allah allah kız hipertiroidi falan olmayasın......yoksa çok güzel daha ne istiyorsun ben kaçamak yapmadım spor yaptım veremedim geçen hafta...:26:
yok ilkaycım tam tersine 2-3 senedir troid bezlerimin çalışması için her sabah düzenli olarak ilaç kullanıyorum dr. ömür boyu kullanmam gerektiqini söyledi çünkü bnm troit bezlerim hiç çalışmıyormuş çok şükür şimdi düzene oturdu arada bir gidip kontrol ettiriyorum kilo vermek güselde ilkaycım onca kaçamaqa raqmen bu hiç normal deqil korkuyorum neden böyle oluyor her yediqimi lokmasına kadar yazıyorum buraya gerektiqinde deqerlendirelim diye..
İlkayın kaç mqlık kullanıyorsun benim ilacım 50 mqlik cnm..kızlar bende tiroit varya,bezler çalışmıyor ömür boyu dışardan tiroit ilacı alıcam tiroit hastaları bilir...neysem..ben k.babama kilo veremediğimi söyledim ilacımın dozunu arttırdı..daha yeni ama bu hafta umutlu değilim yine hissediyorum veremedim, birde dün yedim iki tatlı iki dolma...o nedenle umudum yok bu hafta,ama ilacın dozu arttı ve dikkatle sporlada sonraki hafta innnnnnnnşallahhhh 58 in alt sınırlarını yada 57 nin üst sınırlarını görürümmmm
sena bişiy sorucam sen hiç bişiyi ayırt etmeden yiyorsun
genede kilo veriyorsun
şöyle diyim sen bu kilolarıı nasıl aldın yani bir ilaç mı kullanıyordun
yada ne bileyim kilo almana bir sebep olamalı
çünkü bayaa kaçamak yaptın yanii yada şu anda kilo vermene sebep bişiy
sen bunu araştır hiç normal değil :26::26:
Canım 3 sene öncesi yapılan çek-up ta tiroit bezlerimin hiçbirşekilde çalışmadıqı ve vücudumdaki yaq oranımın çok çok düşük olduqu ortaya çıktı yaqsız yemek bir yana vücuduma yaq almam gerektiqi söylendi neyse ogünden itibaren troit ilacımı kullanmaya başladım düzenli kullanırsam kilolarımın gideceqi söylenmişti vücudumdaki yaq deqilde her neyse troitlerimin çalışmadıqından kilo aldıqım söylendi ben büyük bir hevesle kilo vericem zannıyla ilaçlarımı aksatmadan 2.5 yıl kullandım ama kilomda zerre kadar azalma olmadı ne zamanki yeme sistemimi deqiştirip dengeli beslenmeye başladım o zaman kilolar gitmeye başladı izlemcim ben önceden sadece tost börek çörek tatlı kek yerdim kimse bana çorba+sebze+salata+yoqurt yediremezdi hiçbişey olmazsa evde yarım ekmek tost yapar onu yerdim kilo almamda beslenme tarzımında rolü çok büyük hele bigün bi arkadaşa gittim börek yapmış tabaqımı bitirdim yine istedim getirdi onlarıda yedim ama yine istedimmen sonunda tepsisiyle getirmişti ne çok gülmüştük meqer hamileymişim şimdi çok şükür sebze meyve herşeyi yiyorum meqer ne güsell yiceklermiş yani kısaca ben bu lezzetlerin tadına yeni varıyorum..
günaydın kıslar dükkanı açıyorum ve kaçıyorum hayırlı günler bol iradeler
günaydın arkadaşlar hala reqlim leke leke geliyor hatta 2 gün hiç gelmiyor 3. gün zerre kadar hiç böyle olmazdı tedirginim neyse kursa gitmem lazım akşam görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın halsiz gibiyim bu aralar kendime hiç vakit ayıramıyorum halsiz ve bitkinim her yerim aqrııyor off kurs olmasaydıda dinlenseydim neyse keşkelerle bişey olmuyor hadi gittimm ben..
günaydın kızlar çok cnm sıkkın
kilom 67 yani geçen haftya göre 100 gr artıdayım
menüleirmd ekaçamak yo bol spor ve su sonuç:+100 gr
Günaydın nehircim
Günaydın canım..Aynen benim de regliden dolayı hiç halim yok..Bu hafta artık çıkmayalım da yeter zaten.Hiç canını sıkma haftaya bomba gibi olacağız..
