Zeynepçim çok az değil mi?Neye göre aldın bu kararı?
bu kararı boyum 1.75 kilomun boyumdan 10 kg az olması gerek yani 65 bende 60 olıymda az kilo alsamda 65 geçmiyim diye 60 karar kıldım :93:
günaydın zeynepçim.sen bilirsin canım,mutlu olduğun kiloda ol tabi ki.
sanırım birazda 60 kilo oldugumu hiç bilmedim için etkisi var bunun
ah ben de şu 61 i görebilecek miyim acaba ? çok güzel görünüyorsunbuda benden bir kare
can sikintisindan resimlerle ugrasiyorum ....
bende isteyom ama yaaaaaa :2:Feryal senin şu yan hareketi yaptın dün.30 sağ 30 sol yapabildim kollarım uyuştu.Çok hamlamışım
Yalnız yanlardan çok şu an kollarım ağrıyor,kaldıramıyorum hiç.Tam bu sutyen bölgesine etki etti,yani tam erimesini istediğim yere
Bugün tekrar yapacağım.Yapabilirsem 50 yaparım,tekrar teşekkürler tatlım harika bir hareketmiş
kızım ben deli gibi yerim haşlanmış yumurta günde 5 öğün olsa yerim,mesela birazdan kahvaltı edicez 2 tane löpAy yok bir daha yiyen sizin gibi olsun
Kızlar bu eşimle ilk buluşmamızdan bir kare.
Bakar mısınız vücuda yaBurada kaç kiloyum bilmiyorum hiç tartılmazdım o zamanlar.Ama tahminim 70 filandım gene.Tam bilmiyorumz zayıflayınca öğreneceğiz
Gerçi eşim asla bu kadar zayıflama,buradaki de aşırı diyor.Buyrun :
gayet güzel duruyorsunz burada. inşallah aynı kiloyla yeni fotoğraflar çekilmek nasip olur :))Kızlar bu eşimle ilk buluşmamızdan bir kare.
Bakar mısınız vücuda yaBurada kaç kiloyum bilmiyorum hiç tartılmazdım o zamanlar.Ama tahminim 70 filandım gene.Tam bilmiyorumz zayıflayınca öğreneceğiz
gayet güzel duruyorsunz burada. inşallah aynı kiloyla yeni fotoğraflar çekilmek nasip olur :))
bende isteyom ama yaaaaaa :2:
kızım ben deli gibi yerim haşlanmış yumurta günde 5 öğün olsa yerim,mesela birazdan kahvaltı edicez 2 tane löp
çok güzelsin ya,o günlere hiç birimiz dönemeyeceğiz,hiç birimiz o zayıf haslimize dönemeyeceğiz,şimdi ki halimizin kıymetini bilelim de ilerde başımızı vurmayalım dimi ama
inandıktan sonra gerisi gelecektir zaten :))Aynı kiloyu istemiyorum ama yine böyle zayıf fotoğraflar çekileceğim inşallah,ben inanıyorum,teşekkür ederim ceylan :93:
tşk ederim cnm darısı sana olur inşlah ablacımgünaydın kızlar masumcum nasıl oldu bebekleririn iyilermi canım
zilan cok güzl olmuşsun canım brava valla
kızz biri hastaydı bildiğim kadarıyla öbürüdemi hastalandı yoksa :26:cnm bende monti iyetini bıtakıp kalori hesabı yapayım dedim eski diyetime döndüm güya ama çocular hastalanınca beceremidm cnm abur cubur yeidm hep
şimdi bend emonti diyeine döndüm zaten ben pko hastasıyım gı düşük beslenmem gerekiyor montide buna uygun o yüzden döndüm montiye aslında herşeyden mahrum kalmadna vereyi kalanlaır deidmm ama baktım olmuyor biraz sıkıya gelmem lazımm ki yaza 8 kiloyu atayım üsütmden
dündee yemek yemedim hiç sürkeli abur cuburr birazda çocuklardan kaynaklı tabi
kayraa biraz mızmız okadar cnm yemek filan yemiyor bu hafta iice toplanmış olurla rnşş
denizde yemedigi günleirn acısını çıkartıyor sanırım kayradan büütn kalanları yiyorr
nazlıcım cnm dogru düzgün girmeiyorumki bendee görmeidmm tatlışım kusura bakma
birazz iiler işte ykarıda yazdıgım gibin
yok kız burdada çok güzel bir fiziğin varKızlar bu eşimle ilk buluşmamızdan bir kare.
estağfirullah ceylancım çok sağol utandırmayın beniah ben de şu 61 i görebilecek miyim acaba ? çok güzel görünüyorsun
zilan abla en büyük tebriği sen hakkediyorsun. nereden nereye gelmişsin 36 kilo azbuz bir rakam değil kutluyorum gerçekten.böyle de iyisin aslında inecekmisin 57'ye kadar ?
bende isteyom ama yaaaaaa :2:
kızım ben deli gibi yerim haşlanmış yumurta günde 5 öğün olsa yerim,mesela birazdan kahvaltı edicez 2 tane löp
çok güzelsin ya,o günlere hiç birimiz dönemeyeceğiz,hiç birimiz o zayıf haslimize dönemeyeceğiz,şimdi ki halimizin kıymetini bilelim de ilerde başımızı vurmayalım dimi ama
zilansüpersin yaaa çok fit duruyosun asimelekcim en şişkoloz halini gördük çıtır halinide görürüz inş. Canım zuzum avatar resmindeki senmisin bacım çok güzelmişsin . Lilicim inş. Ordaki halinden dahada zayıf olursun orda kaç bedendin canım
teşekkür ederim ablacım ama benim daha gidecek çok yolum var hayırlısı bakalımestağfirullah ceylancım çok sağol utandırmayın beni
zaten kaç haftadır haftanın yüzkarası seçiliyom
burdaki bir çok kişi çok güzel kilo verdi
ama sende süper görünüyorsun çok dikkatimi çekti vucudun harika hiç sarkma yok sporla verildiği ne kadar belli tbrk ederim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?