bende bu sistemle ölçtüm şimdi...
ayy allahım hiç güleceğim yoktu
şöyle yap birr ipi beline ölç
sonra metrede ölç merak etmişsindir şimdi
mezuro alana kadar bekleme şekerim
zuzumm şimdii sen spor yapmadan aklına geldikçmi gidip mekik çekiyorusn
yani vucut ısınmadannn
eger öyle ypmanın bir zaraı yoksaaa
bendeee gidip 200 mekik çekip gelim arada günde 1000 e tamamlayım:26:
wisper nemesis nasılsınız şekerler çok yorucu bi gündü bu saate kadar kalem topuk üstündeydim ayaklarım müthiş sızlıo menümü hiçmi hiç iyi değildi suratıma tükürün valla hakettim gülçin süper gidiosn bacım izindeyim sevdemer bi hamam mübtelası olarak derimki hiç durma git arınıosun valla ank.da tek temiz ve güzel hamam keçiörende var diğerlerini tavsiye etmem git komple ağdanı yaptır sonrada hamama gir bi kese bi masajj ohhh sefan olsun
Sevgi içimi okumuşsun resmen,insan kendini zorlayınca nasıl açılıyor bunu bugün yaptığım sporla anladım.Ve hep zorlayacağım artık karar verdim..
Ben de hiç hamama gitmedim,hep merak ederim acaba nasıl diye :26:
Ama gitsem de utanırım ben ya..Hiç tanımadığın insanların içinde ne bileyim garip..
sevgi bende senin gibi spor yapmak istiyorum süpersin maşallah
Balim, inan kalmiyor mecalim zor oluyor.
Ama mecburum, dedigim gibi kizim hiiiic rahat vermiyor.
Sinav cekerken altimda, mekik cekerken basimin altinda, Leslie hatunla beraberken de illa kucagimda olmak istiyor, zip zip..
Mecburum, cünkü azimsiz olmuyor. Gözümden uyku dahi aksa
spor yapmadan, sirkeli suyumu icmeden uyumuyorum
Slm kızlar günaydınnnn
nasılsınız bakalım burda hava çok kapalı öqleden spnra annemle yine gezmeye gidicez bugün pazarımızda var öqleden önce çıksan tam kurulmuyor akşam gelince çıksam bişey kalmıyor arada kaldım :44: nerdeyse 2 haftadır hergün ya misafir var ya biz biyerlerdeyiz ama hiç bu kadar diyet açısından zor bir hafta geçirmeiştim bu hafta kilo vermekten geçtim almıyım şükredicem kızlar neyseki annemler 2-3 güne kardeşime geçecekler bende diyetimi rahatça uygulucam annem akşam tutmuş kızım sen çok zayıfladın suyu az iç yemeqi çok ye bak sonra kilo vermenin önüne geçemezsin neler görüyoruz tvde diyor ve ne yesem onlara az geliyor ki bu hafta çok aşırı yedim bilen bilmeyende beni kupkuru kalmış sanar nerdee daha hedefe 10 kilo var sonrasındada boyuma göre ideal kilom olan 57 ye düşmeyi istiyorum inş..
günaydınn kızlarrrr
gülçincim
valla bebekle spor yamanın ne dimek oldugunu çok ii biliyorum yaa
bende geçen kış çok spor yapardımm ozman 15 aylıklardıı
biri bisikletin pedalınd abiri kucagımd ayapardım
ama bişiy diyim büyünce hiç fırsat vermiyorlarrr
bacılar
bugün kalktım spor yapmaya am kayra efendii iizn vermeid zırt bırt su istedi durduu:84::84::84:agzı yaraa diş etleri filan kanıyorrr yavrumun yaaçok su içiyor o sebept
oysa ne güzel 6 buçukta kalkmıştım artık akşam yaparım eşim gelince
uyuduklarındada karnım çok acıkıyorr ve eziyet oluyor bana spor
amaa gece bile olsa yapcam napayımm sporsuz olmuyorr
karnım ve midem arasında bi sancı var bugün beni yoruyorr yaa
neyse ben kaçıyımmm işler beni bekler birde mızmızlan kayraa:95::95::95::95:
günaydın kızlar
ben hayatımda ilk defa bu kadar uzun diyet yapıyorum ve benı gorenler cok sasırıyor vermıs oldugum 9 kılo bıle olsa baya fark edıyor bende panatolonlarım buyuk gelıyor ve bu benı cok mutlu edıyor
sole 13 kılo daha veersem
günaydınnnn herkezee bende bugün hem spora hem diyete baaslıyorum sabah tartıldım kilom tamm 65gece geç yatınca bugunde cok geç uyandım smdı hemen kahvaltı yapıcam akşamada menümü yazarım spor içinde leslie yi indirmeye çalısıcam inşallah becerebilirimmm
kizlar bilenler biliyordur belki benim 4.5 yasinda bir kizim var ve 14 aylik oglum,yeni eve tasiniyorum ya,kizimin simdilik odasi tek olcak seneye oglumla ortak kullanicaklar.nasil bir oda alsam bilemiyorum...bücceyede uygun bisey istiyorum ,cünkü bu aldigimiz ev yerleri felan herseyi sifirdan yapilmasi sartti.simdi beyaz oda pembe duvarmi olsun diyorum yoksa söyle bir oda alayimmi cok kararisizm yardimci olurmusunuz fikirlerinize ihtiyacim var:44::44:
Jungedzimmer Skate - kika - Die Nr.1 bei Wohnideen!
