80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sena bişiy sorucam sen hiç bişiyi ayırt etmeden yiyorsun
genede kilo veriyorsun
şöyle diyim sen bu kilolarıı nasıl aldın yani bir ilaç mı kullanıyordun
yada ne bileyim kilo almana bir sebep olamalı
çünkü bayaa kaçamak yaptın yanii yada şu anda kilo vermene sebep bişiy

sen bunu araştır hiç normal değil :26::26:

ilkaycımmm mm inşş vermiş olabilirim garip bir bünyeye sahibim biliyorsunn

kızlar akşam k.valdme aradıı
çocuklar snei çok yorduu bu ara hastalıklarından
yarın ben bize getireyim sabahtan bakayım onlara send ebi kafa dinle dedii
çok sevindim vallada ne kafa dinlemeisi cam perde silcem valla her ye rbi yerde
biraz dip köşe temizlik yapmam lazımm
akşama kadan kalır bebeler ord artıkın

ama çocuklar olmadan temizlik yapmak bile süper

kizlar hep siyahlari giyip resim cekiyodum bugün biraz acik renk giyindim

89 kilo 2 kilo gitmisss

ya kizlar yüzümü kesmeyi unutmusum nasi silcem fotoyu :S

Son düzenleme:
kızlar şimdi bir pskiyatırdan randevu aldım belliki bu işi ben başaramıyacagım yapamıyacagım yarın gidecem kısmetse durumumu anlatacagım

O kadar yogunum ki kizlar birde midem cok bulaniyor cooook,
menüyü yazip cikicam:

3 Kayisi
2bardak su

Kahvalti :
Yagsiz domatesli yumurta (2tane )
Tuzsuz , limonlu hiyar

Yesil cay sekersiiiizz

öglen:
Yagsiz makarna

Aksam:
Yarim lahmacun ( esim alipda gelmis, yemek yaptirmadi )

3Lt su
100 Mekik.
100 $inav

50 Sag bacak
50 sol bacak
Leslie ile 500 adim.
Cok öpyüorum sizleri, gelebilrsem gelirim yine.
Iyigeceelerrrrrrrrrrrr

ben resmen doyma hissimi kaybettim inanın bana vücudum midem artık yemegi kaldırmıyor ama beynimde doymak bilmiyor ne yazıki

kociş sinema tv2 de bir film izliyor....hem ben izmiri size geldiğmizde görücem

hıııhhhh

o günleri görebilecez mii acep
siz anca kayseriye gidersiniz işte :84::84::84::84:

liliciimmm senii güldürebildiğim için çok mutlu oldum
üzülme şekerimm öyle bir gün gelecek ki 1 solukta 10 elbise kıyafet
deniyceksin hemde tabirle kıç ata ata
hemde sana olanı değil, en güzel olanı seçiceksin

ben resmen doyma hissimi kaybettim inanın bana vücudum midem artık yemegi kaldırmıyor ama beynimde doymak bilmiyor ne yazıki

selma ablam yemeklerden önce 1 bardak su içiyormusun :26:
buraya yazdığın menüler çok güzeldi ayran filan içiyordun yanında

bugün ne yediğini yaz bakalım bi :26::26:

selma ablam yemeklerden önce 1 bardak su içiyormusun :26:
buraya yazdığın menüler çok güzeldi ayran filan içiyordun yanında

bugün ne yediğini yaz bakalım bi :26::26:

yazayım canım

sabah bir lavaş ekmek yanında biraz lor

öglen bir dilim ekmek biraz omlet ve küçük bir peynir

akşam iki tabak makarna

beş tane un kurabiyesi

benim bünyenin de senin bünyenden kalır yanı yok ki tatlım, ayyy banu çocuksuz bir şekilde evi kaldırsanda dinlence gibi gelir kızz..ne güzelll temizlik arasında türk kahvesi yap keyif çat..
kizlar hep siyahlari giyip resim cekiyodum bugün biraz acik renk giyindim

