Kızlar bunu bugün çektim.Uzun süredir giyemediğim bir kotum vardı ona sığdım bugün,o mutlulukla çektim bunları.Aslında 80 kilo olduğumda koyacaktım ama nehir ikna etti.80 olduğum da boydan koyacağım bol bol zaten.
Üzerimde bir atlet,onun üstünde de boğazlı badi var o kadar.Altımda da sadece kot.
Emolar gibi fotoğraf çektim aynada sizin için hiç sevmediğim halde :))
kar altında yürüyüş ve eqzersiz brawo wallabu arada 75limisin cnm sen :26:
hayır ben daha 17 yaşındayım abla
19 mayıs 75 yazınca öyle sandım tatlımmm ben 75liyimde
hayır ben daha 17 yaşındayım abla
19 mayıs 75 yazınca öyle sandım tatlımmm ben 75liyimde
çok iyi görünüyorsun canım,valla bazıları böyle balık etli sever yani çekici bile duruyor bence...:130:
vucut yapın çok hoş gerçekten vede hiç göstermiyosun kilonu valla ne kadar güzel boyun kaç merak ettim
deryaa bende diycemki vucut yapın çok güsel
ben bu modeli seviyorum cnm balık et modeliniii
bence 5 kilo daha verince fıstık olcan
inşallah cnm bol iradeler19 mayısta ablamın kızı 1 yaşına giriyo o gün 75 olmak istiyorum bende motive açısından
biraz önce ender saraçın hastalarında birinin yazısına rastladım bitki çayları ile ilgili ne kadar dogru bilmem paylaşayım yinede ben
Vazgeçmeyeceğiniz şey bitki çayları olsun. Dr Ender Saraç özellikle hastalarına Lipton form plus çay tavsiye ediyor içeriğini kendisi hazırlamış. Form çaylardan nefret ederim demiştim ilk duyduğumda tadı harika dilediğiniz kadar içebilirsiniz. :93:
inşallah cnm bol iradeler
yarın kurs dönüşü hemen alıp deniyorum paylaşım için teşekkürler
Ben de balık etli seviyorum,çok zayıf hiç sevmiyorum o yüzden 75 hedef koydum kendime.Bana da böylesi daha çekici geliyor.Çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler,vücut yapımı ben de beğeniyorum ama kıymetini bilemeyip mahvediyoruz işte..İnşallah bu son diyetim olacak.Boyum 1.77.Hem iyi hem kötü.Kötü çünkü azıcık kilo alsam hemen belli ediyor dev oluyorum,ama azıcık versem de çok farkediyor inceliyorum hemen.
Çok teşekkür ederim canımm
İşte o yüzden 75 yeter diyorum bana ne bileyim 7 kilo daha gidince tam istediğim gibi olacak sanki.Ben de balık etli hayranıyım çünkü.Ama bir 75 olayım da koyacağım fotoğrafları siz karar verin kalayım mı o kiloda yoksa daha vereyim mi
biraz önce ender saraçın hastalarında birinin yazısına rastladım bitki çayları ile ilgili ne kadar dogru bilmem paylaşayım yinede ben
Vazgeçmeyeceğiniz şey bitki çayları olsun. Dr Ender Saraç özellikle hastalarına Lipton form plus çay tavsiye ediyor içeriğini kendisi hazırlamış. Form çaylardan nefret ederim demiştim ilk duyduğumda tadı harika dilediğiniz kadar içebilirsiniz. :93:
lilium vücudun tam orantili,sarkik duran bir tarafini göremedim....istedigin kiloya geldimi cok güzel olacagi kesin ...
tatlım bu arada ender saraç yemekten önce ve yemekten sonra içilmeli diye bitki çaylarını ikiye ayırıyordu bu çayı ne zaman içecekmişiz..
kocamın kadınlar kulubüne ''garılar kulübü '' demesine gıcık oluyorum yawwww...:122:
çok güzel ya darısı başıma,gerçekten kilolu durmuyorsun balık etli duruyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?