80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah o günlere yine döneceksin tatlım...

sen doğurmayacağın için dönebilirsin ama ben doğurduğum için dönemem,aynı kiloya dönsem bile göbeğim sarkık,göğüsler yer çekimi kanununa uygun,ve çatlaklar marmara denizi fay hattı gibin kalacaklar

evet anladım gerçekten faydalı...saol teşekkür ederim..
bi daha yükliyim göremeyenler için
bu kurbağa bende çıkmıyor bu arada
sana söyleyecek söz bulamıyorum...:81:
................

Aman hatunlar, söylemesi ayip reglim gecikdi 10 gün kadar
Hem sisim, hemde kaygili:18:
Ya hamileysem die, her ne kadar tedbirli davransam da tirsmiyor degilim:18:...
InsAllah yakinda regl olurumda rahatlarim
haber varmı şeker durumlar nedir??:26:

canım ortak bir renk olabilir link açılmadı ama,biri oğlan biri kız bu durumda kızın zevkleri ağarlıklı olarak ortak renkler olabilir,kız büyük olduğu için o isteklerini dile getirir ama oğlanın isteklerine daha var onu o zaman düşünürsün ubnlar çok keyifli alışverişler ama yaaa..Allah banada nasip etsin inşallah

bu durumda zaten çocuk yapmayı düşünsen bile çok iyi hazırlamalısın kendini...
gerçekten çocuk doğurmak,bakmak,yetiştirmek çok zor..söylediğin her şeye katılıyorum...
ben ileride bana baksın diye asla düşünmüyorum bana çok saçma geliyor,insan ileride kendine bakıtmak için,yalnız kalmamak için çocuk yapmamalı,ben ikinciyi düşünmüyorum ama kardeşime o kadar aşığım ki ,kızımın da kardeşinin olmasını istiyorum....her ne kadar psikolojimin darma dağın olacağını bilsemde zaman gösterecek...

teşekkür ederim kızlar ,not aldım hepsini bakalım çıktığımda aktar amcam ne diyecek...
şimdi kızımı doyurayım..geçmişide bitirdim oh be rahatladım vallaaa

Son düzenleme:
evet ya kışlık olanları da çorapla çok güzel duruyor. 1 ay sonra şortla çekilirim artıkın
40 beden giyiyorum şuan izlem abla,eskiden 46'ydı. Allah göstermesin bir daha o günleri

selammm anam ne çok kaynattınız yawwwww

ilkay
çok güldümmm kızzz znur hayat gülhayat olayınaaa

izlemm
elbise san açok yakışıyorr cnm
ve dgeişimde muhteşemmmm tatlışımm

woooowww yavrum nekadar hossun bebek azmin zaferin kanitlamis oldu böylece masallah

Huris'im,
Canim simdi evimin girisindeki kozmetik yerine inip alicam hamilelik testini:18::18::18:
Allah'immmmmmmm, ne olursun simdi degil 3 yil sonra !

Islıııııııııııkkk,alkıııııışş maşallah subahanallah tütütü
Allah iyiliğini versin ilkay çok güldüm
arkadaşlar 80,60 az kaldı yetmişlilerin grubuna gidecem:)))
Ben burayı ilk keşfettiğimde kilo verdikçe sırayla70_60_50li gruplara geçiosun zannediodum

evet ya kışlık olanları da çorapla çok güzel duruyor. 1 ay sonra şortla çekilirim artıkın
40 beden giyiyorum şuan izlem abla,eskiden 46'ydı. Allah göstermesin bir daha o günleri

kızlarrrr bu şortlara bayılıyorum bennnnn...izlem geçen eltin aysunlar geldiğinde burda yeni açılan mağazada var dedi bak dedi ,gittim baktım seçilmiş hep..renkleri bedenleri alamadım o almış kırçıllı altına siyah muz çorapla hemde kısa değil kararında...ama ben alamadım

woooowww yavrum nekadar hossun bebek azmin zaferin kanitlamis oldu böylece masallah

rakibemden bunları duymak ne kadar gözelll
teşekkürler canım hep beraber

bende 40 giyiyorum ceylan
sen sporu sürekli yaptığın için daha sıkı olabilirsin...
şimdi 67 ile 40 giyiyorsan
55le 36 filan giyersin herhal

mutlaka şort giy üstüne kısa bir deri ceket ıslık ıslııkk

selammm anam ne çok kaynattınız yawwwww
izlemm
elbise san açok yakışıyorr cnm
ve dgeişimde muhteşemmmm tatlışımm
evet elbise etek tam benim hatlarım için uygun oluyor şekercim
teşekkürler
sendende bi resim istiyoruz bu hafta güzel sporunu yap da ondan sonra

