allah allaaahhhhh yaaaaa....ya bişey var kuzum pko dan oluyorda başka bişiyde olmasın...allahhh allahhhh:26:günaydın kızlar çok cnm sıkkın
kilom 67 yani geçen haftya göre 100 gr artıdayım
menüleirmd ekaçamak yo bol spor ve su sonuç:+100 gr
izlem sen nasıl artıdasın yahu hemde bir kilo.....yaw bir yanlışlık olmasın kuşum yemedin içmedin spor yaptın deli gibi..alllahhh alllahhhh ..:26:
k.h oranı yüksek olmuş selma ablam
unu dengelemeyi öğrenmen lazım iştee
bizim menüler gibi yapsana
ara olarak da bişiyler ye o zaman ana öğüne çok yüklenmemiş olusun
lütfen dikkat et sağlığın çok önemli
günaydın canım
ben 1kilo artıdayım canım, ben napayım
napalım sağlığımız yerinde çok şükür gider nasılsa
vee doktorumda safra kesesini anlatıyor
taşları filan ayyyy sağlığıma binlerce kez şükür ettim yaraabiim sen büyüksün
sağlığımızı alma elimizden herkese şifa ver
atv de öldürülen kızı anlatıyor
çok da güzelmiş yaa
allah rahmet eylesin
lamamma salata varmış listende kıııııııızzz...aceleden gömemişim kusura bakma...
aramıza hoşgeldin canım...sen işin doğrusunu öğrenmişsin zaten...burası da en büyük desteğin olacak merak etme...
önceden zayıfmışsın daha kolay olur kilo vermen...
yani bana öyle geliyor..mesela ben kendimi bildim bileli kiloluyumdur..evlenirken 70 kiloydum ve bu da benim en zayıf halimdi...
spor yapamıyorum demişsin..bebeğini emziriyorsan emin olabilirsin daha rahat vericeksin...
emzirmek sana ekstradan kalori harcatıyor çünkü..
kolay gelsin...
önemli değil canım.
Kızlar ara öğün almam gerekiyor herhalde yaaaa acıkıyorum bennn.
İlk zamanlar olur ama değil mi alışmam lazım.
Azim azim azim....
cok cok da kilolu durmuyorsun canim....bu kilolarin gidecegi icin takma bence,nasilsa gidiciler
Teşekkürler hemen cevap alabilmek hoşuma gitti.oğlumu emziriyorum ama işe başladığım için daha sınırlı birde bizim ki mamanın tadına varınca memeyle ilgisi kalmadı eskisi gibi.Annem ısrarla ver tekrar alışır dio.Bakalım...Bilerek kendime yeni hiçbirşey almıyorum.Eski kıyafetlerimi tekrar giymek istiyorum.Boyun kaç bazen kilo hiç belli olmuyor boy kaldırıyor...unutmadan ölçülerimi yazıyım şaşırın göğüs 100 bel---88 basen--- 120 (göbek 105---baldır 69) boyum ise 1,62
Çok teşekkür ederim.iyi ki katılmışım bu guruba çok ii motive ediyorsunuz arkadaşlar.yazdıklarınızı okuyorum yediklerimizi kıyaslıyorum.farklı duyduklarımı uygulamaya çalışıyorum...inş.istediğimiz kilolara sağlıkla kavuşuruz.oğlumu akşam sizin için öperim teyzesi...Canım kafaya takma diyorsunda kayınvalidem çok kilo aldı diyor,eltisi eski çıtırlığın kalmadı göbeğe bak 1 çocukla hemde diyor, karşı komşu yüzün çok güzelde kilolusun diyor daha neler neler...duydukça daha da hırslanıyorum yaza inş.filiz neymiş görürler diyorum.Allahım inş.çabalarımız boşa gitmez..Hosgeldin canim, azmin daim olsun.
Bu azimle tüm kilonu verirsin rahatlikla, zamanla..
Yalniz, kafani rahat birak kim ne düsünürmüs, esinin yaninda kilolu gözüküyormussun gibi gereksiz seyleri. Yahu kolay mi sen bir can dogurdun, sen bir annesin. Elbette gidecek SAllah'in izniyle o kilolar. Ama ilk önce sen vazgec kendini yargilamakdan canim.
