biraz önce ender saraçın hastalarında birinin yazısına rastladım bitki çayları ile ilgili ne kadar dogru bilmem paylaşayım yinede ben
Vazgeçmeyeceğiniz şey bitki çayları olsun. Dr Ender Saraç özellikle hastalarına Lipton form plus çay tavsiye ediyor içeriğini kendisi hazırlamış. Form çaylardan nefret ederim demiştim ilk duyduğumda tadı harika dilediğiniz kadar içebilirsiniz. :93:
hee bende 172 boyundayım ama ben senden çok çok daha kilolu duruyorum bende şaşırdım seni görünce 5 cm boy uzunluğun var ne kadar farkediyo şuan bile hiç kilolu durmuyosun çokda hoş duruyosun 75 olursan nasıl güzel olur kimbilir
aha aha aha benimkide diyor bazen kadınlar kulübünü patlatıcam bak
çok güzel ya darısı başıma,gerçekten kilolu durmuyorsun balık etli duruyorsun...
benimde kotlarım dolabımda her gün nerdeyse deniyorum,içine giriyorum ama henüz fermuar kapanmıyor..
olur tabiki iyi fikir.ama reklamlarda günde 2 öğün ye zayıfla gibi bir şeyler var ya ondan sordum..yoksa şu an yaptığım kahvaltıyı seviyorum.sadece sebze yemekten sıkıldım.
tatlım hangi ürünü günde 2 kere yiyince zayıflanıyormuş :26:
kar altında yürüyüş ve eqzersiz brawo wallabu arada 75limisin cnm sen :26:
k-flakes canım mısır gevreği yani.günde 2 kase diyor da.biraz değişiklik iyi olacak bakalım deneyeyim bir iki gün olmazsa bırakırım.
Lütfen bilgisayarınızın alıcılarıyla oynamayın.
84,7 lük ben
Eki Görüntüle 130182 Eki Görüntüle 130183
biliyorum suçluyum giremedim yazamadım listeleyemedim
ama sizle paylaşmak istedim
82,5 kg arada biraz fark sanırım özellikle popodan
Eki Görüntüle 155442 Eki Görüntüle 155443
çok kötü görünmüyorsunuz.orantılı dağılmış kilolar..
banu bu gün nasıl yediklerim canım bakarmısın lütfen
KAHVALTI bir dilim kepek ekmegi biraz peynir yeşil cay
ÖGLEN ıkı parca tavuk pirzola cacık bir kase iki dilim tam buday ekmegi
ARA iki portakasl
AKŞAM yarım kese tarhana corbası bolacılı ve bir tabak yogurtlu bürüksel lahanası haşlanmış
yoruma acık :18::18::18::18::18:/COLOR]
visper aldınımıcanım mesajımı
aldım canım sağol not ettim ve menün çok güzel bence
k-flakesi çok seviyorum ben diğerini denemedim.Ama gramını tartıp yiyorum.Onların arkada yazdığı 1 porsiyon dedikleri bir kasenin yarısını doldurmuyor.Gün de bir defadan fazla yeme bence de.
hadi ya gerçekten mi? ben de normal kaseye koyarım diyordum içine de kayısı ve 1 incir doğrarım diyordum.hatta bir ara yulaf ezmesi de katıyordum çok doyurucu oluyordu.
Kızlar bunu bugün çektim.Uzun süredir giyemediğim bir kotum vardı ona sığdım bugün,o mutlulukla çektim bunları.Aslında 80 kilo olduğumda koyacaktım ama nehir ikna etti.80 olduğum da boydan koyacağım bol bol zaten.
Üzerimde bir atlet,onun üstünde de boğazlı badi var o kadar.Altımda da sadece kot.
