maşşallah ya 70 kiloda bile çok güzelsin çok fit görünüyorsun boy kaçtı ki senin derya
7li rakamların nostaljisi
ben aralığın sonunda başladım diyete
oğlum sütten kesilince
4 ayda 89 dan 75-73 düştüm ve kendimi o kiloyu kısa sürede atınca
yapabildiğimi görünce inanılmaz bir şevk geldi bana ve kendimi dünyanın
en zayıf insanı gibi hissetmiştim çok güzel bir duyguydu14-15 kilo vermek
kollarıma filan bakın ne kadar kalın
göbeğim filan çok kat kattı daha, şimdi dümdüz
yeni gelenler için bu da şimdiki yani 62 kilo civarı resmim
kalan bacak için spora gidiyorum :))
İmageshack 22 şubattan itibaren üyelik şartı koymuş.
Üye olmayanlar, imageshack ile eklenmiş tüm görselleri kurbağa olarak görüyor.
Üye olanlar için hiç bir sorun kalmıyor. Bilgilerinize...
çok hoş çıtır bir görüntün varmış deryacım,inşallah bu günlere yada yakın civarın döneceksin...o zaman çok süper olur işte
Merhaba kızlar ben de kilo vermek istiyorum. Boyum 1.65 yaşım 22 kilo bikaç hafta önce 83tü :'( Çok fena çok. Herkes o kadar göstermiyorsun diyor ama hiçbi kıyafeti yakıştıramıyorum kendime moralim çok bozuk. Son 6 ayda 10 kilo aldım stresten depresyondan vermek zorundayım artık. Haftada 3-4 gün bir saat kardiyo egzersiz yapıyorum elliptical makinesinde. Her gün 1500 kilonun üstüne çıkmamayı 1200 kalorinin altına inmemeyi hedefliyorum. Şimdilik en büyük hedefim 80 kilonun altına inmek. En son tartıldığımda 83ü görünce o kadar moralim bozuldu ki bikaç haftadır tartılmıyorum ama pantolonum belimden düşmeye başladı. Çok şükür spor yapabilecek durumdayım verebiliyorum. Hedefim 60 kiloya inmek.
kızlar bildirim yapmayanlar oluyor...
sporunu yazmayan kaç beden giydiğini yazmayan çook
(bedenleri aklımda kaldığı kadarıyla yaptım yanlış olan varsa
haftaya düzeltiriz....
duyuru yapıyorum ama genede unutuluyor
biraz daha dikkat ve özveri istiyorum
olmak istediğiniz kiloya en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız inşallah
Merhaba kızlar bu benim ilk mesajımYahu herkes zayıflıyo bı ben şişman kaldım ne yapıyım azcık akıl verın 86 kıloyum ve boyum 1.59
sevgii sende ekle bakalım resmini
uzaktan bakması güzel demii
Lili ben 20 kilo verdim ve bu kiloları verirken her zaman kaçamaklarım oldu ama yine verdim sanırırm farklı bir metom var arada karbon almak bana çok iyi geliyor zaten annemler bende oldukları için bukadar fazla kaçıyor babam her hafta yufka alıyor annemin sıksık şekeri düştüqü için ev tatlısız kalmıyor derken bende kaçamak yapıyorum ama bu kaçamakları yaparken bilinçli yapıyorum fazlada kaçsa pişman olmuyorum dün okadar kaçamak yaptım bu sabah baskülde +da çıkmadım bana göre fazla çıkmam gerekiyordu çünkü çok yedim öyle bile olsa hafta arası toparlanırım böyle zamanlarda nre yapacaqımı artık çok iyi biliyorum relax olmam bundan dolayıdır yinede düşündüqün için teşekkürler..Ay soğumadım da utandım tepkilerden sonraBence hiç fazla değil günde bir tane.
