80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

camlar silindi
perdeler yıkandı
dip köşe süpürülüp silindi
balkonlar yıkandı
nevresimler degiştii
ohh missss gibnnn

varmı ihtiyacı olannnnnn geleyim kızlar

bende değiştirdim nevresimleri bugün pişti olduk gene
yağmur yağdı camlar silinicek, 3 balkon temizlenecek benimde ama hiç canım istemiyor
yarın artıdan kurtulursam belkim canım ister

izlemmm
benimdee en gıcık oldugum şeyy sabah kalkınca tezgahı kirli olmasıdırr
gece kaç olurs aolsun şöle siler kurular yatarım

birde ben mutfaktayım ya del olurum tezgahın kötü durmasına sürkli göz önünde yaa

benim kuzular bebekken
3 saatt bir beslerdik onları gece 3 beslemesinde bile biberonları yıkar
bezlerini çöpe atar ortalıgı düzneler yatardım tabi saat olurdu 4.30
1.5 saat sonra geir kalk 6 beslemeisnii yapp amannn ne zormuş be yaa

birde ben böle temizlik yapınc amutlaka nevresim degişicek duş alınıp
yatıcammm yoksma olmazz takntı işte 3 gün önc ebile degiştirmiş olsam temzilik gğnü yine çıkartırım nevresimleri

kalem geçse eline çizecek oğluş ama kalem veren yok :89:sadece mama sandalyesinde önüne de kağot koyuyorum.....ben hem düzen hem temizlik..hastalık tarzında değil ama temizliği severim ,temiz kadını severim..her gün lavabom klozetim ovulur domestoslan...gün içindede gider gelir arada dökerim çeviririm fırçayla helede regliyken her işim bittiğinde...yatak yorgan her daim zaten .. birde tuvalate girip işini bitirince dönüp arkasına bakmayanlar vardır,kendi evinde yapta başkasında yapma beri dimi..bişeyde diyemessin ayy kırklarım artık ben..

evet evet harikasın canım...benim temizlik günlerim vardır onun dışında hergün derli toplu olmaya çalışırım ki temizliğe kadar ev temiz kalsın..mutfak zaten aynı şekilde toplarım şarjlımla süpürürm,bazende ev süpürgesiyle onuda izlem dediydi hakkaten işe yarıyor sadece mutfakta kullanıyorum onu ...temizlik yapılırda çarşaflar kalırmı kuu herşey değişir,pijamalar bileme neler banyo kesin yapılır...falan .. birde severim temizlik yapmayı..isteyene gelürüm kuuuu

izlemmmmmm

kızların bacakları nasıl öyle değnek gibi..totoları hiç yokmu ne herkesin fiziği nasılda kendine özgü değil mi yaaa....bacakların hepsi ince ama bazısı hoş duruyor bazısı değil...4. sıradaki vahim..sonuncu da dötten bacak ayyyy ben mükemmelimde sanki millete ne diyorum yaaa

ayy bunlarda feci ama hastalıklı gibi

offf off yaz geliyor ilkayy yazzzzz :78::78::78::78::78:
1 ay sonra incelmeye başlar kıyafetler :18::18::18::18::18:

ayy bunlarda feci ama hastalıklı gibi

offf off yaz geliyor ilkayy yazzzzz :78::78::78::78::78:
1 ay sonra incelmeye başlar kıyafetler :18::18::18::18::18:

ayyy benim durum daha vahim yaaa göbek neyle saklanır kiiii...acuk gitse idare edicem de...sen gene tunik falan giyersin izlem ...ayy yağlarım duruyor daha yaa..