banuuuuşşşş...
93 le doğuma girdim hastaneden geldiğimde 86 idim.
bugün 15 gün oldu tartıldıım 82 olmuşummmm..ne güzel şeymiş bu emzirmekkk
kızlar kardeşimle iddiaya girmiştik
ben kazandım spor ayakkabııı hazır sporada başlamışkenn
koşu ayakkabısı aldım hep normal formdaspor ayakkabısı giyerdim bu sefer
profesyonel bişiy aldım
mavi yerleri turkuaz resimdekinden daha açık giydim ayağıma
insanın spor yapası geliyor yaa mükemmeldi
birde hedaayyeee olunca yeme de yanında yat
http://images.gittigidiyor.com/2535/Adidas-KOOGER-W-G18703-KOSU-AYAKKABI-37__25356322_0.jpg için Google Görsel Sonuçları
evet alırdım tabiigellll sarılakkk bacımmm
bende seni seviyorum ilkaycımmmm
her tel konuşmamızda derim izloşaaa hakkındaaa
bir iki şeyyyy kulaklarını çınlatırızzz
kız ilkay sen sülümannn olsaydın beni halvete alırdın bu gece
koş anam koş heriften zılgıtı yeme ağşam ağşambennnn bi yemege bakammmm menüye birde yanıkk smeiz otu eklenmesinnn
alim allahhh
gel kız gel haydi...Bende varım, i haftadır diyet yapıyorum ama yanlız çekilmiyo.. :)) yarışacak birileri lazım !!!
bende buluştum leslimle 3 mil öttürdü beni ...ara veripte tekrar başlayınca ozr oluyor..herkes biyerlere kalkıyo kızım uyurken bende leslimle buluşayım
bugün herkes leslie yapmış...takıl da gel çabıkkkkkkkaynanam çalışıyormuş bugün 7 de evde olacakmış,dışarı çıkmak için onu bekliyoruz İpeği bu havda çıkaramam bıcı bıcı yapmıştı..bende leslie ye takılayım bakalım...
bende tavuğu haşladım,salçaya buladım fırına verdim üstü kızarınca çıkarıcam...tüm tavuk iyi oldu..2 millik leslie yi yaptım geldim zamanla haraketlerin hakkını vererek yapıyorum 2 millikte bilem terledim fff benimde akşama yemeğim yok ne yapsam hiçte yapasım yok en kolayı tavuk
kız kardeşimi KKye üye yaptım kaç gündür bi msj yazmadı kızzzz çekinme yemezler bi slm ver
az öncede söyledim
ben daha önce bantta ne yüüdüm ne koştum
hamileyken iş yerindeki spor salonunda günde yarım saat yürüyüm dedim
bi gün gittim
yürüyüşüm bitince kapattım indim
aneeem sanki yer altımdan kaydı düşecektim tutunacak yer aradım kendime
bi de utandımki
sonra çok güldüm salak halime
ya bu aletten inince hepinizde oluyormu bu
durma hızına kadar yavaşlatmakmı gerekiyor öylemi inilecek
rezil olmayım bi anlatıverin hele
Annem, isime geliyordu ölcüpde hüsrana ugramamak
ayy allahım hiç güleceğim yoktu
:89::89::89:
şöyle yap birr ipi beline ölç
sonra metrede ölç merak etmişsindir şimdi
mezuro alana kadar bekleme şekerim
hadi kolay gelsin gülcin....ogluma test yaptigimda arkadasimi aramisdim hemen haber vermek icin oda telde hasur husur sesler geliyordu ,neyse dedim sende isine bak konusuruz sonra dedim,10 dakka sonra aradi süreyya bende hamileyimmeger benle konusurken testin icergini bakiyormus...o sezeryanla dogum istedi 3 hafta önce dogum yapti benden önce.
ben 12 kg 1 yilda verdim ....hic kilo almayan esim gecen ay 94 e cikdi 2-3 haftada 88 geri düstü .:44: nasil is anlamadim:44:
hadi kız gülçin ben 9 doğurdum valahaaaaaa
oy oyyyyy oyyyyyyy yerim seniiii...
