katılmadan bunu sana artısı olup olmayacağını bilemezsin.belki de ciddi bir fırsat yaratacaktır sana.gitmezsen hiç bilemezsin ama gidersen yorgunluk yapsa da en azından denedim dersin.her aldığın eğitim sana bir yatırım.allah güç kuvvet versin sana..ama kesinlikle katıl bence.fırsatı kaçırma..
Dilekçim bence git çünkü kurs bütün gün sürmeyecek eve gidince keyfini yaparsın.Hem bak yürüyüşü de artı.Hem bunların yanı sıra kariyerin için çok faydalı.Bence git mutlaka bir sabah uykusu için bunca artıyı es geçme.O uykuyu da kalan zamanda telafi edersin.
izlem abla izmirli benim bende izmirliyim izmirin havası iyileşiyor ama pazartesi 16 derece salı günü kar yağar gibi oldu birazda yook ben hiç göremicem ya karı bu gidişle küresel ısınma var valla mutlaka uludağa falan gitmem gerek benim bi gün
geçmişi okuyamadım pc soğuk odada annem habire çağırıyor dondun diye
şu anda içim zıplıyor soğuktan ellerim uyuştu o derece yanii:2::2::2:
eve gidince geçmişi tek tek okucamm veee kim sormuş beni kim merak etmiş bakıcamm
veeeeeeeeeeeeee
bunu aleyhinizde delil olarak kullanıcam
öpüyorum canlarrr
şimdi bana herşey yakışır var onu izlemeye gidiyorum dondummmmm :2::2::2::2:
yarın herkesin yüzü güler inşallahh
nehir, ilkay ve banuu aradığınız için teşekkür ederiimm
inşallah deminde denedim 2 haftalık hamileyken giydiğim pantalona girmeye çalıştım fermuar kapanmıyor ,ama bir gün kapanacakBenim de bir tane giyemediğim kotum var.Hayalim o zaten.Hayatım da en sevdiğim kotumdu o benim tüm ufak kıyafetlerimi verdim 92 kilo bunalımdayken ama ona kıyamadım yapamadım..Ona girebilme ihtimali bile duygulandırıyor beni...İnşallah göreceğiz o günleri huri
ahahahaha benimkilerin altına değil 1 kalem 3 kalem duruyorevet ya ,karni hadi mekikle sikilastirdik,basenlerde eride diyelim ama cok kilo verince üstüne emzirmede eklenince gögüslerde sarkiyor onu napicaz.onlar bir spor hareketi yokmu geri kalmasinlar yazik
aleyküm selam yapsın keyfini bakalım sıcacık soba üstünde mandalina kabuğu kokutsunkızlar izlem hala annesindeymiş pazar günü dönecekmiş hekese selam söledi
ay benimde gözüm onlarda ama bizim park ufak ve hava azıcık ısınsın aletlerin tepesinde bir sürü yumurcak bizim buralarda da hep şişko ev hanımları sanki o aletler büyükler için değilde ufakların oyuncağıymış gibi tuhaf tuhaf bakıyorlarBen bile neler yaşadım ne gözyaşları ne bunalımlar..Bir de bunun üstüne çocuk sorumluluğu,ağırlığı..Tahmin edebiliyorum sadece tabi...
Yaz gelsin de parktaki mekik aletleri ilk durağım olacak
aynı dert bendede var senin yine 2 gün olmuş benim 4 günü geçti nerdeyse bitki çayımı değiştirdim yinede banamısın demiyor şaşırdım kaldım bende...wc ye çıkamıyorum yine ya fom çaylaır etki etmiyor artık
acı çehre çayını aldırayım eşime bugün nehircim
alabilirse yada akşama bekunis içeyim çünkü
wc ye çıkmazsam yrın alıcaım sonuçç
ii olmaya bilir 2 gün oldu bugün
hoş gelmiş sefa gelmiş ben olmuşum gibin sevindimGünaydin hatunlarrr,
Amaaaaan aaamaaaaan nasil mutluyum nasssilll
Nerdeyse 1 ay gec gelen regl'im bugün bana sürpriz yapti
Sabah sabah ne kosturdum, ve oynadim evde görseniz kesin bu kizda bir aksaklik var derdiniz:62..
Haklısın deryacım cumartesi gidip bir tanışalım bakalım çok merak ediyorum hangi programlardan eğitim verileceğini umarım microdur
ay benimde gözüm onlarda ama bizim park ufak ve hava azıcık ısınsın aletlerin tepesinde bir sürü yumurcak bizim buralarda da hep şişko ev hanımları sanki o aletler büyükler için değilde ufakların oyuncağıymış gibi tuhaf tuhaf bakıyorlar
geçen yaz sabah 7 de gidiyordum yine iyi oluyordu eve gelince eşim işe gidiyordu,yağmurlar başlayınca bırakmıştım,üşendim gitmeye,bakalım bu sene belki öyle yaparım erkenden gidince bir tek parkı süpüren çöpçü birde benim gibi 2-3 kadın oluyorAyy huri yarama tuz bastın..Uyuz oluyorum ya anneleri de bakmıyor oyuncak gibi oynuyorlar ben çıkışıyorum ama ablacım bak orada park var burası sizin için değil deyip yolluyorum aletin başından ne yapayım..Yazın başında da tutuşuyorlar tabi doğal olarak kadınlarla dolu oluyor resmen sıra bekliyoruzBiri başında bilet kesse yeri yani o derece
Günaydın ablam,günaydın kızlarr
Nilgün abla yerin de olmak için neler vermezdim şu an ahhh
Dışarıda buz gibi hava varken sıcacık evinde lap top kucağında keyif yapmak gibisi var mı,tadını çıkar
Bir de acı çehreyi sormuşsun sanırım.Bu acı çehre ,kekik ve yeşil çayın karışımı bir çaymış.Bana da nehir tavsiye etti almayı düşünüyorum ama şu form çayları bitsin diye bekliyorum,belki de dayanamam alırım bilemedim.Nehir de bizim gibi tuvalet problemi var ona çok iyi gelmiş bir dene bence.
