80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım birazda 60 kilo oldugumu hiç bilmedim için etkisi var bunun

Canım ben yorum yapmayayım,çok farklı düşünüyorum çünkü şu boyun 10 eksiği hesabında..Seni o boyla 60 kilo hayal bile edemiyorum Hatta 65le bile..Bana göre 70 iyidir sana hatta ben de 70'e göz diktim ufak ufak.Ama anlamıyorum bu milletin böyle çirozluğa özendirilmesini..Hiç sağlıklı görünmüyor. Yine de sen bilirsin canım,nasıl mutlu olacaksan..

Son düzenleme:
Kızlar bu eşimle ilk buluşmamızdan bir kare.
Bakar mısınız vücuda ya Burada kaç kiloyum bilmiyorum hiç tartılmazdım o zamanlar.Ama tahminim 70 filandım gene.Tam bilmiyorumz zayıflayınca öğreneceğiz
Gerçi eşim asla bu kadar zayıflama,buradaki de aşırı diyor.Buyrun :

Son düzenleme:
buda benden bir kare

can sikintisindan resimlerle ugrasiyorum ....

ah ben de şu 61 i görebilecek miyim acaba ? çok güzel görünüyorsun

zilan abla en büyük tebriği sen hakkediyorsun. nereden nereye gelmişsin 36 kilo azbuz bir rakam değil kutluyorum gerçekten. böyle de iyisin aslında inecekmisin 57'ye kadar ?

Son düzenleme:
bende isteyom ama yaaaaaa :2:
Ay yok bir daha yiyen sizin gibi olsun
kızım ben deli gibi yerim haşlanmış yumurta günde 5 öğün olsa yerim,mesela birazdan kahvaltı edicez 2 tane löp

çok güzelsin ya,o günlere hiç birimiz dönemeyeceğiz,hiç birimiz o zayıf haslimize dönemeyeceğiz,şimdi ki halimizin kıymetini bilelim de ilerde başımızı vurmayalım dimi ama

günaydın buarada kızlar

güne güzel başladım inşallah kaçamaksız geçer...
sadece bir dilim kepek ekmek bir de kibrit kutusu light peynir

gayet güzel duruyorsunz burada. inşallah aynı kiloyla yeni fotoğraflar çekilmek nasip olur :))

gayet güzel duruyorsunz burada. inşallah aynı kiloyla yeni fotoğraflar çekilmek nasip olur :))

Aynı kiloyu istemiyorum ama yine böyle zayıf fotoğraflar çekileceğim inşallah,ben inanıyorum,teşekkür ederim ceylan :93:

Aaa huri neden öyle düşünüyorsun,tabi ki döneceğiz
Neden dönemeyelim ki :26:
Hem ben çocuk da doğurmayacağım ohh bir daha kilo da almayacağım inşallah

Huri bacım beni kurtar şunlardan.Yumurta yenmez mi ya..Dünden beri 4 porsiyon adana yemişim gibi muamele yaptılar bana,yumurta denilince ağlıyorum artık

Son düzenleme:
s.a. Kızlar nasılsınız ben dün öğlen ve akşam inanılmaz yedim (cuma kaçamağı yapıyım dedim)çatlıycamı sandım mutluyum ama çünki midem küçülmüş :)))) bugün sevinçli bi haber daha regl oldum sabah tartıldım 200gr artıdayım belki dünki yediklerim belkide reglin şişkinliğidir bugün telafi edicem

zilan süpersin yaaa çok fit duruyosun asimelekcim en şişkoloz halini gördük çıtır halinide görürüz inş. Canım zuzum avatar resmindeki senmisin bacım çok güzelmişsin . Lilicim inş. Ordaki halinden dahada zayıf olursun orda kaç bedendin canım

günaydın kızlar masumcum nasıl oldu bebekleririn iyilermi canım

zilan cok güzl olmuşsun canım brava valla
tşk ederim cnm darısı sana olur inşlah ablacım
kızz biri hastaydı bildiğim kadarıyla öbürüdemi hastalandı yoksa :26:
yok kız burdada çok güzel bir fiziğin var
tabi bende zayıflık hastasıyım nedendir bilmem :44: zayıflamayı kafama koyduğumdan bu yana oldu bende bu böyle giderse bi deri bi kemik kalcam
estağfirullah ceylancım çok sağol utandırmayın beni
zaten kaç haftadır haftanın yüzkarası seçiliyom
burdaki bir çok kişi çok güzel kilo verdi
ama sende süper görünüyorsun çok dikkatimi çekti vucudun harika hiç sarkma yok sporla verildiği ne kadar belli tbrk ederim seni

aynen nerde eski günler görmek mümkün değil
el değmemiş hurilerduk o zaman ya şimdi

Canım orada hiç tartılmazdım,bedenimi de ölçmezdim ama şu an oradaki kadar bile zayıf olmak istemiyorum,bırak daha zayıfı
Çok çirozum orada.

izleeeeeem kaptaaan senden bi ricam var bu hafta 50likiloları görürsün inş. Da yine kilolu halinle 50li kilodaki halini yanyana koyarmısın benim için çok büyük motivasyon oluyo

Huricim bu arada feryalin hareketini tarif edeyim sana.
Şimdi ayaktayken kollarını kaldır ve ellerini en yukarıdan birlştir.Sonra hiç öne eğilmeden yana doğru eğil.Yanlarını sıkıştır yani.Eğilebildiğin kadar eğil.Ben anca 30 sağ 30 sol yaptım acayip etkili.Şu an yanlarım da kollarım da ağrıyor,harika bir his

teşekkür ederim ablacım ama benim daha gidecek çok yolum var hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…