80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi daha yükliyim göremeyenler için
bu kurbağa bende çıkmıyor bu arada

Canım harika görünüyor suratın çökmüş diyenlere anlam veremedim açıkçası :26:
Yüz hatların çok kibar duruyor,hoş hatunsun vesselam
Ama en çok sarılı fotoğrafını sevdim

maşşallah ya 70 kiloda bile çok güzelsin çok fit görünüyorsun boy kaçtı ki senin derya

Boyum 1.77 canım,o yüzden 75 yeter bana diyorum ama bakacağız..Önce 75'e geleyim de :93:

İzlemcim hepsine bayıldım,çok güzelmiş zevkin,kilolu olduğun da bile ne kadar hoş giyinmişsin.Ve aradaki fark inanılmaz zaten.Benim de kollarım senin bu mor elbiseli halindeki gibi,sporla zayıflayınca toparlanır mı acaba
Bir de ben yelek hastasıyım,o yüzden bayıldım yelek kombinlerine

İmageshack 22 şubattan itibaren üyelik şartı koymuş.
Üye olmayanlar, imageshack ile eklenmiş tüm görselleri kurbağa olarak görüyor.
Üye olanlar için hiç bir sorun kalmıyor. Bilgilerinize...

Araştırmamıştım ben de neden öyle yapıyor diyordum,üye olalım madem..

çok hoş çıtır bir görüntün varmış deryacım,inşallah bu günlere yada yakın civarın döneceksin...o zaman çok süper olur işte

İnşallah canım,azmimin elinden kurtulamayacak bu kilolar

Hoşgeldin aramıza..Spor yapman harika,çoğu kişi sevmiyor sporu.Buradan alacağın destekle çok daha fazlasını başaracağına inanıyorum,azmin daim olsun..

İzlemcim ellerine sağlık canım
Ben 4. üncü sıradayım,ortim 14 de..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bu benim ilk mesajım Yahu herkes zayıflıyo bı ben şişman kaldım ne yapıyım azcık akıl verın 86 kıloyum ve boyum 1.59

:93: Menüm :93:

Sabah

1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
4 ceviz

Ara

1 portakal,1 greyfurt suyu

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
20 gr macar salam

Ara

1 kupa yarım yağlı süt
1 havuç
2 salatalık

Akşam

1 dilim uno çok tahıllı
1 porsiyon ıspanak yemeği
50 gr diyet sarımsaklı yoğurt
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı
1 kupa kayısılı form
2 tane eti form diyet bisküvi

2 litre su

Toplam : 1038 kalori

Spor : 10 dakika dans,20 dakika egzersiz toplam 30 dakika

50 sağ 50 sol yanlara hareket
70 plates topu üstünde mekik
Şimdilik bu kadar yapabiliyorum çoğalacak yavaş yavaş :93:

Eşim gitmiş kendine cips almış alırken de vicdan yapmış bana da bir poşet eti form ürünlerinden almış her çeşitinden
Halbuki ben onları da yemeyi bırakmıştım.
Ne yapsam bilmiyorum şimdi bakıyorlar bana öyle

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bu benim ilk mesajım Yahu herkes zayıflıyo bı ben şişman kaldım ne yapıyım azcık akıl verın 86 kıloyum ve boyum 1.59

Hoşgeldin aramıza
Yapacağın belli,azmedeceksin,sabredeceksin,bazen zorlanacaksın,bazen gurur duyacaksın...Ama sonunda olacak,başaracaksın..Bu kadar basit.Bizi takip et gerekli bilgileri edinirsin,azmin daim olsun..

