hoşgeldin canım..benim kilola da doğum sonrası malesef...selamlar hanımlar:)
benıde aranıza alıın.. doğumdan snra kılolar yapıstı kaldı napıcam ne edıcem bılmıyorum..
canım bence menün güzel...işte kızlar yediklerim nasıl sizce
KAHVALTI üç dilim tam buday ekmegi bir yumurta ıkı catal peynir yarım domates yarım salatalık yeşil cay
ÖGLEN yarım tabak kuru fasulya ıkıkaşık pilav ve roka salatası
ARA birbucuk portakal küçüktü ıkı ceviz bir form cay
AKŞAMbir tabak kıymalı kabak yemegi üç kaşık yogurt
kızlar lütfen yorumlayın hatalarımısöyleyin :18::18::18:
sevdemercim bende 6 aralıkta doğum yaptım aramızda iki gün var ama sen ne güzel vermissin off ben veremedim hala ya inşallah hazirana kadar 70 kilo olurum bende bu arada buünki menüm kızlar yoruma açık yorumlarınız benim için çok önemli
sabah
2 galeta
1 yumurta
1dilim beyaz peynir
çay
ögle
1 kase çorba
1 kase yoğurt
2 galeta kepekli
ikindi
1 portakal 1 galeta
akşam
3 kücük kabak dolması aslında 2 tane yiccektim ama dolmaları annem kücük yapmış o yüzden 3 yedim hemde bütün ün temizlik yaptım çok yorulmuştum vede çok acıkmıştım
4 kaşık yoğurt
salata
1 dilim kepek ekmeği
gecede meyve yicem belkide yemem bilmiyorum
mikroyla bi kerede patates haşlamıştım çok güzel olmuştu..Bir ben mikrodalga kullanma özürlüsüyüm galiba...sadece ısıtma ve çözme işini yapsam onada şükür.Ne güzel biber pişirmişsiniz,kek yapan bile var mikrodalgada.Ben ekmeği buzluktan alıyorum pamuk gibi olsun die nerde taş gibi kuru oluyor, diğer ayarda içi çözülmüyor buz...size afiyet olsun...Bende beyaz ekmeği çok severim ama kilo vermeyi kafama koyduğumdan itibaren 1 lokma yemedim:)inş.aynı istikrarla devam ederim...
işte tatlı kaçamağı yaptığımda telafi ederim ama beyaz ekmek yediğimde telafisi yok sanki löp et oldu gibi geliyor bana :44:gecen benimkide aynisini yapti ,yoktu napayim diyor.hem ne fark ediyorki diyor kepek ekmek yiyorsun ama ara sira tatli kacamagi yapiyosunki diyor
Kızlar çoooooook mutluyum
Neredeyse 1 senedir istediğim ama maddiyattan dolayı alamadığım yarı profesyonel fotoğraf makinasının kampanyasını buldum ve yarı fiyatına düştüğü için şartları zorlayıp aldım.Hala inanamıyorum rüya gibi geliyor çünkü o kadar çok istemiştim ki anlatamam
Kızlar çoooooook mutluyum
Neredeyse 1 senedir istediğim ama maddiyattan dolayı alamadığım yarı profesyonel fotoğraf makinasının kampanyasını buldum ve yarı fiyatına düştüğü için şartları zorlayıp aldım.Hala inanamıyorum rüya gibi geliyor çünkü o kadar çok istemiştim ki anlatamam
kızlar bnm koçiş oturma odasına yatak yapmışayy bide güzell olmuş plazmada karşısında bi ben eksikmişim yanında neyse sabah erken kalkıcam birazda tv izliyim gittimmm
kocamı dövecem ya bana kepek ekmeği al diyorum gidiyo normal ekmek alıyor,tadını unutmuştum normal ekmeğin ne güzel yedim bu sabah 3 dilim,akşama kadar ekmek yok artıkın püfffff....
ama çarliston biberi mikrodalgada çevirdi üstüne yumurta kırdı çok leziz oluyor
hoşgeldin canım..benim kilola da doğum sonrası malesef...
daha önce burda 15 kg vemiştim..hamile kalınca fazlasıyla geri geldi..
olsun...hep beraber vericez inş..
canım bence menün güzel...
pilavda da sorun yok..fasulyeyi de pilavı da ölçülü tutmuşsun..
senin de menü güzel..
belirtmemişsin ama su içiyormusun??
gece yatmadan meyve ye veya süt iç emziriyorsan...
