çak azına bi tane
Gopeeek
ne bilim kıs hiç binmedim o aletessadece gözümde canlandı halin ona güldüm
gülçinnn
hah iyi bari ,,allah gönlüne göre versin
az öncede söyledim
ben daha önce bantta ne yüüdüm ne koştum
hamileyken iş yerindeki spor salonunda günde yarım saat yürüyüm dedim
bi gün gittim
yürüyüşüm bitince kapattım indim
aneeem sanki yer altımdan kaydı düşecektim tutunacak yer aradım kendime
bi de utandımki
sonra çok güldüm salak halime
ya bu aletten inince hepinizde oluyormu bu
durma hızına kadar yavaşlatmakmı gerekiyor öylemi inilecek
rezil olmayım bi anlatıverin hele
ya ben kk dan izliyorum video yu 1 mile olanı yapıyorum hep hemen altında 2 mile olanı var o 1 milenin devamı sanırım değil mi?yani direk 2 mile olana başlayamıyorum çünkü en başında 1 mile yapmış görünüyor devamı gibi...anlamadım,anlatamadım da :)
KK deki ilki 1 mil 2.si devamı 30 dakika sürüyor ama tanıtım gibi çok yavaş tempodabendeki leslie de toplu halde yapılıyor
evet tatlım haftada ikişer günden 8 günlük bir izin oluyor.ceylancım sizin ne güzel şimdimi başladı bizim son beş gün izin ama sizin meslek lisesi ya ondandır sınava kadar zaten 8 gün gitcektiniz okula oda izinli
sende süpersin 40 bedene giriyosun bende 40 bedenim ama 38 beden hiç hayal etmedim kemik yapımdan dolayı yani imkansız gibi ya bakalım 63 te ne dicek bedenim
Canim cok normal o.
Bende de heep olur, hep.
O yuzden, ilk önce durduruyorum
ve beynim kafam kendine gelsin die bir kac saniye bekliyorum
bak kimse bişey demesse ,sende git otur izle binenleri zaar biri inecektir bi ara inene bak o napmışsa sende onu yap
ne bilim kıs hiç binmedim o aletessadece gözümde canlandı halin ona güldüm
allahım yaa sevgi ben sana ne diyem
ya koşuyosun ya mesela önce biraz yavaşlat
yürü hem başının dönmesi daha da azalır insanın başı dönüyor
stop a bastığında önce yavaşlayıp sonra duruyor
zınk diye durmaz korkma bacımm
evet adidasta indirim var oğlana eylül gibi bi ayakkabı almıştık adidastan gene 75e
şimdi düşmüş 50ye
ihtiyacı olan varsa mutlaka bakın derim kızlar
çok çok çok rahat
büyüklere görede yüzde 50yi buluyor bazı modellerde
bence bikaçkez kesin yemezsen o davazgeçer deizcimselam kızlar tam geçmişi okumaya başlıyorum yada bişeylere yorum yapacagım işim çıkıyor ya bi telefon geliyorrr :84:hem çalışıp hem buraya yetişilmiyor maşallah sayfalar akıp gidiyorrrr
kızlar bende 1 haftadır dahada dikkat etmeye başladım.aylardır yerimde saymaktan çok sıkıldım artık az az gitsin ama devamlı gitsin inşallah.ama benim sevgili görümceciğim sagolsun akşamları çayın yanına illa bişiy yapıyor geçen gün okadar yapma lütfen bak ben dikkat etmeye çalışıyorum kardeşin şeker hastası zaten yememeli dediğim halde mantar kurabiye yapmış yemesen bu seferde kırılıyorrr ısrarla yedirmeye çalışıyorrr ne yapcagımı şaşırdım bu akşamda yemege çagırdı Allah bilir nelerle karşılasacagımmm.2 aydır lütfen yapma dedikçe yapıyor artık bilinçli olarak yaptıgını düşünmeye başladım.kendisi zayıflamak istiyor ama yiyor yiyor sonrada gidip lavaboya tahmin edebileceğiniz şeyi yapıyor okadar zararlarını anlattıgım halde.ne yapacagım kızlar bi akıl verin haftanın enaz 3 günü bi aradayız ve sürekli bu mücadele varrrrrgitmesek olmuyor şu dönem eşinden ayrıldıgı için kızıyla yanlız yaşıyorrr çünkü ayyy şaştım kaldım vallaaaa
spinal oldum canım çok rahattı...senin de az kalmış hadi bakalımselam
Melocum Maşallah pembişlerin içinde süslünü gördüm canım Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin dikkat etmeyede başlamışsın hemende birçok likon gitmiş sanada Maşallah canım . Benim neden hızlı kilo aldığım ortaya çıktı troitten dolayı imiş. Bakalım hayırlısı ben kaçla girip kaçla çıkıcam Melocum sen epidural anestezi ilemi oldun?
