80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem abla izmirli benim bende izmirliyim izmirin havası iyileşiyor ama pazartesi 16 derece salı günü kar yağar gibi oldu birazda yook ben hiç göremicem ya karı bu gidişle küresel ısınma var valla mutlaka uludağa falan gitmem gerek benim bi gün

Teşekkür ederim haklısınız 3 ay kadar sürecek bir yorgunluk için yeni bir fırsattan olmamak gerek havalar soğuk olduğundan üşeniyorum ama hep böyle devam edicek değil yakında düzelir kurstan gelincede uyurum

Haklısın deryacım cumartesi gidip bir tanışalım bakalım çok merak ediyorum hangi programlardan eğitim verileceğini umarım microdur

aaaaa bende izmirliyim bize kar hayal canım

tünaydınlar
dün giremedim nete arkadaşlar ama günümü alnımın akıyla geçirdim börekler çörekler tabakta kaldı
menümm
sabah
5 i biryerde çay
form bisküvi

ara 3 ceviz

öğle
1 kase kısır tuzsuz bol limonlu

ara
çay peynir galete

akşam
zeytinyağlı fasulye
salata

2 litre su
2 mil leslie

hoş geldin izlem özlettin yaw böyle uzun uzadıya kaybolma emi

Aman da aman kaptanımız gelmiş
Ama cee deyip gitmiş
Özledik kızım ya dön artık,bu kadar sahipsiz bırakılır mı bu topik
Herkes iyi her şey yolunda bir sen eksiksin

inşallah deminde denedim 2 haftalık hamileyken giydiğim pantalona girmeye çalıştım fermuar kapanmıyor ,ama bir gün kapanacak

evet ya ,karni hadi mekikle sikilastirdik,basenlerde eride diyelim ama cok kilo verince üstüne emzirmede eklenince gögüslerde sarkiyor onu napicaz.onlar bir spor hareketi yokmu geri kalmasinlar yazik
ahahahaha benimkilerin altına değil 1 kalem 3 kalem duruyor

kızlar izlem hala annesindeymiş pazar günü dönecekmiş hekese selam söledi
aleyküm selam yapsın keyfini bakalım sıcacık soba üstünde mandalina kabuğu kokutsun

Ben bile neler yaşadım ne gözyaşları ne bunalımlar..Bir de bunun üstüne çocuk sorumluluğu,ağırlığı..Tahmin edebiliyorum sadece tabi...

Yaz gelsin de parktaki mekik aletleri ilk durağım olacak
ay benimde gözüm onlarda ama bizim park ufak ve hava azıcık ısınsın aletlerin tepesinde bir sürü yumurcak bizim buralarda da hep şişko ev hanımları sanki o aletler büyükler için değilde ufakların oyuncağıymış gibi tuhaf tuhaf bakıyorlar

aynı dert bendede var senin yine 2 gün olmuş benim 4 günü geçti nerdeyse bitki çayımı değiştirdim yinede banamısın demiyor şaşırdım kaldım bende...
Günaydin hatunlarrr,
Amaaaaan aaamaaaaan nasil mutluyum nasssilll

Nerdeyse 1 ay gec gelen regl'im bugün bana sürpriz yapti
Sabah sabah ne kosturdum, ve oynadim evde görseniz kesin bu kizda bir aksaklik var derdiniz :62..
hoş gelmiş sefa gelmiş ben olmuşum gibin sevindim

Ayy huri yarama tuz bastın..Uyuz oluyorum ya anneleri de bakmıyor oyuncak gibi oynuyorlar ben çıkışıyorum ama ablacım bak orada park var burası sizin için değil deyip yolluyorum aletin başından ne yapayım..Yazın başında da tutuşuyorlar tabi doğal olarak kadınlarla dolu oluyor resmen sıra bekliyoruz Biri başında bilet kesse yeri yani o derece

kocamı dövecem ya bana kepek ekmeği al diyorum gidiyo normal ekmek alıyor,tadını unutmuştum normal ekmeğin ne güzel yedim bu sabah 3 dilim,akşama kadar ekmek yok artıkın püfffff....

ama çarliston biberi mikrodalgada çevirdi üstüne yumurta kırdı çok leziz oluyor

geçen yaz sabah 7 de gidiyordum yine iyi oluyordu eve gelince eşim işe gidiyordu,yağmurlar başlayınca bırakmıştım,üşendim gitmeye,bakalım bu sene belki öyle yaparım erkenden gidince bir tek parkı süpüren çöpçü birde benim gibi 2-3 kadın oluyor çöpçü süpürüyor sonra banka oturup sigarasını yakıp bizi izliyordu

tamam canım elimdekiler bitsin alırım.

aman çok şükür.bize de dert olmuştu olmaman.gözümüz aydın :92::92:

merhaba canım hemen hemen herkes sordu seni.bu arada telefon verseydin biz de arardık tamam mı

ay ne güzel nilgün abla öğretmen olunca hafta içi bigün tatil oluyormu ya

ne güzel işte öğretmen olmuş şimdi rahat ya allahım banada gösterir öğretmen olduğumu inşallah

bir bayan için en ideal mesleklerden biri canım.inşallah allah gönlüne göre verir.bu arada kar tatili oldu..

tatilden nefret ediyorum.boş boş oturunca karnım acıkıyor.ütü yaptım,ev temizledim ,çocukları yıkadım.yemek dünden vardı daha ne yapayım ya kendimi oyalamak için.

sıkıntıdan gittim neskafenin yanına 3 tane bisküvi yedim :18::18:

Bir ben mikrodalga kullanma özürlüsüyüm galiba...sadece ısıtma ve çözme işini yapsam onada şükür.Ne güzel biber pişirmişsiniz,kek yapan bile var mikrodalgada.Ben ekmeği buzluktan alıyorum pamuk gibi olsun die nerde taş gibi kuru oluyor, diğer ayarda içi çözülmüyor buz...size afiyet olsun...Bende beyaz ekmeği çok severim ama kilo vermeyi kafama koyduğumdan itibaren 1 lokma yemedim:)inş.aynı istikrarla devam ederim...

selma neden zehirlendin ki :26: ayrıca bu hapı değil çayı ve ben kullandım çok faydasını gördüm içinde kekikle yeşil çay var

bilmiyorumki kızlar acı cehreyi aldık ama hap şeklinde degildi sanki kuş üzümene benzer birşeydi hap degildi yani hastenede serum felan verdiler epey yattım yani nedeni odedi dr :26::26::26:

ya ben bu konuyu hiç anlamadım banada anlatırmısınız lütfen ya:26:

Gözün aydın...Allah olmayanlara, isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin.Bizimkilerede can sağlığı versin...

ayyy.hadi gözünaydın

ya ben bu konuyu hiç anlamadım banada anlatırmısınız lütfen ya:26:

canim gecenlerde bursada bir üniveriste ögrencisni vahsice öldürdüler,o kizin annesi bizim memleketten,ailem genclik cocukluk yillarindan taniyorlar,baba tarafindan kuzenleri burda yasiyor benimde görüstügüm aileler,ama ölen kizi bilmiyorum.sadece tv den gördüm,gecen gün müge anliya avusturyadan akrabasi baglandi tehtit aliyor dedi,izlemde ben sanmis onu ama arayan halasinin ogluydu buradan.onu anlatmisdim

gecen benimkide aynisini yapti ,yoktu napayim diyor.hem ne fark ediyorki diyor kepek ekmek yiyorsun ama ara sira tatli kacamagi yapiyosunki diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…