Bebegini bizim icin öp annesi, bol iradeli günler
Ben yeni katılıyorum.kısaca kilomdam bahsediyim.2008 yılında 58 kilo ile evlendim 2009 ocak ayında 68 kilo ile hamile kaldım 20 eylül 2010 tarihinde 88 kiloyla doğuma girdim ve doğumdan 1 hafta sonra 77 kilo iken şuan süt olsun bahanesiyle tatlıları yedim ve 83 kiloyum.Çok acil kilo vermem lazım hala hamilelik pantolonlarımı giyiyorum.İşin kötüsü eşim 56 kilo düşünün onun yanında kendimi daha da kötü hissediyorum.18 şubat'ta az yemeye başladım.Diyet yapmıyorum sadece porsiyonlarımı azalttım ve 3+3 e dikkat ediyorum günde 6 öğün kesin tüketiyorum.saat aralıkları 08:00-11:00-14:00-17:00-20:00-23:00 Yürüyüş yapmaya fırsatım olmuyor çalışıyorum(masa başında).Eve mekik aleti aldım onu kullanıyorum 5 dk. ve Tibet 5 hareketi var ona başladım 2 gün oldu.Umarım faydasını görürüm.Benim en büyük sorumum alt kısım tam armut tipiyimbasen ve baldır bacak kilolu masada oturduğumda kimse kilomu farketmiyor ama kalkınca şaşırıyorlar...basen ve baldır için yapabileceğim birşeyler varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.Unutmadan şuan kilom 80 yavaş yavaş veriyorum.Görüşmek üzere hoşcakalın...
ege ile kavga ettik kızlar,suratımı astım laptopun başına geçtim...oda ağladı ağladı şimdi oynuyor...dün süt verdim içsin diye bu yarısını içti oh dedim içiyor bende kahvaltı ediyiyim ,mutfağa gittim geldiğimde bisküvili ballı sütü üstüne dökmüştü...neyse dişlerimi sıktım gülümsedim ''ayy canım oğlum olsun neyse bir daha dökme emi ''didim ve temziledim heryeri kiiii benim ev halıflesk neyse bugün gene verdim sütünü dakkada gelip kontrol ediyorum dökmesin diye .içeri gittim geldim ki tepesi aşşağı çevirmiş döküyor iş üstünde yakaladım bu sefer...sinirlendim özellikle bağırdım çağırıdm kokrtu ben bağırıyorum o yanıma sokuluyor içim gidiyor bi yandan kucaklamak istiyorum..neyse yüz vermedim oturdu büyük adam gibi koltuğa ağladı dakikalarca hiç oralı olmadım...sonra da oyuna başladı hada kjahvaltı etmedi..önce süt içsin dediydimmmiçim gidiyor gidiyim sarılıyım diyorum ama bu seferde yüz bulacak..biraz gerçekten kızdığımı anlasın yoksa her zaman dökecek yaa..
Çok teşekkür ederim.iyi ki katılmışım bu guruba çok ii motive ediyorsunuz arkadaşlar.yazdıklarınızı okuyorum yediklerimizi kıyaslıyorum.farklı duyduklarımı uygulamaya çalışıyorum...inş.istediğimiz kilolara sağlıkla kavuşuruz.oğlumu akşam sizin için öperim teyzesi...Canım kafaya takma diyorsunda kayınvalidem çok kilo aldı diyor,eltisi eski çıtırlığın kalmadı göbeğe bak 1 çocukla hemde diyor, karşı komşu yüzün çok güzelde kilolusun diyor daha neler neler...duydukça daha da hırslanıyorum yaza inş.filiz neymiş görürler diyorum.Allahım inş.çabalarımız boşa gitmez..
