- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
inşallah o günlere yine döneceksin tatlım...Kızlar bu eşimle ilk buluşmamızdan bir kare.
Bakar mısınız vücuda yaBurada kaç kiloyum bilmiyorum hiç tartılmazdım o zamanlar.Ama tahminim 70 filandım gene.Tam bilmiyorumz zayıflayınca öğreneceğiz
Gerçi eşim asla bu kadar zayıflama,buradaki de aşırı diyor.Buyrun :
sen doğurmayacağın için dönebilirsin ama ben doğurduğum için dönemem,aynı kiloya dönsem bile göbeğim sarkık,göğüsler yer çekimi kanununa uygun,ve çatlaklar marmara denizi fay hattı gibin kalacaklarAynı kiloyu istemiyorum ama yine böyle zayıf fotoğraflar çekileceğim inşallah,ben inanıyorum,teşekkür ederim ceylan :93:
Aaa huri neden öyle düşünüyorsun,tabi ki döneceğiz
Neden dönemeyelim ki :26:
Hem ben çocuk da doğurmayacağım ohh bir daha kilo da almayacağım inşallah
evet anladım gerçekten faydalı...saol teşekkür ederim..Huricim bu arada feryalin hareketini tarif edeyim sana.
Şimdi ayaktayken kollarını kaldır ve ellerini en yukarıdan birlştir.Sonra hiç öne eğilmeden yana doğru eğil.Yanlarını sıkıştır yani.Eğilebildiğin kadar eğil.Ben anca 30 sağ 30 sol yaptım acayip etkili.Şu an yanlarım da kollarım da ağrıyor,harika bir his
sana söyleyecek söz bulamıyorum...
................
haber varmı şeker durumlar nedir??:26:Aman hatunlar, söylemesi ayip reglim gecikdi 10 gün kadar
Hem sisim, hemde kaygili:18:
Ya hamileysem die, her ne kadar tedbirli davransam da tirsmiyor degilim:18:...
InsAllah yakinda regl olurumda rahatlarim
canım ortak bir renk olabilir link açılmadı ama,biri oğlan biri kız bu durumda kızın zevkleri ağarlıklı olarak ortak renkler olabilir,kız büyük olduğu için o isteklerini dile getirir ama oğlanın isteklerine daha var onu o zaman düşünürsünkizlar bilenler biliyordur belki benim 4.5 yasinda bir kizim var ve 14 aylik oglum,yeni eve tasiniyorum ya,kizimin simdilik odasi tek olcak seneye oglumla ortak kullanicaklar.nasil bir oda alsam bilemiyorum...bücceyede uygun bisey istiyorum ,cünkü bu aldigimiz ev yerleri felan herseyi sifirdan yapilmasi sartti.simdi beyaz oda pembe duvarmi olsun diyorum yoksa söyle bir oda alayimmi cok kararisizm yardimci olurmusunuz fikirlerinize ihtiyacim var:44::44:
Jungedzimmer Skate - kika - Die Nr.1 bei Wohnideen!
bu durumda zaten çocuk yapmayı düşünsen bile çok iyi hazırlamalısın kendini...Ben 4 yıllık evliyim canım,20 yaşımda da böyle düşünüyordum,evlen değişir dediler.Evlendim yaş oldu 27 hala aynı kafadayım ama kesin konuşamam tabi insanız değişiyoruz sürekli..Ama bu kadar sebepten birini elesem diğeri beni tutar gibi geliyor.Bir de hiç yok içimde annelik iç güdüsü...Bebek sevmem mesela,çocuk da sevmem,yeğenlerime bile katlanamıyorum şımardıklarında.
gerçekten çocuk doğurmak,bakmak,yetiştirmek çok zor..söylediğin her şeye katılıyorum...
ben ileride bana baksın diye asla düşünmüyorum bana çok saçma geliyor,insan ileride kendine bakıtmak için,yalnız kalmamak için çocuk yapmamalı,ben ikinciyi düşünmüyorum ama kardeşime o kadar aşığım ki ,kızımın da kardeşinin olmasını istiyorum....her ne kadar psikolojimin darma dağın olacağını bilsemde zaman gösterecek...
bakın gene aynı yer hanımlarr :82::82::82:
dün aklıma geldi burda benim resmim vardı gene burda çekeyim diye benimde çok hoşuma gidiyor tabiki
isteyince gerçekten oluyor, halinizden utanmayın
oo zayıfım hiç kilom yok diye herkesi küçümseyenler
gün gelir bir hastalanır dayanır haplara hayatında olmadığı kadar şişer
öyle yadaa böyle yaa olacak yaa olacakk....
gazelden hikaye yazmıyoruz burda birebir yaşanmış şeylerimizi paylaşıyoruz
buyurun farkayorumlar bekliyorumm :82::82::82:
huricim aktara gideceksen eğer
5i bi yerde zayıflama çayları var hepsinden azar azar al
mate
biberiye
yeşil çay
kekik
funda
bunları o demleme fincanları varya hergün sabah hepsinden birer çay kaşığı alıp
demliyorum içiyorum aç karnına
sonra çiçek tozu al özel zamanlarda yemek için
kabuk tarçın zencefil tane karanfil al
kabuk tarçını bir kupa sıcak suya koy öle iç süper iştah kesiyor
walla aklıma başka bişiy gelmedi şu an için
yok huricim,hayatımın ilk kilosunu verdiğimde (46 evet evet yanlış okumadın 46 kilo ya düştüğümde) ,bu çaydan içmiştim,bu çay sadece iştahı kesen içinde sinameki falan olan aktarda satılan bildiğin bitkilerden bir karışım adam gözünün önünde hazırlıyor,bazıları hazırlayıp poşetliyor...bende çıkarsam sorcam burdakilerde varmı mersinden almıştım ben hemde kaç kere ...günde iki fincan bir akşam bir sabah demle iç...
teşekkür ederim kızlar ,not aldım hepsini bakalım çıktığımda aktar amcam ne diyecek...
şimdi kızımı doyurayım..geçmişide bitirdim oh be rahatladım vallaaa
Son düzenleme: