80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:93: Bugünkü Menüm :93:

Sabah

1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba

Ara

15 gr kuru üzüm

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
30 gr labne
30 gr hellim peyniri
15 gr tahin helvası
10 gr macar salam
5 yeşil zeytin

Ara

1 şişe soda
1 küçük amasya elması
1 portakal

Akşam

5 tane ceviz büyüklüğünde nugget
3 tane kabaktan az yağda dereotlu kavurma
2 çatal salata
3 kaşık normal yoğurt
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı
1 kupa kayısılı form

2 litre su

Toplam : 898 kalori

Spor : Yok

Kızlar misafirim vardı tam yemekleri getirdim dükkana onlar girdi o yüzden akşam yemeği 9.30'a kaydı.. Elimde olan bir şey değildi..Allahım ne olur artıda çıkmayayım cuma günü :26:

aysun bu nasıl menüüü
sana hiç yakıştıramadım
:18::18:az olduğu içinmi canım
ben bugün ayran detoksu yaptım. cumaya umarım etkisini görürüm ya kaç haftadır yerimde sayıyorum. kendime hedef koydum 18 mart 75 olucam inşallah

Nhrcim nerelerdesin unuttun bizleri

kızlar buda benim efem çok tatlı çok yaramazdır kendilerini çok severim ablamın oğlu
Allah nazarlardan saklasın canım pek sevimli

akşam kaynanam ve görümcem geldi çaya kaç gündür kursa gitmiorum die merak etmişler çay meyve faslı oldu ve ben zaferle çıktım 3bardak yeşil çay 2dilim ayva tabi sirkeli su ve yürüyüş yalan oldu

duplo ne kuuu
içecek bişeydir zaar
meyve yok pek canım birde protein eksik olmuş bugün :26::26:

slm kızlar nasılsınız ben cok kötüyüm resmen içim acıyor aldım başımı gidiyorum bu gün 50 beden pantolon denedim ancak oldu cok kötüyüm cok resmen carşıda agladım inanmassınız pskolojim bozuldu ben ne yapayım ya

menümü yazayım

sabah
1greyfurt

yumurtalı kahvaltı

ögle
tavuk ızgra
yogurt
salata

akşam
1 tbk madımak(yöresel bi ot çeşidimiz:)
yogurt
1cviz

2lt su
6 fincan bitki çayı
50dk spor

menümü yazayım

sabah
1greyfurt

yumurtalı kahvaltı

ögle
tavuk ızgra
yogurt
salata

akşam
yogurt
1cviz

2lt su
6 fincan bitki çayı
50dk spor

ben 4 fincan iciyorum büyük kupa ama ,ona bile cok diyordum sen 6 mi iciyon ,bi zarari varmidirki acaba:26:

cnmm digerleirni yemeişsin ya su ve yürüyüş yalan olsun boşverr
kaçamak yapmamışsın nasılsa

selam ablaa üzülme ltf bak buradn kopma bizde elimizden geldigince sana yardımcı olalım
ama sne bi ce diyip kaçıyorsun ltf düzenli gel menüleirni paylaş bizimlee
izlemde demişti geçen gün amaa gelmedinn bi daha

allah allah kız hipertiroidi falan olmayasın......yoksa çok güzel daha ne istiyorsun ben kaçamak yapmadım spor yaptım veremedim geçen hafta...:26:
üzülme canım......vereceksin değilmi..kendine güven..
menümü yazayım

sabah
1greyfurt

yumurtalı kahvaltı

ögle
tavuk ızgra
yogurt
salata

akşam
yogurt
1cviz

2lt su
6 fincan bitki çayı
50dk spor

banu bu gidişle cumaya sen baya vermiş olucaksın inşallah canım...

canım benim siz böyle konuştukca cok daha fazla kızıyorum ama başaramıyorum olmuyor omuyor hergün diyorum yarın başlıyacagım diye ama kafamda demekki bitmeyen birşeyler var cok caresiz hissediyorum bütün gözler üzerimde dışarda sadece bana bakıyor ne yapayım destginiz için ayrıcak cok teş ederim

star tv de izmir çetesi diye bi film başlamış
izmirin en güzel yerlerini gösteriyor
izlemek isyen olursa...

kızlar bende tiroit varya,bezler çalışmıyor ömür boyu dışardan tiroit ilacı alıcam tiroit hastaları bilir...neysem..ben k.babama kilo veremediğimi söyledim ilacımın dozunu arttırdı..daha yeni ama bu hafta umutlu değilim yine hissediyorum veremedim, birde dün yedim iki tatlı iki dolma...o nedenle umudum yok bu hafta,ama ilacın dozu arttı ve dikkatle sporlada sonraki hafta innnnnnnnşallahhhh 58 in alt sınırlarını yada 57 nin üst sınırlarını görürümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…