bizden kaçmaz kuşum:)
cnm deyacım sen öglen kahvaltımı yapıyorsun sabahlarıda çorba içiyorsun anladıgım kadarıyla degilmi?
evet banucum,eşim öğle geliyor ya kahvaltıyı beraber yapıyoruz,e o gelene kadar da çorbayla idare ediyorum.aç bırakmıyorum ama midemi.geç gelirse mesela normalde biraz kuru üzüm ceviz filan yiyorum.sen bugüne bakma
izzzzlllleeeemmmm sana özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım yeterli deilmişkızlar 9 kişi bildirim yapmış
listemiz 20 kişiii
hadii bildirimleri unutmayınnn
sıfır yazarım haaa
burdayım nilgün abla geçmişi okumaktan yazamıyorum uzun süre oturuncada pc başında evdekiler söyleniyor tam yazacağım zaman çıkmak zorunda kalıyorumgözün aydın canım..
süpersiniz kızlar tebrikler.....
bence bi daha onunla bir şey paylaşma..havadan sudan konuş ama özelini anlatma..
koptum ya çok komik resmen rezil olmuşsun canım ya kıyamam...
çok şık ve çok hoş görünüyorsun.bu insanlar kör mü ya neren çökmüş anlamadım.sen ver canım bi 5 kilo daha.en azından kaçırınca dert etmezsin..
ben de durumlar iyi.diyeti aynen uyguluyorum.
geçen hafta :83.7
bu hafta : 83.3
giden : 300 gr
spor : 100 dk
kaçamak yaptım diye üzülüyordum haftanın başında ama çarşamba perşembe 2 gün diyete uydum ve 300 gr gitmiş
izlem çok iyi olmuş.emeklerin boşa çıkmadı ne güzel.nehir ve banu siz de vereceksiniz bence ödem sanırım.asi melek neredesin orti?bu arada ortilik kalmadı sanırım :44::44:
zor valla cnm işinizzz allah yardımcınız olsun ne diyim
sabah sen açıyorsun akşam eşinmi kapatıyor peki
selam millettt herkes az cok bişiler vermişş maşşallah darıs haftaya veremeyenlerin basına izlem çıkmasan sohbet ederdik demissin canım ama maaaaalesef cıkmk zorundaydım ama yazını görünce coooookk mutlu oldum
deryaacım menüne baktımda bacım 4 yumurtayı nası yedinmaşşallahh
kızlarrr bende yatayım artıkınnn form çayımı içip
bugün yemek yemeidm hiö oturupta adam akıllı abur cubur yedim hepp
yarın düzen alıyorum bende ve monti diyetine start vericem yavaş yavaşş inşş
yaz az kaldıı ve ben yerimde syaıyorum sıkıldım bu durumdan ileri 3 geri
sporada başlıyorum yarın koşucam yarım saatt sonrada eve gelip mekik çekicemm
sabahlarıda kalkıp gidicem bii bakalım:)
herkese ii gecelerrr
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/12420.jpg
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/12453.jpg
kızlar umarım becermişimdir becerdiysem eğer bu şişkoda benim işteee
kızçeler bildirimimi yapaym hemannnn...
başlangıç: 81.5 ( 7 ocak)
geçen hafta :78.3
bu hafta:77.2
giden:1.100
tıoplam giden:4,300
hedef:65
spor:leslie 1mile ile ( saat olarak 1 saat dakika olarak 60 dk)
leslie yeni başladım da ondan...
şimdi hemençik çizelgemi değiştiremmm
nehir yaaa şu avatarını değiştir kötü değil çok güzel ama daha dinamik canlı renkli bişiyler koy da sana da enerji versinslm kıslar nasılsınzı
maşallah sevgicim süper bir gidişatın var ,emzirmenin büyük faydasını görüyorsun...merhaba kızlar
dünyanın alıntısını yaptım bebek ağlayınca kalktım bi geldimki oğlan pcyi alabora etmiş hepsi gitmiş
bana destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
sıkıntılar paylaşıldıkça azalıyor demişler
doğru
sizinle paylaştım arkadaşımla paylaştım
biraz olsaun kendimi nefes almış hissediyorum
tekrar sağolun
bu hafta kilo verenleri tebrik ediyorum
veremeyenler üzülmesin azmetsinki haftaya versinler inş
bende bildirimimi yapıp kaçayım
öyle uykusuzumki
dün gece 4 e kadar oturduk
yattıktan yarım saat sonra evrim hanım uyandı emdi yekrar uyuttum ve 8 e kadar her saat başı tekrarladık bu durumu
iki gün oldu spora gitmedim
nasıl eksiklik hissediyorum anlatamam
başlangıç:83
geçen hafta:73,400
bu hafta:71,200
bu hafta giden:2,200
toplamda giden:11,800
hedef:65
spor:7 saat
olmuş canım iyi görünüyorsun,sen konuşanlara aldırma,herşey yolunda görünüyor..süpersinhttp://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/9719.jpg
kızlar resim ekledim ama oldumu bilmiyorum
sen nerelerdesin tosuncum ...daha sık gelsene..kilo bildirimim
başlangıç:89.9
şu an:83.8
geçen hafta:84
bu hafta giden:200gr
toplamda giden:6.1kg
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/12420.jpg
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/12453.jpg
kızlar umarım becermişimdir becerdiysem eğer bu şişkoda benim işteee
derya abla o 4 yumurtayı nasıl yedin ben 1 ayda yerim anca haftada 1 kere yiyiyorum yumurta sevmiyorum pek vitamin olsun diye yerimaman dikkat et bianda 4 tane yeme kolesterolün çıkar bide sivilce yapar o kadar yumurta ya
yaa tamam bugünlük oldu işte,hem ben çok seviyorum haşlanmış yumurtayı
Vurmayın artık,yiter :2::2::2:
inşallah derya önce bir verelim sıkılaşmak kolay olur heralde ben daha spor falan yapmıyorum biraz verdikten sonra başlamayı düşünüyorumİyi geceler banucum,yarın güzel bir gün olsun..
