özelden bildirim yaparsan listeye girersin redcimben de bildirim yapayım
bebekten sebep sık glemesem de artık listeye girerim herhalde bu hafta
başlangıç 91
geçem hafta 80.4
bu hafta 79.4
hedef 60
bu hafta giden 1
canım gider gider merak etmeinşallah derya önce bir verelim sıkılaşmak kolay olur heralde ben daha spor falan yapmıyorum biraz verdikten sonra başlamayı düşünüyorum
daha bekarım birde evlenip çocuk yaptığımı düşünüyorumda göbeğim şimdi böyleyse o zaman nasıl olur acaba tabi geldiği gibi gider inşallahta ben kendimi bildim bileli göbek vardı hep ne kadar zayıflarsam zayıflayayım gideceğini sanmıyorum yapımız böyle kardeşimde 48 kilo ama göbüş belli
sağol kuzum ee yavaş yavaş yaz geliyor o zamana kadar gidecek bu kilolar daha mezuniyet gecemiz varceylan valla tebrik ediyorum canım seni çok güzel besleniyosun hemde spor yapıyosun veriyosun kiloyu harikasın benimde öyle oldu tek öğlen meyve yiyiyorum o kadar işte aman veriyim ya böylesi süpermiş
ii geceler
acaip yoğun bir gün geçirdim çok yoruldum,
ama platesimden taviz vermedim gittim.
sabahsalatayla 2 3 kaşık kısır
öğlen 1 dilim ıspanaklı börek
akşam patlıcan közde ,3 4 kaşık kuşbaşı et,
3 4 kaşık pilav komposta
bukadar benim yediklerimm...kilo veren arkadaşları tebrik ederimmm
a e olun...
sizden aldığım tüyolarla becerecem inşallah kaptan bu arada yazdım ama görmedin sanırım ben sana özelden yazamadım msj sayım yeterli değilmiş tekrar bildirimimi yapayım burdan kabul edersenderyaaa 4 yumurta mı yuuhhhh
ahahhahhaaa kesin 1 hafta yemez artık
ayy canım şaka bi yana ben allahıma dua ederim ne olur bende kolestrol olmasın
yumurtamdan vazgeçmiyim diye
hatta 2 yumurtayı haşlayıp üztüne sarımsaklı yoğurt döküp üstüne tatlı kırmızı pul biber maydonoz
öfff karnımda acıktı bee ama yokkk
özelden bildirim yaparsan listeye girersin redcim
canım gider gider merak etme
ilk resmini görünce aa dedim süper
göbek belli olmuyordu, ikinci resimde göbüş belli olmuş
ama gider doğum yapacağınıda hesaplarsak
biraz küçültmen lazım canım
teşekkür ederim canım çoğunluk ver derse 5 kilo daha:)) bende çoğunluğa uycam:))
darısıda sana olur inşlah canım
kilo bildirimim
başlangıç:89.9
şu an:83.8
geçen hafta:84
bu hafta giden:200gr
toplamda giden:6.1kg
Ablam tebrik ederim,300 gr da bir gelişmedir,artı çıkmadın ya sonuçta.Haftaya daha güzel sonuçlar alacaksın inşallah
ben de bildirim yapayım
bebekten sebep sık glemesem de artık listeye girerim herhalde bu hafta
başlangıç 91
geçem hafta 80.4
bu hafta 79.4
hedef 60
bu hafta giden 1
izzzzlllleeeemmmm sana özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım yeterli deilmiş:43
burdayım nilgün abla geçmişi okumaktan yazamıyorum uzun süre oturuncada pc başında evdekiler söyleniyor tam yazacağım zaman çıkmak zorunda kalıyorumyaaaa ortilik olmasa bile sen hep benim ortim ol olmazmı
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/12420.jpg
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/12453.jpg
kızlar umarım becermişimdir becerdiysem eğer bu şişkoda benim işteee
iyi geceler kızlar nasılsınız benim cok moralim bozuk resmen bu kilo işlerinden ruh saglıgım bozuldu ne yapacagımı şaşırmış durumdayım ne olur bir akılverin bu gece iyce düşünecegim akapunkturamı gitdem ne dersinizolmuyor olmuyor malesef
merhaba hanımlar,beni de başım kilolarımla dertte.2.5 ay önce doğum yaptım ve ancak 86 ya düşebildim.desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Kizlar iyigeceler,
Bugün yemekli nikah vardi, yazmisdim..
Nasil güzel seyler vardi Ya Rabbimmm revamiydi bu
Yemedimmmmmmmmmmm, yemmmeeedddimmmm ama icimde gitmedi degil
Izlem, canim bu hafta girerim demi artik listeye 2.hafta bu
Baslangic : 87;7
Gecen hafta:81,7
Bu hafta :80,6
Giden : 1 kilo 100 gram
Toplam :7 kilo 100 gram
Hedef : 60 Allah'in izni ile.
