Allahım bu ne yorgunlukkk ne yoqun birgünnn sabah annemlere kahvaltı hazırlayıp kuaföre gittim (kaş/aqda) sonra alışveriş yaptım pazarada çıktım eve geldim annemi alıp yeşilköye gittik çok soquktu akşam eşim gelip aldı eve geldik tekrar eşimle bana ayakkabı almaya gittik eve gelince yemek hazırladım eşimle babam yedi sonra b. makinasını boşaltıp çay demledim sonrada kestane kavurdum ve nihayet oturabildim inanılmaz yorgunum
canım ya çok üzüldüm rezil olmana.benim evde var koşu bandım.ben bazen 6 da bazen 6,5 da yapıyorum ama ben alıştığım için inince sıkıntı olmuyor.önceleri yer kayardı sanki.kızların dediği gibi 2 dk tempoyu azalt ondan sonra pause tuşuyla yada stopla durçsakın emniyet ipinden çekme o zınk diye duruyor.dışarda yapılan spor tabiki daha iyi ama evde k.bandı olunca spor zamanımı ben belirliyorum bu büyük bi lüks benim için..
Allahım bu ne yorgunlukkk ne yoqun birgünnn sabah annemlere kahvaltı hazırlayıp kuaföre gittim (kaş/aqda) sonra alışveriş yaptım pazarada çıktım eve geldim annemi alıp yeşilköye gittik çok soquktu akşam eşim gelip aldı eve geldik tekrar eşimle bana ayakkabı almaya gittik eve gelince yemek hazırladım eşimle babam yedi sonra b. makinasını boşaltıp çay demledim sonrada kestane kavurdum ve nihayet oturabildim inanılmaz yorgunum
yaşasınnnnnn sınav sonuçları açıklanmış sınavı kazanmışımmmmmm(darısı direksiyon sınavımın başına 13 mart)
bugün yediklerim
sabah :
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
domates
5 siyah zeytin
öğle: okulda lokma dağıtılıyordu yemedimmm
1 kupa hazır çorba
3 kaşık kısır
2 kaşık sebzeli makarna salatası
akşam :
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık kuru fasülye
salata
50 yarım mekik
50 bacak kaldırıp indirme
yatmadan göbüşüme straç film sarıp koşu bandında yürüyeceğim
2 lt su
1 fincan kayısılı form çayı
ara yapamadım öğleden sonra sinemaya gittim özcan deniz in fimine " ya sonra" ay çok güzeldi.mutlaka gidin.adama bakış açım değişti valla..
şimdi yemekten sonra leslie ile
500 adım yaptım
bi 500 daha yapıcam, yarın sporum var zaten
gülçin yaparda ben kalırmıyımm
cumaya kadar çayın yanında 1 fındık bile yemiycem
şimdiye kadar yedim de ne oldu
59 ve 38 beden gel burayakaçma benden :82::82::82:
kızlar bişiy sorcammmm kafam karıştıı
şimdii ben bugün link verdim ya 8 dk video göbek için
şimdi ben hem onu hemde mekik altimle 200 mekik çeksme çokmu yüklnmiş olurum:26::26::26::26:
izloşşş bende akşam yemeigndne sonra agzıma bitki çayı ve sudna başka bişiy sürmüycem artıkın cnm
valla yaza az kaldııı dışarı cıvıl cıvıll biraz daha sıkı tutucamm sen havada karada verirsin kalanlarıdaa benim hızlanmam lazımm
bu arada 500 adımı yemekten öncemi ypıyorsunuzz sonramı bend eindimiştim ama yapmadım yapayım barimm
izlem le gülçin yaparda bn eksik kalırmıyım heçç
gülçiin sevindim canım senin adına...Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inş.
ben iki sene önce burda 15 kg verdim 69 olmuşken hamile olduğumu öğrendim ve kızım tam 15 aylıktı...nasıl şok oldum anlatamam...ve hamileyken 24 kg aldım boşa gitti bütün yaptıklarım...
neyse menümü yazayım
sabah
2dilim ç ekmek
1kk beyaz peynir
5 zeytin
1 t k pekmez
1 h yumurta
ara
portakal
öğle
yoğurtlu kabak salatası
1 dilim ç ekmek
ara
2 kepekli grissini
azcık peynir
5i bi yerde
akşam
4-5 kaşık nohutlu bulgur pilavı(yağsız)
bi parça tavuk(tamamen yağsız)
bol salata
yoğurt
ara
elma yerim bi tane
2lt su
malesef bugün de 300 adım yaptım stepperla
240 metrekare ev temizliği yaptım çünkü
gülçin abla izlem abla banu abla spor yaparda ben eksik kalırmıyım bende birazdan mekik çekip yanlar için hareket yapıcam
kızlar hergün resim çekilcek oluyorum ama yarın mutlaka çekilcem şuan face imde bi resim var arkadaşımla onu ben boydan olarak çektirdiğimi sanıyodum ama değilmiş maalesefyarın çekilcem boydan eklicem 67 kiloluk halimi
Annem, isime geliyordu ölcüpde hüsrana ugramamak
çok sevindim canım Allah çocuk isteyenlere versin inşşşşşşşş
ah canım yemesine yemişimdir ama sütüm bebeğe hiç yaramadı sezeryan olunca maalesef süt az oluyo yara oluyo ah çokçektimemzirirken geri kaçtı süt müt 1 sene ağlaya ağlaya emzirdim kız emse gene verecektim deee kızım kendi bıraktı :)
doğumdan sonra bi ödem oldu bende şişten çoraplarım olmadı zar zor verdim doğum kilolarımı çok şükür ki steple 86.50 e indim ama boyun ağrısından kas ağrısından devam edemedim stepe şuan hala ağrılarım devam etmekte kesinlikle kilonuz çoksa step yapmayın mekik çekmeğe korkarım boyun fıtığımıoldum ne oldum
başarısız diyet girişimlerimden sonra tüm umudum kesilmişti ki artık veremiyorum demiştim ki buraya girdim vee 5 kg daha gitti hemde 1 ayda
Seviyorum sizi
Amiiiiiinnnnnn, Allah razi olsun canim.
