80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allahım yaa sevgi ben sana ne diyem
ya koşuyosun ya mesela önce biraz yavaşlat
yürü hem başının dönmesi daha da azalır insanın başı dönüyor
stop a bastığında önce yavaşlayıp sonra duruyor
zınk diye durmaz korkma bacımm

evet adidasta indirim var oğlana eylül gibi bi ayakkabı almıştık adidastan gene 75e
şimdi düşmüş 50ye
ihtiyacı olan varsa mutlaka bakın derim kızlar
çok çok çok rahat
büyüklere görede yüzde 50yi buluyor bazı modellerde

kızlar sayfalar su gibi akıp gitmiş keşke yazında böyle olsa yazın ses soluk olmaz buralarda..

sena abla aynen benim annemde öyleydi yaa suyu az iç diyodu ne alaka yani hangi doktora gitsen suyu bol iç der çok bilmişler yaa anneler

ceylancım sizin ne güzel şimdimi başladı bizim son beş gün izin ama sizin meslek lisesi ya ondandır sınava kadar zaten 8 gün gitcektiniz okula oda izinli
sende süpersin 40 bedene giriyosun bende 40 bedenim ama 38 beden hiç hayal etmedim kemik yapımdan dolayı yani imkansız gibi ya bakalım 63 te ne dicek bedenim

derya abla şimdi hiç bebek yapmıcakmısınız sende kendine göre haklısın saygı duyarım tabii ama onun sevimliliği yeter ya
ama şunu diyebilirim bence çocuklar annelerini çok severler mesela benim annem beni 36 yaşında doğurmuş ve ben üzülüyorum keşke daha erken bi yaşında doğursaydı onunla daha çok zaman geçircektim tabi kimin ne zaman ölceği belli olmaz ama sonuçta ben daha gençten ölebilir şimdi yaşlandı hasta ve korkuyorum onun için ben şahsen en geç 25 yaşıma kadar doğum yapmak isterim.. onunla daha fazla zaman geçmirmek için

meloş abla çok erken başlamışsın diyete daha elvincik 15 günlük değimi

izlem abla ayakkabıların hayırlı olsun resimlerinde yine bi harika yani inceciksin ya maşallah
ama 36 beden nasıl oldu ya ben orayı anlayamadım kız 38 e olmadan direk 36 yamı geçtin

huri abla ben çiçek tozunu öneriyorum tuvalete çıkartması açısından herkeste işe yaramıyor galiba ama bende baya bi yaramıştı

bu arada bende öyle bi koca isterimki bende çalışcam ilerde öğretmen olcam inşallah eve gelince birlikte yemek yapıp sofrayı kuralım yiyiyelim kaldıralım sonra bulaşıkları birlikte atalım makineye umarım böyle olur benimki hayale bak ya

banu abla senin 90-60-90 a bişey kalmamışki bi göbek sorun heralde

deniz abla işin zor ya benim çevremdede çok böyle kişiler annem babam ve aynı evde yaşıyoruz düşün halimi

kışlık şortlardan bende denedim ama yok dedim almıyım şimdi istedim ama ne bileyim kızarlarmı bana bilemedim ya şort falan oysa çok sevmiştim haa

izlem abla ve ilkay abla sizin kocalarınız gibi banada nasip etsin bitane böyle hoşgörülü bonkör

süreyya abla bende erkek olsam beni almazdım tamam belki biraz güzelim ama çekilmezim ya sinirliyimdir biraz çabuk patlarım herkese bi insanda böyle över anca kendini o pirinçli semizotunu bende çok severim annem yapardı küçükken otlu pilav derdim yoğurtla çok güzel gider ama bu mevsimde semitozu varmı ya oda bağırsakları çok iyi çalıştırıyor benim

kızlar bende tırnaklarımı yerdim şimdi yemiyorum uzatmaya çalışıyorum biraz uzadı ama görünüş açısında güzelde çok rahatsız bişey ya bana ağırlık yaptı sanki 1 gramlık tırnak 1 kilo gibi gözüm hep onlarda heran yimek istiyorum off:84::84::84:

bu arada yarın kız arkadaşlarımla toplanıp bi sınıf arkadaşımıza gitcez ve annesi o kadar güzel yemekler yaparki ve çok yağlı yapar ne yapcam bilmiyorum yicem ama ya bidaha bu kadar güzel yemek yapan bulamam heralde bi insan bu kadar kusursuz yapar bi yemeği heralde

Münümü yaziyim ciksin aradan unutmadan :
Sabah 3 kayisi
2 bardak su

kahvalti:
1Yumurta
1 domates tuzsuz ve bol limon
1,5 ince dilim bol tahilli ekmek
Peynir

Ögle :
Esim yuzunden sucuklu yumurta ama ben sucugundan almadim

Aksam:
1Kase yogurt ve keten tohumu

Simdilik 2lt su (3olucak)