Emolar gibi fotoğraf çektim aynada sizin için hiç sevmediğim halde :))
heyyyyyyy bebeğimmmmmmmmm bu ne güzel vücut böyle?? ne kadar biçimli ve hoş.bence kilo vermene bile gerek yok.o kadar hoş görünüyorsun ki..ama mehmet öz olması gerekenden bi 5 kilo daha az olun diyor.kaçamak yaptığında sorun olmasın diye..
hayır ben daha 17 yaşındayım abla
ben nereden çıktım ya? sena sormadı mı bu soruyu?
kızlar bnm koçiş oturma odasına yatak yapmışayy bide güzell olmuş plazmada karşısında bi ben eksikmişim yanında neyse sabah erken kalkıcam birazda tv izliyim gittimmm
ohh keyfini çıkar:92::92:
Ben de tam onu içiyordum
Bugün dayanamadım elimdekiler bitmeden lipton form plus kiraz saplı aldım.Çok merak etmiştim bakalım nasılmış ilk defa içeceğim.Kokusu çok güzel
[/COLOR][/I][/B]
sena
sevabı günahı sendne ögrenecek degiliz, burada dogrularıda tartışırız yanlışlarıda yorumda yaprız yapmayızda buna sne karar veremezsin
burada senin kadar,hatta daha fazla kilo vermiş, yıllar1 yılı aşkın süredir diyetle ugraşan bir çok insan var
kusura bakma ama senin o yazdıgın şeyler kilo koruma programına geçince olur
kilonun durmaıs yemediginle alkalı dgeildir
bünye iflas eder ve direnişe geçer dinledigin drlardan kaçırıdn sanırım bu noktayı ?
bu kadar bilgili isen şarküteri ürünleirni protein diye yazamazsın ayrımı yapabilmen lazım
et tavuk balık katsızı proteindir,digerleir ise işlenmiş yaglı ve tuzludur göz ardı ettigin bu nokta çok öenmli bir ayrıntı buradaki insanlar zaten bilgili senin bu yazılan yola çıkarak yanlış beslenicek degilller
ha birde ben bu yazıya yorum yazarken senin yazıdıgın farkınd abile dgeildim eger görseydim
emin olki yorum yazmazdım
heyyyyyyy bebeğimmmmmmmmm bu ne güzel vücut böyle?? ne kadar biçimli ve hoş.bence kilo vermene bile gerek yok.o kadar hoş görünüyorsun ki..ama mehmet öz olması gerekenden bi 5 kilo daha az olun diyor.kaçamak yaptığında sorun olmasın diye..
k-flakes canım mısır gevreği yani.günde 2 kase diyor da.biraz değişiklik iyi olacak bakalım deneyeyim bir iki gün olmazsa bırakırım.
bende doqanın müslisini kullanıyorum çok memnunun düzenli yemiyorum ama harika bir tadı var özellikle gün ortasında mantı hamur gibi şeyler yediyseniz akşam mutlaka müsli yemelisiniz dedi doktor bulunsun diye aldım daha 1-2 defa yedim çok leziz bişey cnmm
hayır ben daha 17 yaşındayım abla
ben nereden çıktım ya? sena sormadı mı bu soruyu?
ohh keyfini çıkar:92::92:
akşam akşam güldürdün beni Rabbimde seni güldürsün tatlımmm
Ama utandım ya
Yok ablam ya inan o kadar güzel değil üzerim ince ya bir de kot tam yapışmış üzerime o yüzden ince duruyor..Bir kazak giyince oturunca filan berbat oluyor..Bakalım 75 de nasıl olacak
Ben de tam onu içiyordum
Bugün dayanamadım elimdekiler bitmeden lipton form plus kiraz saplı aldım.Çok merak etmiştim bakalım nasılmış ilk defa içeceğim.Kokusu çok güzel
Canım sen kaç kiloydun,çizelge yapsana kendine daha da heveslenirsin.Geçen sene 92'ye çıkmıştım sonra diyet ve sporla 12 kilo verdim 80'e indim.Kış geldi ve benim akılsız kafam bu kış yine 87'ye çıktıAllahtan yine 92 olmadan kafama dank etti ben ne yapıyorum dedim ve burayı bulup (şükür ki burayı buldum) yenden başladım.Demem o ki geçen sene sporla verdim ya belki o yüzden biraz daha zayıf duruyorumdur.Yoksa senin de boyun uzunmuş maaşallah.O kadar farkedeceğini zannetmiyorum.