Bu arada yaşın,boyun,adın? :))

Son düzenleme:
meloş abla bebek çok tatlı yaa ablamın oğlu var 3 yaşında onun yanında açtım resmi çocuk kendi kendine ayy dedi öptü bilgisayarı

Lili ben 20 kilo verdim ve bu kiloları verirken her zaman kaçamaklarım oldu ama yine verdim sanırırm farklı bir metom var arada karbon almak bana çok iyi geliyor zaten annemler bende oldukları için bukadar fazla kaçıyor babam her hafta yufka alıyor annemin sıksık şekeri düştüqü için ev tatlısız kalmıyor derken bende kaçamak yapıyorum ama bu kaçamakları yaparken bilinçli yapıyorum fazlada kaçsa pişman olmuyorum dün okadar kaçamak yaptım bu sabah baskülde +da çıkmadım bana göre fazla çıkmam gerekiyordu çünkü çok yedim öyle bile olsa hafta arası toparlanırım böyle zamanlarda nre yapacaqımı artık çok iyi biliyorum relax olmam bundan dolayıdır yinede düşündüqün için teşekkürler..
canım günde 4lt su içilir mi naptın sen
tuvaletten çıkıp spor yapabiliyormuydun barii

izlem ben arkadaşın dediklerine katılmıyorum yüzün çökük falan deqil gayet güzel cnm..
eline meqine saqlık cnm..
Canım Allah kabul etsin mevlüdünüzü elvin hanım nasıl iyimi

ay ayyy kırkbir kere maşallahhhh prensesler gibi olmuş elvin Allah analı babalı büyütsün cnm bahtı açık olsun

VARAN 2

Kahvaltı
1 bardak su
1 dilim börek
yeşilçay

ara/öqlen (misafirlerim vardı 2. kahvaltım)
biber kızartması(1-2 tane)
salam(1 dilim)
salatalık(3 dilim)
haşlanmış patates(3 dilim)
form çay

ara
3 kuru dolma
1 dilim börek

akşam
yarım kase m. çorbası
1 kaşık fırında kaşarlı makarna
6 kuru köfte
1-2 biber kızartması
salata

ara
5i 1 yerde çay

2.5 litre su..

Teşekkürler Lilium. Ben de sevmiyorum spor yapmayı aslında ama mecburum, baba tarafında kalp hastalığı var bende de çıksın istemiyorum. Boğazıma çok düşkünüm sorunum bu

Dark Olive çok güzel kilo vermişsin yüzünde de kesinlikle çökme yok, tam tersine hatların ortaya çıkmış yakışmış.

Bu arada o tabloya bilgilerimizi girmek için ne yapmamız gerekiyo?? Ben de dahil olmak isterimm

allah nazarlardan korusunn kuşumuuuuuuuuuuu..

eline sağlık izloşşşşş ben bu hafta 300 gr artıyımmm 53.6..sorunlar bitmiyor yaaaaaaa...haftaya kendimi toparlıyacam artıkınnnnn..şu kaynanam az biraz düzeldiii.bende kendime gelem gerçe çok artım yok ta şu 3.6 kiloyu veremmmm..offf sıkıldım zatiii 3 hafta dişimi sıksam gidecekk ama nerde sabır yok artıkkkk....

bu arada bedeni doğru tahmin etmişin bacummmmmmm...

ohooooooooooooooo ne acelen var bacummmmm bekle az soluklannnnnnn....verirsin elbetttttttttttt...

bu resimlere tek tek şahidimmmm zaman ne çabuk geçti değilmiiii izloooooooooo valla dün gibi hatırlıyorummmmm yeni başladığımız günleriiii....offfffffffff valla o kadar zaman geçtiii o kadar zayıfladıkk ama bana hiç diyet yapmamışım gibi geliyorrrr...unuttum ben o aç kaldığım günleriiii....allah allah diyorummm kızım 1 sene sen nasıl aç kaldınnnnnnn??????

maşallah ne kadar yoğunsun.özel bir şey mi var neden bu kadar çok gidip gelme var?her zaman mı böylesiniz?

afiyet olsun ama yaramasın...

oh afiyet olsun.keşke aynı şehirde olsak da ara sıra görüşüp beraber kahve içsek nasıl olur?hayali bile güzel be

sabahtan beri sayfa açık yazdımmı yazmadım mı bilmiyourm bileeee
naberisnizzz kızlarrrrrr
midme çöplük gibin vallaaa ya

niye ki ne oldu montiye başlamadın mı?