Zeynep boyunu omuzdan mı ölçüyorsun yoksa kafadan mı.Ben hep kararsız kalmışımdır.En son galiba kafadan ölçmüştüm.Bir de dün beden kütle endeksini hesaplayan bir site kafadan ölçün diyordu.
b
176 mı kız zayıfladıkça uzamışsın sen maşallah bende ölçcem ya bi
inşallah canım aman verdim diye baklavayı götürme
konuya fransız kaldım ama sanırım çöpçü sendromu var eqer öyleyse çok kötü bişey bu ben olsam söylerim hatta biraz sert bir dille söylerim sizin burda oturup bizi izlemenizden rahatsızlık duyuyoruz buna devam ederseniz sizi yetkili mercilere şikayet ederim derim bu söz zaten ona yeter çünkü görev başında oturup keyif yapamaz yasak bizim burdaki yürüyüş kortumuzda güvenlikler kol geziyor 24 saat nöbet tutuyorlar çok şükür bu kunuda rahatız inş. en kısa zamanda sizlerinde bu şikayeti tatlıya baqlanırÇok sinir bozucu oturup izlemesi.Öküz adam...Benim eşim o yüzden izin vermiyor tek gitmeme zaten toplasa 5-6 kere gitmişimdir tabii eşimle ve akşam saatleri...eşim genelde bankta oturup kuruyemiş yer yada sigara içer ben aletleri kullanırım.benim en büyük eksiğim çabuk sıkılıyorum devamnı getirmiyorum.spor olmadıkçada ne bu popo ne baldır nede göbek gider...tombul armutken sıska armut olunur ne kötü orantılı fizik olmayınca alta 44 üste 40 beden belki daha da değişmiştir bilmiyorum üst başkasına alt başkasına ait.o yüzden basen bacak hareketleri evde fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum...pilates bandı kullanan var mı aranızda izlem kullanıyor sanırım faydasını gördün mü diye sormuştum sanırım uygun değil cevap yazamadı...
hoşgeldin cnmselamlar hanımlar:)
benıde aranıza alıın.. doğumdan snra kılolar yapıstı kaldı napıcam ne edıcem bılmıyorum..
filizkuzey;18103852 Maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin.Ne güzel 16 yıllık evlilikte biz 3 yıllık evliyiz ilk yıllarımız sıkıntılı geçti çocuk olunca düzelir dediler ama çok bişey değişmedi eşim önceliği önce ailesine veriyor artık kendi evi eşi çocuğu ilk sırada olmalı ama anlamıyorum nasıl oluyor.oğlum 4 gülüktü hastaneye kontrole gittik doktor sarılık iyi ki geldiniz çok ilerlemiş beyne zarar verebilirdi dedi ama nasıl ağlıyorum bi taraftan ağlama üzülme sütün kesilir diyorlar.Neyse eşim annesini aradı oğlumuzun durumunu bildirmek için o arada annesi kaynımın rahatsızlığı vardı bulunamamıştı(eklem romatizmasıymış gazi hast.)çok hasta yürüyemiyor topallıyor vs.anlattı eşim odaya girdi oğlun ışığın altında "allahım kardeşim iyilwşsin senden başka bişey istemiyorum" dedi.o kadar üzüldüm ki tabii allah herkese şifa versin ama allahım oğluma kardeşime şifa ver dese bu kadar alınmazdım.Herşeyde ilk onlar geliyor biz ne zaman kaide alınacağız.Kayınvalidem nasıl yapıyor her seferinde ilgiyi üstüne çekiyor anlamıyorum..çok dertliyim diyet gurubundan çıktım gelin kaynana sohbetine girdim.neyse allah herkesin evinde sağlık huzur versin tüm sevdikleriyle....[/QUOTE .!.:Canım ilk başlarda bütün erkekler bu tür davranışlarda bulunabiliyorlar evlendikten bir süre sonra daha ailelerine olan baqımlılıkları evdeymiş gibi devam ediyor bazıları zaman aşımında bu baqımlılıktan kurtulurken bazılarıda asla vazgeçmiyor bende buna yakın sorunlar yaşadım ama yapım gereqi susan sessiz kalan biri deqilimdir damarıma basanı yerden yere vururum sayqı gösterene saygının alasını gösteririm tabiri caizse bir söz vardır ya (yeri gelir köpek olurum yeri gelir melek olurum) hesabı nabza göre şerbet veririm çok mücadele ettim ve ben kazandım eşimlede zamanında çok sorunlar yaşadık ikimizde yıprandık şuanki mutluluqumuzun kıymetini anlamak için belkide bu sıkıntıları yaşamamız gerekiyordu demekki biraz mücadele etmek birazda sabretmek gerekiyormuş şimdi Rabbime şükürler olsun maddi manevi çokçok iyiyiz Rabbim herkese nasip etsin sende üzülme dicem ama biliyorum üzülmeden yapamazsın malesef hayattaki üzüntülerden payımıza düşeni alıyoruz aranızdaki sevgi baqları kuvvetliyse sabırlı ol derim tatlım birazda zamana bırak erkekler geç olgunlaşıyor ona zaman tanı unutmaki güneş hep karanlıqın ardından doqar ..
