80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar hanımlar:)

benıde aranıza alıın.. doğumdan snra kılolar yapıstı kaldı napıcam ne edıcem bılmıyorum..
hoşgeldin canım..benim kilola da doğum sonrası malesef...
daha önce burda 15 kg vemiştim..hamile kalınca fazlasıyla geri geldi..
olsun...hep beraber vericez inş..
canım bence menün güzel...
pilavda da sorun yok..fasulyeyi de pilavı da ölçülü tutmuşsun..

senin de menü güzel..
belirtmemişsin ama su içiyormusun??
gece yatmadan meyve ye veya süt iç emziriyorsan...

Kızlar çoooooook mutluyum
Neredeyse 1 senedir istediğim ama maddiyattan dolayı alamadığım yarı profesyonel fotoğraf makinasının kampanyasını buldum ve yarı fiyatına düştüğü için şartları zorlayıp aldım.Hala inanamıyorum rüya gibi geliyor çünkü o kadar çok istemiştim ki anlatamam

mikroyla bi kerede patates haşlamıştım çok güzel olmuştu..
ekmek konusunda ekmeği biraz sulayacaksın hafiften birde düşük ayarda çevireceksin yada difriz ayarı varsa sadece buz çözmek amacı ile difrezz de de çözebilirsin ....

gecen benimkide aynisini yapti ,yoktu napayim diyor.hem ne fark ediyorki diyor kepek ekmek yiyorsun ama ara sira tatli kacamagi yapiyosunki diyor
işte tatlı kaçamağı yaptığımda telafi ederim ama beyaz ekmek yediğimde telafisi yok sanki löp et oldu gibi geliyor bana :44:
sevmiyorum zaten kepek ekmeği gerçekten daha hafif geliyor

sabah:
haşlanmış biberli yumurta
4-5 zeytin
bir parça peynir
1 tatlı kaşığı kadar reçel
3 dilim beyaz ekmek

ara:bitki çayı

öğlen
yoğurt
bulgur pilavı

ara:bitki çayı

ara:diyet bisküvi bitki çayı

akşam:
henüz yemedim ama sanırım yine bir parça yoğurt ve bulgur pilavı yiyeceğim

eşim yok gece 1de geliyor bu hafta bizde pek yemek pişmez olanı yiyiyorum akşam yemezsem gece yerim diye korkuma zorla yiyeceğim aslında hiç acıkmadım ama geçirmiyim daha fazla...

1.5 litre su ( yatana kadar 2 olur)
3 kupa bitki çayı yatana kadar 4 olur....

öğlen: 1 mille leslie
akşam üstü:2 mille leslie yaptım...

ayrıca komşudaydım bugün tartıldım kilo vermişim ama söylemem çünkü tuvalete çıkmadım yarın kurs dönüşü tekrar tartılırım...ama artıda olmamanın sevincini yaşıyorum...

hayırlı olsun güle güle kullan hep mutlu anları ölümsüzleştirmek nasip olsun...
bende çok istiyorum bakalım hep cep telle çekmekten bıktım çok hevesim var ....

derya abla benimde arkadaşım almak istiyordu ikimiz alcaktık bitane markası ne ne kadar bana biraz bilgi verebilirmisin

kızlar bnm koçiş oturma odasına yatak yapmış ayy bide güzell olmuş plazmada karşısında bi ben eksikmişim yanında neyse sabah erken kalkıcam birazda tv izliyim gittimmm

:93: Bugünkü Menüm :93:

Sabah

1 kupa tarçın çayı
1 kupa çabuk çorba
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
50 gr labne
4 dilim salam
3 yeşil zeytin
2 küp eski kaşar

Ara

60 gr eti form müsli
1 bardak yarım yağlı süt
1 portakal

Akşam

1,5 porsiyon ıspanak yemeği
100 gr yoğurt
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay

2 litre su

Spor : Yok

Şu site açılmadı gene
Kızlar pirinçli ıspanak yemeğinin kalorisini hiç bir yerde bulamıyorum.Her yerde kıymalı ya da yumurtalı ıspanak var.Bulursanız görürseniz haberim olsun.

derya

hayırlı olsun makinan canımm..güleeeee güle kullan...

kızlar

yaaaa ben yarın artı çıkıcam biliyorum,2 gündür vc olmadığı gibi bugün çok yedim börek tiramisu kısırrr abarttım ay...öffff....pöffff...yarın şişko olucamm zaten yusyuvarlak hissediyorum...:76:

eflatuncum su içiyorum desem yalan olur içemiyorum midem bulanıyo sudan bebişi hem emziriyorum hemde mama veriyorum başından beri sütüm az geldi ilk zamanlar gayette bol yedim sütüm olsun diye ama banamısın demedi şimdi diyeteyim ama biliyorum ki yesemde farketmiyo bana kilo olarak geri dönüyo bari diyete başlim bu yediklerimlede hiç açlık çekmiyorum tek sıkıntı tatlı yiyememek onuda kayısıydı incirdi o tür seylerle geçiştiriyorum meyve yicem zaman onları tüketiyorum daha cok özelliklede kayısı

Deryacım hayırlı olsun canım güle güle kullan
Bugün ki menüm
Sabah :
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim kaşar peynir
4 yeşil zeytin
Ara :
2 diyet bisküvi
1 küçük kutu süt
Öğle :
5 çatal döner
3 kaşık pilav
Salata
Ara : 1 küçücük dilim baklava ( Arkadaşımın abisinin nişan baklavası ev yapımıydı ufacık bir dilim yedim yoğun ısrar sonucu )
Akşam :
5 kaşık nohut yemeği
1 dilim kepek ekmeği
Salata
Yatmadan önceye saklanmış meyvem var bide
Spor pek yapmadım hala ağrı çekiyorum
2 litre su içtim
Bugün bitki çayı içemedim belki birazdan yapar içerim
İşte böyle arkadaşlar

Bugün arkadaşıma boydan fotoğrafımı çektirdim öncesi sonrası resimleri olur ya bi gün benimde olcak

konuya fransız kaldım ama sanırım çöpçü sendromu var eqer öyleyse çok kötü bişey bu ben olsam söylerim hatta biraz sert bir dille söylerim sizin burda oturup bizi izlemenizden rahatsızlık duyuyoruz buna devam ederseniz sizi yetkili mercilere şikayet ederim derim bu söz zaten ona yeter çünkü görev başında oturup keyif yapamaz yasak bizim burdaki yürüyüş kortumuzda güvenlikler kol geziyor 24 saat nöbet tutuyorlar çok şükür bu kunuda rahatız inş. en kısa zamanda sizlerinde bu şikayeti tatlıya baqlanır

selamlar hanımlar:)

benıde aranıza alıın.. doğumdan snra kılolar yapıstı kaldı napıcam ne edıcem bılmıyorum..
hoşgeldin cnm

Son düzenleme:
:95::95:huriii

sen dur hele önce ben boşayacam bu herifi....anaaaaaaaaa şartellerimi attırdı gene yaaaaa

bide bana faceden laf sokuyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…