları her gün takip et inan her gün yeni bir bilgi alıyor insan diyet hakkında.Ama herkesin söyleyeceği bir kaç şey akşam 6-7 den sonra yememen,her gün her besin grubundan dengeli şekilde alman,yarım saat yürüyüş bile olsa mutlaka spor yapman..Tabi ki herkesin ayrı bir yöntemi vardır ama vücudunu tanıdıkça sen de kendi yöntemlerini bulacaksın.Azmin daim olsun..

Tebrik ederim

Senacım yanlış anlama da o kurtulduğun 7 li rakamları sadece 400 gr arkasındasın ve bu o kadar kolay geri gelecek bir rakam ki..Belki 6 lara düştüm psikolojisiyle,belki de sadece yemek istediğin için yedin ama inan cuma günü çok üzülürsün..Bak burada kaç insan davetlere yemeklere gidiyor ama reddediyor.Sen bilirsin canım,sonra üzülme diye söylüyorum.O kiloları verirken neler çektiğimizi bizden başka en iyi kim anlayabilir ki

Son düzenleme:
Feryal senin şu yan hareketi yaptın dün.30 sağ 30 sol yapabildim kollarım uyuştu.Çok hamlamışım
Yalnız yanlardan çok şu an kollarım ağrıyor,kaldıramıyorum hiç.Tam bu sutyen bölgesine etki etti,yani tam erimesini istediğim yere
Bugün tekrar yapacağım.Yapabilirsem 50 yaparım,tekrar teşekkürler tatlım harika bir hareketmiş

izlem senin bu dediğin don lastiği ile olmazmı yaa bence olur ...don lastiği ile yapıyım ben bunu

süper duruyo kızz :87: ama ben böyle güzel avatarlar heç bulamıyom :26:
oooooo 82 yaşında olan kadına bak her dediğine katılmıyom
ama özellikle erkekler için son dediğine katılıyom
bugün discide koltugunda yatarken biraz basenlerim koltukdan disari cikdi 1 -2 cm belki 2 hafta sonraya randevu verdi ,ozaman bakicam aynimi yoksa incelme oldumu diye
alemsin bende şimdi dolmuşa bindiğimde çok farkediyom iki kişi çok rahat biniyoz
eskiden olsa her zaman gıçımın yarısı dışardaydı kadın beni iterdi ben kadını iterdim o koltuğa sığmak için
eger göbek deliginden 4 parmak yukari belse ,ben ölctüm 80 cm cikti yahu

basenimde 95 cm ....10 belden ,5 de basenden incelmeliyim gögüs 88 cm
benim evdeki mezura yetmiyorki oralarımı ölçmeye en kısa zamanda uzun bir mezura almalıyım çünkü evdeki mezura sadece bir metrelik bir yerimi ölçsem diğeri kalıyor
sanadamı yanakların çökmüş diyorlar
bu gn halam bizdeydi zeynebin kilo verdiyi yüzünden anlaşılıyo baya inceldi dedi :93::93:
desene insanlarmızın geneli böyle hep yüze bakıyorlar :26:
zilann çok kararsızsan eger 60 a sabitle deirm ben :)
çoğunluk 5 kilo daha ver diyor :)) en son 57 olcak gibi :)
tmm cnm mesaj alındı
yuuuuhhh kızzz 4 yumurtaa hemide bir kereden
öncesindede 2 muz
sen en iyisimi bir daha bu kadar yumurta yeme bak k.k olay oluyor
çok tşk ederim cnm sende öylesin
sağol o kadar entrika çevirdiğimiz giyecekler gerçi hepsini gösteremedim ama bir kaç tanesi
bunlar :)
çok aşırı kilolu değilsin cnm sadece karın bölgen biraz var
gerçi ben her baktığım fotoya eski hallerime göre yorum yapıyom
o yüzden bana kimse çok kilolu gelmiyor nedense
selma abla bu kadar kafana takma belli bir yaştan sonra kilolar çok yavaş gidiyor
bide bişey sorcam sen hiç bir uzmana göründünmü diyetisyene yani bir gitseydin
tahlil filan yaptırsan o sana bir beslenme şekli verir ve zamanla bide sabırla verirsin
bence akapunkturu ben önermem açıkçası çünkü yaptırıpta sonrasında kilo alanlar çok
yani akapunkturu bıraktınmı kilo alıyormuşsun geri yinede karar senin sen bilirsin
iyice araştır öyle kararını ver cnm
sağol cnm o kadar entrikadan sonra kıyafetleri çıkarabilduk sonunda:))
tabi hepsi bunlar değil adam hemen parasını soruyor ya
ne gıcık bu adamlar

bu yazının iki yeri beni anlatıyor :26: bu kadar etkiliyormu insanın hayatını

Son düzenleme:
Ay yok bir daha yiyen sizin gibi olsun

ayy kıyamam kız aslında bende yumurtayı çok severim ama haşlama olunca bir en fazla 2
sen bakma bize ye sen yine yumurtacıklarını
ama muzu hiç yiyemem hani derler ya ayda yılda bir canım çooooooooook çekcekte
yarım yada bir yiycem öyle birde ondan 2 tane görünce güldüm

sabahtan beri sayfa açık yazdımmı yazmadım mı bilmiyourm bileeee
naberisnizzz kızlarrrrrr
midme çöplük gibin vallaaa ya