Günaydin hatunlarrr,
Sabah sabah ne kosturdum, ve oynadim evde görseniz kesin bu kizda bir aksaklik var derdiniz
Kuzenimin nisanindan dolayi, basimiz o kadar kalabalik ki...
Uzakdan gelen misafirlerimiz cok fazla..
Ondan dolayi,sizden cok cook uzak kaldim..
Vauu, benim hic bi bitki cayim kalmadi bir yesil cayim var..
Onuda ic ic öööggh geldi..
Türk marketine gidebilirsem,
dogadan form ve earl grey almayi düsünüyorum..
Maglum, burada herseyi bulamiyoruz...
merhabalar herkeseee
siziii çookk özledim
cuma gidip pazar dönücem demiştim, hadi salıya kadar kalayım sporum var kaçıramam demiştim
bir soğuk bir kar bir tipi aman allahımmm
yurt geneli çok soğuk zaten hepiniz bilirsiniz yerimden kıpırdayamadım yanii
çok da iyi oldu, biz evde klimayla ısınıyoruz bu soğukta bizi klima filan ısıtmazdı
eşimi arıyorum donuyorum klimanın altındayım diyor
biz burda sıcacık sobanın başında çayımız üstünde tıkır tıkırkaynıyorr, harika yaa keyif yapıyorum
sporum kaldı tabii, diyet miyette hak getire
dikkat ettiğim kada ediyorum, pilates lastiğimi yanıma almıştım
arada bir onunla spor yapıyorum
bugün ebru şallıyla yaptım lastik ve topla hergün yapıcam burda yarıştan kopamam yaneee
nee alemdesiniz kızlar yaa hastalık kötü bişiy yoktur umarım
kavgaa döğüşte yoktur
pazar dönerim artık eşim gelecek almaya o zamana kadar biraz daha tadını çıkarayım
ama kesin artılarla dönerim eksilerlede dönebilirimmm
sevgili rakibem süreyyyaaaasevinme hiç
geçmişi okuyamadım pc soğuk odada annem habire çağırıyor dondun diye
şu anda içim zıplıyor soğuktan ellerim uyuştu o derece yanii:2::2::2:
eve gidince geçmişi tek tek okucamm veee kim sormuş beni kim merak etmiş bakıcamm
veeeeeeeeeeeeee
bunu aleyhinizde delil olarak kullanıcam
öpüyorum canlarrr
şimdi bana herşey yakışır var onu izlemeye gidiyorum dondummmmm :2::2::2::2:
yarın herkesin yüzü güler inşallahh
nehir, ilkay ve banuu aradığınız için teşekkür ederiimm
ay ne güzel nilgün abla öğretmen olunca hafta içi bigün tatil oluyormu ya
ne güzel işte öğretmen olmuş şimdi rahat ya allahım banada gösterir öğretmen olduğumu inşallah
kocamı dövecem ya bana kepek ekmeği al diyorum gidiyo normal ekmek alıyor,tadını unutmuştum normal ekmeğin ne güzel yedim bu sabah 3 dilim,akşama kadar ekmek yok artıkın püfffff....
ama çarliston biberi mikrodalgada çevirdi üstüne yumurta kırdı çok leziz oluyor
selma neden zehirlendin ki :26: ayrıca bu hapı değil çayı ve ben kullandım çok faydasını gördüm içinde kekikle yeşil çay var
Selma ablacım çayla hap çok ayrı şeyler..Hapın kimyası ve içine kattıklarını bilemezsin.Ayrıca zayıflama hapları kökten zararlı zaten ben de biber hapından dolayı hayatımda ilk defa migren ne demek öğrendim.
Ama çay bitkisel ve haptan çok farklı.Aynı sonuçları vereceğini sanmıyorum.
yok canim....ben canli yayina baglansam cok heycanlanirimBurdan kuzeni baglandi,tehtid aldigi dogruymus ama tv demek istemiyormus ailesi,zaten cok dedikodu cikmis köylerinde felan,yok efendim kizini gönderdin okutmaya madem eee yanina tasinsaydin vs. ,simdi sapigi vardi ne diye iyice cikmasin diye demiyolar kuzenide pat diye canli yayinda demis ...buarada hosgeldin canim
Günaydin hatunlarrr,
Sabah sabah ne kosturdum, ve oynadim evde görseniz kesin bu kizda bir aksaklik var derdiniz
Günaydin hatunlarrr,
ya ben bu konuyu hiç anlamadım banada anlatırmısınız lütfen ya:26:
kocamı dövecem ya bana kepek ekmeği al diyorum gidiyo normal ekmek alıyor,tadını unutmuştum normal ekmeğin ne güzel yedim bu sabah 3 dilim,akşama kadar ekmek yok artıkın püfffff....
ama çarliston biberi mikrodalgada çevirdi üstüne yumurta kırdı çok leziz oluyor
visper nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?