evet izlemmm canım benim bu hafta cezamı verdin bize
Ortim tebrik ederim ama kaçamaklara dikkat et..Bak ben senden destek bekliyorum,birbirimize örnek olmamız lazım
sağol ortim net koptu bende koptum ama hoooooop dedim bakalım
Canım daha önce de demiştim iştah için tarçın çayını dene..
Bu arada tarçın çayı aç karna olacak ama ben akşamları yemekten sonra alıyorum.Ama aç karna alsanız daha iyi.
Tarçın çayının faydalarında iştah açar yazıyordu o yüzden temkinli yaklaştım çayı nasıl yapıyorsun bende ki tarif şöyle
"Bir bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır. Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur. "muş
streç mi folyo mu ?
sadece göbekmi canımmm mumyalanmam lazım
maaşallahh
inanması zor ama bendeki bünyeye ne dersiniz 87 ile doğuma girdim 88 le çıktım emzirirkende 93 oldum
:18::18::18: çok endişeliyimm
ayyyy ilginçmiş çok mu yedin lohusayken
vallah ben hiç binmedim sevgicimaz öncede söyledim
bi gün gittim
bi de utandımki
kızlar sayfalar su gibi akıp gitmiş keşke yazında böyle olsa yazın ses soluk olmaz buralarda..
meloş abla çok erken başlamışsın diyete daha elvincik 15 günlük değimi
öyle bebişim ama şu an çok katı yapmayacağım zaten...az kaldı sınava
feryalcimm canım teşekkür ederim
inşallah sende hayalindeki gibi bir kocaya varırsın
ama öle pek olmuyor, hayallerin biri olsa biri olmuyor
inşallah senin hayalinin hepsi olur dicem ama o kadar güllük gülüstanlık da çekilmez
arada bir ekşın iyi oluyor
bu arada 36 yani s beden bu trençkotlar varya yağmurluk şeklinde
önden 4lü düğmeli diye tarif edeyim, deri ceketler filan
hepsi belde bitiyor diğerde biraz aşağı iniyor
mont olduğu için altından bişiyle giyiliyorya
s beden de oldu hepsinde,
sadece mangoda olmadı önü bile kapanmadı
yoksa, etek, kot değil yanii
evet tatlım haftada ikişer günden 8 günlük bir izin oluyor.
imkansız diye birşey yok be tatlım yaparsın sen
bence bikaçkez kesin yemezsen o davazgeçer deizcim
spinal oldum canım çok rahattı...senin de az kalmış hadi bakalım
vallah ben hiç binmedim sevgicim
öyle bebişim ama şu an çok katı yapmayacağım zaten...az kaldı sınava
benim sınavımamı az kaldı gerçekten midelerim ağrıyor
kızlar bişiy sorcammmm kafam karıştıı
şimdii ben bugün link verdim ya 8 dk video göbek için
şimdi ben hem onu hemde mekik altimle 200 mekik çeksme çokmu yüklnmiş olurum:26::26::26::26:
izloşşş bende akşam yemeigndne sonra agzıma bitki çayı ve sudna başka bişiy sürmüycem artıkın cnm
valla yaza az kaldııı dışarı cıvıl cıvıll biraz daha sıkı tutucamm sen havada karada verirsin kalanlarıdaa benim hızlanmam lazımm
bu arada 500 adımı yemekten öncemi ypıyorsunuzz sonramı bend eindimiştim ama yapmadım yapayım barimm
izlem le gülçin yaparda bn eksik kalırmıyım heçç
kizlar bilenler biliyordur belki benim 4.5 yasinda bir kizim var ve 14 aylik oglum,yeni eve tasiniyorum ya,kizimin simdilik odasi tek olcak seneye oglumla ortak kullanicaklar.nasil bir oda alsam bilemiyorum...bücceyede uygun bisey istiyorum ,cünkü bu aldigimiz ev yerleri felan herseyi sifirdan yapilmasi sartti.simdi beyaz oda pembe duvarmi olsun diyorum yoksa söyle bir oda alayimmi cok kararisizm yardimci olurmusunuz fikirlerinize ihtiyacim var:44::44:
Canım bence çocuk odası al çok güzel modeller var iyice gez hepsini gör sonra karar ver sonuçta her zaman alınmıyor resimdekini be pek beqenmedim bnm 10 sene önce aldıqım çocuk odası bile ondan daha güzel ve kullanışlı çok iyi gezmeni tavsiye ederim cnm..
