kıslaaar
geçmişe bakamadan kaçıyorum
özür dilerm
bugün işe gittim
sevk aldım
hastaneden 10 gün rapor aldım
10 gün daha uzatacağım toplamda 20 gün olacak
daha sonra amirim haftada 2 gün süt izni verecek
cumartsi pazarıda eklersek
haftanın 4 günü evde olacağım
bu benim için müthiş bişiii
gelelim kilo işine
herkes bayıldı bana
sorup durdular nasıl verdin diye
genç kız gibi olmuşsun dediler
çok hoş sözler söylediler
bi sevindirik oldumki
bazı besinleri listemizden tamamen çıkardıqımız için yediqimiz anda kilo alıyoruz börek olayı 3 gün börek ye olmaz ben kendimden örnek vereyim gün içinde börek yapıyorum ve 1 dilim böreqimi ogün deqil ertesi gün kahvaltıda yiyorum günün erken saatinde yediqim içinde diyetime hiçbir zararı olmuyor derya ne yedi ne zaman yedi ne kadar yedi bunlara bakmak lazım herşeyin fazlası kilo yapar ben 1 dilimden fazla asla yemem gurubuma bunları aytrıntılı olarak anlattım ama damlalar küçük bir alıntı yaptıqı için konuyla ilgili ayrıntılar o listede yok yani sen tutup 3 gün canı börek istedi yicekmi derken hayır yemicek diyette olduqunu hiçbir zaman unutmucak ve 1 dilim börek ona yeticek hatta ödül olarak görüp asla ikinciyi yemek aklından geçmicek zaten 2.leri 3.leri yediqimiz için hep kilo aldık yani kısaca polemiqede girmek istemiyorum orada yazılan börek olayı şudur eqer börek yenicekse kahvaltıda sadece 1 dilim yenmeli (ekmeqin yerine) ayrıca lahmacun yediqim günler çok çok extra bir durum yoksa ogün içinde hiçbirşekilde ekmek pilav makarna bakliyat türü şeyler yemeyip bu haklarımı 1 lahmacun olarak kullanmışımdır ama bazen özel durumlarda eşimle bişeyler yemişimdir eşimin hatırına o akşamlık kaçamak yapmışımdır..
kıslaaar
özür dilerm
bugün işe gittim
sevk aldım
gelelim kilo işine
herkes bayıldı bana
bi sevindirik oldumki
slm kizlarr
3 gündür rejimim kacti asiri derecede tatli ihtiyacim vardii. sanirim su an REGL oluyorum karnim agrimaya basladi bacaklarim tutmuyor.....
kosu bandinda yürücem insallah. cabuk sökülsünn....
bu cuma tartilmicam ve haftaya cumaya kadar 93 olmaya calisicam, cünkü her hafta 1 kilo vericem dedim kendime... PES ETMEDIM... sadece regl yüzünden iradesizlik oldu...
oyy hemşerimsin :)) bizde bu ayın rotalarına dogru Bursaya tasınıyoruz inş.. :)
Bursa Teleferik'tr eşim askerlik yaptı.Ben bursa'yı çok sevdim o kadar çok gezilecek yeri var ki yazı ayrı güzel yeşili kışı ayrı güzel...kestane şekeri süper, közlenmiş kestanesi,köftesi...ve giyim çok ucuz, çeyiz seçenekleri çok ...uludağ'a çıktık kınalı kar dizisinin olduğu köye gittik cumalıkız mı öyle bişedi adı.Yeşil türbe ulucamii daha aklıma gelmiyor o kadar çok yer gezdik ki.2 kere geldim bir kışın birde baharda sadece trafik çok tuhafıma gitti herkes deli gibi hızlı tehlikeli araba kullanıyor.beklemek, yol vermek yok tırstım kaza olacak die:)
Biraz önce albümler kısmını gezdim sule30 diye önceki ve sonraki halini çekmiş eklemiş.Aman allahım nasıl bu kadar diyetle kilo verilebiliyor.vucudu sarkmıyor mu?ameliyat istemez mi?resmen çok farklı biri olmuş dünya ya yeniden gelmiş gibi evrim değiştirmiş.wallahi süper maşallah diyorum.darısı kilo vermek isteyen herkese inş.
Arkadaşlar seneye kadınlar gününe kadar 60 kg olursam eşim bana maaşını verecekiddiaya girdik... çok gaza geldim ... inş. veririm.. verebilir miyim sizce...
biraz değişikli istiyorum hep sebze yoğurt falan sıkıldım.acaba kahvaltımı yapsam ( 1 dilim tb ekmeği,light peynir ve domates,yeşillikle) diğer 2 öğünde k-flakes yada nesfit yesem? hangisi daha iyi?reklamlarda k-flakes bayağı iyi görünüyor.
slm kizlarr
3 gündür rejimim kacti asiri derecede tatli ihtiyacim vardii. sanirim su an REGL oluyorum karnim agrimaya basladi bacaklarim tutmuyor.....
kosu bandinda yürücem insallah. cabuk sökülsünn....
bu cuma tartilmicam ve haftaya cumaya kadar 93 olmaya calisicam, cünkü her hafta 1 kilo vericem dedim kendime... PES ETMEDIM... sadece regl yüzünden iradesizlik oldu...
