kız ibo çok iyi beaaa valla süt dökmüş kedi laa...ne versen yer,ne yaparsan ses etmez,höt höt bi,ri, değil,millette ne kocalar var ,hiçbişeyine ses çıkarmaz çok özgürsün her konuda vallahi nadir kocalardan...sende biliyon gerçi ya..şanslısın o konuda..severim iboyu
ulaaaaaa göğüsleri göğüsleride ölçecen göğüsaltı nerden çıktı...memeler kimin memeleri allahta seni güldürsün
kalça:95
göbüş:95 alttan yukarı bir ahenk var:)))))))
bel:86
göğüs(memelerdahil :))))))) ):90
göğüslerden hiç gitmicek....kalça 5 cm giecek bel 60 a inecekk
selam kızlar tam geçmişi okumaya başlıyorum yada bişeylere yorum yapacagım işim çıkıyor ya bi telefon geliyorrr :84:hem çalışıp hem buraya yetişilmiyor maşallah sayfalar akıp gidiyorrrr
kızlar bende 1 haftadır dahada dikkat etmeye başladım.aylardır yerimde saymaktan çok sıkıldım artık az az gitsin ama devamlı gitsin inşallah.ama benim sevgili görümceciğim sagolsun akşamları çayın yanına illa bişiy yapıyor geçen gün okadar yapma lütfen bak ben dikkat etmeye çalışıyorum kardeşin şeker hastası zaten yememeli dediğim halde mantar kurabiye yapmış yemesen bu seferde kırılıyorrr ısrarla yedirmeye çalışıyorrr ne yapcagımı şaşırdım bu akşamda yemege çagırdı Allah bilir nelerle karşılasacagımmm.2 aydır lütfen yapma dedikçe yapıyor artık bilinçli olarak yaptıgını düşünmeye başladım.kendisi zayıflamak istiyor ama yiyor yiyor sonrada gidip lavaboya tahmin edebileceğiniz şeyi yapıyor okadar zararlarını anlattıgım halde.ne yapacagım kızlar bi akıl verin haftanın enaz 3 günü bi aradayız ve sürekli bu mücadele varrrrrgitmesek olmuyor şu dönem eşinden ayrıldıgı için kızıyla yanlız yaşıyorrr çünkü ayyy şaştım kaldım vallaaaa
selam kızlar tam geçmişi okumaya başlıyorum yada bişeylere yorum yapacagım işim çıkıyor ya bi telefon geliyorrr :84:hem çalışıp hem buraya yetişilmiyor maşallah sayfalar akıp gidiyorrrr
kızlar bende 1 haftadır dahada dikkat etmeye başladım.aylardır yerimde saymaktan çok sıkıldım artık az az gitsin ama devamlı gitsin inşallah.ama benim sevgili görümceciğim sagolsun akşamları çayın yanına illa bişiy yapıyor geçen gün okadar yapma lütfen bak ben dikkat etmeye çalışıyorum kardeşin şeker hastası zaten yememeli dediğim halde mantar kurabiye yapmış yemesen bu seferde kırılıyorrr ısrarla yedirmeye çalışıyorrr ne yapcagımı şaşırdım bu akşamda yemege çagırdı Allah bilir nelerle karşılasacagımmm.2 aydır lütfen yapma dedikçe yapıyor artık bilinçli olarak yaptıgını düşünmeye başladım.kendisi zayıflamak istiyor ama yiyor yiyor sonrada gidip lavaboya tahmin edebileceğiniz şeyi yapıyor okadar zararlarını anlattıgım halde.ne yapacagım kızlar bi akıl verin haftanın enaz 3 günü bi aradayız ve sürekli bu mücadele varrrrrgitmesek olmuyor şu dönem eşinden ayrıldıgı için kızıyla yanlız yaşıyorrr çünkü ayyy şaştım kaldım vallaaaa
amann allahım şükürler olsun çok anlayışlı ve iyi bir kocam vardır,
damarına basılmadığı sürece ee bende artıkın öğrendim huyunu suyunu
hiçmi kavga olmuyor oluyor tabii ama kısa sürüyor allahtan
bende severim laa iboyuu
sen ona deki;ayy ben çok rahatsız oluyorum midemde sorun var heralde de,sonrada dr a gittiğini ve dr un hamur işi falan yasakladığını söyle...eğer ç.ok hassas sa bu pembe bir yanıltmaca..yalandeğil...yoksa direk söyle yemicem kusura bakma alınma darılma..ama ben böyle mutluyum de..
