80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar çok cnm sıkkın

kilom 67 yani geçen haftya göre 100 gr artıdayım
menüleirmd ekaçamak yo bol spor ve su sonuç:+100 gr
allah allaaahhhhh yaaaaa....ya bişey var kuzum pko dan oluyorda başka bişiyde olmasın...allahhh allahhhh:26:
izlem sen nasıl artıdasın yahu hemde bir kilo.....yaw bir yanlışlık olmasın kuşum yemedin içmedin spor yaptın deli gibi..alllahhh alllahhhh ..:26:
atv de öldürülen kızı anlatıyor
çok da güzelmiş yaa
allah rahmet eylesin

ayy ben açtığımdas başka konuya geçmişti kaçırdım yahu..

Teşekkürler hemen cevap alabilmek hoşuma gitti.oğlumu emziriyorum ama işe başladığım için daha sınırlı birde bizim ki mamanın tadına varınca memeyle ilgisi kalmadı eskisi gibi.Annem ısrarla ver tekrar alışır dio.Bakalım...Bilerek kendime yeni hiçbirşey almıyorum.Eski kıyafetlerimi tekrar giymek istiyorum.Boyun kaç bazen kilo hiç belli olmuyor boy kaldırıyor...unutmadan ölçülerimi yazıyım şaşırın göğüs 100 bel---88 basen--- 120 (göbek 105---baldır 69) boyum ise 1,62

önemli değil canım.
Kızlar ara öğün almam gerekiyor herhalde yaaaa acıkıyorum bennn.
İlk zamanlar olur ama değil mi alışmam lazım.
Azim azim azim....

Canim bak SIK SIK yemek ye
günde 3 ana ögünün olsun , kesinlikle aksatma.
3'de atistirma ile 6 ögün..
Acikdikca mesela gece, cubuk tarcinli süt ic.
Inanilmaz derece de, istah kesiyor tarcin.

Yogurt ye, meyve ye...
Rabbim azminin devamini getirsin canim, sabirla olucak insAllah!

ege ile kavga ettik kızlar,suratımı astım laptopun başına geçtim...oda ağladı ağladı şimdi oynuyor...dün süt verdim içsin diye bu yarısını içti oh dedim içiyor bende kahvaltı ediyiyim ,mutfağa gittim geldiğimde bisküvili ballı sütü üstüne dökmüştü...neyse dişlerimi sıktım gülümsedim ''ayy canım oğlum olsun neyse bir daha dökme emi ''didim ve temziledim heryeri kiiii benim ev halıflesk neyse bugün gene verdim sütünü dakkada gelip kontrol ediyorum dökmesin diye .içeri gittim geldim ki tepesi aşşağı çevirmiş döküyor iş üstünde yakaladım bu sefer...sinirlendim özellikle bağırdım çağırıdm kokrtu ben bağırıyorum o yanıma sokuluyor içim gidiyor bi yandan kucaklamak istiyorum..neyse yüz vermedim oturdu büyük adam gibi koltuğa ağladı dakikalarca hiç oralı olmadım...sonra da oyuna başladı hada kjahvaltı etmedi..önce süt içsin dediydimmmiçim gidiyor gidiyim sarılıyım diyorum ama bu seferde yüz bulacak..biraz gerçekten kızdığımı anlasın yoksa her zaman dökecek yaa..

Canim, emzirebildigin kadar emzir..
Hayatim, kendini sartlaman cook güzel birsey!
Benim boyum 1.70 canim.
Ölcün ne olursa olsun, sen canindan can verdin esine Rabbinin izni ile.
O ölcülerinin hepsi gidecek, azimle hersey gönlünce olucak.
Ama, hic bir azimsiz, emeksiz ve sabirsiz olmuyor canim.
Birden lööp diye kimse kilo veremiyor ki, o kilolari birden almadigimiz gibi.
Hersey gönlünce olsun canim, canini sikma

Çok teşekkür ederim.iyi ki katılmışım bu guruba çok ii motive ediyorsunuz arkadaşlar.yazdıklarınızı okuyorum yediklerimizi kıyaslıyorum.farklı duyduklarımı uygulamaya çalışıyorum...inş.istediğimiz kilolara sağlıkla kavuşuruz.oğlumu akşam sizin için öperim teyzesi...Canım kafaya takma diyorsunda kayınvalidem çok kilo aldı diyor,eltisi eski çıtırlığın kalmadı göbeğe bak 1 çocukla hemde diyor, karşı komşu yüzün çok güzelde kilolusun diyor daha neler neler...duydukça daha da hırslanıyorum yaza inş.filiz neymiş görürler diyorum.Allahım inş.çabalarımız boşa gitmez..

Hoşgeldin aramıza
Sen zaten her şeyi bilinçli yapıyorsun ki bu çok güzel..Eğer bu azimle devam edersen buradan alacağın destekle de hedefine ulaşacağına inanıyorum.Ben de masa başa işindeyim,evet gerçekten çok zor ama inan burada ne vakti olmayanlar bir şekilde spora vakit ayırıyor,senin de yapacağına eminim.Azmin daim olsun..

