80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birbuçuk ayda 10 kilo vermiş biri olarak sizinle deneyimlerimi paylaşmak istiyorum, öncelikle istemek şart... 85 kilo ile başladım bu işe ve arkadaşlarımın gazı ile, şimdi sabahları aç karnına yarım lt su ama sıcağa yakın ısıda, kahvaltıda 2 galete, peynir domates ve salatalı birer tane, arada bir galete daha, öğlen bir kase çorba ve bir dilim ekmek, akşam ise salata, her çeşiti olabilir bolcana ve yoğurt, aralarda 3-4 lt yine ılık su içiyoruz gün boyu ve işin püf noktasını yazıyorum kesinlikle spor şart, akşamları evde koşu bandımda hızı 6 km ayarlayıp 40 dk tempolu yürüyoruz. duşumuzu alıp yatıyoruz, benim gibi üşengeç değilseniz sabahlarıda bi yarım saat aynı hızda koşmanız kafi... ben 29 yaşındayım etrafımdaki bir çok yaşıtım daha genç kız gibi ama kilolu olmanın dez avantajı işte, yaşınızdan büyük ve kötü görünüyorsunuz, hem evlilik hayatınızı bile etkiliyor, eşim bayılıyor!

fakat ben dizimi sakatladım, tüm hareketlerim kısıtlı şuan, eğer olmasaydı 70 e yada 65 e düşmek istiyorum, sporsuz bunu yapabileceğim bir yöntem varsa yardımlarınızı bekliyorum...

canım günde 4lt su içilir mi naptın sen
tuvaletten çıkıp spor yapabiliyormuydun barii

gider niye gitmesin izlem abla spora da başlamışsın oh ne güzel sen de benim gibi limonlu maydanoz yiyorsun o da işe yarıyor gerçekten. benim de senin gibi, en çok belim inceldi ama başbelası basenler kaldı

canım günde 4lt su içilir mi naptın sen
tuvaletten çıkıp spor yapabiliyormuydun barii

sorma, bi dosya giriyorum 5 dk da bi lavaboya gidiyordum, ama gerçekten bak su tok tutuyordu beni, birde benim en büyük sorunum hazımsızlık, haftada 1 kere tuvalete gitmenin ne demek olduğunu düşün artık, su bunu haftada 3 yada 4 e yükseltiyor, birde ter bezlerim benim yavaş çalışıyor, hiç terleyemiyorum desem yeridir, koşunun bile 15. dk sından sonra terlemeye başlıyordum.

bi diyet deneyimim daha olmuştu o zaman da 96 dan 78 e düşmüştüm, Allah ım bi 70 olsam daha bişey istemem.

canım o kadar su içmenin vücuda bir etkisi yararı yok
bitki çayı içsene onun yerine
form çayı iç
belki 10 çeşit bitki çayı stoğu var hepimizin
canım bişiy yemek istediğinde birini içiyorum
2lt bilemedin 2.5 litre vücut için yeterli
herşeyin fazlası zararlı aman diyim
70 olursun istedikten sonraa

bende hiç terlemem bu arada, bizim spor hocamız onun bir etkisi
yok zayıflamada diyor

sevgili darko bikaç sayfa öncesine baktım, yüzün gerçekten çökmüş ama bu elmacık yanaklarının ve burnunun ortaya çıkıp yüzünün daha güzel olmasına sebep olmuş, sen aldırma yüzün çökmüş kötü olmuş diyenlere, arkadaşların dediği gibi gerçekten güzel görünüyorsun,

peki mekik falan çekmiyorum ben yararı oluyormu aceba sadece mekiğin tek başına çekilmesi?

7li rakamların nostaljisi

ben aralığın sonunda başladım diyete
oğlum sütten kesilince
4 ayda 89 dan 75-73 düştüm ve kendimi o kiloyu kısa sürede atınca
yapabildiğimi görünce inanılmaz bir şevk geldi bana ve kendimi dünyanın
en zayıf insanı gibi hissetmiştim çok güzel bir duyguydu14-15 kilo vermek

kollarıma filan bakın ne kadar kalın

göbeğim filan çok kat kattı daha , şimdi dümdüz

yeni gelenler için bu da şimdiki yani 62 kilo civarı resmim
kalan bacak için spora gidiyorum :))

Son düzenleme:
gider niye gitmesin izlem abla spora da başlamışsın oh ne güzel sen de benim gibi limonlu maydanoz yiyorsun o da işe yarıyor gerçekten. benim de senin gibi, en çok belim inceldi ama başbelası basenler kaldı

ceylancım ben resmen maydonozu aşeriyor gibi yiyorum yaa
çok sevdim
hattaa bir bağını bardağa masanın üstüne ıslattım çiçek gibi
belip gidip bir dal atıyorum ağzıma
yararı oluyor mu bilmiyorum vallahii :26: ama severek yiyorum

teşekkür ederim güzel sözlerin için tabiki yağlar eridikçe
heryerinden eriyor yağlar

mekik işe yarar ama dizin için bi fizik tedavinciye danış derim
çünkü başıma gelmediği için bişiy diyemem :26:

tabiki gittim doktora kilo her derdin başı dedikleri doğru boyum 1.70 ve ayaklarım 37 numara düşünsene 85 kilonun bu ayaklara yüklendiğini, birde benim işim kilolu olanların yapacağı bir iş değil, bir bakan geliyor, yada vekil, bütün gün ayakta yada onun peşinde sirin dur, haliyle küçük ayaklı olunca vücudu tartmayıp, dize yükleniyorsun, buda dizdeki dokuyu yıpratıyor, egzersizlerim ilaçlarım var, bunlarla iyleşince yine koşmak ve zayıflamak istiyorum, resimlerini görünce gaza geldim inşallah bende zayıflayacağım.