Günaydın banucum,inan yaptığın sporu ve diyeti gördükten sonra yorumsuz kalıyorum artık
yazayım canım
sabah bir lavaş ekmek yanında biraz lor
öglen bir dilim ekmek biraz omlet ve küçük bir peynir
akşam iki tabak makarna
beş tane un kurabiyesi
günaydın canımgünaydın kıslar dükkanı açıyorum ve kaçıyorum hayırlı günler bol iradeler
vallaaa bend ebişiy diyemiyorum artık derya yorum bile yapamıyorumdedigin gibii
şaşırıdm kaldım:26::26::26:
canım biraz yeşillik salata eklersen daha iyi olur...Günaydın öncelikle dünkü listemi yazayım
SABAH
1/2 simit
1 üçgen peynir
ÖĞLEN
4 yk kuru fasulye
4 yk pilav
yoğurt
AKŞAM
1 kepçe çorba
4 yk pilav
1 tb izmir köfte (4 köfte 6 dilim patates)
salata
ve maalesef 1 ince dilim yaş pasta
ben 1kilo artıdayım canım, ben napayım
napalım sağlığımız yerinde çok şükür gider nasılsa
vee doktorumda safra kesesini anlatıyor
taşları filan ayyyy sağlığıma binlerce kez şükür ettim yaraabiim sen büyüksün
sağlığımızı alma elimizden herkese şifa ver
dur bakalımmmm yarın ne olcak izlemm
iradmei kaybetmemeye çalışıyorum ama çokkk sinirlendim valla yaaaa
ondca emek ve rbirde her hafta artı çık
sabah k.valdmeler geldi bebeleri alıp götürdülerr bende dalayım temizligee
camlar filan silincekk bi ton iş var
arada bir gelir cee dirim size
dur bakalımmmm yarın ne olcak izlemm
iradmei kaybetmemeye çalışıyorum ama çokkk sinirlendim valla yaaaa
ondca emek ve rbirde her hafta artı çık
sabah k.valdmeler geldi bebeleri alıp götürdülerr bende dalayım temizligee
camlar filan silincekk bi ton iş var
arada bir gelir cee dirim size
kizlar hep siyahlari giyip resim cekiyodum bugün biraz acik renk giyindim
89 kilo 2 kilo gitmisss
ya kizlar yüzümü kesmeyi unutmusum nasi silcem fotoyu :S
k.h oranı yüksek olmuş selma ablam
unu dengelemeyi öğrenmen lazım iştee
bizim menüler gibi yapsana
ara olarak da bişiyler ye o zaman ana öğüne çok yüklenmemiş olusun
lütfen dikkat et sağlığın çok önemli
günaydın canım
ben 1kilo artıdayım canım, ben napayım
napalım sağlığımız yerinde çok şükür gider nasılsa
vee doktorumda safra kesesini anlatıyor
taşları filan ayyyy sağlığıma binlerce kez şükür ettim yaraabiim sen büyüksün
sağlığımızı alma elimizden herkese şifa ver
atv de öldürülen kızı anlatıyor
çok da güzelmiş yaa
allah rahmet eylesin
Ben yeni katılıyorum.kısaca kilomdam bahsediyim.2008 yılında 58 kilo ile evlendim 2009 ocak ayında 68 kilo ile hamile kaldım 20 eylül 2010 tarihinde 88 kiloyla doğuma girdim ve doğumdan 1 hafta sonra 77 kilo iken şuan süt olsun bahanesiyle tatlıları yedim ve 83 kiloyum.Çok acil kilo vermem lazım hala hamilelik pantolonlarımı giyiyorum.İşin kötüsü eşim 56 kilo düşünün onun yanında kendimi daha da kötü hissediyorum.18 şubat'ta az yemeye başladım.Diyet yapmıyorum sadece porsiyonlarımı azalttım ve 3+3 e dikkat ediyorum günde 6 öğün kesin tüketiyorum.saat aralıkları 08:00-11:00-14:00-17:00-20:00-23:00 Yürüyüş yapmaya fırsatım olmuyor çalışıyorum(masa başında).Eve mekik aleti aldım onu kullanıyorum 5 dk. ve Tibet 5 hareketi var ona başladım 2 gün oldu.Umarım faydasını görürüm.Benim en büyük sorumum alt kısım tam armut tipiyimbasen ve baldır bacak kilolu masada oturduğumda kimse kilomu farketmiyor ama kalkınca şaşırıyorlar...basen ve baldır için yapabileceğim birşeyler varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.Unutmadan şuan kilom 80 yavaş yavaş veriyorum.Görüşmek üzere hoşcakalın...
