bakın gene aynı yer hanımlarr :82::82::82:
dün aklıma geldi burda benim resmim vardı gene burda çekeyim diye benimde çok hoşuma gidiyor tabiki
isteyince gerçekten oluyor, halinizden utanmayın
oo zayıfım hiç kilom yok diye herkesi küçümseyenler
gün gelir bir hastalanır dayanır haplara hayatında olmadığı kadar şişer
öyle yadaa böyle yaa olacak yaa olacakk....
gazelden hikaye yazmıyoruz burda birebir yaşanmış şeylerimizi paylaşıyoruz
buyurun farkayorumlar bekliyorumm :82::82::82:
doğuş'un kayısılı form çayı var. o baya yardımcı olur sana.bende kullanıyorum.
saolun kızlar..h
huricim bu hepsinin bir arada olduğu bir karışım var ''zayıflama çayı'' diye geçiyor...ondan al..kurtul:86:
:
hadi ekle hemen elvin uyanmadan göreyim bendeee
izlooo..kaptanım bu hafta bende başladım diyete menümü yazamasam da bildirim yapıcam olaaarr mı menü yazmasam zaten düzenli olmuyor yaediklerim ve elvinimden fırsat bulamıyorum
nasılsınız kızlar hafta sonu araya giriyo böle oluyor ya geçmiş birikince uyuz oluyorum,okuyamayınca ...
kızlar bugün temizlik günü,işler var biraz 5 gibi dışarı çıkıcam..
sizden bir şsteyim olacak..
bana liste yazarmısınız aktara uğrayacam..
neler alayım?
bitki çayı olarak falan..
ne ne işe yarar...
mesela iştah kesen bitki?
tuvalete çıkmama yardımcı olan bitki?
yağ yakan bişeyler?
müsli,tarçın,5 i bi yerde falan filan..yazarmısınız acabaaa
İzlem daha fotoları görmeden trençkot al diyorum ben hastasıyım,en büyük hayalim zayıflayınca alacağım
36 ne demek ya harika,çok sevindim senin adına,insan mağazalardan çıkmak istemez valla
Bu hikayelerini her zaman anlat izlem,umutsuzluğa düşünce okuyup moral bulalım
Kıç ata ata mı..Allah iyiliğini versin senin
wallahaa kıç ata ata giydim bildiğin füzee
elimden geldiğince azimlenmek ve azimlendirmek için uğraşıyorum kuşum
inşallah bir yararım oluyordur
trençkot çok hoşuma gitti birde topuklu ayakkabı ve elbise vardı
çok iyi hissettim kendimi
ama deri cekette çok vahşii durdu kuuu
Canım çok iyiymiş fiyatı ya..Ben geçen sene ucuz bir şey almıştım şu an hala onu giyiyorum ama zayıflayınca kendime ödül niyetine alabilirim yine
yok kuzucum ben 36 beden olmak için çabalamıycam dalilicim yazdıkların doğru kimi o zorlukları göze alıo kimi alamıo karar senin saygı duyarm melo kız maş. Doğurdun bize yetiştin bacım izlemm benimde bi iddia değilde hayalim var 36bedene düşünce cümbür cemaat bi kaç mağazada yapıcaz bunu içeri gircem ve ilk yanıma gelen tezgahtar kıza diycemki ver şurdan bi36bedensırf bunun hayalini kurmak bile beni mutlu edio
et kavurdum yanina pilav....cok cok az yicem insallah....izlem gitmedinmi bugün spora canim
izlem abla inanılmaz değişim olmuş ya hayran kaldım vallahi gerçekten tebrikler.bakın gene aynı yer hanımlarr :82::82::82:
dün aklıma geldi burda benim resmim vardı gene burda çekeyim diye benimde çok hoşuma gidiyor tabiki
isteyince gerçekten oluyor, halinizden utanmayın
oo zayıfım hiç kilom yok diye herkesi küçümseyenler
gün gelir bir hastalanır dayanır haplara hayatında olmadığı kadar şişer
öyle yadaa böyle yaa olacak yaa olacakk....
gazelden hikaye yazmıyoruz burda birebir yaşanmış şeylerimizi paylaşıyoruz
buyurun farkayorumlar bekliyorumm :82::82::82:
saolun kızlar..
hah ilkay işte aklımda ki yere parmak bastın bu zayıflama çayları zayıflama hapları gibi etki göstermez dimi,çok saçma bir soru ama yani zayıflama haplarında da bitkilerin karışımı olduğu söyleniyor ya,zayıflama çaylarıda aynı etkide bulunur mu diye merak etmiştim doğrusu...
