80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir zaman ne güzel düzenli gidiyoruz sonra illaki ya duraklama ya artida olma oluyor ,diyetin olmazsa olmazlari oldu bu artik tam sürat gitmyior sinir seybende veriyorum veriyorum persembe günleri dank diye duruyorum bugün gerci artidaydim oda bir degisikilik

maşallah süreyya
benim 9-10. ayda bıraktı
sütümde bayaa azalmıştı ama, ne yapalım kısmeti o kadarmış
o zaman çok üzülmüştüm ama, olmayınca olmuyor
hiç emziremeyenler var, gene 4.5ay sadece anne sütü 9-10 ayda ek gıdalarla emdi

dün birkerde 70 adet mekik cektim bugün 100 cikarmayi düsünüyorum canim cikiyor ama napalim...yaparken aciyor ama yerken hicde acimiyor....cikolata ve kizartma göbek yagi yapiyormus:97:

ayni kiz 6 aydan sonra ek gidayla emdiler.ama 1 yasinda sonra geceleri sirf emzirdim...zaten 7 aydan 9 aya IQ su kuvvetleniyormus eger emerse cocuk o aylarda.gece emzirmekde anneyi gögüs kanserinden korurmus,benim bi tanidigin 3 sene cocugu olmadi ilk sene istiyordu,oldu kilo aliyorum diye 40 gün emzirmis birde biberon almaya vermeye cok özenirmis ,ikincide benim oglanla yasit onuda 3 ay emzirdi kilo vericem diyor ,,,,kac kilo bi bilsen 69 kg mide benim iki kati .cocuguda benim oglanin yarisi kadar cok zayif ve az hareketli....bilerek kendileri icin sütü kesenleri anlamyiorum :97:

Son düzenleme:
izlemcim yarın bende girmek istiyorum listeye bu kez bırakmayacagım tartılır söylerim kilomu

ewet cnm sen sanki pek gelmiyor gibisin spor falanda yapamıyorum demişsin sen azda olsa yapardın sanki öyle hatırlıyorum herşey yolundadır umarım bu arada kahvaltı neden yapmıyorsun en önemli öğün kahvaltı ama

izlemcim yarın bende girmek istiyorum listeye bu kez bırakmayacagım tartılır söylerim kilomu

tamam ablam ne demek sen yeterki iste
özelden de bildirim yap
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden
hedef

yeni gelen arkadaşlara da söyleyelim
cuma günleri bildirim günümüz hanımlar
2 hafta düzenli paylaşım ve 2 hafta kilo bildirimi istiyoruz
listemize girmek için

asi_melek nevşehiri de merak ediyorum
özellikle de gün doğumunda peri bacalarını

biz bir düğün için gidicez ama eğer ortam olur birilerini
organize edebilirsem süper bir tatil beni bekliyor demektir

ooffff balonla gündoğumunda peri bacaları
rüyaa gibi [/
COLOR]

bugünkü menüm:

kahvaltı: 11:00
3 dilim tb ekmeği
1 yumurta
peynir
maydanoz
yeşil çay

ara: 13:00
1 portakal
2 ceviz

akşam: 15:00
1 porsiyon bulgur pilavı
2 but
1 bardak ayran

ara: 19:00
3 tane tarçınlı bisküvi (bunuda sırf tatlı isteğim geçsin die yedim gerçekten işe yaradı

saat 21:00 gibi 1 portakal daha yerim

2,5 lt su
kızlar regl olucam ondanmı nedir kendimi acayip derecede şiş hissediyorum karnım sanki patlamaya hazır bomba

Iyiaksamlar hatunlar,
zuzum yaa sabah kac kere sordum bu strec olayini lütfen anlatir misin diye, görmedin sanirim
Ne zamanlar sariyorsun, gece yatarkende sariyor musun? Sariyorsan da sabah ne zaman cikartiyorsun ?
Lütfen bilgi verebilir misin ?

ewt cnm kesinlikle görmeni tavsiye ederim olurda işin düşerse unutma burda ben varım elimden geldiğince yardımcı olurum

bugünkü menüm

SABAH
1/2 simit
1 adet üçgen peynir
ARA
1 fincan kremalı şekersiz kahve
ÖĞLEN
4 yk tavuklu mantar sote
5 yk bulgur pilavı
yoğurt
ARA
1 adet elma,
1 fincan kremalı şekersiz kahve
AKŞAM
1 kepçe tarhana çorbası
3 yk pilav
izmir köfte (1 köfte, 5 patates)
yoğurt

yatmadan 1 tanede meyve yerim

aralarda şekersiz çaylarda var.

bende menümü yazayım

5i bir yerde çay
yarım saat sonra

1 yumurta
domates salatalık maydonoz
peynir yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
kuşburnu çayı

yeşil çay 1 portakal

3-4 dal karnıbahar üstü yoğurt

2 fındık 1 kuru incir 5 çubuk ince kraker 2 tane az sütlü nescafe

yeşil çay

5yk etli patlıcan pilavı(2 avuç pirinç attım 1 tencereye)
1 şişe soda

3lt su spor yok
kızlar çok güzel oldu yemek önce 3kaşık aldım, sonra canım çok çekti tekrar 2 kaşık daha
aldım ama midem çok şişti yaa soda içtim üstüne

biz domatesleri yazdan yapıyoruz kavanozlara
annemden getirdiklerim bitmiş salçayla kavurdum etle patlıcanı
biraz et suyundan koydum domates olmayınca baktım biraz duru olcak suyu
2 avuç pirinç attım baharatlar filan ama mükemmel olmuş yaa
kendimi frenliyorum tencereye dalmamak için
deneyebilirsiniz yanii, az pirinçli bir yemek

bi siskinlik bi siskinlik var bende yaaa okadar su iciyorum sanki öylece oturmus gibi ictigim sular...wc yede eskisi kadar gitmiyorum su ictigimde acaba su yariyomuki ....derler ya su icsem yariyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…