80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

daha yeni yapıyorum bildirimi mi
başlangıç:85 kg
geçen hafta:67.6 kg
bu hafta:67 kg
giden: 600 gr
toplam:18 kg
hedef: 55

menüm
sabah: 1 dilim k.ekmek,kk light peynir
ara:1 bardak yeşilçay,kfleks vişneli bar,1 tane meyveli yoğurt,3 kepekli bisküvi ( bu nasıl bi aradır ben anlamıyorum ipin ucu kaçmış biraz )
öğle: 5 yemek kaşığı ıspanak,1 tabak tavuklu salata,1dilim k.ekmek
ara:1bardak yeşilçay,2 bardak yabanmersini çayı
akşam: 1 tabak pırasa,limonlu maydanoz,4 kaşık yoğurtlu brokoli salata,1dilm k.ekmek

Son düzenleme:
ceylan valla tebrik ediyorum canım seni çok güzel besleniyosun hemde spor yapıyosun veriyosun kiloyu harikasın benimde öyle oldu tek öğlen meyve yiyiyorum o kadar işte aman veriyim ya böylesi süpermiş

deryaaa 4 yumurta mı yuuhhhh

ahahhahhaaa kesin 1 hafta yemez artık

ayy canım şaka bi yana ben allahıma dua ederim ne olur bende kolestrol olmasın
yumurtamdan vazgeçmiyim diye
hatta 2 yumurtayı haşlayıp üztüne sarımsaklı yoğurt döküp üstüne tatlı kırmızı pul biber maydonoz
öfff karnımda acıktı bee ama yokkk

ben de bildirim yapayım
bebekten sebep sık glemesem de artık listeye girerim herhalde bu hafta

başlangıç 91
geçem hafta 80.4
bu hafta 79.4
hedef 60
bu hafta giden 1
özelden bildirim yaparsan listeye girersin redcim

canım gider gider merak etme
ilk resmini görünce aa dedim süper
göbek belli olmuyordu, ikinci resimde göbüş belli olmuş
ama gider doğum yapacağınıda hesaplarsak
biraz küçültmen lazım canım

Son düzenleme:
ceylan valla tebrik ediyorum canım seni çok güzel besleniyosun hemde spor yapıyosun veriyosun kiloyu harikasın benimde öyle oldu tek öğlen meyve yiyiyorum o kadar işte aman veriyim ya böylesi süpermiş
sağol kuzum ee yavaş yavaş yaz geliyor o zamana kadar gidecek bu kilolar daha mezuniyet gecemiz var

bugün bi kek yapim dedim
bu fırın beni katil edecek
üstü yanık içi çiğ
kaldırabilsem balkondan aşağı atacaktım yaa
bende dilimledim kurabiye gibi kestim
öyle pişirdim
dünyanın damla çikolatasını da koymuştum
1 dilim bile yemedim gıcık oldum

iboyla kardeşim yedi bayıla bayıla ama beni üzmemek için mi
güzel olduğu için mi orası muammaa

ii geceler

acaip yoğun bir gün geçirdim çok yoruldum,
ama platesimden taviz vermedim gittim.

sabahsalatayla 2 3 kaşık kısır

öğlen 1 dilim ıspanaklı börek
akşam patlıcan közde ,3 4 kaşık kuşbaşı et,
3 4 kaşık pilav komposta

bukadar benim yediklerimm...kilo veren arkadaşları tebrik ederimmm

a e olun...

menümü yazayım
şu anda çok acıktı karnım yaa

1 elma 1 bardak su
spora gittim geç kalmıştım

1 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim çok tahıllı ekmek
limonlu maydonoz
3 zeytin
1 tane halleyy :82::82:
şekersiz çay

