80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar böyle yiyiyorum yiyiyorum 28 mart pazartesi bomba gibi dönücem o zaman elimden hiç bişey kaçamaz ama tek korkum sınavım kötü geçerse biraz zor toparlanırım ama umutsuzluğa kapılmamak lazım pozitif düşünmek lazım sınavda güzel olcak diyette bekle beni yazzz

saolsın sena ablacım gel birlikte olsun:)

feryalcim zaten çok zor bi durumdayım yarın kurs var ve öqle yemeqini arkadaşlarla birlikte yiyoruz herkes bişey yapıp getiriyor yemediqim için hocamız fena kızmaya başladı 1 tane poça yemek için plan yapmaya çalışıyorum Allahtan poçayı ben yapıcam tam buqday unundan kendi kendime plan yapıyorum o poçayı onların yanında yemek için sabah kahvaltıda tavuk suyundan çorba yapıp içiyim diyorum yanıma 1 elma alıp ara öqün yapıyım öqlende 1 küçük poçayla salat yerim akşam evde pırasa yiyerek günü kapatıyım diye düşünüyorum birde şimdi annenin yaptıqı pilav ve kuruyu yersem cuma tartıda kafayı yerim annenin ellerine saqlık canım eminim çok leziz olmuştur çokta selam söyle size afiyet şeker olsun bebeqim

slm kizlarr
3 gündür rejimim kacti asiri derecede tatli ihtiyacim vardii. sanirim su an REGL oluyorum karnim agrimaya basladi bacaklarim tutmuyor.....
kosu bandinda yürücem insallah. cabuk sökülsünn....
bu cuma tartilmicam ve haftaya cumaya kadar 93 olmaya calisicam, cünkü her hafta 1 kilo vericem dedim kendime... PES ETMEDIM... sadece regl yüzünden iradesizlik oldu...

güzelim cogumuz en az birkac haftalik diyet sonucu kacamak yapip tatli veya unlu seyler yiyoruz,yenik düsmen cok cabuk olmus bir hafta olmadi herhalde daha sana

güzelim cogumuz en az birkac haftalik diyet sonucu kacamak yapip tatli veya unlu seyler yiyoruz,yenik düsmen cok cabuk olmus bir hafta olmadi herhalde daha sana

olabilir
herkes bir degil malesef
bende böleyim :18:

Koşu bandı benimde var ama kullanmaya kıyamıyorum çünkü kullanırsam elektrik faturası bana kıyıyo gibi geliyo
Çatı katına çıkardık üstüne örtü örttük bekliyo öyle 850 ye almıştım satıcak birilerini bulsam 200 aşağısına elden çıkarıcam ama alıcak kimse yok bakalım şu kardeşim olcak yaz tatiline gelsin masraflar biraz azalsın belki kullanırım
Ben soruma cevap alamadım ama ya
Salata ve sebze yemekleriyle ilgili bir sorum vardı

Bizde de koşu bandı var annem kolestrol yüksek çıkınca almıştı öyle duruyor malesef komşular şikayetçi oluyor çıkan sesten kullanamıyoruz.Sebze ve salata benim bildiğim kadarıyla daha doğrusu diyetisyenin bana verdiği listede salata sınırsız (sosu abartmadan) sebze ise 5 yemek kaşığı susuz olacak....

Diyetisyene yeni evlendiğimde 10 kilo almıştım.Çok sorun yapmıştım o yüzden gitmiştim tam veriyordum sonuç hamileliktede +20kilo daha aldım.Diyetisyenin listesine göre azar azar sık yeniliyoren güzeli...Eskiden 2 öğün yerdim çoğu zaman kahvaltı etmezdim öğlen iş yerinde kebap yerdim akşam kızartma tarzı üstüne pastalar halime bak şimdi tam tersi 3+3 öğün sebze kesin var, tatlı yenine meyva ve yoğurt ekmek sadece kepek yada çavdar sınırlı az az yiyorum hiç aç kalmıyorum...cuma günü tartılacağım bakalım kaç oldum...

feryal ne oldu cnmmm sana yawwww

izlemmmmmmmm
niresin çık ortayaa şekerümmmm

ya bende ordayım.. dün mesaj attım neden bana cvp vermediniz bakim

bildirim gelmedi ki ayarlarıma bakayım bakim.biri yazdığında mesaj gelsin diye.

herkese selam kızlar karbonhidratı falan bilmemde annecim bugün kurufasulye pilav yapıyo ohh yoğurtla yerim akşama ben onları bekliyorum ya günlerdir yemiyodun canım çok istedi

of ki ne of afiyet olsun.yerimize de ye :))

olur tabiki iyi fikir.ama reklamlarda günde 2 öğün ye zayıfla gibi bir şeyler var ya ondan sordum..yoksa şu an yaptığım kahvaltıyı seviyorum.sadece sebze yemekten sıkıldım.

canım dualarım seninle.Allah emeklerini boşa çıkarmasın.inşallah sınavın güzel geçecek eminim.yüreğini ferah tut.sonuç ne olursa olsun seni seviyoruz

olur canım regle gerek kalmadan da kaçamak yapıyoruz ama tartıl lütfen.bildirim yapınca insan daha motive oluyor.bildirimsiz olmaz

bu gün anca girebildim kar altında 30 dk yürüyüş ve 30 dk egzersiz yapıp 5i bi yerdemi içicem

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bende ordayım.. dün mesaj attım neden bana cvp vermediniz bakim

ben şimdi baktım face deki kk sayfasına bi sürü kişi ben yeniyim diye mesaj atmış.ben neredn bileyim canım gerçek adını?bu nick in de geçmiyor orada.yani cvp yazamamamız normal tamam mı canım

göbek yagini eriten 6 yicek

MUZ: Potasyum oranı yüksek olan bu meyve vücutta karnın şişmesine neden olan sodyum miktarını kontrol altında tutar.

YOĞURT
: Karın şişliğine neden olan bakterileri yok eden faydalı bakteriler üretir.
Ayrıca vücuttaki insülin miktarını dengede tutmaya yardımcı olur.

ÇİLEK: Bu meyveler antioksidan içerir.
Vücuttaki kan akışını arttırır, kaslara daha fazla oksijen gitmesini sağlarlar.
Eğer egzersiz yapmadan önce yoğurt ve çilek tüketirseniz kaslarınız çalışmaya hazır hale gelir

YEŞİL ÇAY: Günde üç bardak yeşil çay metabolizmanızı güçlendirir ve ekstra 30 kalori yakmanızı sağlar.
Ayrıca yağları da eritir.

TURUNÇGİLLER: Egzersiz sırasında yağların yüzde 30 oranında daha hızlı yanmasını sağlar.
Yiyeceklerinize bol bol limon sıkabilirsiniz.

TAHILLAR: Tahıllarda bulunan lifler, vücudunuzun insülin seviyesini dengede tutar. Bu da yağ hücrelerinizin küçülmesini sağlar.
Vücudunuz bu tip gıdaları diğer yiyeceklere göre daha yavaş yaktığı için daha geç acıkmanızı sağlarlar.

Son düzenleme:
5 aydır ilk defa pirinçli bişey yedim kabak dolması diyeteyken pilav bile yemem bence sebze daha doyurucu

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…