Coook sagol canim, tesekkür ediyorum !
Ahahaha yerim seni, ama yine de sana da
Uhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bravo güzelim sana basaracagindan her ne kadar emin olsak da yine de sonucu bekliyorduk
tebrikler.
teşekkür ederim
öyle oldu gerçekten senacımm..ayyy..sen 70-79un da mı kaptanısın vallahi tebrikler şekerim ne enerji:)
ilginç yaa...neyse iyi gidiyorsun ama
ayyyy..bu ne sınavı ne çok sınava girmişin senacım
izlo bende seviyordum deniz çakırı da bu aralar ağzı yamuk gelmeye başladı
teşekkürler arkadaşlar sınava gireceqim gün bana moral veren bütün arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederimsevgicim sınavım motor ilkyardın ve trafiv/çevredendi 13 marttada direksiyon sınavım var bu arada sadece 70-79 topiqinin kaptanıyım arkadaşlarımın ısrarı üzerine bu görevi yapmaya çalışıyorum cnm..
bende hiç hamama gitmedim birgün toplanıp gidelim
arkadaşlarım gidiyo çok güsel oluyomuş hatta ağda bilem yaptırıyolar
meloş nasılsın canım elvin bebek nasıl?
burçin hoşgeldin canım kayınvaldendesin diye hiç sormadık seni:26:
kız sena ben napayım senin ağdalı yerlerinin resmini
yani bakım yaptırmışsın kendini daha iyi hissetmişsindir ve
o enerjiyi bizede verirsin diye resim koy didim
inşallah bu menülerini orayada yazmıyorsun
kız sena ben napayım senin ağdalı yerlerinin resmini
yani bakım yaptırmışsın kendini daha iyi hissetmişsindir ve
o enerjiyi bizede verirsin diye resim koy didim
inşallah bu menülerini orayada yazmıyorsun
yazmıyorum izlem walla tutup örnek alırlar falan sonra ayıkla pirincin taşını Allah kendi menülerinin derdine düşmüşler bnm günlerdir menümü yazmadıqımın farkına varmıyorlar
gidelim vallahii ama pazar günleri açık olur mu bilmem :26::26:
bi araştıralım da ona göre
yaptırıyorlar tabii, benim bi ağdacım var
abla çok iyi işinde hamileyken bile kuş gibiydi eli
hiç zorluk çekmedim, senin belli bir yerin yoksa
tavsiye ederim canım hastanenin yanında tükan
meloşşş o kadann resim koydumm
hiç görmüyosun kuşum yaaa
meloşşşşş kız zatenn agzı yamuktu deniz çakırınn sne yenimi anladımm
ama fizik çokkk güsle ya ben çok begeniyordummm
zaten ona özenee özene diyete başladımmm gerçektenn
kız burçinnnn
merka ettik tabükü ama meloşun didigi gibnnn yoksun diee
yazmıyordukkk hatta şimdi bebelerii uyutuken aklıma geldinn vallahii delü
sevgi
cnm kestane çok kalorilii bir ürünn( sebze mi diyim meyve mi karar vermeidm)
normal diyet listelerinde yer almaz cnm
teşkürr kızlarr bende bir an unutuldum sandımmmmmm....
ohaaaaaaa diyeceksiniz ama ben 2 koca dilim yaş pastayı yuttumm şimdiii ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çokkk pişmanımm ama ne yapammm yaaaaa kendimden nefret ediyommm 30 kilo veren ben şu durumdan çıkamıyommm....
izloooo yardım et kıssssss hergün bana hesap sorrrrrr ne yedim diyeee...barii seninle beraber hedefe ulaşalımda koruma programı yaparıkkkk....
yarın sporada başlıyacammm
ama asıl sorun ne kadar artı çıkacağımmm?????:18::18:
melommmm bebiş nasıl????
aqda yaptırmışsın resim koy deyince ayy nefes alamıyorum gülmaktennn ayyy evdekiler niye gülüyon diyoo ne dicem şimdi ben onlara
sen uygun bir dille anlat artık
hamama bi kere gittim hamam gibi amanın o ne sıcak üniversitede gitmiştik kızlarla 11 gün sıcak su gelmeyecekti yurda mecburen gittik,sabah 11 civsarı gittik akşam 5 gibi çıktık,hamam acaaaaaip eylenceli geçmişti keseler masajlar şarkılar türküler oyunlar halaylarnehircim nasılsın canım, pazar günün nasıl geçti
kk izmir kızlarııı
birgün hamama gidelim ben hiç gitmedim
deneyimlerimi sizinle yaşamak isterim
buralarda hiç hamam kültürü yok yaa
arkadaşımın annesi gidiyor sürekli bir gün ona mı takılsam
ama öle tadı çıkmaz yaa
gel bakalım sevimli cadııı....face deki resimler yakıyor bize gelince girme burayaslm kıslarrrr sonunda eve geldim gerçe bugün missafirim var geçmişi okuyamıyorumm...yarından itibaren kendimi toparlıyım artıkk..ama baya artıdayım bennn....bakalım kaç çıkacak yarın sabah tartılacamm sanırımm 55 felan çıkıcamm...çünkü bu hafta berbat geçtiiii....
neyseeee yarınnnn görüşürüzzzzzz.....
ama kimse merak etmemişş beniiiii....herhalde unutuldukkk....neyse sağlık olsunnnnnn..
aslında sporu istediğimiz kilıya gelince bırakmıcaz esas o zaman başlıcaz.....yavriiiiiiiteşkürr kızlarr bende bir an unutuldum sandımmmmmm....
ohaaaaaaa diyeceksiniz ama ben 2 koca dilim yaş pastayı yuttumm şimdiii ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çokkk pişmanımm ama ne yapammm yaaaaa kendimden nefret ediyommm 30 kilo veren ben şu durumdan çıkamıyommm....
izloooo yardım et kıssssss hergün bana hesap sorrrrrr ne yedim diyeee...barii seninle beraber hedefe ulaşalımda koruma programı yaparıkkkk....
melommmm bebiş nasıl????
anamm sülümann gelmişşşşş(ilkay)
beni halvete çagırırrr ben kaçayım
iyi canım ya şimdilik.bir sorun yok cemrem nasılteşkürr kızlarr bende bir an unutuldum sandımmmmmm....
melommmm bebiş nasıl????
meloşşşşş kız zatenn agzı yamuktu deniz çakırınn sne yenimi anladımm
ama fizik çokkk güsle ya ben çok begeniyordummm
zaten ona özenee özene diyete başladımmm gerçektenn
kız burçinnnn
merka ettik tabükü ama meloşun didigi gibnnn yoksun diee
yazmıyordukkk hatta şimdi bebelerii uyutuken aklıma geldinn vallahii delü
sevgi
cnm kestane çok kalorilii bir ürünn( sebze mi diyim meyve mi karar vermeidm)
normal diyet listelerinde yer almaz cnm
yaaaa burçin sana kırk tır diyoruzz kendini bu kadar harap etme diyee bence gayet iisinn
sporla sıkılaş yeterr
ayrıca yediysen yedinnnn ne üzlüyon
belki cumaya 1 kilo vermiş çıkarsınnnn belli olma bu işler
bebeğim ben o resimleri geçen yıl anında görmüştüm....bana yeni resim lazıııımmmm
işin şakası kuşum resim değil ama 36 bedene girdiğine göre oldukça sıkılaşmışsınya ne diyim süper geçen yıl ben de lc nin 36larına giriyordum
teşkürr kızlarr bende bir an unutuldum sandımmmmmm....
[COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?