80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

banu bu gün nasıl yediklerim canım bakarmısın lütfen

KAHVALTI bir dilim kepek ekmegi biraz peynir yeşil cay

ÖGLEN ıkı parca tavuk pirzola cacık bir kase iki dilim tam buday ekmegi

ARA iki portakasl

AKŞAM yarım kese tarhana corbası bolacılı ve bir tabak yogurtlu bürüksel lahanası haşlanmış

yoruma acık :18::18::18::18::18:/COLOR]

kıslaaar
geçmişe bakamadan kaçıyorum
özür dilerm

bugün işe gittim
sevk aldım
hastaneden 10 gün rapor aldım
10 gün daha uzatacağım toplamda 20 gün olacak
daha sonra amirim haftada 2 gün süt izni verecek
cumartsi pazarıda eklersek
haftanın 4 günü evde olacağım
bu benim için müthiş bişiii

gelelim kilo işine
herkes bayıldı bana
sorup durdular nasıl verdin diye
genç kız gibi olmuşsun dediler
çok hoş sözler söylediler
bi sevindirik oldumki

ayy ne kadar güzel öyle sözler duymak uzun zamandır hasretim bende o tür sözlere inşallah bende işe başladımda zayıflamış olurumda aynı sözleri duyarım canım sen kaç ayda verdin o kiloyu bide doğum yapalı ne kadar oldu senin

kızlar bugünki menüm
sabah
2 kepekli galeta ekmek canım istemiyo ekmekler bayatlıyo sonlara yaklaşınca o yüzden hic yiyesim gelmiyo yarın tazesini alırım unonun yerim artık
1 dilim peynir
2 zeytin
salatalık domates
ögle
iki kaşık ıspanak kavurması
1 kase yoğurt
1 kase çorba
ikindi
1 galeta
akşam
2 adet kabak dolması 3 4 kaşık yoğurt döktüm üstüne
4 kaşık kuru fasulye etsiz
salata fasulyeyi yemesem iyiydi ama dışarlardaydım acıkmıştım teyzemde getirmiş bize gelirken yemiş bulundum çok mu oldu acaba
gece
1 küçük boy nar
yorumlarınızı bekliyorum masumcum nasıl olmuş

sena senin bünyen farklı sen börek çörek tatlı ne varsa yiyosun geçen haftalardaki menünü hatırlasana annenler burdayken...
benim bünyem kaldırmaz okadar börek çörek ben okadar dikkat ediyorum ve az az veriyorum geçen sene diyetisyene gitmiştim ben ama ameleyat falan oldum uygulayamadım verdiği listede şarküteri ürünleri gazı içecekler bisküviler börekler hepsi yasaktı.kitapcığın en arka sayfasında yasak olan ürünler diye yazıyodu ve yemiceksin dedi bana

bende arkadaşlara katılıyorum en azından kilo verene kadar bu tür yiyeceklerden kaçınmak gerekiyo

ve sen hiç duraksama dönemi yaşamadın kilolar tıkır tıkır gitti ama burda çogu kişi duaksamalardan bahsediyo kaçamak yaptığında gerilediğini yazıyo bence sen kendinle kimseyi kıyaslama çünkü senin farklı bünyen var bende bi kaçamak yapayım o hafta hiç veremiyorumm

sevgi senin adına sevindim canım çok güzel 20 gün daha evdesin ne güzel sözler dumuşsun canım darısı başımıza

kızlar izlem hala yok ilkayda yok ee nerde bunlar ya merak ettim çok yaaa:26:

aylin ilk haftada diyeti bozmuşsun canım. zaten 1 defa bozdunmu o haftan bitiyo malesef...ilk zamanlar alışmak zor oluyo tabi ama biraz daha dikkat et canım miden küçülsün zaten istesende yiyemiceksin

oyy hemşerimsin :)) bizde bu ayın rotalarına dogru Bursaya tasınıyoruz inş.. :)

Bursa çok güzeldir,çok seveceğine eminim :)

Bursa hem çok güzel hem de çok ucuz,özellikle dediğin gibi kıyafet konusunda.Ah ah zaman olmuyor ki gezelim,burnumun ucunda halbuki

Bize de link versene filiz,merak ettim.

Arkadaşlar seneye kadınlar gününe kadar 60 kg olursam eşim bana maaşını verecek iddiaya girdik... çok gaza geldim ... inş. veririm.. verebilir miyim sizce...

Eğer azmeder ve haftada bir kilo verirsen 1 sene beklemen gerek kalmaz.Bir kaç hafta es geçsen bile 6-7 ayda verirsin o kiloyu

k-flakesi çok seviyorum ben diğerini denemedim.Ama gramını tartıp yiyorum.Onların arkada yazdığı 1 porsiyon dedikleri bir kasenin yarısını doldurmuyor.Gün de bir defadan fazla yeme bence de.