İzle yeni gördüm yahu nasıl olur,sen nasıl 1 kilo artıdasın..Onca spora diyete imkanı yok

Ayy yerim ben o kücük adami.
InsAllah bir daha yapmaz ama benim cadida ayni..
Kiyamiyorum bende ama, bazen de otoriter olmak gerek..
Ama, yürek dayanamiyor..
Allah acisini vermesin canim, hep hayrini gör evladinin

Aynı lafları oradan buradan hepimiz duyduk,emin ol sen hırs yapıp zayıflasan,"aa filiz ne hale gelmişsin,bir deri bir kemik olmuşsun eski halin daha güzeldi" diyecekler emin ol.O yüzdens akın söylenenlere aldırış etme yahu kim ki onlar önemli olan senin ne hissettiğin.Ne eşin için,ne de başkası için değil sadece kendini mutlu etmek için kilo ver,kendin için,ruhun,psikolojin için yap..Gerisine ne yaparsan yap yaranamazsın zaten..Boşver gitsin..

Derya, canim ya senin stepe gitme ihtimalin vardi arkadasinla ?
Ne olduu , gidebilecek misin ?

sikintidan diger topicleri okuyordum...bir yerde okudum kizin birtanesi 3 aylik iliskisi varmis eee sevgülüsü öpmezmis ,yan yana yatmislar dönmemis bile:26: allahim ne günlere kaldik yaw bunu erkek dese ok da kizin 3 aylikken bunu beklemesi nekadar normal bilemicam ......

yarin büyük gün karnimi icime cekeyim bari tartilirken

seni anlıyorum kızdığımızda içimiz gidiyor,ama kızmadan onu doğru yetiştiremeyiz,her yaptığına aferin ,bişey olmaz,olsun anne temizler,dersek ileride kendini ne kadar dayı görür,her yaptığı harekete herkesin sessiz kalıp kabullenmesini bekler..düşününce bu yaptığıın çok doğru..

Ayy yerim ben o kücük adami.
InsAllah bir daha yapmaz ama benim cadida ayni..
Kiyamiyorum bende ama, bazen de otoriter olmak gerek..
Ama, yürek dayanamiyor..
Allah acisini vermesin canim, hep hayrini gör evladinin

gülçincim saolsın canım ama ne fayda hayatım geri kalanını da döktü,dedim ki o kadar bağırdım sinirlendim dökmez artık dedim kokrtu çünkü ama görüyorum ki bağırmalarımın faydası olmamış gerisnide döktü sinirden çenem ağrıyor sıkmaktan yaaa...offff ....allah tabii acısını göstermesin dayanamam..hiçbirimize göstermesin

evet haklısın zaten o düşünceyle böyle davrandım ,ama ikinci döküşünce vallahi hırpaladım biraz acuk acuk yanaklarına dokundurdum...

İnşallah canım. Tarçın karanfil çayı da aynı etkiyi gösterir mi acaba?

filizkuzey sen de hoşgeldinnnn

Derya, canim ya senin stepe gitme ihtimalin vardi arkadasinla ?
Ne olduu , gidebilecek misin ?

Canım ben onu iptal ettim ya..Yürüyüş bana yeter,hem maddi açıdan hem de zaten yürüyüş ve koşu ile de kilo verebileceğimden iptal ettim..Sonra duydum ki kadın programın bir gününü plates yapmış..Yani gitsem de onu duyduktan sonra iptal ederdim..
Bugün hava biraz daha güzel şimdi arkadaşla parka yürüyüşe gideceğiz sözleştik

Kızlar bana her şey yakışırın dünkü bölümünü izliyorum..Ben 84 kilo ile 46 giyiyorum.Kız 98 kilo ile 44 giyiyor ya hak mı bu :84::84: Vücut tipi ne kadar farkettiriyor
Ama her şeye rağmen o vücut tipinde olmak istemezdim.Vücudumun bel - kalça dengesini çok seviyorum ama zayıflayıncaya kadar süründürecek işte.

canim nekadar kilo verdin veye vermek istiyorsun

ben 92 kg ıle doğuma gırdım 15 gun sonrasında 84kg olmustum.Hala yanı 1,5aydırda 84kg da takıldım. ilk hedefım nısan ayına kadar 78kg olmak.

maşallah 30kg :)) süpersin. bende toplamda 20kg vermek ıstıyorum 65kg olsam bana yeter

herkese merhaba,,bende bugun yedıklerımı yazayım. sabah uyandıgımda 1 buyuk bardak su ıctım.
kahvaltı: 1 buyuk dılım kepeklı ekmek
zeytinli dere otlu omlet
2dılım beyaz peynır
domates

ara :4 tane kestane şekeri :))

oglen : az önce 1 tabak sebze corbası ıctım.

150tane mekık cekecem bugun ,bu saate kadar 5bardak su ıctım

nerden izliyorsun casnim dünkü bölümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…