Ya bende ayniyim 1 hafta gecti, sinirlerim hat safhada.. Sisim yaaa bende
peşinden geliyorum banu ablaçok ii giidyorsun ceylancımmm
izleeeeeem kaptaaan senden bi ricam var bu hafta 50likiloları görürsün inş. Da yine kilolu halinle 50li kilodaki halini yanyana koyarmısın benim için çok büyük motivasyon oluyo
kızlarrrrrr bende 60 ı ışık hızı ile geçmişimm sanırım
ama orta 2. sınıfta 58 kilo oldugumu hatırlıyorum:26::26:
izlem abla bende istiyorum şimdi ki halinin fotoğrafını :)
evet evet iyi olur 60 ta olmuşsun ne güzel ya haftaya 5 li rakamlara inersin kesinbugün evdeyim ceylancım
yarın çıkarız dışarı
boydan endam ederim gene
evet evet iyi olur 60 ta olmuşsun ne güzel ya haftaya 5 li rakamlara inersin kesin
eski hallerini unut gitsin cnm şimdi maşşallah taş gibi hatunsun
süper duruyo kızz :87: ama ben böyle güzel avatarlar heç bulamıyom :26:
oooooo 82 yaşında olan kadına bak her dediğine katılmıyom
ama özellikle erkekler için son dediğine katılıyom
alemsin bende şimdi dolmuşa bindiğimde çok farkediyom iki kişi çok rahat biniyoz
eskiden olsa her zaman gıçımın yarısı dışardaydıkadın beni iterdi ben kadını iterdim o koltuğa sığmak için
benim evdeki mezura yetmiyorki oralarımı ölçmeyeen kısa zamanda uzun bir mezura almalıyım çünkü evdeki mezura sadece bir metrelik bir yerimi ölçsem diğeri kalıyor
sanadamı yanakların çökmüş diyorlar
desene insanlarmızın geneli böyle hep yüze bakıyorlar :26:
çoğunluk 5 kilo daha ver diyor :)) en son 57 olcak gibi :)
tmm cnm mesaj alındı
yuuuuhhh kızzz 4 yumurtaa hemide bir kereden
öncesindede 2 muz
sen en iyisimi bir daha bu kadar yumurta yeme bak k.k olay oluyor
çok tşk ederim cnm sende öylesin
sağol o kadar entrika çevirdiğimiz giyeceklergerçi hepsini gösteremedim ama bir kaç tanesi
bunlar :)
çok aşırı kilolu değilsin cnm sadece karın bölgen biraz var
gerçi ben her baktığım fotoya eski hallerime göre yorum yapıyom
o yüzden bana kimse çok kilolu gelmiyor nedense
selma abla bu kadar kafana takma belli bir yaştan sonra kilolar çok yavaş gidiyor
bide bişey sorcam sen hiç bir uzmana göründünmü diyetisyene yani bir gitseydin
tahlil filan yaptırsan o sana bir beslenme şekli verir ve zamanla bide sabırla verirsin
bence akapunkturu ben önermem açıkçası çünkü yaptırıpta sonrasında kilo alanlar çok
yani akapunkturu bıraktınmı kilo alıyormuşsun geri yinede karar senin sen bilirsin
iyice araştır öyle kararını ver cnm
sağol cnm o kadar entrikadan sonra kıyafetleri çıkarabilduk sonunda:))
tabi hepsi bunlar değil adam hemen parasını soruyor ya
ne gıcık bu adamlar
bu yazının iki yeri beni anlatıyor :26: bu kadar etkiliyormu insanın hayatını
maşşallah ya 70 kiloda bile çok güzelsin çok fit görünüyorsun boy kaçtı ki senin deryaKızlar bu eşimle ilk buluşmamızdan bir kare.
Bakar mısınız vücuda yaBurada kaç kiloyum bilmiyorum hiç tartılmazdım o zamanlar.Ama tahminim 70 filandım gene.Tam bilmiyorumz zayıflayınca öğreneceğiz
Gerçi eşim asla bu kadar zayıflama,buradaki de aşırı diyor.Buyrun :
ah ben de şu 61 i görebilecek miyim acaba ? çok güzel görünüyorsun
ceylan 85 ten 67 yi görmüşsün 61 görmende yakın bence
as cnm regl öncesi bazen 2 kilo bile farkediyor regl bitince dahada ekside çıkınca görürsün bak ödemdir 200 grs.a. Kızlar nasılsınız ben dün öğlen ve akşam inanılmaz yedim (cuma kaçamağı yapıyım dedim)çatlıycamı sandım mutluyum ama çünki midem küçülmüş :)))) bugün sevinçli bi haber daha regl oldum sabah tartıldım 200gr artıdayım belki dünki yediklerim belkide reglin şişkinliğidir bugün telafi edicem
hep öyleyiz cnm ben 60 lı kilolarda ne zaman olduğumu hiç hatırlamıyorum en son 72 ydim okul bittiğindekızlarrrrrr bende 60 ı ışık hızı ile geçmişimm sanırım
ama orta 2. sınıfta 58 kilo oldugumu hatırlıyorum:26::26:
kesin olur cnm regl olmadan önce birde bitiminde tartılınca insan çok mutlu oluyor vücut acayip ödem yapıyorben ne zaman regl olacağım
sürekli hararet basıyor
kendimi duba gibi hissediyorum
regl olduktan sonrada kilomda bi faklılık olurmuki
laa resim yükledik diyorsunuz bende sadece içinde kurbağa olan bir buz kalıbı çıkıyor deli oluyom :84:
nasıl görcem ben o resimleri anlamadım şimdi :26:
bende de hep çıkıyor kurbağa kızlar göremiyorum resimleri bilen biri yardımcı olsun lütfen neden böyle oluyorki
izloş bence gayet iiisn cnmmm
kötü durmuyor yüzün:)
valla izlemcim kim demişse yüzün çökmüş diye halt etmiş çok güzel yüzün var gayet iyi görünüyorsun kesin çekememişlerdir senide yüzün çökmüş diye çamur atıyolardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?