Leslie ile 500 adim.(gece yine spor ve Leslie ile 5mil yapicam insAllah)

Yesil cay icmek istiyorum ama sekersiz icemiyorummmm
Deniyim yine de

feryalcimm canım teşekkür ederim
inşallah sende hayalindeki gibi bir kocaya varırsın
ama öle pek olmuyor, hayallerin biri olsa biri olmuyor
inşallah senin hayalinin hepsi olur dicem ama o kadar güllük gülüstanlık da çekilmez
arada bir ekşın iyi oluyor

bu arada 36 yani s beden bu trençkotlar varya yağmurluk şeklinde
önden 4lü düğmeli diye tarif edeyim, deri ceketler filan
hepsi belde bitiyor diğerde biraz aşağı iniyor
mont olduğu için altından bişiyle giyiliyorya
s beden de oldu hepsinde,
sadece mangoda olmadı önü bile kapanmadı

yoksa, etek, kot değil yanii

evet tatlım haftada ikişer günden 8 günlük bir izin oluyor.
imkansız diye birşey yok be tatlım yaparsın sen

şimdi yemekten sonra leslie ile
500 adım yaptım
bi 500 daha yapıcam, yarın sporum var zaten
gülçin yaparda ben kalırmıyımm

cumaya kadar çayın yanında 1 fındık bile yemiycem
şimdiye kadar yedim de ne oldu
59 ve 38 beden gel buraya kaçma benden :82::82::82:

Canim cok normal o.
Bende de heep olur, hep.
O yuzden, ilk önce durduruyorum
ve beynim kafam kendine gelsin die bir kac saniye bekliyorum

o zaman sende yanliş yapıyon
başı dönen hiç duymadım
bende bahsetmemiştim şimdiye kadar gülerler diye
demekki bayağı tempo düşürerek bırakmak gerekiyor
burdan bunu anlıyos

bak kimse bişey demesse ,sende git otur izle binenleri zaar biri inecektir bi ara inene bak o napmışsa sende onu yap

izlerken pisiklete binsem

ne bilim kıs hiç binmedim o alete ssadece gözümde canlandı halin ona güldüm

benimde her aklıma gelişinde kendi kendime gülerim ööle

ok
yavaştan alıcam artıkın

kıs arkadaşa dedimdi indirim başlayınca haber ver
çıkmış işten
bnde bkliyom kös kös
bi bakiim o zaman

bence bikaçkez kesin yemezsen o davazgeçer deizcim
spinal oldum canım çok rahattı...senin de az kalmış hadi bakalım

menüm

sabah 5i bi yerde çayım
1dilim beyaz peynir
yarım domates salatalık
bir tutam maydonoz
5zeytin
2 dilim kepekli ekmek
yeşil çay

kuşburnu çayı içine kabuk tarçın attım
5tane fındık 1 tane kuru incir

2yemek kaşığı kadar ciğer
2 kaşık yoğurt

1 elma 1 havuç

5yk pırasa(yumurtasız)
2yk yeşil mercimekli erişte yemeği
maydonoz 2 kaşık yoğurt

şekersiz çay ve 1 nescafe içerim
yemeğimi 6da yedim 1 hafta böyle

leslie ile 2 kez 500adım 2lt su bitki çayları

kızlar bişiy sorcammmm kafam karıştıı

şimdii ben bugün link verdim ya 8 dk video göbek için

şimdi ben hem onu hemde mekik altimle 200 mekik çeksme çokmu yüklnmiş olurum:26::26::26::26:

izloşşş bende akşam yemeigndne sonra agzıma bitki çayı ve sudna başka bişiy sürmüycem artıkın cnm
valla yaza az kaldııı dışarı cıvıl cıvıll biraz daha sıkı tutucamm sen havada karada verirsin kalanlarıdaa benim hızlanmam lazımm

bu arada 500 adımı yemekten öncemi ypıyorsunuzz sonramı bend eindimiştim ama yapmadım yapayım barimm

izlem le gülçin yaparda bn eksik kalırmıyım heçç

gülçiin sevindim canım senin adına...Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inş.
ben iki sene önce burda 15 kg verdim 69 olmuşken hamile olduğumu öğrendim ve kızım tam 15 aylıktı...nasıl şok oldum anlatamam...ve hamileyken 24 kg aldım boşa gitti bütün yaptıklarım...
neyse menümü yazayım
sabah
2dilim ç ekmek
1kk beyaz peynir
5 zeytin
1 t k pekmez
1 h yumurta
ara
portakal
öğle
yoğurtlu kabak salatası
1 dilim ç ekmek
ara
2 kepekli grissini
azcık peynir
5i bi yerde
akşam
4-5 kaşık nohutlu bulgur pilavı(yağsız)
bi parça tavuk(tamamen yağsız)
bol salata
yoğurt
ara
elma yerim bi tane
2lt su
malesef bugün de 300 adım yaptım stepperla
240 metrekare ev temizliği yaptım çünkü