1 bardak çabuk çorba
1 tane kepekli etimek

1kepçe haşlanmış patatesten salata
(2kaşık taze börülce, kara lahana, marul, maydonoz, roka)

keke sinirlendim hiç bişiy yemedim
isabet oldu

kaç kilosun canım pilatese yeni mi başladın :26::26:
bende gidiyorum bayaa zorlandım ilk seferde

bugün herkesler yatıı bende yatıyorum
yarın görüşürükk hanumlar
öpüyorum hepinizii
midem kazınıyor 1 yudum süt içim barii

sizden aldığım tüyolarla becerecem inşallah kaptan bu arada yazdım ama görmedin sanırım ben sana özelden yazamadım msj sayım yeterli değilmiş tekrar bildirimimi yapayım burdan kabul edersen
başlangıç:85
geçen hafta:83
bu hafta:82
giden 1 kg
hedef 65

Kizlar iyigeceler,
Bugün yemekli nikah vardi, yazmisdim..
Nasil güzel seyler vardi Ya Rabbimmm revamiydi bu
Yemedimmmmmmmmmmm, yemmmeeedddimmmm ama icimde gitmedi degil

Izlem, canim bu hafta girerim demi artik listeye 2.hafta bu

Baslangic : 87;7
Gecen hafta:81,7
Bu hafta :80,6
Giden : 1 kilo 100 gram
Toplam :7 kilo 100 gram
Hedef : 60 Allah'in izni ile.
Spor : 410 dakika.

Ben daha cok gider diyordum da, olmadi haftaya insAllah
Kaptan, özele gönderiyorum

teşekkür ederim canım çoğunluk ver derse 5 kilo daha:)) bende çoğunluğa uycam:))
darısıda sana olur inşlah canım

inşallah Allahım duy sesimi

kilo bildirimim
başlangıç:89.9
şu an:83.8
geçen hafta:84
bu hafta giden:200gr
toplamda giden:6.1kg

tebrikler..

Ablam tebrik ederim,300 gr da bir gelişmedir,artı çıkmadın ya sonuçta.Haftaya daha güzel sonuçlar alacaksın inşallah

anlatmıştım ya artı çıkarım diye çok şükür olmadı.evi bitki çayları ile doldurdum.çilekli yeşil çay,tarçınlı karanfilli yeşil çay,şeftalili form çayikayısılı form çay..bide senin taçın çayını yapyorum.en çok onu seviyorum.bunlar herhalde artı omamı önledi.

ben de bildirim yapayım
bebekten sebep sık glemesem de artık listeye girerim herhalde bu hafta

başlangıç 91
geçem hafta 80.4
bu hafta 79.4
hedef 60
bu hafta giden 1

tebrikler..

her zaman canım...

orantılı dağılmış ama kilon.bakıyorum da herkesin öyle hiç orantısız şişmanımız yok.kesinlikle göbek çalış.diğer yerler iyi.bak her gün 100 yarım mekik 100 tane de bacak kaldırıp indirme çalışalım mı iyi olur.yere yat bacaklarını birleştir.kırmadan bacaklarını düz bir şekilde havaya kaldır indir.yazın yapmıştım çok etkili oluyor.

ben gittim faydası olmuyor.her şey kafada bitiyor.bak ben inat ettim 2 gün sadece su ve meyve suyu içtim .sonra dedimki nilgün 2 gün böyle beslenebiliyorsan dengeli beslenmeyi de başarırsın dedim.şimdi diyet listem var onu uyguluyorum.yani her şey sende bitiyor.ha gayret canım...

merhaba hanımlar,beni de başım kilolarımla dertte.2.5 ay önce doğum yaptım ve ancak 86 ya düşebildim.desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

bol su,bol sebze,yapabilirsen yürüyüş...hoş geldin.allah bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah...

aferin çok iyi.hem yememişsin hem vermişsin.spor da uçmuş gitmiş.maşallah.ben de spor yapmıyorum diye kendimi sürekli yorgun hissediyorum elim ayağım kalkmıyor valla...