Reglide öyle oluyor maalesef.Ben de geçen hafta öyleydim ama yaptığım kaçamak sadece eti puf oldu.Bir kaç gün gün de bir ya da 2 tane eti puf yedim.Kalorisi çok düşük.Onu deneyebilirsin ki ben regl olunca tablet çikolatayla 9 lu browniyle anca tatmin olan biriyim o kadar tatlı ister canım..evet çok zordu durmak ama imkansız değil..Regliyim diye kendini bırakma yeter..

5 aydır ilk defa pirinçli bişey yedim kabak dolması diyeteyken pilav bile yemem bence sebze daha doyurucu

Ben de bu hafta dolmalık biber aldım yesem mi diye düşünüyordum yapınca :18:

Evet biraz farketmiş.İleride çok daha iyi olacaktır eminim.
Daha önce görmemiştim sizi burada.

Sena sanırım farklı görüşler bünyelerin farklı olmasından kaynaklanıyor.
Ben regliyken 6 tane ceviz büyüklüğünde mısır unlu çörek yedim ve inan yeni toparlanıyor bünyem..Ne form çayları fayda etti ne de sebze yemekleri.O kaçamak bütün haftama maloldu.
Menülerine hep bakıyorum inan ben onları yesem biterim
Ama kilo da veriyorsun demek ki senin bünyene göre doğru diyet o..Zaten işte fikir ayrılığı da burada başlıyor.İnan çok farklı bir bünyen var ve o yüzden o diyetle kilo veriyorsun,diyet doğru olduğu için değil,sana göre doğru olduğu için...
Bünyemizi alıştırmakla da inan ilgisi yok.Diyetimin başında da böyleydi yani daha vücut alışmamışken. Geçen sene diyet yaparken bir lahmacun yesem bütün hafta boşa kürek çekerdim.

Burada itiraz ettiğimiz senin diyet yönteminden çok bunu başkalarına tavsiye etmen.Bu tip diyetle kilo verecek çok az insan vardır sanırım.Ama bunları görüp yanlış yönlenebilirler.Oturup sınırsız diye yarım kangal sucuk yiyebilir...Veya benim gibidir bünyesi sabah yediği börek haram olur.
Tabi ki diyet konusunda senin kadar bilgili değilim ama bazı şeylerin de bilgiyle ilgisi yok inan benim de yaşanmışlıklarım var geçen seneden bu yana.
Tamamen bünyeyle alakalı her şey.

Menümü yazayım
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynirle yağsız tost
4 yeşil zeytin
1 salatalık
Ara : Hatırlamıyorum bişey yemedim galiba :18:
Öğle : Havuç kavurması yanında yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 2 kupa yeşilçay şekersiz tabi ( ben aralarda acıkmıyorum ya canım hiç bişey istemiyor )
Akşam : 5 kaşık nohut yemeği,3 kaşık pilav,salata ekmek yok
Yarım saat kadar bisiklete bindim
Canım hiç spor yapmayı istemiyo belim çok ağrıyo bugün yapmam sanırım
2 litre kadar da su içtim yatana kadar biraz daha içerim bide üşenmezsem yeşil çay yaparım
Yatmadan önceye saklanmş küçük bide elmam var
Nisanda bizim bi komşu kızının nişanı var benden 3 yaş küçük acaba nişana kadar 3 5 bişeyler verirmiyim ya
Mayıs sonundada en yakın arkadaşımın abisinin düğünü var arkadaşla hergün hayal kuruyoruz o dal gibi tabi benimde o zamana kadar dal gibi olamasamda kenarlardan yontulmam gerekiyo çıkıp beraber alışveriş yaparız diye konuşup duruyoruz
Allahım o günleri göreyim ya

ilkayyy slm nasılsın canım izlemle görüştünmü hiç gelmedi hala meraak ettik ya

sevgicim senin adına çok sevindim cnm bunlar çok önemli şeyler haftanın 4 günü evde olmak sana müthiş moral olur en azından bir süre daha aklın bebekte kalmaz bu arada biraz daha büyümüş olur

