80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sakizli muhallebi yaptim....etli pilavdan cok az yedim ekmeksiz.muhallebidende yerim artik bir tabak

yaz gelseydi bir ,evde oturdukca bisey yapmak istiyor canim,mutfagida cok sevdigim icin....illaki tadinada bakiyorum,yazin hep disarda oluyuruz genelde pek bi firsatim olmuyor.

yaaa merak ettim youttubedenmi ,videonun adi neki bende bakim

hele yemeksiz duramiyan koca varsa basinda dahada zor isin esim isden gelir ceketini cikarir,hani yemegi getirde yiyelim hic süreyya kac gram verdin bugün,cocuklarla ne yaptin yooook karni doyar ondan sonra eee naptiniz bugün diye sorar ....benimkinin hele yemek olmazsa olmaz ,kizmaz 1 güne ama aksilik olur 2 gün yoksa yine bisey demez ama tavir yapar

kızlar bende hipotiroid hastasıyım,hamilelik planları içindeyim, diyetisyene gittim diyete başladım. desteklerinizi bekliyorummm

benimki de gelirr ee nasıl geçti günün der
bende dalga mı geçiyosun nasıl geçsn hep aynı derim
sormasa niye sormuyorsun derim, sorsaa ne olabilir ki derim

evde bazen kafayı yiyorum
benimki ne varsa yer hiç seçmez, hiç bişiy yapma makarna haşla
en sevdiği şeydirr ketçapla
yada patates haşlayıp yeşillikle limonlu çok sever
onu yiyince diyet yapıyorum zannediyormuş

sağol izlem ablacım
hakkaten ya ne koca derdi,ne çoçuk ne de kaynana dırdırı hiç biri yok çok şükür
aboov gözüm korktu valla

kızlar ölçülereeee bakın hizaya gelin

kalça:92
göbek:94
bel:68
gögüs:95

(gögüs ölçerken memelride alıyoz dimi yokdsam altınımı ölçüyoruz

masumm belin inceymis canim 68

benimde gögüs 88
bel 77
göbek 84
basen 95

10 nar cm göbek ve belden gitse mankene benzeyebilirim belkü ama göbegimde o göz yok 10 cm incelmek icin

ok canim gördümde,o cirpinislar demek ondan dolayiydi ....ölmüsdür herhalde
evet ,adam şoka giriyor,illizyonunda nasıl yapıldığı ortaya çıkıyor ,diğer kız kutudan çıkıyor...offf çok kötü ya.
kız ibo çok iyi beaaa valla süt dökmüş kedi laa...ne versen yer,ne yaparsan ses etmez,höt höt bi,ri, değil,millette ne kocalar var ,hiçbişeyine ses çıkarmaz çok özgürsün her konuda vallahi nadir kocalardan...sende biliyon gerçi ya..şanslısın o konuda.. severim iboyu

ulaaaaaa göğüsleri göğüsleride ölçecen göğüsaltı nerden çıktı...memeler kimin memeleri allahta seni güldürsün

selam kızlar tam geçmişi okumaya başlıyorum yada bişeylere yorum yapacagım işim çıkıyor ya bi telefon geliyorrr :84:hem çalışıp hem buraya yetişilmiyor maşallah sayfalar akıp gidiyorrrr

kızlar bende 1 haftadır dahada dikkat etmeye başladım.aylardır yerimde saymaktan çok sıkıldım artık az az gitsin ama devamlı gitsin inşallah.ama benim sevgili görümceciğim sagolsun akşamları çayın yanına illa bişiy yapıyor geçen gün okadar yapma lütfen bak ben dikkat etmeye çalışıyorum kardeşin şeker hastası zaten yememeli dediğim halde mantar kurabiye yapmış yemesen bu seferde kırılıyorrr ısrarla yedirmeye çalışıyorrr ne yapcagımı şaşırdım bu akşamda yemege çagırdı Allah bilir nelerle karşılasacagımmm.2 aydır lütfen yapma dedikçe yapıyor artık bilinçli olarak yaptıgını düşünmeye başladım.kendisi zayıflamak istiyor ama yiyor yiyor sonrada gidip lavaboya tahmin edebileceğiniz şeyi yapıyor okadar zararlarını anlattıgım halde.ne yapacagım kızlar bi akıl verin haftanın enaz 3 günü bi aradayız ve sürekli bu mücadele varrrrr gitmesek olmuyor şu dönem eşinden ayrıldıgı için kızıyla yanlız yaşıyorrr çünkü ayyy şaştım kaldım vallaaaa

benim 2 hafta önce

62 kiloyla

göğüs 94

bel 73

göbek deliğinden 80

basen 104 (burdan 10cm gitmeli yaza kadar )

herkes ölçüsünü alsında bi liste yapalım kızlar

kalça:95
göbüş:95 alttan yukarı bir ahenk var:)))))))
bel:86
göğüs(memelerdahil :))))))) ):90

göğüslerden hiç gitmicek....kalça 5 cm giecek bel 60 a inecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…