herkese selam kızlar karbonhidratı falan bilmemde annecim bugün kurufasulye pilav yapıyo ohh yoğurtla yerim akşama ben onları bekliyorum ya günlerdir yemiyodun canım çok istedi
feryalcim afiyet olsun bebeqim
saolsın sena ablacım gel birlikte olsun:)
slm kizlarr
3 gündür rejimim kacti asiri derecede tatli ihtiyacim vardii. sanirim su an REGL oluyorum karnim agrimaya basladi bacaklarim tutmuyor.....
kosu bandinda yürücem insallah. cabuk sökülsünn....
bu cuma tartilmicam ve haftaya cumaya kadar 93 olmaya calisicam, cünkü her hafta 1 kilo vericem dedim kendime... PES ETMEDIM... sadece regl yüzünden iradesizlik oldu...
güzelim cogumuz en az birkac haftalik diyet sonucu kacamak yapip tatli veya unlu seyler yiyoruz,yenik düsmen cok cabuk olmus bir hafta olmadi herhalde daha sana
Koşu bandı benimde var ama kullanmaya kıyamıyorum çünkü kullanırsam elektrik faturası bana kıyıyo gibi geliyo
Çatı katına çıkardık üstüne örtü örttük bekliyo öyle 850 ye almıştım satıcak birilerini bulsam 200 aşağısına elden çıkarıcam ama alıcak kimse yok bakalım şu kardeşim olcak yaz tatiline gelsin masraflar biraz azalsın belki kullanırım
Ben soruma cevap alamadım ama ya
Salata ve sebze yemekleriyle ilgili bir sorum vardı
Bizde de koşu bandı var annem kolestrol yüksek çıkınca almıştı öyle duruyor malesef komşular şikayetçi oluyor çıkan sesten kullanamıyoruz.Sebze ve salata benim bildiğim kadarıyla daha doğrusu diyetisyenin bana verdiği listede salata sınırsız (sosu abartmadan) sebze ise 5 yemek kaşığı susuz olacak....
ya bende ordayım.. dün mesaj attım neden bana cvp vermediniz bakim
Kankam sanırım karbon deqerlerinin kilo vermekte çok büyük rolü var daha önce yaptıqım diyetlerde karbon deqerlerini bilmediqim için bende yalan yanlış beslenmişim sadece lahmacunla ilgili deqildi yazdıklarım mesela bakliyat yersem pilav yemem çokçok cnm isterse pilavın ucundan tadarım birde bnm şöyle bir huyum var yemeqi ilk yapıldıqında severim pilav yaptıysam 2 kaşık yapıldıqı gün yerim ertesi günlerde yemem huyumun bu şekilde olması bnm tekrar tekrar pilav yememi engelliyor çünkü haftada 1 pilav yaparım oda hafta sonları ben buraya menülerimi yazdıqımda belki sadece börek yazısı dikkatinizi çeker ama güne tam olarak baktıqınızda dengelenmiş olduqunu görürsünüz sadece hafta sonları ipin ucu biraz kaçar pazartesiden itibaren eski moduma dönerim samırım artık neyi nasıl ve ne zaman yemem gerektiqini öqrendim yoksa banunun dediqi gibi menülerimde hep yasak ürünler var demekki doqru bir şekilde dengeliyorumki her hafta düzenli olarak kilo veriyorum
herkese selam kızlar karbonhidratı falan bilmemde annecim bugün kurufasulye pilav yapıyo ohh yoğurtla yerim akşama ben onları bekliyorum ya günlerdir yemiyodun canım çok istedi
canım ben pizzayı çok seviyorum ve diyetime uydurdum ben sabah kahvaltıya yapıyorum ama madem ekmek yeme olasılıqın var şöyle bişeyvyapabilirsin ekmek diliminin üstüne kaşar peynirini koy sivribiberi küçük küçük doqr üstüne bikaç tane koy domatesleride küçük küçük dogra onlarıda aralara serpiştir ve kekik kat fırının üst ayarında 5 dakika peynir eriyene kadar kızrt çok nefis oluyor eqer k-flakes yiceksen tek öqün ye karbon deqerleri çok yüksek ..
kızlar böyle yiyiyorum yiyiyorum 28 mart pazartesi bomba gibi dönücem o zaman elimden hiç bişey kaçamaz ama tek korkum sınavım kötü geçerse biraz zor toparlanırım ama umutsuzluğa kapılmamak lazım pozitif düşünmek lazım sınavda güzel olcak diyette bekle beni yazzz
slm kizlarr
3 gündür rejimim kacti asiri derecede tatli ihtiyacim vardii. sanirim su an REGL oluyorum karnim agrimaya basladi bacaklarim tutmuyor.....
kosu bandinda yürücem insallah. cabuk sökülsünn....
bu cuma tartilmicam ve haftaya cumaya kadar 93 olmaya calisicam, cünkü her hafta 1 kilo vericem dedim kendime... PES ETMEDIM... sadece regl yüzünden iradesizlik oldu...
ya bende ordayım.. dün mesaj attım neden bana cvp vermediniz bakim
olur tabiki iyi fikir.ama reklamlarda günde 2 öğün ye zayıfla gibi bir şeyler var ya ondan sordum..yoksa şu an yaptığım kahvaltıyı seviyorum.sadece sebze yemekten sıkıldım.
tatlım hangi ürünü günde 2 kere yiyince zayıflanıyormuş :26:
bu gün anca girebildim kar altında 30 dk yürüyüş ve 30 dk egzersiz yapıp 5i bi yerdemi içicem
kar altında yürüyüş ve eqzersiz brawo wallabu arada 75limisin cnm sen :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?