Canım moral olmuştur sana tebrikler kolay atacaksın kilolarını emzirmek hem güzel hemde saqlık açısından son derece önemlidir elvin hanıma yarasın meloşumun sütü93 le doğuma girdim hastaneden geldiğimde 86 idim.
bugün 15 gün oldu tartıldıım 82 olmuşummmm..ne güzel şeymiş bu emzirmekkk
bakın gene aynı yer hanımlarr :82::82::82:
dün aklıma geldi burda benim resmim vardı gene burda çekeyim diye benimde çok hoşuma gidiyor tabiki
isteyince gerçekten oluyor, halinizden utanmayın
oo zayıfım hiç kilom yok diye herkesi küçümseyenler
gün gelir bir hastalanır dayanır haplara hayatında olmadığı kadar şişer
öyle yadaa böyle yaa olacak yaa olacakk....
gazelden hikaye yazmıyoruz burda birebir yaşanmış şeylerimizi paylaşıyoruz
buyurun farkayorumlar bekliyorumm :82::82::82:
buyur gel cnm 70-79 topiqinin kaptanı benim yalnız söylemedi deme biraz eli maşalıyımmarkadaşlar 80,60 az kaldı yetmişlilerin grubuna gidecem:)))
gözün aydın cnm...Hayırlı günler arkadaşlar Oku okubitmedi heee :) sabah beri dışardayım anca girdim içeri kızımı kreşe yazdıracağım bi yer buldum 3 yaşında alıyorlarmışsüper olur kızım uyum gösterirse 1 hafta deneme var benim için dua edinnn
Hamile degilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu sevinc üzerine kalkar spor yaparim ben ahahahahaha
kızlar sayfalar su gibi akıp gitmiş keşke yazında böyle olsa yazın ses soluk olmaz buralarda..
sena abla aynen benim annemde öyleydi yaa suyu az iç diyodu ne alaka yani hangi doktora gitsen suyu bol iç der çok bilmişler yaa anneler
evet cnm haklısın su içince kilo verildiqini bildiqi için suyu az iç yemeqi çok ye diyoo
Annem, isime geliyordu ölcüpde hüsrana ugramamak
Hayırlı günler arkadaşlar Oku okubitmedi heee :) sabah beri dışardayım anca girdim içeri kızımı kreşe yazdıracağım bi yer buldum 3 yaşında alıyorlarmışsüper olur kızım uyum gösterirse 1 hafta deneme var benim için dua edinnn
çok sevindim canım Allah çocuk isteyenlere versin inşşşşşşşş
bence bikaçkez kesin yemezsen o davazgeçer deizcim
ah canım yemesine yemişimdir ama sütüm bebeğe hiç yaramadı sezeryan olunca maalesef süt az oluyo yara oluyo ah çokçektimemzirirken geri kaçtı süt müt 1 sene ağlaya ağlaya emzirdim kız emse gene verecektim deee kızım kendi bıraktı :)
doğumdan sonra bi ödem oldu bende şişten çoraplarım olmadı zar zor verdim doğum kilolarımı çok şükür ki steple 86.50 e indim ama boyun ağrısından kas ağrısından devam edemedim stepe şuan hala ağrılarım devam etmekte kesinlikle kilonuz çoksa step yapmayın mekik çekmeğe korkarım boyun fıtığımıoldum ne oldum
başarısız diyet girişimlerimden sonra tüm umudum kesilmişti ki artık veremiyorum demiştim ki buraya girdim vee 5 kg daha gitti hemde 1 ayda
Seviyorum sizi
denizz saol cnmmmm
hoşgeldin özletmee kendiniii
görümce olayna el at derimmm cnm ben k.valdde öleydii
ama artık bişiy demezzz yemiycem diyincee
kızlar bu arada ben akşamları yemek yiyorum en son 6.30 7 arası ve başka bişiy yemiyorum
umarım devam edebilirim
ama meta çalışmaz diyorlar ben anlamaıdm bu olayıı sizce?