e tabi canım arada ekşınsız hayatmı geçer anladım izlem abla baktım netten onlara şimdi bende kot diyince pantolon sanmıştım ya senin üstün çok ince olur yani sana

evet tatlım haftada ikişer günden 8 günlük bir izin oluyor.
imkansız diye birşey yok be tatlım yaparsın sen

inşallah canım bizim 5 gün okul olduğu için son 5 gün tatil şimdiden verdiler ama dilekçeleri

melooşş

wallahi ben yemekten sonra yaptım ama aklıma o zaman geldiği için

ya birden o kadar yüklenme derim ben
birda yaparken kendini sıkıcakmışsın
hoca hep öyle derdi biza yoksa yaplar yanmaz diye

ben hhavada karada verirmiyim kalanlarıı :26::26::26:
veririm bee seni mi kıracam :82::82:

gülçin abla izlem abla banu abla spor yaparda ben eksik kalırmıyım bende birazdan mekik çekip yanlar için hareket yapıcam

kızlar hergün resim çekilcek oluyorum ama yarın mutlaka çekilcem şuan face imde bi resim var arkadaşımla onu ben boydan olarak çektirdiğimi sanıyodum ama değilmiş maalesef yarın çekilcem boydan eklicem 67 kiloluk halimi

haydi bismillah o kadar çok alıntı yaptım ki inşallah yazarken elektrikler kesilmez

ay şu metanın çalışması batsın.bu günlerde kimi dinlediysem hepsi aç kalarak zayıflamış.bugün yemekteyizdeki kız da sadeece kahvaltı yapmış öğlene doğru.ama istediğini yemiş başka bir şey yok.ama şef olduğu için arada yemeklerin tadına bakıyormuş o kadar.24 müydü neydi o kadar kilo vermiş.

geçen arkadaşımdan bahsettim o da aç kalarak zayıflamış.

arkadaşımın eşi (erkek yani) o da yememiş.az az yemiş bi de yeşil elme yemiş bol bol.maden suyu içmiş.14 kilo vermiş.

başarı hikayelerinde bi kız var o da 2 ay aç dolaşmış fazla yememiş sonra azar azar sebzemeyve yemiş 40 mı vermişti neydi.

yani şekerim yemeyelim 7 den sonra hatta 6 dan sonra.ölecek halimiz yok ya :84::84:

burayı okuyunca coşuyon zaten.hoş geldin.bizim alayımız coşmuş zaten

ben 12 kg 1 yilda verdim ....hic kilo almayan esim gecen ay 94 e cikdi 2-3 haftada 88 geri düstü .:44: nasil is anlamadim :44:

ah ah yukarda da bahsettim ya arkdaşın eşinden.kısa bi zamanda 14 kilo ya.haksızlık..

zuzum
yakın olsaydık keşkeee
yanık pırasa ve yanık muhallebii ne muhteşem bi ikli olurdu degilmi

kızım sizden ev hıanımı olmaz beceriksizler sizi :81:

sizin yemekte olmak isterdim

hiç bişiy yiyemeyip yeşil çay içerdik

haklısın..

Bende varım, i haftadır diyet yapıyorum ama yanlız çekilmiyo.. :)) yarışacak birileri lazım !!!

biz buradayız bacım yarışmak istedin de hayır mı dedik

emzirmiyorsan ekmek grubun ve süt grubu fazla olmuş.akşama makarna çok ama diğerleri güzel..

canım ya çok üzüldüm rezil olmana.benim evde var koşu bandım.ben bazen 6 da bazen 6,5 da yapıyorum ama ben alıştığım için inince sıkıntı olmuyor.önceleri yer kayardı sanki.kızların dediği gibi 2 dk tempoyu azalt ondan sonra pause tuşuyla yada stopla durçsakın emniyet ipinden çekme o zınk diye duruyor.dışarda yapılan spor tabiki daha iyi ama evde k.bandı olunca spor zamanımı ben belirliyorum bu büyük bi lüks benim için..

Allahım bu ne yorgunlukkk ne yoqun birgünnn sabah annemlere kahvaltı hazırlayıp kuaföre gittim (kaş/aqda) sonra alışveriş yaptım pazarada çıktım eve geldim annemi alıp yeşilköye gittik çok soquktu akşam eşim gelip aldı eve geldik tekrar eşimle bana ayakkabı almaya gittik eve gelince yemek hazırladım eşimle babam yedi sonra b. makinasını boşaltıp çay demledim sonrada kestane kavurdum ve nihayet oturabildim inanılmaz yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…