yok ya böyle olmayacak ben geçmişe dalıyorum valla okuyabildiğim kadar okumak istiyorum kendimi fransız gibi hissediyorum :))
bugün bir kıza ortaokul arkadaşım sanarak arkadaşlık yolladım face den.....kızda kabul edip birde mesaj yazmış ''çıkaramdım'' diye...bende mesaj yazdım sen şu şu şusun bende bu bu buyum diye...hemen resimlere baktım kızın yok anam kızı hayatımda görmemişim ama hala orta okul arkadaşım diye de direniyor bi yanım,resmine yorum...aaa kızın çok tatlı (gerçekten çok şekerbir kız) allah bağışlasın cevap; o benim kzım değil yeğenim,başka bir resmimin altına ee kardeşin gülhayat nasıl iyimi selam söyle ,cevap;benim gülhayat diye bir kardeşim yok...neyse bu kadar şeyden sonra artık ikna oldum...sonradan da şunu farkettim ulaaa zaten ben nurhayat ve gülhayatla arkadaşım,zaten onlarla arkadaş olmuştuk....uykusuz bir gece mi diyim yorgunlukmu diyim..diyet ıq ma direk etki ediyor mu diyim bilemedim
allah senin canını almasın iyimi kızz
yarıldım la gülmekten hala direniyosun haa
dün gece çok yoruldum herhal
evet tatlım elbiseyi beraber almıştık
her giymemde seni hatırlıyorum bi anıyorum zaten
teşekkür ederim dostumm seviyorum senii
gülçincimteşekkür ederimm
canım tabiki atacaksınız yaa
hele ki sen bu kadar spor bu kadar çaba
gerçekten insanın vücudu, insan ne isterse onu yapıyor
yiyosan haddinden fazla kilo alıyor, kararında yiyip spor yapıyosan
şekle giriyor buna inan yaniiii
izlem abla inanılmaz değişim olmuş ya hayran kaldım vallahi gerçekten tebrikler.hani bir de ne derler bilmiyorum şu boyun kısmındaki kemikler çıkmış ya ben bayılıyorum valla onlara çok güzel duruyor söyleyeyim
izlem yaa dün tülin teyze beni zayıflamış gördü ama ben çok kilo vermedimki bacak yok ya bende toto da yok...üzerimde eşofman takımı vardı hafif dökümlü olunca kapattı yukarıyı yukarısı yokmu zaten yukarısıııı herşey orda yağ,kir hatta ölü derilerhepsi göbeğinizden çıktı kosla içsem göbeğim erir mi...???? ufff bugün ben bir alemim bakalım neler gelece başıma böyle alem olunca gün stand up havasında geçiyor:86::86:
önce bir kocana içir
onunki erirse sen içersin
öle didim mont mu vardı üstünde anne didim
onda zatii sütun gibi bacaklar var didim o göbüşü bi verse
çıtır olcak didimmm, yaaa ben napim diyorr
ee anne günlerde azıcık az yiceksin hamur işlerini didimgülüyor....
gitmesen olmuyor, gitsen ev sahibi kızıyor diyor
ee o da haklı :44::44::44:
evet izlem abla çok güzel kıyafetler var bende bir tane kot şort beğendim ama yeni aldığım pantolonlar en fazla bir ay sonra bollaşıyor onun için 38 beden alıcam hem daha da hırslanırımevet gülüm bende çok seviyorum orayıı
orda bir kemiğimin olduğunu yeni görüyorum bu kadar belirgin
teşekkürler canım sende çok azimli gidiyorsun
çok güzel kıyafetler var tatlım bu yaşlarınızı iyi değerlendirin
yaz geliyorr hadi biraz daga gayret
haaaa izlem koca deyince ,babam gökşine dedi ya böyle gidersen şeker hastası olacaksın,şimdiden önlemi alki 5 yıl sonra olacağına 20 yıl sonra olursun.yoksa sen bu kiloyla başka hastalıklarada namzetsin dedi...ve gökşin o gün bugündür dikkat ediyor az ve sık yiyor..acuk esilme bile var göbekte...böyle giderse kiloda verir...bak o böyle yapmaya başladı bende kaçamak yapmıyoum..
lilicim yazdıkların doğru kimi o zorlukları göze alıo kimi alamıo karar senin saygı duyarm melo kız maş. Doğurdun bize yetiştin bacım izlemm benimde bi iddia değilde hayalim var 36bedene düşünce cümbür cemaat bi kaç mağazada yapıcaz bunu içeri gircem ve ilk yanıma gelen tezgahtar kıza diycemki ver şurdan bi36bedensırf bunun hayalini kurmak bile beni mutlu edio
arkadaşlar 80,60 az kaldı yetmişlilerin grubuna gidecem:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?