80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizden kaçmaz kuşum:)

cnm deyacım sen öglen kahvaltımı yapıyorsun sabahlarıda çorba içiyorsun anladıgım kadarıyla degilmi?

bizden kaçmaz kuşum:)

cnm deyacım sen öglen kahvaltımı yapıyorsun sabahlarıda çorba içiyorsun anladıgım kadarıyla degilmi?

evet banucum,eşim öğle geliyor ya kahvaltıyı beraber yapıyoruz,e o gelene kadar da çorbayla idare ediyorum.aç bırakmıyorum ama midemi.geç gelirse mesela normalde biraz kuru üzüm ceviz filan yiyorum.sen bugüne bakma

zor valla cnm işinizzz allah yardımcınız olsun ne diyim
sabah sen açıyorsun akşam eşinmi kapatıyor peki

selam millettt herkes az cok bişiler vermişş maşşallah darıs haftaya veremeyenlerin basına izlem çıkmasan sohbet ederdik demissin canım ama maaaaalesef cıkmk zorundaydım ama yazını görünce coooookk mutlu oldum

deryaacım menüne baktımda bacım 4 yumurtayı nası yedin maşşallahh

kızlar 9 kişi bildirim yapmış
listemiz 20 kişiii
hadii bildirimleri unutmayınnn
sıfır yazarım haaa
izzzzlllleeeemmmm sana özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım yeterli deilmiş :43
burdayım nilgün abla geçmişi okumaktan yazamıyorum uzun süre oturuncada pc başında evdekiler söyleniyor tam yazacağım zaman çıkmak zorunda kalıyorum yaaaa ortilik olmasa bile sen hep benim ortim ol olmazmı

zor valla cnm işinizzz allah yardımcınız olsun ne diyim
sabah sen açıyorsun akşam eşinmi kapatıyor peki

Sabah ben açıyorum,öğlen eşim geliyor işte kahvaltı ediyoruz,benim çıkmam 1.5 - 2 yi buluyor eve geçiyorum evde yemek,günlük işler,bir de 2 saat uyumam lazım mutlaka.7 gibi tekrar dükkana geçiyorum.Gece de 12-1 gibi kapatıyoruz beraber

Ama akşam başka bir şey yemedim :78:

kızlarrr bende yatayım artıkınnn form çayımı içip
bugün yemek yemeidm hiö oturupta adam akıllı abur cubur yedim hepp
yarın düzen alıyorum bende ve monti diyetine start vericem yavaş yavaşş inşş

yaz az kaldıı ve ben yerimde syaıyorum sıkıldım bu durumdan ileri 3 geri
sporada başlıyorum yarın koşucam yarım saatt sonrada eve gelip mekik çekicemm

sabahlarıda kalkıp gidicem bii bakalım:)

herkese ii gecelerrr

İyi geceler banucum,yarın güzel bir gün olsun..

Herkes de olduğu gibi sizde de göbeğe özel çalışılması lazım..Ama aşırı kilo değilsiniz.Kilolarımızı verdikten sonra sıkılaşmaya uğraşacağız mecbur :)

............................................................................

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar nasılsınız benim cok moralim bozuk resmen bu kilo işlerinden ruh saglıgım bozuldu ne yapacagımı şaşırmış durumdayım ne olur bir akılverin bu gece iyce düşünecegim akapunkturamı gitdem ne dersiniz olmuyor olmuyor malesef

süpersin huricim....maşallah
slm kıslar nasılsınzı
nehir yaaa şu avatarını değiştir kötü değil çok güzel ama daha dinamik canlı renkli bişiyler koy da sana da enerji versin
maşallah sevgicim süper bir gidişatın var ,emzirmenin büyük faydasını görüyorsun...
olmuş canım iyi görünüyorsun,sen konuşanlara aldırma,herşey yolunda görünüyor..süpersin
kilo bildirimim
başlangıç:89.9
şu an:83.8
geçen hafta:84
bu hafta giden:200gr
toplamda giden:6.1kg
sen nerelerdesin tosuncum ...daha sık gelsene..

becermişsin elma kadını ,göbek var evet ama geldiği gibi gidecek dimi....abartı yok ama eccük göbeğin çıkmış geçerr ...

derya abla o 4 yumurtayı nasıl yedin ben 1 ayda yerim anca haftada 1 kere yiyiyorum yumurta sevmiyorum pek vitamin olsun diye yerim aman dikkat et bianda 4 tane yeme kolesterolün çıkar bide sivilce yapar o kadar yumurta ya

derya abla o 4 yumurtayı nasıl yedin ben 1 ayda yerim anca haftada 1 kere yiyiyorum yumurta sevmiyorum pek vitamin olsun diye yerim aman dikkat et bianda 4 tane yeme kolesterolün çıkar bide sivilce yapar o kadar yumurta ya

yaa tamam bugünlük oldu işte,hem ben çok seviyorum haşlanmış yumurtayı
Vurmayın artık,yiter :2::2::2:

inşallah derya önce bir verelim sıkılaşmak kolay olur heralde ben daha spor falan yapmıyorum biraz verdikten sonra başlamayı düşünüyorum
daha bekarım birde evlenip çocuk yaptığımı düşünüyorumda göbeğim şimdi böyleyse o zaman nasıl olur acaba tabi geldiği gibi gider inşallahta ben kendimi bildim bileli göbek vardı hep ne kadar zayıflarsam zayıflayayım gideceğini sanmıyorum yapımız böyle kardeşimde 48 kilo ama göbüş belli

Eğer Hasta Olmak İstemiyorsan - Dr. Dráuzio Varella
Eğer hasta olmak istemiyorsan…

* Duygularını anlat.
* Saklanan veya baskılanan hey...ecan ve duygular; gastrit, ülser, bel fıtığı, bel ağrıları gibi hastalıklara yol açar.
* Zamanla, duyguların bastırılması kansere dönüşür.
Öyleyse, sırlarımızı, hatalarımızı birileriyle paylaşmalıyız!
* Diyalog, konuşma, kelime çok güçlü birer ilaç ve mükemmel birer terapidir!