5 aydır ilk defa pirinçli bişey yedim kabak dolması diyeteyken pilav bile yemem bence sebze daha doyurucu
Lütfen bilgisayarınızın alıcılarıyla oynamayın.
84,7 lük ben
Eki Görüntüle 130182 Eki Görüntüle 130183
biliyorum suçluyum giremedim yazamadım listeleyemedim
ama sizle paylaşmak istedim
82,5 kg arada biraz fark sanırım özellikle popodan
Eki Görüntüle 155442 Eki Görüntüle 155443
sevgicim senin adına çok sevindim cnm bunlar çok önemli şeyler haftanın 4 günü evde olmak sana müthiş moral olur en azından bir süre daha aklın bebekte kalmaz bu arada biraz daha büyümüş olurkıslaaar
özür dilerm
bugün işe gittim
sevk aldım
gelelim kilo işine
herkes bayıldı bana
bi sevindirik oldumki
sena senin bünyen farklı sen börek çörek tatlı ne varsa yiyosun geçen haftalardaki menünü hatırlasana annenler burdayken...
benim bünyem kaldırmaz okadar börek çörek ben okadar dikkat ediyorum ve az az veriyorum geçen sene diyetisyene gitmiştim ben ama ameleyat falan oldum uygulayamadım verdiği listede şarküteri ürünleri gazı içecekler bisküviler börekler hepsi yasaktı.kitapcığın en arka sayfasında yasak olan ürünler diye yazıyodu ve yemiceksin dedi bana
bende arkadaşlara katılıyorum en azından kilo verene kadar bu tür yiyeceklerden kaçınmak gerekiyo
ve sen hiç duraksama dönemi yaşamadın kilolar tıkır tıkır gitti ama burda çogu kişi duaksamalardan bahsediyo kaçamak yaptığında gerilediğini yazıyo bence sen kendinle kimseyi kıyaslama çünkü senin farklı bünyen var bende bi kaçamak yapayım o hafta hiç veremiyorumm
sevgi senin adına sevindim canım çok güzel 20 gün daha evdesin ne güzel sözler dumuşsun canım darısı başımıza
kızlar izlem hala yok ilkayda yok ee nerde bunlar ya merak ettim çok yaaa:26:
ve bennn:))))))))))))))))))
Sena sanırım farklı görüşler bünyelerin farklı olmasından kaynaklanıyor.
Ben regliyken 6 tane ceviz büyüklüğünde mısır unlu çörek yedim ve inan yeni toparlanıyor bünyem..Ne form çayları fayda etti ne de sebze yemekleri.O kaçamak bütün haftama maloldu.
Menülerine hep bakıyorum inan ben onları yesem biterim
Ama kilo da veriyorsun demek ki senin bünyene göre doğru diyet o..Zaten işte fikir ayrılığı da burada başlıyor.İnan çok farklı bir bünyen var ve o yüzden o diyetle kilo veriyorsun,diyet doğru olduğu için değil,sana göre doğru olduğu için...
Bünyemizi alıştırmakla da inan ilgisi yok.Diyetimin başında da böyleydi yani daha vücut alışmamışken. Geçen sene diyet yaparken bir lahmacun yesem bütün hafta boşa kürek çekerdim.
Burada itiraz ettiğimiz senin diyet yönteminden çok bunu başkalarına tavsiye etmen.Bu tip diyetle kilo verecek çok az insan vardır sanırım.Ama bunları görüp yanlış yönlenebilirler.Oturup sınırsız diye yarım kangal sucuk yiyebilir...Veya benim gibidir bünyesi sabah yediği börek haram olur.
Tabi ki diyet konusunda senin kadar bilgili değilim ama bazı şeylerin de bilgiyle ilgisi yok inan benim de yaşanmışlıklarım var geçen seneden bu yana.
Tamamen bünyeyle alakalı her şey.
ben burda kimseyle polemiqe girmek istemiyorum herkesin kendi görüşüdür der geçerim şarküteri ürünleri et gurubuna girdiqi için proteindir biz karbonhidrat diyeti yaparken bunları hergün yedik ve hiçbirşekilde etkilenmedik ya şunu anlamıyorum istemeyen yemesin kardeşim kimse kimseyi zorlamıyor ben listemde bunlar yenebilir derken alternatifleri sundum isteyen yer istemeyen yemez herkes kendi bünyesini zamanla tanıcak ne kilo aldırıyor ne aldırmıyor öqrenicek bunu öqrenmek içinde Allahın sunmuş olduqu nimetlerden faydalanıcak seçim size kalmış yersiniz yemezsiniz kimseyi ilgilendirmez ama öyle bir yazıyosunuzki sanki ben illa bunlar yenmeli demişim gibi okuyup geçin kardeşim yorum yapmak zorunda deqilsiniz zaten ben o listeyi kendi topiqime yazdım damlalar beqenip faydası olur diye buraya yapıştırdı kızı pişman ettiniz yazık günah yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?