kızlar yorumlarınız için cok teşekkürler ama o kadar caressizimki kendimden nefret ediyorum resmen artık

aaa duymamış olalaım bu topik de moral bozukluğu ve kendinden nefret etme yasak

süper bi resim yine böyle olabilrsin ki olacaksın da çok güzel gidiyorsun.

resmen arşiv gibi ya..hepimizi umutlandırdın banu zilan zuzum sizler de yapsanız da öyle..yüzün de çökmemiş canım...

hemen spor,bol su ve akşam erken yeme..gerisi gelir hoş geldin...

canım özür dilerim duymamıştım yani okumamıştım beden yazılması gerektiğini...bedenim 44 canım..

maşallah

bizleri oku son 9-10 sayfayı okursan menülerden anlarsın canım...hoş geldin...

ben de diyete devam ediyorum.kaçamak yok.sporu düzenli yapmam lazım.bu arada sabah aç karnına yapılan sporda daha çok kalori yakılıyormuş.aç aç yapamam derseniz bir meyve yiyin yada meyve suyu için ve yapın sporunuzu.

sporda terlemek önemli ya sauna eşofman mı alsak yada masraf olmasın streç mi sarsak karnımıza.ne dersiniz hatunlaarrrrrrr

izlem
ekledim ya yorumda yapmıştınız

meloş
rica ederim tatlım
ama pek yardımcı olabildiğimi sanmıyorum

sevdemer rica etsem senin ayran detoksu tarifini uygulanışıyla yazabilir misin?
sen yarma değil bulgur koyuyorum falan demişsin bana daha yakın geliyor tarifin. tekrar bir derleyebilir misin..

merhaba melocum,canım allah kavuştursun...demek artık yalnızsın canım daha da rahat edersin ,uykusuzluğa katlanabilirsen gerisi çok zor değil,bebekten bebeğe değişiyor gerçi bazıları huzursu oluyor anneyi zorluyor inşallah elvin seni zorlamaz...diyete gelince sanki 40 ın çıksa daha mı iyi olur lohusalığın bitsin bari melocum..bence tabii..:44:

çok çok cici olmuş,maşallah alllah nazarlardan saklasın,bahtı açık olsun...mevlüdünüzü allah kabul etsin canım...

maşallah ne kadar yoğunsun.özel bir şey mi var neden bu kadar çok gidip gelme var?her zaman mı böylesiniz?

afiyet olsun ama yaramasın...

Canım annemler burdalar martın 2. haftası safranboluya dönecekler gitmeleri yaklaştıqı için gelen giden çok oluyor gitmek istediqi yerlerde olunca sıkıştık geceli gündüzlü yoqunuz havalar bu ralar çok soquk sanırım pazartesi salı ve çarşamba günkü randevularımızı iptal edicez gerçketen çok yoruldum yatıp uymak istediqim kadar dinlenmek istiyorumm...

bende lilicimm onu diyorum yaa
kilolu şişman olmak pasaklı düzensiz gezmek anlamına gelemz değil mii
o yeleklerin önü kapanmıyordu o zaman tatlım
şimdi hep kapanıyor hem 1 kişi daha girebilir
bazen bu yüzden sinir oluyorum tek tek topladım gardolabımda sevdiğim çok kıyafetim var
ama hepsi bol geliyor
helede yeleklerimm

olsun napalımm yine alırız

öqlen 1 dilim baklava ve 1 dilim pasta yemiştim yazmayı unutmuşum
ohhhh sefan olsun bakalım
6lı rakamlara geçişini kutluyorsun sanırım bu 40 gün 40 gece sürermi acep

resimleri o yüzden ekliyorum zaten
gerçekten gidiyor yaa gün geçtikçe küçülüyorsun tatlım
hiç öyle yapışma filan olmuyor yağlarda
istenirse akıp gidiyor

sevindim canım adaptasyonun bozulmadığı için
streç sarmak çok işe yarıyormuş, bende spora giderken
bacağıma sarayım diyorum salı günü bakalım

burçiiinnnnnnnnnnnn nirdesin sen kuşum yaaaaaa
en kısa zamanda bekliyoruzz :92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…