slm kızlar şu çizelgeyi 2 defa denedim olmadı yardımcı olurmusunuz?::2:
:18::18:az olduğu içinmi canımaysun bu nasıl menüüü
sana hiç yakıştıramadım
ben bugün ayran detoksu yaptım. cumaya umarım etkisini görürüm ya kaç haftadır yerimde sayıyorum.kendime hedef koydum 18 mart 75 olucam inşallah
Nhrcim nerelerdesin unuttun bizlerislm kıslar nasılsınız
beni merak eden olmamış hiç :44:
işler yoğun bu aralar pek giremiyorumm:95:
bugün menüm
sabah 1 bardak süt
mavi yeşil lıht bisküvi yarım paket
ara 1 fincan çay
öğlen haşlama tavuk ve salata
ara nescafe sütlü
akşam-kerevizli pırasa yemegi
1 bardak ayran
toplam 800 cal civarı az olmuş bugün ama kaç gündür wc ye çıkamıyom kilo sabit bakalım bu hafta ne olacak
kıslar geçmişi okudum ama aklımda bişiy kalmadı
eve iş getirdim fiyat kontrolü yapıcam sonra uğramaya çalışıcam
herkese iyi geceler
Allah nazarlardan saklasın canım pek sevimli
kızlar buda benim efem çok tatlı çok yaramazdır kendilerini çok severim ablamın oğlu
menüm
sabah
yok
sadece ece form cay
ögle
1 tabak kadar kepek makarna yaninda az yagli yogurt
ara
2 duplo
1 dilim findikli cikolata
3 avuc ici kadar mücver
aksam
kepek ekmegi arasina light mozarella ,salatalik
2 kupa yesil cay
1.5 kupa ece form cay
9 bardak su
nasilim kizlar ,cikolatalar olmasa iyidi aslinda am kahvatli yapmadim sanirim ondan canim cok istedi yada bu hafta sonu 5-6 günlük misafirim gelcek (regl)ondandir öylede böylede yememem gerekirken yedim,ben cumaya kac cikicam cok merak ediyorum bu gidisile
menümü yazayım
sabah
1greyfurt
yumurtalı kahvaltı
ögle
tavuk ızgra
yogurt
salata
akşam
1 tbk madımak(yöresel bi ot çeşidimiz:)
yogurt
1cviz
2lt su
6 fincan bitki çayı
50dk spor
akşam kaynanam ve görümcem geldi çaya kaç gündür kursa gitmiorum die merak etmişler çay meyve faslı oldu ve ben zaferle çıktım 3bardak yeşil çay 2dilim ayva tabi sirkeli su ve yürüyüş yalan oldu
slm kızlar nasılsınız ben cok kötüyüm resmen içim acıyor aldım başımı gidiyorum bu gün 50 beden pantolon denedim ancak oldu cok kötüyüm cok resmen carşıda agladım inanmassınız pskolojim bozuldu ben ne yapayım ya
ben 4 fincan iciyorum büyük kupa ama ,ona bile cok diyordum sen 6 mi iciyon ,bi zarari varmidirki acaba:26:
4 fincan yeşil çay
2fincan tarçın çayı içiyorum cnm
allah allah kız hipertiroidi falan olmayasın......yoksa çok güzel daha ne istiyorsun ben kaçamak yapmadım spor yaptım veremedim geçen hafta...:26:Arkadaşımdaydım yeni geldim yarın kurs var menümü paylaşıp uyumak istiyorum
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
1 küçük dilim kızarmış ekmek
1 dilim salam
kaşar peyniri
yeşilçay
ara
yok
öqlen
mercimek çorbası
ara
1 küçük muz
akşam
2 kaşık pırasa
2 porsiyon ciqer kavurması
salata
ara
şekersiz turk kahvesi
5i 1 yerde çay
2 litre su
kızlar cuma cumartesi pazar ve pazartesi inanılmaz kaçamaklar yaptım son 2 gündür dikkat ediyorum ve hızlı bir kilo kaybım var ben bu hafta sabit kalmayı planlamıştım annem sen bu kilo kaybını önleyemiceksin demişti haklımı acaba yeni kilom 68.7
üzülme canım...slm kızlar nasılsınız ben cok kötüyüm resmen içim acıyor aldım başımı gidiyorum bu gün 50 beden pantolon denedim ancak oldu cok kötüyüm cok resmen carşıda agladım inanmassınız pskolojim bozuldu ben ne yapayım ya
menümü yazayım
sabah
1greyfurt
yumurtalı kahvaltı
ögle
tavuk ızgra
yogurt
salata
akşam
1 tbk madımak(yöresel bi ot çeşidimiz:)
yogurt
1cviz
2lt su
6 fincan bitki çayı
50dk spor
canım benim siz böyle konuştukca cok daha fazla kızıyorum ama başaramıyorum olmuyor omuyor hergün diyorum yarın başlıyacagım diye ama kafamda demekki bitmeyen birşeyler var cok caresiz hissediyorum bütün gözler üzerimde dışarda sadece bana bakıyor ne yapayım destginiz için ayrıcak cok teş ederimcnmm digerleirni yemeişsin ya su ve yürüyüş yalan olsun boşverr
kaçamak yapmamışsın nasılsa
selam ablaa üzülme ltf bak buradn kopma bizde elimizden geldigince sana yardımcı olalım
ama sne bi ce diyip kaçıyorsun ltf düzenli gel menüleirni paylaş bizimlee
izlemde demişti geçen gün amaa gelmedinn bi daha
star tv de izmir çetesi diye bi film başlamış
izmirin en güzel yerlerini gösteriyor
izlemek isyen olursa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?