80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de tam onu içiyordum
Bugün dayanamadım elimdekiler bitmeden lipton form plus kiraz saplı aldım.Çok merak etmiştim bakalım nasılmış ilk defa içeceğim.Kokusu çok güzel

Canım sen kaç kiloydun,çizelge yapsana kendine daha da heveslenirsin.Geçen sene 92'ye çıkmıştım sonra diyet ve sporla 12 kilo verdim 80'e indim.Kış geldi ve benim akılsız kafam bu kış yine 87'ye çıktı Allahtan yine 92 olmadan kafama dank etti ben ne yapıyorum dedim ve burayı bulup (şükür ki burayı buldum) yenden başladım.Demem o ki geçen sene sporla verdim ya belki o yüzden biraz daha zayıf duruyorumdur.Yoksa senin de boyun uzunmuş maaşallah.O kadar farkedeceğini zannetmiyorum.
Bu arada ben derya,27 yaşndayım.Senin adın ve yaşın neydi

Son düzenleme:

Benim de bir tane giyemediğim kotum var.Hayalim o zaten.Hayatım da en sevdiğim kotumdu o benim tüm ufak kıyafetlerimi verdim 92 kilo bunalımdayken ama ona kıyamadım yapamadım..Ona girebilme ihtimali bile duygulandırıyor beni...İnşallah göreceğiz o günleri huri

bende bitki çaylarında dayanamayıp alıyorum kokusu güzelse içmek daha kolay oluyo
Ben de tam onu içiyordum
Bugün dayanamadım elimdekiler bitmeden lipton form plus kiraz saplı aldım.Çok merak etmiştim bakalım nasılmış ilk defa içeceğim.Kokusu çok güzel

[/COLOR][/I][/B]

banu günahı sevabı benden öqreninn diye bişey yazmadım iyi oku damlalar bu tartışmayı görüp o listeyi buraya yapıştırdıqı için olanlardan kendini sorumlu tutar diye yazık günah dedim durduk yerde şöyleydi böyleydi diye yazan sizsiniz ben sadece yazılanlara cvp veriyorum ayrıca şarküteri ürünleri saf proteindirde demedim sabahtan beri herşeyi yanlış okuyosun et özelliqi taşıdıqı için protein gurubuna girer dedim ayrıca ben burdakilerden daha bilgiliyim diye bişey demedim aslada demem yukardada yazdıqım gibi herkesin kendi görüşüdür der geçerim şuanda özelime gelen arkadaşlarım muhatap olmamam konusunda hemfikirler isteyen istediqini yazar canımımı sıkıcam o onu demiş bu bunu demiş çokta tınnn...

evet ya ,karni hadi mekikle sikilastirdik,basenlerde eride diyelim ama cok kilo verince üstüne emzirmede eklenince gögüslerde sarkiyor onu napicaz.onlar bir spor hareketi yokmu geri kalmasinlar yazik

Ama utandım ya
Yok ablam ya inan o kadar güzel değil üzerim ince ya bir de kot tam yapışmış üzerime o yüzden ince duruyor..Bir kazak giyince oturunca filan berbat oluyor..Bakalım 75 de nasıl olacak

Son düzenleme:
Ama utandım ya
Yok ablam ya inan o kadar güzel değil üzerim ince ya bir de kot tam yapışmış üzerime o yüzden ince duruyor..Bir kazak giyince oturunca filan berbat oluyor..Bakalım 75 de nasıl olacak

Allah Allah sana yalan borcum mu var tatlım.güzel görünüyon işte maşallah.haklısın oturunca çıkan katlara bir şey demiyorum onlar için de mekiğini yap düzenli oldu bitti işte :))))

zuzumm
gögüs için harket var aslında ama bilemedim nasıl anlatim
nete bak cnm görürsünn videoları