merhaba arkadaslar ben ozlem 58 KILOLARDAN SUAN 89 KILOYUM BUNDA IKI FINDIK FAREM (ozan ve sevin) epey yardimci oldular.. BIR HAFTADIR basladim dikkat etmeye suan 87 KILOYUM BENDE VARIM.HAZIRANA KADAR 70 OLMAM LAZIM CUNKI ESIMLE IDDAYA GIRDIM DESTEK VERIN COSTURUN BENI NOLUUUUURRR
ben 12 kg 1 yilda verdim ....hic kilo almayan esim gecen ay 94 e cikdi 2-3 haftada 88 geri düstü .:44: nasil is anlamadim:44:
zuzum
yakın olsaydık keşkeee
yanık pırasa ve yanık muhallebii ne muhteşem bi ikli olurdu degilmi
sizin yemekte olmak isterdim
hiç bişiy yiyemeyip yeşil çay içerdik
Bende varım, i haftadır diyet yapıyorum ama yanlız çekilmiyo.. :)) yarışacak birileri lazım !!!
mrb kızlarrrrr
bende başaldım diyete bugün Allahın izniyle bakalım ne olacak ilk günden olsa gerek bende biraz halsizlik var
size yediklerimi de yazayım da yorum yapın
sabah:
ılık su kepekli ekmekle bir tane yağsız tost ,dometes ,biber, maydanoz
yeşil çay
ara: bir kase süt+müsli
öğle: 8 yemek kaşığı sebze, bir dilim ekmek, bir tabak çorba
ara: süt ardından bir muz ve bir elma
akşamda 8yemek kaşığı sebze 6 yemek kaşığı makarna yarım kase yoğurt bol salata
ara süt elma
yeşilçay
umarım zayıflarımmm
az öncede söyledim
bi gün gittim
bi de utandımki
Annem, isime geliyordu ölcüpde hüsrana ugramamak
Hayırlı günler arkadaşlar Oku okubitmedi heee :) sabah beri dışardayım anca girdim içeri kızımı kreşe yazdıracağım bi yer buldum 3 yaşında alıyorlarmışsüper olur kızım uyum gösterirse 1 hafta deneme var benim için dua edinnn
gözün aydın eşin ne dedi bu duruma o üzüldü herhalde?
.....bu arada yarın kız arkadaşlarımla toplanıp bi sınıf arkadaşımıza gitcez ve annesi o kadar güzel yemekler yaparki ve çok yağlı yapar ne yapcam bilmiyorum yicem ama ya bidaha bu kadar güzel yemek yapan bulamam heralde bi insan bu kadar kusursuz yapar bi yemeği heralde
yavaş yavaş ye yemeklerin tadını çıkartıyorum de.daha çabuk doyarsın ve daha az yersin..
Münümü yaziyim ciksin aradan unutmadan :
Sabah 3 kayisi
2 bardak su
kahvalti:
1Yumurta
1 domates tuzsuz ve bol limon
1,5 ince dilim bol tahilli ekmek
Peynir
Ögle :
Esim yuzunden sucuklu yumurta ama ben sucugundan almadim
Aksam:
1Kase yogurt ve keten tohumu
Simdilik 2lt su (3olucak)
Leslie ile 500 adim.(gece yine spor ve Leslie ile 5mil yapicam insAllah)
Yesil cay icmek istiyorum ama sekersiz icemiyorummmm
Deniyim yine de
ben çilekli yeşil çay aldım bi de tarçınlı karanfilli aldım.ikisinin de tadı güzel.dene istersen.markası doğuş.
....
yoksa, etek, kot değil yanii
canım 36 bedenler small lar havada uçmuş.senin adına çok sevindim.harikasın..
kızlar bişiy sorcammmm kafam karıştıı
şimdii ben bugün link verdim ya 8 dk video göbek için
şimdi ben hem onu hemde mekik altimle 200 mekik çeksme çokmu yüklnmiş olurum:26::26::26::26:
izloşşş bende akşam yemeigndne sonra agzıma bitki çayı ve sudna başka bişiy sürmüycem artıkın cnm
valla yaza az kaldııı dışarı cıvıl cıvıll biraz daha sıkı tutucamm sen havada karada verirsin kalanlarıdaa benim hızlanmam lazımm
bu arada 500 adımı yemekten öncemi ypıyorsunuzz sonramı bend eindimiştim ama yapmadım yapayım barimm
izlem le gülçin yaparda bn eksik kalırmıyım heçç
sen hep zaten mekik çekiyprdun bence fazla olmaz.ilk başlayan için zorlar ama sen yap bence..
derya tatlım çocuk konusunda bu kadar açık ifade ettiğin için kendini tebrik ederim.yorum yapmak bana düşmez.hayat senin hayatın.kaderde ne varsa olur.öpüyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?