psikolola randevunda iyi olmuş canım ama bu üzüntünü azme dönüştürmelisinslm kızlar nasılsınız ben cok kötüyüm resmen içim acıyor aldım başımı gidiyorum bu gün 50 beden pantolon denedim ancak oldu cok kötüyüm cok resmen carşıda agladım inanmassınız pskolojim bozuldu ben ne yapayım ya
arkadaşım kıllanmıştı bi faydasını görmemişti en güzeli ve garantilisi sporracaba su sikilastirici kremler gercekten fayda ediyomuki kullanan varmi?
O kadar yogunum ki kizlar birde midem cok bulaniyor cooook,
menüyü yazip cikicam:
3 Kayisi
2bardak su
Kahvalti :
Yagsiz domatesli yumurta (2tane)
Tuzsuz , limonlu hiyar
Yesil cay sekersiiiizz
öglen:
Yagsiz makarna
Aksam:
Yarim lahmacun ( esim alipda gelmis, yemek yaptirmadi)
3Lt su
100 Mekik.
100 $inav
50 Sag bacak
50 sol bacak
Leslie ile 500 adim.
Cok öpyüorum sizleri, gelebilrsem gelirim yine.
Iyigeceelerrrrrrrrrrrr
psikolola randevunda iyi olmuş canım ama bu üzüntünü azme dönüştürmelisin
arkadaşım kıllanmıştı bi faydasını görmemişti en güzeli ve garantilisi sporr
canım sen regl olmadın dimi daha bi test daha yapsana
evet arkadaşlar bugün çok dinamik bi günümdeyim kahvaltımı yaptım kalkıp sporumuda yapıym kanal d yi izliycem bugün o sarışın kadını merak ediyorum nasıl giyinecek zevkli bi kadına benziyor dünkü programıda biyerden bulup izleyeceğim kaçamaksızgünlerimm
Ben yeni katılıyorum.kısaca kilomdam bahsediyim.2008 yılında 58 kilo ile evlendim 2009 ocak ayında 68 kilo ile hamile kaldım 20 eylül 2010 tarihinde 88 kiloyla doğuma girdim ve doğumdan 1 hafta sonra 77 kilo iken şuan süt olsun bahanesiyle tatlıları yedim ve 83 kiloyum.Çok acil kilo vermem lazım hala hamilelik pantolonlarımı giyiyorum.İşin kötüsü eşim 56 kilo düşünün onun yanında kendimi daha da kötü hissediyorum.18 şubat'ta az yemeye başladım.Diyet yapmıyorum sadece porsiyonlarımı azalttım ve 3+3 e dikkat ediyorum günde 6 öğün kesin tüketiyorum.saat aralıkları 08:00-11:00-14:00-17:00-20:00-23:00 Yürüyüş yapmaya fırsatım olmuyor çalışıyorum(masa başında).Eve mekik aleti aldım onu kullanıyorum 5 dk. ve Tibet 5 hareketi var ona başladım 2 gün oldu.Umarım faydasını görürüm.Benim en büyük sorumum alt kısım tam armut tipiyimbasen ve baldır bacak kilolu masada oturduğumda kimse kilomu farketmiyor ama kalkınca şaşırıyorlar...basen ve baldır için yapabileceğim birşeyler varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.Unutmadan şuan kilom 80 yavaş yavaş veriyorum.Görüşmek üzere hoşcakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?