l
lamama
cnm bu menü çok kh lı bir menü olmuş
sabah simit
öglen hem ekmeki beyaz ekmek hem mantı
akşam hem pilav hem ekmekk
akşam ki arada 3 poriyon meyve
1 muz = myve
1 d elma yemişsin etti 3
1 simit dilim ekmege eşit
sen yarım simit yemişsin 1.5 dlm ekmek desek ii
ama öglenki mantı çok olmuş ki diyette yemeni çok önermem
öglen yeidign ekmekt çavdar vs olsa daha ii olurdu cnm
akşamda
hem pilav var menünd hemde ekmek
diger günlerdede menün buna eşitse kilo verememen nomal cnm
günaydinnnn.......kahvaltimi yaptim,ben bazen diyorum nezaman 60 asagisini görcem diye,esim ev islerinden dolayi 2-3 haftada 4 kg verdi,cok nadir kilo alir kis aylarinda sadece böylede hemen düser...diyorki bana sen 1 yil ugras 59 inmek icin ben birkac günde verdim diye gülüyor. ...
simit bilinçli olarak tükettim tuvalet sorunum var ve simit iyi geliyor açıkçası mantı, pilav ve makarna yediğim zaman ekmek tüketmiyorum aslında ama dün biraz abartmışım bu konuda
simitt ye tabikii bende hep yeridm geçn yıl simiti
de dige rögünlerdede kh fazla olmuş cnm
wc ye çıkamıyorum yine ya fom çaylaır etki etmiyor artık
acı çehre çayını aldırayım eşime bugün nehircim
alabilirse yada akşama bekunis içeyim çünkü
wc ye çıkmazsam yrın alıcaım sonuçç
ii olmaya bilir 2 gün oldu bugün
lamamma evet öyle canim, benim esim evlendimizde 74 kg184 boya....sonra 7 senede aldi 90 oldu simdi dedigim gibi 4 dü verdi 86 aldi,okadarda yer masallah ,saat önemli degil acikmasi yeeterli,ekmek cok sever ,yani onun yedigini ben yeseydim 7 yilda 100 civari bisey olurdum kesin.
nehircim
alıcam cnm bugün tebiii eşim gelebilirse eve
çayıda alır gelirkenn
lamama
ismin neydi cnm bu arada
yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizee
sen ya zmenüleirni ne yersne degerlendirme yaparız biz cnm
wiper
günaydın
zuzum
bende çocuklaır mecbur eve taşınana kadar yatırcma park yatakta
sonra büyük baza alayım diyorummm
ben kaçtım kızlar kahvaltımı yaptım, şimdi evi bi temzileyim
çocuklara öglen yemegi yeidrip uyutayım spor yapı geleyimm
herkese günaydın..
kaç gündür giremedim hastalıktan..
evde de değildim zaten iki gün annemde kaldım.
saolsun bana da çocuklara da baktı annem
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
biraz daha iyiyim gece geldim eve..
bu arada önüme ne geldiyse yedim..çok değil ama yedim işte..
ama sabah bi tartıldım 83.6...
hayret içindeyim nasıl almadım..inşallah yarın da böyle çıkarım..
biraz geçmişe de bakayım neler kaynatmışsınız....
evet haklısınız canım ekmek ve mantı hiç olmadı akşamda pirinç pilavına dayanamadım meyve olarakda sadece elma yiyecektim ama tatlı isteği ağır basınca muzla bastırmak istedim. Bu hafta motivasyonum biraz düştü zaten p.tesiden beri 1 gram dahi veremedimsu içemiyorum fazla belki ondandır diye düşünüyorum.
günaydinnnn.......kahvaltimi yaptim,ben bazen diyorum nezaman 60 asagisini görcem diye,esim ev islerinden dolayi 2-3 haftada 4 kg verdi,cok nadir kilo alir kis aylarinda sadece böylede hemen düser...diyorki bana sen 1 yil ugras 59 inmek icin ben birkac günde verdim diye gülüyor. ...
simit bilinçli olarak tükettim tuvalet sorunum var ve simit iyi geliyor açıkçası mantı, pilav ve makarna yediğim zaman ekmek tüketmiyorum aslında ama dün biraz abartmışım bu konuda
dün oktay ustayı seyrediyordum.elig güvendik vardı.biliyorsun önceden kiloluydu.ama şimdizayıf.program boyunca o kadar su içti ki oktay usta bile ne kadar su içiyorsunuz dedi.o da ben sıvı olarak hiç bir şey içmem sadece su içerim dedi.ne güzel değil mi?benim de en büyük eksiğim o..
bugün kerimkayra ya yatak almaliyim seyahat yatagi vardi ablasindan kalma ama sökmüs kenarini nasil yaptiysa,yatiriyorum cikip cikip geliyor...en son esim gececiydi yatirdim koridorda karanlikda ayak seslerini duydum o oldugunu biliyorum ama tirsdim yinede birde su son bursa cinayetinden 3-4 günde kendime zor geldim... o yataklar cok kullanisli özellikle türkiyeye gittimizde cantasina koyup götürüyoruz,kaynanamlar yatak almislar su alti cekmeceli yataklar varya kizim hic yatmadi cünkü yok yüksekte asagi düsmesi cok kolaydi yani ayaga kalktimi egiliyordu hemen düsmesi an meselesi,oglumda hic yatmicak kesin bunu götürcez,odamda türkiyede cok kücük o yatakda duruyor orda ,kac sefer dedim yatagi cikarin zaten yatmiyolar ,her defasindan yine orda duruyor benim cocuklar yataklarinda en asagi basamaga getiriyorum uyumazlarsa sarkitip kendilerini düsmesinler diye ,o yatakdada inmiyormus kenaralari dolapli felan.ben söylemekden yoruldum onla dinlemekten yorulmadilar
günaydın kıslar sabah sabah kaynatmışsınız gene
dene banucum faydasını göreceksin
Formçaylara karşı önyargım varya çektirdiği acıyı sevmiyorum işyerinde genelde tek oluyorum kapıyı kapatıp wc ye 2 dklığına gitsem kapıya yığılma oluyo direkt camdaki numaradan patronu arıyolar insanlar çok sabırsız o yüzden risk alamam tuvalet sorunu yaşatmayan çaylar tercihim
Sürekli aynı bitki çayını içmekte alışkanlık yaparmı bi yerden sonra yani işe yaramama gibi bi sorun falan ?