kilo verdikçe senin boyundamı uzuyor tatlımmbu gün 30 yürüyüş yapabildim artık çok rahat bacak bacak üstüne atabiliyorum dün akşamda boyumu ölçtük 1.76 çıktı
inşallah Rabbim kalbine göre verir ama sanki sen onlara deqilde onlar sana bişeyler vadetseydi daha etkili olurdu diye düşünüyorum cnm..tartıda 79 görünce annemlere size baklava alcam 1 kilo dedim 1 nisanda inşllah nasip olur
Canım çok geçmiş olsun sen emziriyorsun yüz karası falan boşver bunları geç önce saqlıqını ve bebeqini düşün gerisi gelir tatlım..boğazım şişti
sanırım hasta olacağım
ilaç kullanamayacağım
tavuk çorba içiyorum dünden beri
fayda etmedi
diyet yalan oldu bu arada
çikolatalar vs saymiim kötü örnek olmiim
arkadaşlar iki gündür sağolsunlar masaları dolduruyorlar
benim için yapılıyor diye reddetmek ayıp olur dedim
hem şimdi yiyecekler arkamdan ağlar da dedim
yedimde yedim
yarın yüz karası olarak karşınızda olacağım
3 dilim ekmek yumurtada var biraz fazla gibi ama sabah erken saatte aldıysan çokta takılmamak lazım bunun dışında ben menünü beqendim cnm..işte kızlar yediklerim nasıl sizce
KAHVALTI üç dilim tam buday ekmegi bir yumurta ıkı catal peynir yarım domates yarım salatalık yeşil cay
ÖGLEN yarım tabak kuru fasulya ıkıkaşık pilav ve roka salatası
ARA birbucuk portakal küçüktü ıkı ceviz bir form cay
AKŞAMbir tabak kıymalı kabak yemegi üç kaşık yogurt
kızlar lütfen yorumlayın hatalarımısöyleyin :18::18::18:
Canım müslilerin ne gibi bir faydasını gördün..lilium fotolar tamamen açılınca iyice bakımda yok anam vazgeçtim biz benzemiyos
sen çok zarif duruyorsun maşallah
oğluşumda nezle oldu gece öksürdü kustu
iştahsız
bebeğede geçerse biz yandık
kızlar bugünlerde bende bir çanta sevdası başladı
hani öyle gidip bi kaç tane filan almadım
ihtiyacım vardı bi tane aldım
ama aklım beğendiklerimde kaldı
çeşit çeşit renk renk çantalar almak istiyorum
dün etinin müslisini aldım meyvelisini
kellogs meyvelide var evde
nesfit tükettim geçmişte en çok
ama ben bunların hiç birini birbirinden ayırt edemedim hepsi birbirinin aynısı bence
sadece nesfit daha tatlı o kadar
bence çok güzel sena abla aşkta olsa sevgide olsa içinde ona bağlayan bi duygu olması ve bunun hep olması çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin arada herkes tartışır ya onlar tadı tuzu..
amin cnm Rabbim herkese hayırlı ve mutlu bir yuva nasip etsin..
derya
hayırlı olsun makinan canımm..güleeeee güle kullan...
kızlar
yaaaa ben yarın artı çıkıcam biliyorum,2 gündür vc olmadığı gibi bugün çok yedim börek tiramisu kısırrr abarttım ay...öffff....pöffff...yarın şişko olucamm zaten yusyuvarlak hissediyorum...:76:
senin kilonda olsam bugün yediklerimi asla dert etmezdim çok özenilecek bir kilodasın hayatım..
kilo verdikçe senin boyundamı uzuyor tatlımm
inşallah Rabbim kalbine göre verir ama sanki sen onlara deqilde onlar sana bişeyler vadetseydi daha etkili olurdu diye düşünüyorum cnm..
:95::95:huriii
sen dur hele önce ben boşayacam bu herifi....anaaaaaaaaa şartellerimi attırdı gene yaaaaa
bide bana faceden laf sokuyonkızlar
yaaaa ben yarın artı çıkıcam biliyorum,2 gündür vc olmadığı gibi bugün çok yedim börek tiramisu kısırrr abarttım ay...öffff....pöffff...yarın şişko olucamm zaten yusyuvarlak hissediyorum...:76:
evet boyum uzadıonlar bana 15 kg verice telefon alıcaz dediler aldılar en çok istedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?