deniz hoşgeldin canım beniim özledik seni yaa
yoğunsun heralde
vallahi giderken 1 bardak suyunu iç
1 kase çorbanı iç
yiyemessin zaten istesende ben diyetteyim yemiyorum diye
ciddi ciddi anlat şekerim yapldı mı yeniyor vallahii
ne kadar azimli olsanda ev sahibi o kadar uğraşıp yapıyor
bende geçen de öyle yaptım yedim bişiyler midem bi tuhaf oldu zaten
kek yapmış arkadaşın annesi mısir patlattılar
sadece şekersiz çay içtim vallahi midem çok kötü dedim
kiii öyleydi yemedim yanii
bak yazaa ne kaldı şurdaa
ilkaycım çare olacagını sanmıyorum maalesef kardeşi bu arada benim eşim oluyorrrşeker hastası günde kocacım 4 kere insülin vuruyor gözleriyle görüyor geçen pazar kahvaltısında sen seversin diye pogaça yaptım diyor benim midemi hayatta ciddiye almazzz bu akşam bakacagımmm eger yine aynı muamele olursa diyeceğim bir daha asla sana yemeğe kahvaltıyaa falan gelmeyeceğiz diye .sen gel bizeeee biz sana gelmeyeceğiz yazık kardeşine diyeceğimmm
gülcin suan yasadigi duygulari bende kizimdan 1 sene sonra yasamisdim öyle gecikmisdi,zor bir durum...allah gercekten gönlüne göre versin herkese,ben hep dua ettim allah 3 yas olsun aralarinda diye tam 3 yas 2 ay var aralarinda.3 cocugu düsünoyrum ama allah nasip ederse 5 yil sonra ,kizim 9 ,oglum 6 yasinda olacaklar insallah ozamana...kizimin bi kizkardesi olmasini cok istiyorum,ben tek kizim erkek kardeslerim var ,oglumun kiz olmasini cok istemisdim ,hatta kendime oglan annesi olarak düsünemyiordum..ana bir dogdu tontis tontis iyikide olmus.
Vayy be, demek tam 3yil 2 ay , kiyamam yaa Allah'im seninde gönlüne göre versin güzelim insAllah 3. cocuk konusunda. Bizim ailede de 3 kiz 1 erkek kardesdik. Bende hayirlisini diliyorum,
benim esimde KIZ delisiOda diyorki hep: 3kizim olsun hic ara vermeyelim, ne olur yapalim hepsi ayni arada büyüsün inssAllllllaaaaaaahhh
Bende diyorum ki, de get Allah olmayanlara nasip etsin ama sen beni herhalde dogurma makinesi zannediyorsunBen istemem öyle hem
allahımm yaaaa facede bir video izledim ,yahu adam sihirbazlık yapıyor karısını koyuyor hani testere ile keser ya ama kadın ölmez gerçekte kesilmez ayy kız burda kadını kesiyor...amaninn yanlışlıkla...kafasını kesiyor yaaa..offf...
Amaaaan sorma, hala gözümün önünde :18:
ok canim gördümde,o cirpinislar demek ondan dolayiydi ....ölmüsdür herhalde
Ölmez mi canim, bogazini kesti komple.. Hatta keserken dikkat et nasil kan fiskiriyor yere :18:
Ayyy Allah'im ya
su duvarlari ölctügümüz yada mobilyalari ölcütümür metreyle ölcülse olurmuki benim mesuremi kizim koparmis
Ahaahahahaahh,
Benimde yok iste, bendede o dediginden var böyle tahta ve acilip kapanan.
Nasil olar ölcsek mi ki
evet tabii sendende önemli kardeşi var ,adama da işgence gibi bu yaptığı,acaba böyle yaparak kardeşinin ömrünü kısalttığını,onun organlarına ciddi zararlar verdiğini,biliyormu:????? işin ciddiyetini kavrayamamış,sen kavrat anlat bilinçlensin..şeker çok ciddi bir hastalık..gerekli özen gösterilmesse sonu fena..kardeşinin canına kastettiğini söyle o zaman...yazık baya bilinçsiz
Ahaahahahaahh,
Benimde yok iste, bendede o dediginden var böyle tahta ve acilip kapanan.
Nasil olar ölcsek mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?