Ayy yumurtalarım olay oldu :95:
Yerim ki dayanamam gene yumurtayaAma senin haşlama yumurta üzerinde denediklerinde bambaşka bir tarif olmuş
İzlemcim çok az yemişsin bugün o yüzden kazınıyor miden.Sen böyle yapmazdın ama keke fena sinirlenmişsin belli.Başkası olsa sinirle o kekten 3 dilim yerdi sen yediğini de kısıyordun vallahi helal sana kilo böyle verilir işte
Hoşgeldin aramıza
Öncelikle boyunu yaşını söyle,sonra da mutlaka buraları her gün takip et inan her gün yeni bir bilgi alıyor insan diyet hakkında.Ama herkesin söyleyeceği bir kaç şey akşam 6-7 den sonra yememen,her gün her besin grubundan dengeli şekilde alman,yarım saat yürüyüş bile olsa mutlaka spor yapman..Tabi ki herkesin ayrı bir yöntemi vardır ama vücudunu tanıdıkça sen de kendi yöntemlerini bulacaksın.Azmin daim olsun..
Tebrik ederim
Senacım yanlış anlama da o kurtulduğun 7 li rakamları sadece 400 gr arkasındasın ve bu o kadar kolay geri gelecek bir rakam ki..Belki 6 lara düştüm psikolojisiyle,belki de sadece yemek istediğin için yedin ama inan cuma günü çok üzülürsün..Bak burada kaç insan davetlere yemeklere gidiyor ama reddediyor.Sen bilirsin canım,sonra üzülme diye söylüyorum.O kiloları verirken neler çektiğimizi bizden başka en iyi kim anlayabilir ki
canım günde 4lt su içilir mi naptın sen
tuvaletten çıkıp spor yapabiliyormuydun barii
eline meqine saqlık cnm..kızlar bildirim yapmayanlar oluyor...
haftaya düzeltiriz....
olmak istediğiniz kiloya en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız inşallah
Canım Allah kabul etsin mevlüdünüzü elvin hanım nasıl iyimiselam kızlarrr....
bugün mevlüdümüzü yaptık annemler gitti
pazartesi diyete başlamak istiyorum evde tek kaldım artık
15 gün olacak doğum yapalı.
erken mi sizce ne yapayım diyet dediysem çok sıkı değil ama daha düzenli olsun istiyorum
sevgicim listeye baktım da süpersin.geçmişe bakamadım ama 1 günlk listeni benimle paylaşırsan sevinirim
izloşummmm liste için ellerine sağlık canım.banuş avatarını çok beğendim
haftaya düzeltiriz....
selam kızlarrr....
erken mi sizce ne yapayım diyet dediysem çok sıkı değil ama daha düzenli olsun istiyorum
sevgicim listeye baktım da süpersin.geçmişe bakamadım ama 1 günlk listeni benimle paylaşırsan sevinirim
oğlum sütten kesilince
slm kızlar herkese günaydınnn
Arkadaşlar geçmişi okuyamadım çok yoqunum dün öqleden sonra yokruk akşam geldim misafir üstüne misafir geldi nefes almaya zamanım olmadı desem yeridir bugünde birzdan kahvaltıya yengemler gelecek öqleden sonrada hep beraber başka bir yere gidicez akşam yüne misafirim var umarum herkes iyidir öpüyorum hepinizi görüşürz..
dünkü menümü yazayım hayatımda hiç bukadar yememiştim7
kahvaltı
1 bardak su
1 dilim börek
örgü peynir
form çay
ara
yok
öqleden sonra(misafirlikte)
1 dilim arnavut böreqi
yuvalama
kabak dolması
kereviz ve havuç salatası (yoqurtlu)
yarım dilim çilek jöleli sütlü tatlı
yeşilçay
ara
yok
akşam
yarısı patatesli yarısı cevizli elde açma börek
1 kuru biber 1 kuru patlıcan dolması
kabaktan yaptıqım krem şantili bisküili ve cevizli pasta
5i 1 yerde çay
mutfaqa gittiqimde dayanamayıp
1 kuru patlıcan dolması
ve 1 dilim börek dahaa :84::84::84::84:
bu hafta böyle olacaqını söylemiştimm
kahvemi iciyorum simdi,kahveyi cok seviyorum kokusu bile yetiyor bana rahatlamak icinama regl döneminde icildimi kahve ödem yaparmis bunuda yeni ögrendim:44: spor yapmadan birkac dakika önce icmek gerekirmis kan dolasimi hizlandirirmis ,terlemeye cabuk baslarmis vücut......cok kahve ictimide yani günde 3-4 fincan gibi ozamanda icilen suyu cekermis .....selülit yaptigini bilmeyen yok zaten
sabahtan beri sayfa açık yazdımmı yazmadım mı bilmiyourm bileeee
naberisnizzz kızlarrrrrr
midme çöplük gibin vallaaa ya
kızlar yorumlarınız için cok teşekkürler ama o kadar caressizimki kendimden nefret ediyorum resmen artık
Kızlar bu eşimle ilk buluşmamızdan bir kare.