yaşasınnnnnn sınav sonuçları açıklanmış sınavı kazanmışımmmmmm(darısı direksiyon sınavımın başına 13 mart)
Uhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bravo güzelim sana basaracagindan her ne kadar emin olsak da yine de sonucu bekliyorduk
lokmadan 1 tane yiyeydin tatlım yaa nefsini köreltirdi
akşam biraz k.h ağırlıklı olmuş ama az az yemişsin süper salata da eklemişsin daha da iyi olmuş
özcan denizin dizileri filan çok ormantik olur bacuum
yakışıklı adam yaa
deniz çakırı da çok severim ben
merak ediyorum açıkçası en kısa zamanda giderim inşallah...
melooşş
öyle oldu gerçekten senacımm..ayyy..sen 70-79un da mı kaptanısın vallahi tebrikler şekerim ne enerji:)Canım moral olmuştur sana tebrikler kolay atacaksın kilolarını emzirmek hem güzel hemde saqlık açısından son derece önemlidir elvin hanıma yarasın meloşumun sütü
[/B][/COLOR]
ilginç yaa...neyse iyi gidiyorsun amaAnnem, isime geliyordu ölcüpde hüsrana ugramamak
ah canım yemesine yemişimdir ama sütüm bebeğe hiç yaramadı sezeryan olunca maalesef süt az oluyo yara oluyo ah çokçektimemzirirken geri kaçtı süt müt 1 sene ağlaya ağlaya emzirdim kız emse gene verecektim deee kızım kendi bıraktı :)
doğumdan sonra bi ödem oldu bende şişten çoraplarım olmadı zar zor verdim doğum kilolarımı çok şükür ki steple 86.50 e indim ama boyun ağrısından kas ağrısından devam edemedim stepe şuan hala ağrılarım devam etmekte kesinlikle kilonuz çoksa step yapmayın mekik çekmeğe korkarım boyun fıtığımıoldum ne oldum
başarısız diyet girişimlerimden sonra tüm umudum kesilmişti ki artık veremiyorum demiştim ki buraya girdim vee 5 kg daha gitti hemde 1 ayda
Seviyorum sizi
ayyyy..bu ne sınavı ne çok sınava girmişin senacımyaşasınnnnnn sınav sonuçları açıklanmış sınavı kazanmışımmmmmm(darısı direksiyon sınavımın başına 13 mart)
lokmadan 1 tane yiyeydin tatlım yaa nefsini köreltirdi
akşam biraz k.h ağırlıklı olmuş ama az az yemişsin süper salata da eklemişsin daha da iyi olmuş
özcan denizin dizileri filan çok ormantik olur bacuum
yakışıklı adam yaa
deniz çakırı da çok severim ben
merak ediyorum açıkçası en kısa zamanda giderim inşallah...
izlo bende seviyordum deniz çakırı da bu aralar ağzı yamuk gelmeye başladı
teşekkürler saqolasın kıss Allah hayrını versin emii aqdalı yerlerin resmini istiyonnnhadi geçmiş olsunn
hazır ağda mağda da yaptırmışken bi resim eklersin artıkın
eli maşalı sena
Sevgicim ben kalorisini bilmiyorum karbonun biliyomüzülme kıs komikti
güldüm ben
hıım bundan sonra öyle yapiim canım sağol
dmek yalnız değilmişim
bi çok kişinin başından geçmiş
öncelikle şunu soriim senacım
kestanenin kalorisi nasıl
kavurunca değişirmi
saatler olsun
ben hep gitmek istiyorum kuaförde aldırmak için tüylerimi ama çekiniyorum bi de korkuyorum
nasip olursa seneye lazere gidip tümüyle kurtulmak istiyorum tüylerimden
hayırlı olsun
tebrikler
inş diğerinide geçersin
sena gözün aydın darısı direksiyona artık
izlem ayakkabılarını güle güle giy canım (unutmadan)
nehircim nasılsın canım, pazar günün nasıl geçti
kk izmir kızlarııı
birgün hamama gidelim ben hiç gitmedim
deneyimlerimi sizinle yaşamak isterim
buralarda hiç hamam kültürü yok yaa
arkadaşımın annesi gidiyor sürekli bir gün ona mı takılsam
ama öle tadı çıkmaz yaa
nehircim nasılsın canım, pazar günün nasıl geçti
kk izmir kızlarııı
birgün hamama gidelim ben hiç gitmedim
deneyimlerimi sizinle yaşamak isterim
buralarda hiç hamam kültürü yok yaa
arkadaşımın annesi gidiyor sürekli bir gün ona mı takılsam
ama öle tadı çıkmaz yaa
kız sena ben napayım senin ağdalı yerlerinin resmini
yani bakım yaptırmışsın kendini daha iyi hissetmişsindir ve
o enerjiyi bizede verirsin diye resim koy didim
inşallah bu menülerini orayada yazmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?