İmageshack 22 şubattan itibaren üyelik şartı koymuş.
Üye olmayanlar, imageshack ile eklenmiş tüm görselleri kurbağa olarak görüyor.
Üye olanlar için hiç bir sorun kalmıyor. Bilgilerinize...

ne güzel ya :)) yararı oluyor kesinlikle. önceden bende hiç yiyemezdim ama bir süre sonra insan alışıyor demekki o tada, kötü birşeymiş gibi gelmiyor. yılbaşı günü kaçamaklarından ben 1 kilo geri almıştım 1 haftada verdim maydanoz yemiştim o hafta sürekli. yararını gördükçe daha da yiyesim geliyor benimde

o zaman seninki doğum kilosu değilmiş banucum
yerleşmiş yağlar tabiki daha zor atılır

ben geçen yılda hızlı vermiştim kilomu
spor sayesinde bence
sadece diyete dayandırınca beklediğin sonuçları alamıyor insan

ama şunu söylim
sporu öyle sallana salana değil her yağ hücrenin parçalandığını hissedecek kadar yapıyorum ben
artık yüzüstü tere yapışacak kıvama gelince tempoyu düşürüyorum
mesela o parktaki aletler varya yanlar çalışıyor
hani kendini savuruyorsun bi sağa bi sola
orda mesela acıdan bağıracak duruma gelince bırakıyorum
daha önce gittiğim salonda hoca öyle söylemişti
acımazsa olmaz demişti

sevgii
şu çagdaşın arka tarafı dmeiştim yaa cnm
orası olcak gibii ama ne mzna gelişir acaba yaa
bilemiyorusn işte

ama evin içine bittim çok geniş
projeyi gördüm tabi
kullanım alanı 130m2

ne zaman başlayacak ne zaman bitecek banu
bi de dikkat edin kooperatif projesi olmasın sakın
onların bitirme süresi yok

inşaat projesi olsun
yani 22-24 ay süreyi görün mutlaka anlaşmada
tapu veriyorlarmı

oyyyyyy oyyyyyyyy
izloşş süpersinnn bacımmmm

o azcık çıkan basenleri sana yakıştırıyorummm benn

dün baskülde 85.7 çıktım bu gün 85.5 çıktım

masallah devami gelir insallah

ne güzelmis fizigin cikintilar yok gibi,insallah en kisa zamanda eski formuna kavusurusn

insallah canim görürsün tesekür ederim

tesekür ederim rakipim....o renkli tuniklerle hirkalarla anca kapatiyorum kiz göbisimi

cnm daha proje çıkmadı çıksında bi
ama 1 yılda teslimmişş koparatif dgeil cnm bi müthait yapıcakmış
amannn zor işler birde 1 yul beklemek zor olcak

çok hoş çıtır bir görüntün varmış deryacım,inşallah bu günlere yada yakın civarın döneceksin...o zaman çok süper olur işte
bi daha yükliyim göremeyenler için
bu kurbağa bende çıkmıyor bu arada

tatlım benimmm her zaman böyle gül gül gülllll emii

ben bu konuda aylar öcede sana söylemiştim ama burda yine söylemek istiyorum,yüzünde olumlu bir değişim oldu ,demiştim ya sana güzelleşmişsin yüzün çok hoş görünüyor diye hakkaten öyle,bunu burda resimlerden anlayamayan olursada ben seni kanlı canlı görmüş biri olarak söylüyoum dostum..kilo verince yüzün güzellşti...

banuş tempoyu düşürmeden gider gelirsen hasta olmazsın
ama terli terli yavaştan dönersen üşütürsün
ayazlarda çıktım hastalanmadım hiç bu şekilde yaptım

çıkabilirsen çık banucum
insan spor yapınca emeğine kıyıp kaçamak yapamıyor

haklısınnn cnmmm ama sen öglen giidyorusn yaa sevgi
sabah belkim etkiler die düşündüm birde sabah 6:45 te çıkmamm lazımm
ama bi deneyim 1 gün giidyim olmazsa evd eleisle yaparım sabah kalkıp

Merhaba kızlar ben de kilo vermek istiyorum. Boyum 1.65 yaşım 22 kilo bikaç hafta önce 83tü :'( Çok fena çok. Herkes o kadar göstermiyorsun diyor ama hiçbi kıyafeti yakıştıramıyorum kendime moralim çok bozuk. Son 6 ayda 10 kilo aldım stresten depresyondan vermek zorundayım artık. Haftada 3-4 gün bir saat kardiyo egzersiz yapıyorum elliptical makinesinde. Her gün 1500 kilonun üstüne çıkmamayı 1200 kalorinin altına inmemeyi hedefliyorum. Şimdilik en büyük hedefim 80 kilonun altına inmek. En son tartıldığımda 83ü görünce o kadar moralim bozuldu ki bikaç haftadır tartılmıyorum ama pantolonum belimden düşmeye başladı. Çok şükür spor yapabilecek durumdayım verebiliyorum. Hedefim 60 kiloya inmek.

hoşgeldinn en kısa zmanda kurtulursun inşş kilollarındann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…