Yok canım ya ben de muzu çok sevsem de diyette yemiyorum zaten,hani çok çok istersem o da bir tane..Dün sapıttı baya cuma diye düne bakma sen

sabahtan beri sayfa açık yazdımmı yazmadım mı bilmiyourm bileeee
naberisnizzz kızlarrrrrr
midme çöplük gibin vallaaa ya

Kendi adıma iyiyim banucum sen nasılsın,çocuklar nasıl toparlanabildin mi biraz

eflatun bacım neden açılmadıki sende cnm resimler :26:

banuş daha öncede yazdımda görmedun oğlanın biri rahatsızdı isimlerini bilmiyom daha doğrusu karıştırıyom kusura bakma nasıl oldu iyimi şimdi
kendi derdime düştüm sormayı unuttum özür dilerim
gerçi bir iki gün öncede sordumda görmedin sanırım

günaydın kızlar masumcum nasıl oldu bebekleririn iyilermi canım

zilan cok güzl olmuşsun canım brava valla

niye kız ne olduki ne yedin :))
ben bugün diyete girdim
izlemi geçmeliyim kesin yoksa orta yerimden çatlarum

cnm bende monti iyetini bıtakıp kalori hesabı yapayım dedim eski diyetime döndüm güya ama çocular hastalanınca beceremidm cnm abur cubur yeidm hep
şimdi bend emonti diyeine döndüm zaten ben pko hastasıyım gı düşük beslenmem gerekiyor montide buna uygun o yüzden döndüm montiye aslında herşeyden mahrum kalmadna vereyi kalanlaır deidmm ama baktım olmuyor biraz sıkıya gelmem lazımm ki yaza 8 kiloyu atayım üsütmden
dündee yemek yemedim hiç sürkeli abur cuburr birazda çocuklardan kaynaklı tabi

kayraa biraz mızmız okadar cnm yemek filan yemiyor bu hafta iice toplanmış olurla rnşş
denizde yemedigi günleirn acısını çıkartıyor sanırım kayradan büütn kalanları yiyorr

nazlıcım cnm dogru düzgün girmeiyorumki bendee görmeidmm tatlışım kusura bakma
birazz iiler işte ykarıda yazdıgım gibin

selma abla
biraz iiler işte toparlanmaya çalışıyorlarrr

bak diyet için ben sana ne diycem sen bi türlü kafada bitiremeidn benc ebu işi ablaa
ve tam anlamıyla sarılamadındaa bi başlasan inanki devamı gelicek ama 3 gün yapıyosunn 4. gün bırakıyorusn kızma bu yazıdklarım için amaa

bak kızlar kalori hesabı yapıyorlar send ebu yöntemi deneyebiliriisn ben bu yöntemle 13 kilo vermiştim tavsiye ederim yani

kızlar yorumlarınız için cok teşekkürler ama o kadar caressizimki kendimden nefret ediyorum resmen artık

iyi olmalarına sevindim canım kuzularının

estegfurullah nedemn kızayım gercekten kafamda bitiremedim ben bu işi cok mutsuzum cok kafaya takıyorum bu işi ama elimden bişeyde gelmiyor malesef

Oh maşallah,kayra da düzelir inşallah bir an önce..

günaydın kızlar masumcum nasıl oldu bebekleririn iyilermi canım

zilan cok güzl olmuşsun canım brava valla

Merhaba,daha önce hiç konuşmamıştık sanırım ama bir şey dikkatimi çekti onu yazmak istedim.Geçenler de geçmişi okuyordum ama baya eskiyi böyle ilk sayfaları.Siz o zaman da oradaymışsınız,sanırım oradakiler verdi ve ayrıldı topikten.Sanırım banunun dediği gibi önce kafada bitirmeniz lazım. Buradaki insanlar kilo vermek isteyene sonuna kadar destek oluyorlar.Bence de kalori saymayı deneyebilirsiniz.Ben onun sayesin de pek spor yapamasam da verdim.Umarım yanlış anlamazsınız beni

merhaba canım evet ben buraya ilk acıldıgından beri nerdesyse burdayım ama malesef dedigin gibi herkes verdi bir ben hariç malesef cok üzgünüm canım ayrıca yorumun için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…