Hayırlı günler arkadaşlar Oku okubitmedi heee :) sabah beri dışardayım anca girdim içeri kızımı kreşe yazdıracağım bi yer buldum 3 yaşında alıyorlarmışsüper olur kızım uyum gösterirse 1 hafta deneme var benim için dua edinnn
evet izlemmm canım benim bu hafta cezamı verdin bize
Ortim tebrik ederim ama kaçamaklara dikkat et..Bak ben senden destek bekliyorum,birbirimize örnek olmamız lazım
sağol ortim net koptu bende koptum ama hoooooop dedim bakalım
Canım daha önce de demiştim iştah için tarçın çayını dene..
Bu arada tarçın çayı aç karna olacak ama ben akşamları yemekten sonra alıyorum.Ama aç karna alsanız daha iyi.
Tarçın çayının faydalarında iştah açar yazıyordu o yüzden temkinli yaklaştım çayı nasıl yapıyorsun bende ki tarif şöyle
"Bir bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır. Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur. "muş
streç mi folyo mu ?
sadece göbekmi canımmm mumyalanmam lazım
maaşallahh
inanması zor ama bendeki bünyeye ne dersiniz 87 ile doğuma girdim 88 le çıktım emzirirkende 93 oldum
:18::18::18: çok endişeliyimm
Hamile degilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu sevinc üzerine kalkar spor yaparim ben ahahahahaha
ya ben kk dan izliyorum video yu 1 mile olanı yapıyorum hep hemen altında 2 mile olanı var o 1 milenin devamı sanırım değil mi?yani direk 2 mile olana başlayamıyorum çünkü en başında 1 mile yapmış görünüyor devamı gibi...anlamadım,anlatamadım da :)2 millik leslie yi yaptım geldim zamanla haraketlerin hakkını vererek yapıyorum 2 millikte bilem terledim fff benimde akşama yemeğim yok ne yapsam hiçte yapasım yok en kolayı tavuk
kız kardeşimi KKye üye yaptım kaç gündür bi msj yazmadı kızzzz çekinme yemezler bi slm ver
az öncede söyledim
ben daha önce bantta ne yüüdüm ne koştum
hamileyken iş yerindeki spor salonunda günde yarım saat yürüyüm dedim
bi gün gittim
yürüyüşüm bitince kapattım indim
aneeem sanki yer altımdan kaydı düşecektim tutunacak yer aradım kendime
bi de utandımki
sonra çok güldüm salak halime
ya bu aletten inince hepinizde oluyormu bu
durma hızına kadar yavaşlatmakmı gerekiyor öylemi inilecek
rezil olmayım bi anlatıverin hele
sevgicim canım bak ben bunu hiç düşünmemiştim ,önce yavaşlatılıyor büyük ihtimalle..yoksa birden inersen toton yere yapışır.aniden durunca burnunun üstüne düşersin:))))) canım ya
ilkay
sarhoş gibi duvarlara çarpıp düşebilirdim zor zapdettim kendimi
bende bu sonucu çıkardım demekki yavaşlatmak gerekiyor
kimseyede dikkat etmedim
gülçiiiin
kıs çok sevindim bak istediğin oldu
testmi yaptın
reglmi oldun
ya ben kk dan izliyorum video yu 1 mile olanı yapıyorum hep hemen altında 2 mile olanı var o 1 milenin devamı sanırım değil mi?yani direk 2 mile olana başlayamıyorum çünkü en başında 1 mile yapmış görünüyor devamı gibi...anlamadım,anlatamadım da :)
huri kıs dalga geçiyon dimi
cahal halime bakıp
sen nasıl iniyon kı
önce yavaşlatıyos dimeeee
biri kesin kati cevap versin yaw
yoksa bant beni bozuyor diycem binmiycem
aceba bunlarla alakası yokta tansiyonummu düştüki
huri kıs dalga geçiyon dimi
cahal halime bakıp
sen nasıl iniyon kı
çak azına bi taneAllah'ima sükürler olsun milyonlarca kez
Test yaptim balim, regl'den maasAllah ses soluk yok seytan diyor gecir agzina
ne bilim kıs hiç binmedim o aletehuri kıs dalga geçiyon dimi
cahal halime bakıp
sen nasıl iniyon kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?