Huris'im,
Canim simdi evimin girisindeki kozmetik yerine inip alicam hamilelik testini:18::18::18:
Allah'immmmmmmm, ne olursun simdi degil 3 yil sonra !

allah gönlüne göre hayırlısını versin
tatlım yaaa
şimdi kilo ve ruh haline göre pek uygun zaman değiil sanırım :26::26:

ben kırçıllıyı beğenmedim face koymuş da
az daha diz üstü daha iyi duruyor
sen tek renk al renk geçişleri pek olmasın
üstüne birçok şeyle kombinleyebilirsin

ben bu hafta içinde mangoya gidicem
güzel bulabilirsem sana da alayım 38 beden bebek :87::87::87::87:

aslınd aekliycmed eyeni reism yokkk
malummmm 2 haftadırrrr
perişanları oynuyorummm amaa
haftaya ir resim ekliycem sözz

ver gazııı izlem abla ne güzel şeyler söylüyorsun ay heyecanlandım birden valla

Son düzenleme:
işlerime girişeyim,gerçi sabahtan beri yapıyorum ama İpek arkamdan dağıtıyor.5 gibi kociş gelir ,kek yapayım barim kocişimeee..akşama görüşürüz kızlar .mucukss

izlem evet bende tek renk istiyoum siyah koyu füme olabilir yada çok hoş bir kahve olabilirancak tek renklerde beden yoktu iki kırçıllı denedim beğenmedim...aslında onda çok uzun durmuş evet o kadar uzun değildi ama neden onda öyle durdu ki benimde dikkatimi çekti.....izlem bende bu kısa şortla üzerine dar bady ve uzun diz kapağında bir hırka yada öyle bir şeyle altına çizme hayal ediyorum,saçlarım kesinlikle fönlü olucakkk

gülcin suan yasadigi duygulari bende kizimdan 1 sene sonra yasamisdim öyle gecikmisdi,zor bir durum...allah gercekten gönlüne göre versin herkese,ben hep dua ettim allah 3 yas olsun aralarinda diye tam 3 yas 2 ay var aralarinda.3 cocugu düsünoyrum ama allah nasip ederse 5 yil sonra ,kizim 9 ,oglum 6 yasinda olacaklar insallah ozamana...kizimin bi kizkardesi olmasini cok istiyorum,ben tek kizim erkek kardeslerim var ,oglumun kiz olmasini cok istemisdim ,hatta kendime oglan annesi olarak düsünemyiordum..ana bir dogdu tontis tontis iyikide olmus.

gecen gün tv de izledim doktorumda ,cocuk doktoru kadin varya orta yasli o geldi yine,cocuk 3 yasindayken en cok güven aradigi yasmis ,ozaman anne babaya daha cok baglanirmis,o yasda daha cok ilgi göstermek gerekirmis.erkekler hep anneye düskün olurmus....öyle diyordu ....

allahımm yaaaa facede bir video izledim ,yahu adam sihirbazlık yapıyor karısını koyuyor hani testere ile keser ya ama kadın ölmez gerçekte kesilmez ayy kız burda kadını kesiyor...amaninn yanlışlıkla...kafasını kesiyor yaaa..offf...

ver gazııı izlem abla ne güzel şeyler söylüyorsun ay heyecanlandım birden valla

ee heralde ceylancımm tamm hayatın tadını gönlünce çıkaracak yaşlardasın
wayy koca gelecek yemek yok, vay çocuk kaka yaptı değişecek
vayy üşürmüü yooookkkkk
aileden izini kopardın mı yallahhh
kendine dikkat et maşallah çok güzel bir kızsın canım
herşeyin aşırısı zararlıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…