Sabah kahvaltımı ettim işe geldim bi çay demledim nedense bugün keyifliyim çayıma 1 küp şeker atim keyif çayı olsun dedim atmaz olaydım midem bulandı çok şekerli gibi geldi sonradan şimdi şekersiz içiyorum ki dengelensin farketmeden şekersiz çaya bile alışmışım
Heyt bee nelere alıştı bu bünye
Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var
Ben işletme mezunuyum daha önce bilgisayarlı muhasebe kursuna gitmiştim 2006 yılında orda eta ve lks görmüştüm ama girdiğim iş yerlerinde farklı programlarda çalıştım pratikte eta ve lks kullanamadım unuttum gitti
Kpss sınavına girdim atama bekliyorum geçici olarakta şimdiki bulunduğum işe girdim
Hani ismek kursları varya işe girmeden önce kayıt yaptırmıştım iş ararken yardımcı olur yeni çıkan muhasebe programlarına aşinalığım olsun diye dün kurstan aradılar
Cumartesi tanışma toplantısı varmış normalde derslerde saat 8.30-13.00 arasıymış
Sabah çok erken olması kafamı karıştırıyor zaten hafta içi 7 de kalkıyorum tabiri caizse sürünerek haftasonlarım tek teselliydi şimdi yine 7 de kalkmam gerekicek
Mayısta atanamazsam kasıma kadar bişe değiştiririm gibi geliyor işimden memnunum ama ücretten memnun değilim sigortamda yok
Dişimi sıkıp kursa gitsemmi ekstra tecrübe iyimidir,yoksa boşversemmi bilmiyorum :18:
Bide işin haftasonları nerden baksan 2 saat fazladan yürümesi var tabi buda olumlu bi özellik gibi geliyo diyetime faydası olur sanırım
Genellikle 1 bardak su içmeden günü bitirirdim. Diyete başladığımdan beri zorluyorum kendimi günde 1 lt anca içiyorum herhalde bitki çaylarının da tadını sevmiyorum offff ya faydalı şeyleri neden sevemiyorum :84:
ay derya abla çok hoşsun biliyomusun çok beğendim ikimizin vücudu benziyo ayrıca bende eskiden böyleydim hiç çıkıntın kalmayınca mükemmel olcaksın çok beğendim belin ince bak seninde
merhaba bende 87 kiloyum acil zayıflamalıyım,daha fazlaydım geçe sene bu zamanları elmakrom içmiştim öyle 4 kilo vermiştim bi kutuda,ama bi daha alamadım,hiç bi yan etkisini görmedim aksine çok zinde oluyordum,sadece çok susuyordum,imkansızlıktan bi daha alamadım,şimdi acil zayıflamalıyım bebiş için ama olmuyo işte(( gitmiyo çok seviyo beni bırakmıyo minimum %5 vermeliyim en kısa zamanda ooofff off
canım günaydın çok dengeli yemişsin ne güzel ama tahin helvası nereden çıktı?çok mu canın çekti
[/I]
herkese günaydın..
kaç gündür giremedim hastalıktan..
evde de değildim zaten iki gün annemde kaldım.
saolsun bana da çocuklara da baktı annem
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
biraz daha iyiyim gece geldim eve..
bu arada önüme ne geldiyse yedim..çok değil ama yedim işte..
ama sabah bi tartıldım 83.6...
hayret içindeyim nasıl almadım..inşallah yarın da böyle çıkarım..
biraz geçmişe de bakayım neler kaynatmışsınız....
günaydın herkese
Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var
Ben işletme mezunuyum daha önce bilgisayarlı muhasebe kursuna gitmiştim 2006 yılında orda eta ve lks görmüştüm ama girdiğim iş yerlerinde farklı programlarda çalıştım pratikte eta ve lks kullanamadım unuttum gitti
Kpss sınavına girdim atama bekliyorum geçici olarakta şimdiki bulunduğum işe girdim
Hani ismek kursları varya işe girmeden önce kayıt yaptırmıştım iş ararken yardımcı olur yeni çıkan muhasebe programlarına aşinalığım olsun diye dün kurstan aradılar
Cumartesi tanışma toplantısı varmış normalde derslerde saat 8.30-13.00 arasıymış
Sabah çok erken olması kafamı karıştırıyor zaten hafta içi 7 de kalkıyorum tabiri caizse sürünerek haftasonlarım tek teselliydi şimdi yine 7 de kalkmam gerekicek
Mayısta atanamazsam kasıma kadar bişe değiştiririm gibi geliyor işimden memnunum ama ücretten memnun değilim sigortamda yok
Dişimi sıkıp kursa gitsemmi ekstra tecrübe iyimidir,yoksa boşversemmi bilmiyorum :18:
Bide işin haftasonları nerden baksan 2 saat fazladan yürümesi var tabi buda olumlu bi özellik gibi geliyo diyetime faydası olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?