80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amann allahım şükürler olsun çok anlayışlı ve iyi bir kocam vardır,
damarına basılmadığı sürece ee bende artıkın öğrendim huyunu suyunu

hiçmi kavga olmuyor oluyor tabii ama kısa sürüyor allahtan

bende severim laa iboyuu

kalça:95
göbüş:95 alttan yukarı bir ahenk var:)))))))
bel:86
göğüs(memelerdahil :))))))) ):90

göğüslerden hiç gitmicek....kalça 5 cm giecek bel 60 a inecekk

ilkay kuuuuuuuuuu
memeleirii ben ödünç almıştımm kızzzz karşı komşudannn
ya ben mi belimi yanlış ölçtüm acepppp
:26::26:

göbek deliginin 4 parmak üstü dgeilmii
sizinkileri görünce ynalışmı ölçtüm dedimm:26:

sen ona deki;ayy ben çok rahatsız oluyorum midemde sorun var heralde de,sonrada dr a gittiğini ve dr un hamur işi falan yasakladığını söyle...eğer ç.ok hassas sa bu pembe bir yanıltmaca..yalandeğil...yoksa direk söyle yemicem kusura bakma alınma darılma..ama ben böyle mutluyum de..

banu harikasın yaaaa memelerde dahil tabisiii canımmm bu arada keyfinin yerine gelmesine sevindim canımmm

izlem bende bayılıyorummm o kışlık şortlaraaaaa sanada çok yakışır

deniz hoşgeldin canım beniim özledik seni yaa
yoğunsun heralde

vallahi giderken 1 bardak suyunu iç
1 kase çorbanı iç

yiyemessin zaten istesende ben diyetteyim yemiyorum diye
ciddi ciddi anlat şekerim yapldı mı yeniyor vallahii
ne kadar azimli olsanda ev sahibi o kadar uğraşıp yapıyor
bende geçen de öyle yaptım yedim bişiyler midem bi tuhaf oldu zaten
kek yapmış arkadaşın annesi mısir patlattılar
sadece şekersiz çay içtim vallahi midem çok kötü dedim
kiii öyleydi yemedim yanii

bak yazaa ne kaldı şurdaa

kız bende söylemeden geçemem.kocişimde ters bir iki huy var,ama gerisi şeker gibi,temiz kalpli,iyi niyetli,kin tutmaz.bonkör,eve düşkün,içkisi,kumarı olmayan bir kocam var ..şükürler olsun..

ilkaycım çare olacagını sanmıyorum maalesef kardeşi bu arada benim eşim oluyorrr şeker hastası günde kocacım 4 kere insülin vuruyor gözleriyle görüyor geçen pazar kahvaltısında sen seversin diye pogaça yaptım diyor benim midemi hayatta ciddiye almazzz bu akşam bakacagımmm eger yine aynı muamele olursa diyeceğim bir daha asla sana yemeğe kahvaltıyaa falan gelmeyeceğiz diye .sen gel bizeeee biz sana gelmeyeceğiz yazık kardeşine diyeceğimmm

selam

Melocum Maşallah pembişlerin içinde süslünü gördüm canım Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin dikkat etmeyede başlamışsın hemende birçok likon gitmiş sanada Maşallah canım . Benim neden hızlı kilo aldığım ortaya çıktı troitten dolayı imiş. Bakalım hayırlısı ben kaçla girip kaçla çıkıcam Melocum sen epidural anestezi ilemi oldun?

selma 8.ayıma giriyorum canım Nisanda kaçıncı haftada doğum olur bilmiyorum hayırlsıı bakalım canım

Masumm protein diyetine başlamışsın

darkolive yakıyorsun yine maşallah

kızlarımı okuldan almaya gidiyorum.çok öpüyorum hepinizi ölçülerimi yazayım

bel : 90 cm
kalça: 111 cm
göğüs : 102 cm
göbek deliğinden : 114 cm

sizinkilere göre korkunç rakamlar ama ne yapalım yiğidin malı meydanda diyelim (utanarak ve sıkılarak)

denizz saol cnmmmm
hoşgeldin özletmee kendiniii
görümce olayna el at derimmm cnm ben k.valdde öleydii
ama artık bişiy demezzz yemiycem diyincee

kızlar bu arada ben akşamları yemek yiyorum en son 6.30 7 arası ve başka bişiy yemiyorum
umarım devam edebilirim
ama meta çalışmaz diyorlar ben anlamaıdm bu olayıı sizce?

allah bozmasin canim herkesin yuvasini....huzur herseyden önemli....bende cok inatciyimdir asiri hemden ,,,bazen diyorum ben erkek olsaydim benim gibi birine hayatta katlanamzdim yazik benimkide alisdi artik...benimkini bir huyuna kizarim bazen yüz kere kötülük yapilsa görmez onu ben görürüm derim ama o adam bir telefon acsin bi isi icin yardim istesin hemen kosar ....ben sanirim kinciyim biraz...o yapincada garibime gider ....kilolarla beraber bagzi hyularimida yok etmeliyim

bende çok özledim canım yaa okuyorum ama bir türlü yazamıyorummm.valla izlem bilinçli olarak yaptıgını düşünmeye başladım artık sagolsun çok marifetlidir yedirmeye içirmeye bayılırdaaa okadar anlatmama ragmen hala yapınca üzülüyorumm.

evet tabii sendende önemli kardeşi var ,adama da işgence gibi bu yaptığı,acaba böyle yaparak kardeşinin ömrünü kısalttığını,onun organlarına ciddi zararlar verdiğini,biliyormu:????? işin ciddiyetini kavrayamamış,sen kavrat anlat bilinçlensin..şeker çok ciddi bir hastalık..gerekli özen gösterilmesse sonu fena..kardeşinin canına kastettiğini söyle o zaman...yazık baya bilinçsiz

allah gönlüne göre hayırlısını versin
tatlım yaaa
şimdi kilo ve ruh haline göre pek uygun zaman değiil sanırım :26::26:
[/QUOTE]

Canim, aminnn aminnn!
Inan suan hic bir acidan hazir hissetmiyorum kendimi.
Rabbim, kalpden dileyip de olmayanlara ve isteyenlere nasip eylesin.

canım benim ailemde çogu kişi şeker hastası .adım gibi bilirim şeker hastalıgının zararlarını Allah kimseye vermesin .annem yıllardır çekiyor babamda son 5 yıldır ama onlarda ilkkez şeker hastası olan benim eşim tip 1 şeker hastası eşim. anlatıyorum anlatıyorummm anlamıyorlarrrr ee benim eşim zaten diyetine hiç dikkat etmez o yiyoryaa yaptıklarından sanıyorlarki bişiy olmuyor herhalde ben abartıyorum sanıyorlarrr bu akşamda aynı şey olursa ciddi ciddi konuşacagım ilkaycım

yumurtalı pırasa yapcaktımmm pıraslar yanmışş

baktım dolapta semiz otu var bari onu yumurtalı ypayım dedimmm umarım yanmaz

merhaba arkadaslar ben ozlem 58 KILOLARDAN SUAN 89 KILOYUM BUNDA IKI FINDIK FAREM (ozan ve sevin) epey yardimci oldular.. BIR HAFTADIR basladim dikkat etmeye suan 87 KILOYUM BENDE VARIM.HAZIRANA KADAR 70 OLMAM LAZIM CUNKI ESIMLE IDDAYA GIRDIM DESTEK VERIN COSTURUN BENI NOLUUUUURRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…