seni anlıyorum kızdığımızda içimiz gidiyor,ama kızmadan onu doğru yetiştiremeyiz,her yaptığına aferin ,bişey olmaz,olsun anne temizler,dersek ileride kendini ne kadar dayı görür,her yaptığı harekete herkesin sessiz kalıp kabullenmesini bekler..düşününce bu yaptığıın çok doğru..ege ile kavga ettik kızlar,suratımı astım laptopun başına geçtim...oda ağladı ağladı şimdi oynuyor...dün süt verdim içsin diye bu yarısını içti oh dedim içiyor bende kahvaltı ediyiyim ,mutfağa gittim geldiğimde bisküvili ballı sütü üstüne dökmüştü...neyse dişlerimi sıktım gülümsedim ''ayy canım oğlum olsun neyse bir daha dökme emi ''didim ve temziledim heryeri kiiii benim ev halıflesk neyse bugün gene verdim sütünü dakkada gelip kontrol ediyorum dökmesin diye .içeri gittim geldim ki tepesi aşşağı çevirmiş döküyor iş üstünde yakaladım bu sefer...sinirlendim özellikle bağırdım çağırıdm kokrtu ben bağırıyorum o yanıma sokuluyor içim gidiyor bi yandan kucaklamak istiyorum..neyse yüz vermedim oturdu büyük adam gibi koltuğa ağladı dakikalarca hiç oralı olmadım...sonra da oyuna başladı hada kjahvaltı etmedi..önce süt içsin dediydimmmiçim gidiyor gidiyim sarılıyım diyorum ama bu seferde yüz bulacak..biraz gerçekten kızdığımı anlasın yoksa her zaman dökecek yaa..
Ayy yerim ben o kücük adami.
InsAllah bir daha yapmaz ama benim cadida ayni..
Kiyamiyorum bende ama, bazen de otoriter olmak gerek..
Ama, yürek dayanamiyor..
Allah acisini vermesin canim, hep hayrini gör evladinin
seni anlıyorum kızdığımızda içimiz gidiyor,ama kızmadan onu doğru yetiştiremeyiz,her yaptığına aferin ,bişey olmaz,olsun anne temizler,dersek ileride kendini ne kadar dayı görür,her yaptığı harekete herkesin sessiz kalıp kabullenmesini bekler..düşününce bu yaptığıın çok doğru..
Canim bak SIK SIK yemek ye
günde 3 ana ögünün olsun , kesinlikle aksatma.
3'de atistirma ile 6 ögün..
Acikdikca mesela gece, cubuk tarcinli süt ic.
Inanilmaz derece de, istah kesiyor tarcin.
Yogurt ye, meyve ye...
Rabbim azminin devamini getirsin canim, sabirla olucak insAllah!
Derya, canim ya senin stepe gitme ihtimalin vardi arkadasinla ?
Ne olduu , gidebilecek misin ?
canim nekadar kilo verdin veye vermek istiyorsun
canım sen naptın 2 ay olmuş doğum yapalıı
pilates olmaz çünkü topun formunu alıyor vücüdun çok zorlanıyor
yanii ne olur ne olmaz
ben 30 kiloya yakın verdim çok düzenli spor yapmadım
sarkma değil ama gevşeme var vücudum da
onu toparlamak için gidiyorum
haftada 3 gün 1. aurobik bölgesel
2. gün pilates
3. gün pilates lastiğiyle yapıyoruz
yani pilatesi daha yapamıyorum topa hakim değilim daha
ama 1 haftaya kadar çok iyi yapacağımdan eminim hareketleri
bilinçli yapılan spor çok iyi işe yarıyor
Canım ben onu iptal ettim ya..Yürüyüş bana yeter,hem maddi açıdan hem de zaten yürüyüş ve koşu ile de kilo verebileceğimden iptal ettim..Sonra duydum ki kadın programın bir gününü plates yapmış..Yani gitsem de onu duyduktan sonra iptal ederdim..
Bugün hava biraz daha güzel şimdi arkadaşla parka yürüyüşe gideceğiz sözleştik
Kızlar bana her şey yakışırın dünkü bölümünü izliyorum..Ben 84 kilo ile 46 giyiyorum.Kız 98 kilo ile 44 giyiyor ya hak mı bu :84::84: Vücut tipi ne kadar farkettiriyor
Ama her şeye rağmen o vücut tipinde olmak istemezdim.Vücudumun bel - kalça dengesini çok seviyorum ama zayıflayıncaya kadar süründürecek işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?