Herkes de olduğu gibi sizde de göbeğe özel çalışılması lazım..Ama aşırı kilo değilsiniz.Kilolarımızı verdikten sonra sıkılaşmaya uğraşacağız mecbur :)
daha bekarım birde evlenip çocuk yaptığımı düşünüyorumda göbeğim şimdi böyleyse o zaman nasıl olur acaba tabi geldiği gibi gider inşallahta ben kendimi bildim bileli göbek vardı hep ne kadar zayıflarsam zayıflayayım gideceğini sanmıyorum yapımız böyle kardeşimde 48 kilo ama göbüş bellisüpersin huricim....maşallah
nehir yaaa şu avatarını değiştir kötü değil çok güzel ama daha dinamik canlı renkli bişiyler koy da sana da enerji versin
maşallah sevgicim süper bir gidişatın var ,emzirmenin büyük faydasını görüyorsun...
olmuş canım iyi görünüyorsun,sen konuşanlara aldırma,herşey yolunda görünüyor..süpersin
sen nerelerdesin tosuncum ...daha sık gelsene..
becermişsin elma kadını ,göbek var evet ama geldiği gibi gidecek dimi....abartı yok ama eccük göbeğin çıkmış geçerr ...
derya 4 yumurtamı....................
ceylen tebrikler arkadaşımm...
ceylan cok fit gösünüyosun maşşallah baya bi degişim yasamıssın maşşallahh
Bravoooo, MaasAllah vallahi cok fit ve muhtesem görünüyorsun!
çok teşekkür ederim hepinize güzel yorumlarınız içinmaşallah cnm çok iyisinnhayatım müthiş fark var tebriklerr
evet nilgün ablacım. spor yaptığım için bu şekilde :)) teşekkür ettim :)hey çok tatlısın?ne güzel vücudun var.çok fitsin.spor yapıyrsun diye değil mi?hiç 67 gibib
değlsin..,
evet spor sayesinde toparlandı vücudum. inşallah inşallah.daha incecik olduğumuz günleri görmeyi nasip etsin Allah...Ceylan tebrikler,inanılmaz fark var fotoğraflar arasında..Bir de çok güzel toparlanmış,sporla verildiği belli oluyor.Bizim de böyle fotolarımızı yükleyeceğimiz günler gelecek inşallah
çok sağolun ya siz böyle güzel övgüler de bulununca kaçamak yapasım da gelmiyor. onun yerine maydanoz yiyorumceylannnn o ne büyük değişim ooobayıldım bittim yaaa göbek mide hiç bişiy kalmamış harika toparlanmış vücudunn maşallah
sağol banu ablacım...yazın güzel cicilerimle fotoğraf çekilecem inşallah ah bi 10 kilo daha gitseceylan
cnm süpersin tebrikler....
bitanem benim sağol..dur bakalım hazirana nasıl olacağız... :) ne güzel kendini fazla zorlamadan yine kilo vermişsin hayatım tebrık ederımceylancım bu arada çok güzel olmuşsun sporla verdiğin çok belli çok fit görünüyosun
evet ya şimdi düşünüyorum da bana da abartı geliyor.ben boyum çok kısa diye öyle istemiştim.ama aslında kilodan ziyade aynada nasıl göründüğün önemli. 55 yeterli olacak sanırımceylan süper kilo vermişsin canım ama sanki bana 49 falan çok gibi geldi,yani bu kilon 65 se 49 halini düşünemiyorum....
izlem ablacım çok teşekkür ederim. haklısın valla en güzel günlerimi kötü hatırlamak istemiyorum resmen kendime güvenim geldi.insanların bile bakışlarının değiştiğini farkediyorum...beğenmeyenler,laf edenlerin de çenesini kapamış oldum böyleceunutmadan ceylan harika görünüyorsun tatlım
ben yüzünüde görmüş biri olarak çok güzel yaşlarını
normal ideal kiloda geçirecek olman beni çoksevindiriyor, heyecanlandırıyor
benim üniversite lise resmen ziyan olmuş heba olmuş
kilo açısından tabiki
bir daha yiyen ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?