ok kizlar eski resimlerle yan yana koyup eklerim daha sonra resimleri yine

ya benim canim kurabiye kek tarzi seyler istiyor ne yapabilirim:26:

evde leisle yapanlar keisnlikle 4 mil olanı yapın terin suyun içinde kaldım valla süper

selma abla ne yaptınnn gitinmi dr

izlemm yaz geliyor dime neolur ya ilkay la ben napcazz koca göbeklerle bilmiyorumvalaa:95::95::95::95:

ben bugünkü menümü yazıp kaçayım 7de yemeği hazır etmem lazım eşim gelcek..
sabah
2dilim ç ekmek
peynirli omlet
ara
elma
az şekerli türk kahvesi
öğle
7-8 tane patatesli çiğköfte
bol salata
1 brd ayran
ara
rezene çayı(sütüm az bugün inş fayda eder)
akşam
2-3 ızgara köfte
salata
ara
1 avuç fındık veya meyve veya süt
yarıınnnnnnnnnnn büyük gün..............
izlemcim bu hafta benim 2. haftam.17 şubatta başlamıştım..listeye giricemmi...???
kilo bildirimi hariç ne bildireyim???

slm kızlar nasılsınız bu gün gittim banucum dr içimi döktüm aglama kırizine girdim 2 saate yakın konuştu anlattım duygularımı düşüncelerimi ilac tedavisine başladı ileri derece depresyon takıntı haline gelmiş kilo sorunum 20 gün sonra kontrole gidecegim bakalım nasılolacagım

ayyyy...kıyamam ama iyi yapmuşsın herşey onun iyiliği için
aayyyyyyyy hatırlıyotum o hallerini bayılıyorum bunlara yaaaaa

izlo kayseriye napmaya gidiyon kuuuuu...bi de nasıl artıda olursun yaaaaa...hiç kaçamak yapmadın bu hafta

iyi olacağım diye telkin et kendini ..ilaç da destekledi mi birtaraftan terapi epey işe yarayacaktır

ya ben diyet düzenimi çok fazla oturtamadım ne yazıkkii..yiyorum
elvin 1 haftada yarım kilo kalmış sütüm de yarıyor ama bakalım kaç oldum

inş canım başarmak istiyorum artık bu kadar iradesizlik olmaz ya

sevgicim süt konusunda kesinlikle haklısın sütlü tatlı yemiştim benim memişleri pompalamak zorunda kaldım...bir de banuşun dediği dut kurusu hakkaten çok işe yarıyor

Tanrım,
Değiştirebileceğim şeyleri değiştirme gücü ver bana,
Değiştiremeyeceğim durumları kabullenmem için sabır ver.
İkisini ayırt edeyim diye de akıl ver

tatli emziriken doktorum hic tavsiye etmemisdi cok süt ama bos süt yapar demisdi sanci yapar dedi beebgine,sanada kilo yapar demisdi....cok su ..cok süt...üzüm suyu...isirgan otu cayi icmemi tavsiye etti,ve sebze meyve bolca....zaten diyettede bunlari yapmiyormuyuz onun icin diyetimi uyguladim....aksam 6 dan sonra yemesende bisey olmuyormus nasilsa süt sabahki yediklerini yavas yavas süt yapiyormus.

kizimi 2 yasina kadar emzirdim oglumuda 14 aydir hala emziriyorum

selma ablam çok sevindim yaa
ee neler anlattı biraz anlatsana bizede faydası olur :26::26:

ya ben diyet düzenimi çok fazla oturtamadım ne yazıkkii..yiyorum
elvin 1 haftada yarım kilo kalmış sütüm de yarıyor ama bakalım kaç oldum

sevgicim süt konusunda kesinlikle haklısın sütlü tatlı yemiştim benim memişleri pompalamak zorunda kaldım...bir de banuşun dediği dut kurusu hakkaten çok işe yarıyor

maşallahh aman dikkat et tatlım tam orantılı gitsin kilosu kuzunun

vallahi ben 2 kilo artıdaydım meloşum
1 kilosu gitti hala 1 kilo artıdayım vücudum bi şekilde su tutuyor ama
neden olduğunu anlamadım, yoksa 3 gün sporla 1 kilo kas yapacak halim yok :26::26:
yoksa var mıı :44::44::44:

ya ben simdi 3 kasik bezelyeli pilav yedim...ama pilav insulini düsürüyormus yani canim birazdan dahada cok tatli isteyecek napicam ben ya....son günlerde su abur cubura yine düstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…