Bakar mısınız vücuda yaBurada kaç kiloyum bilmiyorum hiç tartılmazdım o zamanlar.Ama tahminim 70 filandım gene.Tam bilmiyorumz zayıflayınca öğreneceğiz
Gerçi eşim asla bu kadar zayıflama,buradaki de aşırı diyor.Buyrun :
oğlum sütten kesilince
Merhaba kızlar ben de kilo vermek istiyorum. Boyum 1.65 yaşım 22 kilo bikaç hafta önce 83tü :'( Çok fena çok. Herkes o kadar göstermiyorsun diyor ama hiçbi kıyafeti yakıştıramıyorum kendime moralim çok bozuk. Son 6 ayda 10 kilo aldım stresten depresyondan vermek zorundayım artık. Haftada 3-4 gün bir saat kardiyo egzersiz yapıyorum elliptical makinesinde. Her gün 1500 kilonun üstüne çıkmamayı 1200 kalorinin altına inmemeyi hedefliyorum. Şimdilik en büyük hedefim 80 kilonun altına inmek. En son tartıldığımda 83ü görünce o kadar moralim bozuldu ki bikaç haftadır tartılmıyorum ama pantolonum belimden düşmeye başladı. Çok şükür spor yapabilecek durumdayım verebiliyorum. Hedefim 60 kiloya inmek.
haftaya düzeltiriz....
Merhaba kızlar bu benim ilk mesajımYahu herkes zayıflıyo bı ben şişman kaldım ne yapıyım azcık akıl verın 86 kıloyum ve boyum 1.59
izlem
ekledim ya yorumda yapmıştınız
meloş
rica ederim tatlım
ama pek yardımcı olabildiğimi sanmıyorum
merhaba melocum,canım allah kavuştursun...demek artık yalnızsın canım daha da rahat edersin ,uykusuzluğa katlanabilirsen gerisi çok zor değil,bebekten bebeğe değişiyor gerçi bazıları huzursu oluyor anneyi zorluyor inşallah elvin seni zorlamaz...diyete gelince sanki 40 ın çıksa daha mı iyi olur lohusalığın bitsin bari melocum..bence tabii..:44:selam kızlarrr....
maşallah ne kadar yoğunsun.özel bir şey mi var neden bu kadar çok gidip gelme var?her zaman mı böylesiniz?
afiyet olsun ama yaramasın...
bende lilicimm onu diyorum yaaCanım harika görünüyor suratın çökmüş diyenlere anlam veremedim açıkçası :26:
Yüz hatların çok kibar duruyor,hoş hatunsun vesselam
Ama en çok sarılı fotoğrafını sevdim
İzlemcim hepsine bayıldım,çok güzelmiş zevkin,kilolu olduğun da bile ne kadar hoş giyinmişsin.Ve aradaki fark inanılmaz zaten.Benim de kollarım senin bu mor elbiseli halindeki gibi,sporla zayıflayınca toparlanır mı acaba
Bir de ben yelek hastasıyım,o yüzden bayıldım yelek kombinlerine
İzlemcim ellerine sağlık canım
Ben 4. üncü sıradayım,ortim 14 de..
ohhhh sefan olsun bakalımöqlen 1 dilim baklava ve 1 dilim pasta yemiştim yazmayı unutmuşum
resimleri o yüzden ekliyorum zatenresmen arşiv gibi ya..hepimizi umutlandırdın banu zilan zuzum sizler de yapsanız da öyle..yüzün de çökmemiş canım...
canım özür dilerim duymamıştım yani okumamıştım beden yazılması gerektiğini...bedenim 44 canım..
sporda terlemek önemli ya sauna eşofman mı alsak yada masraf olmasın streç mi sarsak karnımıza.ne dersiniz hatunlaarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?