* Karar Vermelisin..
* Kararsız kişi güvensiz, endişe ve ıstırap içinde olur. Kararsızlık, sorunları, endişeleri ve çatışmaları çoğaltır.
* İnsanlık tarihi kararlardan oluşur.
* Karar vermek, diğerlerinin kazanması için vazgeçmeyi ve avantajları kaybetmeyi kesinlikle bilmektir.
* Kararsız kişiler mide rahatsızlığı, sinir hastalıkları ve cilt sorunlarının kurbanıdırlar.

* Olduğundan Farklı Yaşama.
* Gerçeği saklayan, rol yapan, her zaman mutlu olduğu görüntüsü veren, mükemmel görünmek isteyen kişi tonlarca ağırlığı biriktirmektedir. Ayağı kilden olan bronz bir heykeldir.
* Aldatıcı görünerek yaşamak kadar sağlık için kötü bir şey yoktur.Kaderleri ilaç, hastane ve acıdır.

* Kabullen.
* Reddedicilik ve kendine saygı eksikliği, kendimizi kendimize yabancılaştırır.
* Kendimizle barışık olmak sağlıklı yaşamın anahtarıdır. Bunu kabul etmeyenler kıskanç, taklitçi, aşırı rekabetçi ve yıkıcı olurlar.
* Eleştirileri kabullen. Bu bilgelik, akıllılık ve terapidir.

* Çözümler Bul.
* Olumsuz kişiler çözüm bulamazlar ve sorunları büyütürler. Üzülmeyi, dedikoduyu ve kötümserliği tercih ederler.
* Karanlığı kovmak için kibrit yakmalı. Arı ufacıktır fakat var olan en tatlı şeylerden birisini üretir.
* Biz ne düşünüyorsak oyuz.
* Olumsuz düşünce, hastalığa dönüşen negatif enerji üretir.

* Güven.
* Güvenmeyen kişi iletişim kuramaz, açık değildir, derin ve sağlam ilişkiler geliştiremez, gerçek arkadaşlıkları nasıl kurabileceğini bilemez. Güven olmadan, bir ilişki de olamaz. Güvensizlik sendeki inancın azlığıdır.

Hayatı Üzgün Yaşama.
* Mizah. Kahkaha. Huzur. Mutluluk. Bunlar sağlığa güç verir ve daha uzun bir yaşam getirir.
* Mutlu kişi yaşadığı çevresini geliştirir. "İyi mizah bizi doktorun elinden korur".
* Mutluluk sağlık ve terapidir.

Dr. Dráuzio VarellaDevamını Gör
Ekleyen: Prof.Dr.Ahmet Karaaslan..

ceylen tebrikler arkadaşımm...
ceylan cok fit gösünüyosun maşşallah baya bi degişim yasamıssın maşşallahh

Bravoooo, MaasAllah vallahi cok fit ve muhtesem görünüyorsun!
maşallah cnm çok iyisinn hayatım müthiş fark var tebriklerr
çok teşekkür ederim hepinize güzel yorumlarınız için
hey çok tatlısın?ne güzel vücudun var.çok fitsin.spor yapıyrsun diye değil mi?hiç 67 gibib
değlsin..,
evet nilgün ablacım. spor yaptığım için bu şekilde :)) teşekkür ettim :)
Ceylan tebrikler,inanılmaz fark var fotoğraflar arasında..Bir de çok güzel toparlanmış,sporla verildiği belli oluyor.Bizim de böyle fotolarımızı yükleyeceğimiz günler gelecek inşallah
evet spor sayesinde toparlandı vücudum. inşallah inşallah.daha incecik olduğumuz günleri görmeyi nasip etsin Allah...
ceylannnn o ne büyük değişim ooo bayıldım bittim yaaa göbek mide hiç bişiy kalmamış harika toparlanmış vücudunn maşallah
çok sağolun ya siz böyle güzel övgüler de bulununca kaçamak yapasım da gelmiyor. onun yerine maydanoz yiyorum
ceylan
cnm süpersin tebrikler....
sağol banu ablacım...yazın güzel cicilerimle fotoğraf çekilecem inşallah ah bi 10 kilo daha gitse
ceylancım bu arada çok güzel olmuşsun sporla verdiğin çok belli çok fit görünüyosun
bitanem benim sağol..dur bakalım hazirana nasıl olacağız... :) ne güzel kendini fazla zorlamadan yine kilo vermişsin hayatım tebrık ederım
ceylan süper kilo vermişsin canım ama sanki bana 49 falan çok gibi geldi,yani bu kilon 65 se 49 halini düşünemiyorum....
evet ya şimdi düşünüyorum da bana da abartı geliyor.ben boyum çok kısa diye öyle istemiştim.ama aslında kilodan ziyade aynada nasıl göründüğün önemli. 55 yeterli olacak sanırım
izlem ablacım çok teşekkür ederim. haklısın valla en güzel günlerimi kötü hatırlamak istemiyorum resmen kendime güvenim geldi.insanların bile bakışlarının değiştiğini farkediyorum...beğenmeyenler,laf edenlerin de çenesini kapamış oldum böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…