80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kıslar dükkanı açıyorum ve kaçıyorum hayırlı günler bol iradeler

günaydın arkadaşlar hala reqlim leke leke geliyor hatta 2 gün hiç gelmiyor 3. gün zerre kadar hiç böyle olmazdı tedirginim neyse kursa gitmem lazım akşam görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın halsiz gibiyim bu aralar kendime hiç vakit ayıramıyorum halsiz ve bitkinim her yerim aqrııyor off kurs olmasaydıda dinlenseydim neyse keşkelerle bişey olmuyor hadi gittimm ben..

Günaydın öncelikle dünkü listemi yazayım

SABAH
1/2 simit
1 üçgen peynir
ÖĞLEN
4 yk kuru fasulye
4 yk pilav
yoğurt
AKŞAM
1 kepçe çorba
4 yk pilav
1 tb izmir köfte (4 köfte 6 dilim patates)
salata

ve maalesef 1 ince dilim yaş pasta

günaydın kızlar çok cnm sıkkın

kilom 67 yani geçen haftya göre 100 gr artıdayım
menüleirmd ekaçamak yo bol spor ve su sonuç:+100 gr

Günaydın nehircim

Günaydın canım..Aynen benim de regliden dolayı hiç halim yok..Bu hafta artık çıkmayalım da yeter zaten.Hiç canını sıkma haftaya bomba gibi olacağız..

Günaydın banucum,inan yaptığın sporu ve diyeti gördükten sonra yorumsuz kalıyorum artık

vallaaa bend ebişiy diyemiyorum artık derya yorum bile yapamıyorumdedigin gibii
şaşırıdm kaldım:26::26::26:

yazayım canım

sabah bir lavaş ekmek yanında biraz lor

öglen bir dilim ekmek biraz omlet ve küçük bir peynir

akşam iki tabak makarna

beş tane un kurabiyesi

k.h oranı yüksek olmuş selma ablam
unu dengelemeyi öğrenmen lazım iştee
bizim menüler gibi yapsana
ara olarak da bişiyler ye o zaman ana öğüne çok yüklenmemiş olusun
lütfen dikkat et sağlığın çok önemli

günaydın canım

vallaaa bend ebişiy diyemiyorum artık derya yorum bile yapamıyorumdedigin gibii
şaşırıdm kaldım:26::26::26:

ben 1kilo artıdayım canım, ben napayım
napalım sağlığımız yerinde çok şükür gider nasılsa

vee doktorumda safra kesesini anlatıyor
taşları filan ayyyy sağlığıma binlerce kez şükür ettim yaraabiim sen büyüksün
sağlığımızı alma elimizden herkese şifa ver

dur bakalımmmm yarın ne olcak izlemm
iradmei kaybetmemeye çalışıyorum ama çokkk sinirlendim valla yaaaa
ondca emek ve rbirde her hafta artı çık

sabah k.valdmeler geldi bebeleri alıp götürdülerr bende dalayım temizligee
camlar filan silincekk bi ton iş var
arada bir gelir cee dirim size

Günaydin kizlar,
Aman var bugün üstümde anlamsiz bir mutluluk Elhamdülillah..:76:
Nasilsiniz, ne var ne yok ?
Bu gününüz coook mutlu, cok huzurlu ve saglikli heeee birde kilo vererek gecsin insAllah

Fistiklar ya, bana bu karin bölgesine sarilan strec hakkinda bilgi verir misiniz ?
Galiba bir arkadasimiz yazmisdi, gece spor yaparken takiyorum
sabaha kadar takili kaliyor,uyaninca cikartiyorum.Spor yada yürüyüs yaparken geri takip bitince cikartiyorum die..
Lütfen yardimmm :44:

Bu arada, iki kayisi yedim üzerine de iki bardak su ictim.
Cumartesi nisan var kizlar, nisan pastasi , salatalar ve tatlilar yapmami istediler.
Acik büfe olucak, Allah Kerim..

canım biraz yeşillik salata eklersen daha iyi olur...
ben koca bir kap salata yapıyorum..
hem mideni dolduruyor..fazla yemek yeme ihtiyacı duymuyorsun..

en önemlisi sağlık zaten...
bi dişimiz ağrısa emin ol 5 kilo artıda olsak umursamayız...öyle unutturuyo herşeyi insana hastalık..
vericez inşallah..yavaş yavaş..sağlıkla...

kolay gelsin canım...keşke benim kızları götüren biri de olsa da ben de kafama göre iş yapsam...
annem götürmek istiyo ama benimkiler bana yapışık yaşıyorlar...
rahat rahat bitir işini....