güzel bir gün geçirelim inşallah.kursum var sonra kahvaltı olur ancak 11 gibi girerim artık.

ha bire sorarlar zaten..nasıl verdin ne kadar verdin ne yaptın..farklı bişi mi uyguladın..mucize bi formül beklerler insanlar..ama yok anacım...siz pasta börekleri yutarken ben midem kazınarak dolaşıyodum diycen....olmaz...
canım hiç de çok değil..kızartma olmasa olurdu belki...ama arada lazım yine de...tadımlık olmasında hiçbi sorun yok..

ayyyy meraktan çatladım...açılmıyor resimler bende yaaa....sinir oldum bea...
öncelikle kararlı olman lazım canım...bi de kafanda bitireceksin...ben de doğum yaptığımdan beri diyet yapıcam..hiç motive olamıyordum..her seferinde bi bahaneyle bozuyordum...amöa şimdi nolduysa karar verdim ve 10. günümdeyim...hiç kaçamak da yapmadım..süper gidiyo maşallah..ha bi de şöyle bi hadis duydum o da çok etkiledi beni..peygamber efendimiz ''ümmetim için en korktuğum şeylerden biri çok yemek yeyip göbek bağlamalarıdır''buyuruyor..tam kelimesi kelimesine doğrumu bilmiyorum ama böyleydi..
heheheee seni yumurtadan soğuttukmu yoksa,bende çok severim deryacım yumurtayı her sabah bir tane haşlanmış yumurta yerim,çok değil dimi kızlar...zaten espri olsun diye bende yazdım senin lafının üstüne
ben de her sabah yemeğe dikkat ediyorum..hem protein açısından hem de beyazı da saç dökülmesine faydalı..
merhaba hanımlar,beni de başım kilolarımla dertte.2.5 ay önce doğum yaptım ve ancak 86 ya düşebildim.desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
canım çok acele etme diyet için...6. ayı bekle derim ben...tabi ki sen bilirsin ama...sıkı diyet yapaarsan vitaminsiz kalırsın..bebeğin anne sütünden başka bişi almıyorsa zor olur senin için...ya da diyetisyen kontrolunde yap..en azından neyi yemen veya yememen gerektiğini tahlil falan yapıp söyler sana...çünkü diyetisyenler emzirenlere farklı diyet listeleri veriyorlar...
bi de yeni doğum yapmış sayılırsın..vücudunda eksiklerin vardır belki..

slm kızlar herkese günaydınnn
Arkadaşlar geçmişi okuyamadım çok yoqunum dün öqleden sonra yokruk akşam geldim misafir üstüne misafir geldi nefes almaya zamanım olmadı desem yeridir bugünde birzdan kahvaltıya yengemler gelecek öqleden sonrada hep beraber başka bir yere gidicez akşam yüne misafirim var umarum herkes iyidir öpüyorum hepinizi görüşürz..

dünkü menümü yazayım hayatımda hiç bukadar yememiştim 7
kahvaltı
1 bardak su
1 dilim börek
örgü peynir
form çay

ara
yok

öqleden sonra(misafirlikte)
1 dilim arnavut böreqi
yuvalama
kabak dolması
kereviz ve havuç salatası (yoqurtlu)
yarım dilim çilek jöleli sütlü tatlı
yeşilçay

ara
yok

akşam
yarısı patatesli yarısı cevizli elde açma börek
1 kuru biber 1 kuru patlıcan dolması
kabaktan yaptıqım krem şantili bisküili ve cevizli pasta
5i 1 yerde çay

mutfaqa gittiqimde dayanamayıp
1 kuru patlıcan dolması
ve 1 dilim börek dahaa :84::84::84::84:

bu hafta böyle olacaqını söylemiştimm

günaydin kizlar...bugün yemekli dügün var ve aksam 6 da basliyor,yemek schnitzel,ekmek,tursu gelixo genelde .tek schnitzeli giycem ekmege dokunmicam insallah:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…