nehir biz burda bnm bünyemden bahsetmiyoruz ayrıca kişisel olarak bnm yediklerimin hepsi düzenli ve yenmesi gereken öqünde yenen şeyler ben tutupta akşam öqününe yüklenmem yaptıqım kaçamakları bile günün erken saatinde yaparım diyetteyken neyi ne zaman ve ne kadar yediqinde önemli menüleri güzel olup 3 öqün ekmek yiyen biride kilo verirken zorlanır ben sabah yiyorum börekmi yicem onuda sabah yiyorum sizde kahvaltıda yerseniz sizinde kilo vermeniz etkilenmez ben bu işin altından girer üstünden çıkarım çok araştırmasını yaptım demekki uygulamalarımı doqru yapıyorumki haftalık düzenli bir kilo kaybım var geçen perşembe denemek için 1 dilim mozaik pastayı akşam yedim ertesi gün 300qr artıdaydım halbuki diqer günler kahvaltıdan sonraki ara öqünde yedim ve hiç etkilenmedim ben zaten burda kimseye şunu yiyin bunu yiyin demiyorum kim ne isterse onu yapsın bu kadar kiloyu nasıl verdin diye soranlara bu ince çizgiyi anlatıyorum siz daha bu işlerde çok yenisiniz öqreneceqiniz çok şey var bir 20 kilo verdiqiniz zaman neyin nasıl olduqunu çözeceksiniz kısaca şunu söylemek istiyorum dediqin gibi farklı olan bnm bünyem deqil farklı olan gün içerisinde bilinçsizce ve zamanını bilmeden yediqimiz besinler ben sabah yediqim böreqi akşam yesem kilo vermeyi bırak kilo alırım ben diyete başladıqım andan itibaren herşeyi yiyerek diyet yaptıqım için şimdi ne yersem yiyim kilo veriyorum çünkü bünyem bu besinleri tanıyor senin dediqin gibi diyette birçok şeyi kesip istediqin kiloya inince bunları yemek fazlasıyla eski kiloları almaya neden olur biçok kişide bu yanlış yöntemi uyguladıkları için kilo verdikten sonra fazlasıyla geri alıyorlar ben her sabah kanal d deki doktorum proqramını izlerim ve son zamanlarda konu obezite ve diyet doktor kendi söylüyor diyet yaparken mantı bile yiyebilirsiniz diye ama dediğim gibi zamanını ve miktarını çok iyi bilmek lazım ben kaçamak yaparsam sadece 1tane yerim ve diqer öqünlerimde ekmek makarna pilav bakliyat vs. yemem böylelikle dengelemiş olurum dediğim gibi demekki doqru yapıyorumki hala kilo veriyorum..

selam kızlar iki gündür çok yoğundum giremedim ,yarın misafir gelecek ege yi görmeye geliyorlar hala silifke eşrafları neyse işte tiramisu yaptım,ıspanaklı tepsi böreği yapıcam ve kısır yapıcam..izleme ulaşamadım evini aradım kocasıyla konuştum,köyden dönmemiş şarjını almayı unutmuş şarjı bitmiş,izlemle 20 saniye konuştum,,sanırım köyde kalmaya devam edecek kociş gelme demiş çok sovukmuşşşşşşşş muş muşşş:119::119:

ben burda kimseyle polemiqe girmek istemiyorum herkesin kendi görüşüdür der geçerim şarküteri ürünleri et gurubuna girdiqi için proteindir biz karbonhidrat diyeti yaparken bunları hergün yedik ve hiçbirşekilde etkilenmedik ya şunu anlamıyorum istemeyen yemesin kardeşim kimse kimseyi zorlamıyor ben listemde bunlar yenebilir derken alternatifleri sundum isteyen yer istemeyen yemez herkes kendi bünyesini zamanla tanıcak ne kilo aldırıyor ne aldırmıyor öqrenicek bunu öqrenmek içinde Allahın sunmuş olduqu nimetlerden faydalanıcak seçim size kalmış yersiniz yemezsiniz kimseyi ilgilendirmez ama öyle bir yazıyosunuzki sanki ben illa bunlar yenmeli demişim gibi okuyup geçin kardeşim yorum yapmak zorunda deqilsiniz zaten ben o listeyi kendi topiqime yazdım damlalar beqenip faydası olur diye buraya yapıştırdı kızı pişman ettiniz yazık günah yaa..

Neye yazık günah anlayamadım..Neyse ben sadece orada bazı insanlara yol gösteriyorsun ve bu gösterdiğin yol kimileri için doğru olmayabilir dedim.Yorum yapmak zorunda değiliz,sadece yorum yapmak istediklerimize yorum yaparız..Bir konuda haklısın ki gereksiz konuşmanın alemi yok,zaten kendi düşüncelerimi anlattım,isteyen istediğini yapar tabi ki.

Kızlar bunu bugün çektim.Uzun süredir giyemediğim bir kotum vardı ona sığdım bugün,o mutlulukla çektim bunları.Aslında 80 kilo olduğumda koyacaktım ama nehir ikna etti.80 olduğum da boydan koyacağım bol bol zaten.
Üzerimde bir atlet,onun üstünde de boğazlı badi var o kadar.Altımda da sadece kot.

Emolar gibi fotoğraf çektim aynada sizin için hiç sevmediğim halde :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…