Benimde bugün disarida islerim var, alisveris ve Alyadua'ya Nisan'da giyinecegi elbise icin ayakkabi almam lazim..

Ardindan cam silmem lazim benimde..D
ün tüm nevresimleri, yastik, yorgan havlu, banyo halilari derken dün cok yogundum..

Ben yeni katılıyorum.kısaca kilomdam bahsediyim.2008 yılında 58 kilo ile evlendim 2009 ocak ayında 68 kilo ile hamile kaldım 20 eylül 2010 tarihinde 88 kiloyla doğuma girdim ve doğumdan 1 hafta sonra 77 kilo iken şuan süt olsun bahanesiyle tatlıları yedim ve 83 kiloyum.Çok acil kilo vermem lazım hala hamilelik pantolonlarımı giyiyorum.İşin kötüsü eşim 56 kilo düşünün onun yanında kendimi daha da kötü hissediyorum.18 şubat'ta az yemeye başladım.Diyet yapmıyorum sadece porsiyonlarımı azalttım ve 3+3 e dikkat ediyorum günde 6 öğün kesin tüketiyorum.saat aralıkları 08:00-11:00-14:00-17:00-20:00-23:00 Yürüyüş yapmaya fırsatım olmuyor çalışıyorum(masa başında).Eve mekik aleti aldım onu kullanıyorum 5 dk. ve Tibet 5 hareketi var ona başladım 2 gün oldu.Umarım faydasını görürüm.Benim en büyük sorumum alt kısım tam armut tipiyim basen ve baldır bacak kilolu masada oturduğumda kimse kilomu farketmiyor ama kalkınca şaşırıyorlar...basen ve baldır için yapabileceğim birşeyler varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.Unutmadan şuan kilom 80 yavaş yavaş veriyorum.Görüşmek üzere hoşcakalın...

kizlar hep siyahlari giyip resim cekiyodum bugün biraz acik renk giyindim

89 kilo 2 kilo gitmisss

ya kizlar yüzümü kesmeyi unutmusum nasi silcem fotoyu :S

cok cok da kilolu durmuyorsun canim....bu kilolarin gidecegi icin takma bence,nasilsa gidiciler

ayyyy bende 500 gr artidaydim

evet ya saglik en önemlisi kilo nasilsa gider,duyduguma göre sende 1 kg artidaymisin

atv de öldürülen kızı anlatıyor
çok da güzelmiş yaa
allah rahmet eylesin

evet ya nede güzelmis....en büyük sabri ailesine versin rabbim.dün burda kuzenleriyle konusdum ayyy icim parcalandi nasil agliyorlar...

aramıza hoşgeldin canım...sen işin doğrusunu öğrenmişsin zaten...burası da en büyük desteğin olacak merak etme...
önceden zayıfmışsın daha kolay olur kilo vermen...
yani bana öyle geliyor..mesela ben kendimi bildim bileli kiloluyumdur..evlenirken 70 kiloydum ve bu da benim en zayıf halimdi...
spor yapamıyorum demişsin..bebeğini emziriyorsan emin olabilirsin daha rahat vericeksin...
emzirmek sana ekstradan kalori harcatıyor çünkü..
kolay gelsin...

psikolola randevunda iyi olmuş canım ama bu üzüntünü azme dönüştürmelisin
acaba su sikilastirici kremler gercekten fayda ediyomuki kullanan varmi?
arkadaşım kıllanmıştı bi faydasını görmemişti en güzeli ve garantilisi sporr

canım sen regl olmadın dimi daha bi test daha yapsana

evet arkadaşlar bugün çok dinamik bi günümdeyim kahvaltımı yaptım kalkıp sporumuda yapıym kanal d yi izliycem bugün o sarışın kadını merak ediyorum nasıl giyinecek zevkli bi kadına benziyor dünkü programıda biyerden bulup izleyeceğim kaçamaksızgünlerimm

Aman balimm, korkuyorum deemeeee.. :18::18::18:
Bir kac gün daha gecsin yani 20 günü tamamlasin da gelmezse eger müstakbel malbazar, o zaman geri test alicam.
Bende o hatunu izlicem, cok merak ediyorum valla 41 yasindaymis 411111 :84::84::84:

Hosgeldin canim, azmin daim olsun.
Bu azimle tüm kilonu verirsin rahatlikla, zamanla..
Yalniz, kafani rahat birak kim ne düsünürmüs, esinin yaninda kilolu gözüküyormussun gibi gereksiz seyleri. Yahu kolay mi sen bir can dogurdun, sen bir annesin. Elbette gidecek SAllah'in izniyle o kilolar. Ama ilk önce sen vazgec kendini yargilamakdan canim.
Bebegini bizim icin öp annesi, bol iradeli günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…