89 kilo 2 kilo gitmisss

ya kizlar yüzümü kesmeyi unutmusum nasi silcem fotoyu :S
yine çok kötü görünmüyor canım ama ver tabii ver...artık olan oldu yüz kalır
kızlar şimdi bir pskiyatırdan randevu aldım belliki bu işi ben başaramıyacagım yapamıyacagım yarın gidecem kısmetse durumumu anlatacagım

ennn doğru kararı almışsın selmacım bu işi psikiyatr çözer sen üzülme,herşeyin çaresi varrr...

evet canımaldım inş cözer

İnşallah canım

herkese iyi gecdeler kızlar...kitap okuyacağım biraz...baba ve piç i okuyordum yaa ayy tam sonuna geldim kızlar dumurlardayım..tavsiye ederim yanii hoş kitap ilerledikçe daha ilginç ve daha heyecanlı oluyordu,finale çok az kala acaip oldu....elif şafak ''baba ve piç''...

hmm merak ettim cuma günü bakayım bulurum umarım,bende siyah süt 'ü okumuştum...

huri
huri geçmişi okumuycam diye posta koymuşsun, eyvallahhhhhh bacımmmm ama bende seni özlediğimi yazmıştım hıhhh
hiiiiiii yirim seni yirimmmm

Allah hepimize yardımcı olsun,artık o mutlu günlerimize dönelim,geçen bayram da aynı şeyi ben yaşadım,resmen kabinden uzaklaşamıyorum,eşimde kabinlerin karşısında oturuyor içerden gösterip kaçıyorum içeri..zati uzun süredir bişey almadım üstüme gerçekten çok zor...

bu arada bende eşime gösteririm güzel kadınları hatuna baaaak derim,oda bana der hani nirde nirdeeee
güzele bakmak sevaptır dimi ama

bu arada bu hafta reglyim,tatlı zaten canım istemez yiyemiyorum,ama spor yapamıyorum bu hafta vücudum çok halsiz ve ağrım çok oluyor leslie bacıma ara verdim bir haftalığına...bu cumadan bişey beklemiyorum yani...

birde aktardan aldığım bitki karışımı toz gibi ya bitki çayı bardağımın deliklerinden içeri kaçıyor azıma gelince midem kalkıyor uyuz ötesi oldum yani...

bu regl dönemime de uyuz oluyorum hormonlarım tavan yapıyor ama kocişe yaklaşamıyoruuum,darkoo şu avatarında ki kırmızı jartiyer takımından bende alıcam hemide 38 beden olanındann

Gülçin allah yavrunu sana bağışlasın,bir ömür boyu kötülüklerden ,kötü insanlardan korusun,hayatına hiç hüzün yanaşmasın,yavrularımızın hepsinin canı sağolsun biz davşanlarımızın herşeyine razıyız...maşallah neşeli bir bebeğin var hep neşeli olsun inşallah..

bu arada paylasmak istedigim bir sey daha var ,sabahlari meyveli yogurtla gune baslarsaniz uzun sure tok tutuyo,2.5 litre suyumu da mutlaka iciyorum.ben meyveli yogurdu su sindirim sistemi icin olanlarindan aldim problemlerim oldugu icin, bir de 1 haftadir falan acai kullaniyorum metabolizmama destek olsun diye bu gun de sirke kurune basladim ekstradan.Valla 2 kilo gitti bir hafta oluyo dikkat etmeye basliyali.dikkat etmek dedigimde 6 dan sonra yemiyorum.

Bu gunku menum

sabah: 1 meyveli yogurt

ara : muz

oglen: sehriye corbasi

Ara : konserve misir

aksam : cakma alinazik kebabi :)

6 dan sonra da su disinda hic bir sey tuketmiyorum,simdilik ise yariyo gibi ama muhtemelen bi sure sonra kilo kaybi durur, o zmnda metabolizma sasirsin diye spora basliycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…