Spor : 410 dakika.
Ben daha cok gider diyordum da, olmadi haftaya insAllah
Kaptan, özele gönderiyorum
ha bire sorarlar zaten..nasıl verdin ne kadar verdin ne yaptın..farklı bişi mi uyguladın..mucize bi formül beklerler insanlar..ama yok anacım...siz pasta börekleri yutarken ben midem kazınarak dolaşıyodum diycen....olmaz...ben havucum kızlar2 günden beri sınıfta benim zayıflamam aldı başını gidiyor görmeniz lazım soruları falan yeni akıllarına gelmiş gibi eteğimi 2 kere daralttırdım yine bolardı ya yarın resim çekiliciğimmm
canım hiç de çok değil..kızartma olmasa olurdu belki...ama arada lazım yine de...tadımlık olmasında hiçbi sorun yok..kizlar bugün vitamin diye diye bi sürü sey yedim ya ben normalde rejim yaparken bu kadar yemiyodum :44:
sabah: 1 bardak sirkeli su, 1 bardak yesil cay, 1 dilim kepekli ekmek, 1 ince dilim light beyaz peynir
öglen: kücük 1 kase yagsiz tuzsuz pilav üstüne birazcik sebze sosu, 1 kücük kase haslanmis karnibahar, 4-5 tane kizarmis patates dilimi
aksam: 2 tane kücük lahana sarmasi, 100 gram balik yagsiz pisirdim (pakete baktim 100 grami 67 kalori yaziyodu), 1 bardak süt
2 litrede su
bu menü nasi kizlar cok mu?
yarin 1-2 meyvede yemeyi düsünüyorum
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/9719.jpg
kızlar resim ekledim ama oldumu bilmiyorum
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/9826.jpg
bi tane daha ekliyim bu arada bu üstümdekilerde yeni ciciler:))
ama eşim bu fotoyu yamuk çekmişdüzeltemedim
banuş izlem ve daha önceki bütün arkadaşlara sesleniyorum eski resimlerimi görüpte söyleyen arkadaşlara sesleniyom 68 kiloluk resmimi gören kızlar bana 5 kilo daha versen yeter demişlerdi sizce yetermi o zamana göre 5 kilo vermişim ne dersiniz bir 5 kilo dahamı yoksa tmm mı
birde yüzüm çökmüşmü çokmu yaşlı duruyom??
ayyyy meraktan çatladım...açılmıyor resimler bende yaaa....sinir oldum bea...çok sağol cnm bencede 57 yada 58 çok güzel olcak gibi
dimi şuanda 63 gibi yim tabi birde akabinde spor süper olur
kilo verdiğimi görenler yüzün çok çökmüş yaşlı duruyorsun diyorlar bir 5 kilo en az al diyenler var yada bir kaç kilo al diyorlar şok oluyorum resmen deryacım duyunca bunları
darısıda sana inşlah tatlım
öncelikle kararlı olman lazım canım...bi de kafanda bitireceksin...ben de doğum yaptığımdan beri diyet yapıcam..hiç motive olamıyordum..her seferinde bi bahaneyle bozuyordum...amöa şimdi nolduysa karar verdim ve 10. günümdeyim...hiç kaçamak da yapmadım..süper gidiyo maşallah..ha bi de şöyle bi hadis duydum o da çok etkiledi beni..peygamber efendimiz ''ümmetim için en korktuğum şeylerden biri çok yemek yeyip göbek bağlamalarıdır''buyuruyor..tam kelimesi kelimesine doğrumu bilmiyorum ama böyleydi..iyi geceler kızlar nasılsınız benim cok moralim bozuk resmen bu kilo işlerinden ruh saglıgım bozuldu ne yapacagımı şaşırmış durumdayım ne olur bir akılverin bu gece iyce düşünecegim akapunkturamı gitdem ne dersinizolmuyor olmuyor malesef
ben de her sabah yemeğe dikkat ediyorum..hem protein açısından hem de beyazı da saç dökülmesine faydalı..heheheee seni yumurtadan soğuttukmu yoksa,bende çok severim deryacım yumurtayı her sabah bir tane haşlanmış yumurta yerim,çok değil dimi kızlar ...zaten espri olsun diye bende yazdım senin lafının üstüne
canım çok acele etme diyet için...6. ayı bekle derim ben...tabi ki sen bilirsin ama...sıkı diyet yapaarsan vitaminsiz kalırsın..bebeğin anne sütünden başka bişi almıyorsa zor olur senin için...ya da diyetisyen kontrolunde yap..en azından neyi yemen veya yememen gerektiğini tahlil falan yapıp söyler sana...çünkü diyetisyenler emzirenlere farklı diyet listeleri veriyorlar...merhaba hanımlar,beni de başım kilolarımla dertte.2.5 ay önce doğum yaptım ve ancak 86 ya düşebildim.desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?