deryacım aslında çizelge yapıcam bende suan 82 kiloyum 80 kiloya düşünce yapmak istiyorum çizelgeyi hani düz hesap olsun diye birde nasıl yapıldığını bilmiyorum bakalım 80 e bi düşimde canım bende çocukluğumdan bu yana hep kilolu bi insandım 18 li yaşlarımda kendi çabalarımla 75 li kilolardan 67 li kilolara düşmüştüm üniye başlıcam diye sonra yine 75 lere çıktım sonra diyetisyenle 24 lü yaşlarımda 59 kiloya kadar düştüm sonra 3 yıl icinde o kiloları geri aldım 78 lere fırladım 78 le hamile kaldım 94 kiloyla doğurdum simdide 82 kiloyum ve hedefm 65 kilo olmak hoş 70 kilo bile olsam normale dönerimde ama 65 kiloda incecik olucağıma eminim deryacım bu arada adım özlem yaşımda 30 canım

Deminden beri kilotakibi.com'un açılmasını bekliyorum ama yok açılmayacak..Yazayım bari menümü ne yapayım yarın hesaplarım.

:87:Bugünkü Menüm :87:

Sabah

1 kupa tarçın çayı
5 ceviz

Ara

1 kupada 2 tane kayısılı form

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
3 yeşil zeytin
4 ince dilim salam
10 gr tahin helvası
1 şişe soda

Ara

2 haşlanmış yumurta
1 portakal
40 gr kuru üzüm

Akşam

2 kabak 3 havuçtan dereotlu kavurma
80 gr diyet yoğurt
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı

1.5 litre su

Spor : Yok

selmaa abla acıktın bu menü ilee
sabah yeşillik veya dom filan yesen ii olurdu
bird emümkün oldugunca sabah kahvaltında ekmegi daha çok ye bir degild e 2 dilim ye
öglen 1 dlm yee biraz kilo verince öglen ekmegini kaldırırsın
acıkmadıysna sorun yok

Allah Allah sana yalan borcum mu var tatlım.güzel görünüyon işte maşallah.haklısın oturunca çıkan katlara bir şey demiyorum onlar için de mekiğini yap düzenli oldu bitti işte :))))

Teşekkür ederim ablam
Kiloları verelim de sıkılaşmaya da gelecek sıra

Özlemcim ben eskiden hiç tartıya çıkmazdım bile şimdi bakıyorum da fotolarıma hep zayıfmışım zaten.Sadece bel fıtığı yüzünden bir sene yatalaktım sonra ameliyat oldum o dönemde çok almıştım.Sonra yine vermiştim ama asıl her şey bu kafeyi açtıktan sonra oldu.Oturarak yapılan iş bir de abur cuburun önü kesilmeyince hayatımda ilk defa gördüm 92 yi.
Neyse bu hikayelerimizin hepsi mazide kalacak inşallah azmimiz sayesinde.
Canım boyun uzun bence 65 çok az olur ama sen bilirsin :26: Hep diyorum zaten ben balık etli seviyorum öyle çok zayıf hiç hoş gelmiyor
Ama önemli olan nasıl mutlu olduğun.Sen hangi kiloda mutlu olacaksan ona inmen en doğrusu tabi ki

masumcum bende bu hafta listeye girmek istiyorum nasıl olcak ben geçtimiz haftalarda düzenli paylaşımda bulundum izlemede özelden attım bilgilerimi ama sonradan girmedim 2 hafta felan bu hafta listeye girebilirmiyim acaba

masumcum bende bu hafta listeye girmek istiyorum nasıl olcak ben geçtimiz haftalarda düzenli paylaşımda bulundum izlemede özelden attım bilgilerimi ama sonradan girmedim 2 hafta felan bu hafta listeye girebilirmiyim acaba

cnmm
izlem gelince söyleirz tekrardan alır sanırım snei listeye
geldigini hatırlıyorum ben cnm:)

kızlar izlem hala annesindeymiş pazar günü dönecekmiş hekese selam söledi

mutlu olacagın kilo kelimesii çok dogru deryacım
benim lt komşum 65 kilo
ona nasıl hayran kalırdım 90 kilo iken
ah bir 65 olsma derdim şimdiide 65 de mutlu degilim
çevremdeki insanlar he rne kadar yeter artık deselerde ben kendimi mutlu hissedemiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…