Bu arada ben derya,27 yaşndayım.Senin adın ve yaşın neydi
zuzumm
gögüs için harket var aslında ama bilemedim nasıl anlatim
nete bak cnm görürsünn videoları
banu bu gün nasıl yediklerim canım bakarmısın lütfen
KAHVALTI bir dilim kepek ekmegi biraz peynir yeşil cay
ÖGLEN ıkı parca tavuk pirzola cacık bir kase iki dilim tam buday ekmegi
ARA iki portakasl
AKŞAM yarım kese tarhana corbası bolacılı ve bir tabak yogurtlu bürüksel lahanası haşlanmış
yoruma acık :18::18::18::18::18:/COLOR]
Allah Allah sana yalan borcum mu var tatlım.güzel görünüyon işte maşallah.haklısın oturunca çıkan katlara bir şey demiyorum onlar için de mekiğini yap düzenli oldu bitti işte :))))
deryacım aslında çizelge yapıcam bende suan 82 kiloyum 80 kiloya düşünce yapmak istiyorum çizelgeyi hani düz hesap olsun diye birde nasıl yapıldığını bilmiyorum bakalım 80 e bi düşimde canım bende çocukluğumdan bu yana hep kilolu bi insandım 18 li yaşlarımda kendi çabalarımla 75 li kilolardan 67 li kilolara düşmüştüm üniye başlıcam diye sonra yine 75 lere çıktım sonra diyetisyenle 24 lü yaşlarımda 59 kiloya kadar düştüm sonra 3 yıl icinde o kiloları geri aldım 78 lere fırladım 78 le hamile kaldım 94 kiloyla doğurdum simdide 82 kiloyum ve hedefm 65 kilo olmak hoş 70 kilo bile olsam normale dönerimde ama 65 kiloda incecik olucağıma eminim deryacım bu arada adım özlem yaşımda 30 canım
selmaa abla acıktın bu menü ilee
sabah yeşillik veya dom filan yesen ii olurdu
bird emümkün oldugunca sabah kahvaltında ekmegi daha çok ye bir degild e 2 dilim ye
öglen 1 dlm yee biraz kilo verince öglen ekmegini kaldırırsın
acıkmadıysna sorun yok
masumcum bende bu hafta listeye girmek istiyorum nasıl olcak ben geçtimiz haftalarda düzenli paylaşımda bulundum izlemede özelden attım bilgilerimi ama sonradan girmedim 2 hafta felan bu hafta listeye girebilirmiyim acaba
Teşekkür ederim ablam
Kiloları verelim de sıkılaşmaya da gelecek sıra
Özlemcim ben eskiden hiç tartıya çıkmazdım bile şimdi bakıyorum da fotolarıma hep zayıfmışım zaten.Sadece bel fıtığı yüzünden bir sene yatalaktım sonra ameliyat oldum o dönemde çok almıştım.Sonra yine vermiştim ama asıl her şey bu kafeyi açtıktan sonra oldu.Oturarak yapılan iş bir de abur cuburun önü kesilmeyince hayatımda ilk defa gördüm 92 yi.
Neyse bu hikayelerimizin hepsi mazide kalacak inşallah azmimiz sayesinde.
Canım boyun uzun bence 65 çok az olur ama sen bilirsin :26: Hep diyorum zaten ben balık etli seviyorum öyle çok zayıf hiç hoş gelmiyor
Ama önemli olan nasıl mutlu olduğun.Sen hangi kiloda mutlu olacaksan ona inmen en doğrusu tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?