80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende onu izliyorum bu arada adını biliyorumda pek aklımda tutamıyorum yanlışlık olmasın diye öyle demiştim :80::80::80:

Merhaba Yemekteyizi izlemek sizi acıktırmıyor mu?Ben doğum iznindeyken hiç kaçırmıyordum farklı gördüğüm şeyleri hemen deniyordum.özellikle tatlıları hatta iki tarif favorim çok severek yapıyordum ve yiyordum.Allahtan işe başladım izlemiyorum.Şahsen ben dayanamıyorum.Göz görmeyince gönül katlanıyor misali

çok haklısın canım bende düşündüm öqlen yiceme poçayı sabah yiyim en azından eritirim diye düşündüm ve öqlen dışarda yemek yedim arkadaşlarla yemedim biraz üzüldüler onlara katılmadım diye ama bende çaya yetişirim dedim ve yemeqimi yiyip hemen kursa döndüm form çayımı onlarla içtim daha yeni eve geldim dışarsı buz gibi Allah dışarda kalanlara yardım etsin eve gelene kadar dondum onlar napsın hem sana yazıyorum hem çorba içiyorum akşam yemeqim bu bnm öqlen çeşit çoktu bir iki atıştırdım ama tok tuttu beni çorbayla kapatıcam günü bende bitki çayımı yapıyım biraz dinleneyim laptopun şarjı ypılmış akşam rahat rahat girerim görüşürüz tatlım

Canım çok geçmiş olsun evet annelerimiz.. en deqerli varlıklarımız.. iyiki varlar bende anneme babama çok baqlıyım daha onlar gideli 4 gün oldu ama sanki aylaydrı görmüyorum gibi özledim bu konuda çok duygusalım yazarken bile sulandı gözlerim..

Canım bende ismek kurslarına gidiyorum her sene abone olmuş gibi devam ederim birçok bölümüne gittim bu yılda rölyefte 2. yılım herşeyden önce aile sıcaklıqı var ismeklerde sosyal açıdan eşi benzeri olmayan bir yer kimse kimseyi kırmaz herkes birbirine saygılı arayıpta bulunmucak kadar deqerli bir yer bilgisayarlı muhasebeye mutlaka gitmelisin sertifikanı al cnm ayrıca ismeklerde iş imkanıda bulabiliyosun çok yardımcı oluyorlar sabah erken kalkmayı hiç dert etme başladıktan sonra çok seveceksin sabah olsada kursa gitsem diyeceksin bu imkanlardan mahrum kalma derim hakkında en hayırlısı ne ise o olsun..

Gülçinim hadi gözün aydın tatlım işte bazen reql bizi böyle üzüyor inş. sevinen taraf her zaman biz oluruz güne mutlu uyanmak çok güzel mutluluk hormonuyla ilgili bişey bu bende güne her zaman pozitif başlamaya çalışırım mutlu ve kendisiyle barışık biriyim ama insanın her anı aynı olmayabiliyor hayat inişli çıkışlı derler ya belkide hep mutlu olsak deqerini anlayamayız doqadan form çayını bende çok seviyorum ve dönüşümlü kullanıyorum 4 çeşit çayım var hepsinden 1 fincan hergün içmeye çalışıyorum bu beni çok motive ediyor

İzlem hoşgeldin cnm tatilin keyfini çıkar eminki çok soquktur bikaç sene önce 15 tatilde bizde safranboluya gitmiştik gittiğimiz gece öyle bir kar yaqdıki 1 hafta yollar açılmadı o zamanlar çok kızmıştım köyde kaldık diye ama şimdi hoş bir anı oldu..

Çok sinir bozucu oturup izlemesi.Öküz adam...Benim eşim o yüzden izin vermiyor tek gitmeme zaten toplasa 5-6 kere gitmişimdir tabii eşimle ve akşam saatleri...eşim genelde bankta oturup kuruyemiş yer yada sigara içer ben aletleri kullanırım.benim en büyük eksiğim çabuk sıkılıyorum devamnı getirmiyorum.spor olmadıkçada ne bu popo ne baldır nede göbek gider...tombul armutken sıska armut olunur ne kötü orantılı fizik olmayınca alta 44 üste 40 beden belki daha da değişmiştir bilmiyorum üst başkasına alt başkasına ait.o yüzden basen bacak hareketleri evde fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum...pilates bandı kullanan var mı aranızda izlem kullanıyor sanırım faydasını gördün mü diye sormuştum sanırım uygun değil cevap yazamadı...

selamlar hanımlar:)

benıde aranıza alıın.. doğumdan snra kılolar yapıstı kaldı napıcam ne edıcem bılmıyorum..

bu gün 30 yürüyüş yapabildim artık çok rahat bacak bacak üstüne atabiliyorum dün akşamda boyumu ölçtük 1.76 çıktı

inş sende duyarsın bu mutluluğu tadarsın
bugünde raporumu götürdüm iş yerine
sn bu işi biliyosun gibi sözler işittim
gururlandım ne yalan söyliim

2,5 ay gibi bir sürede verdim

sevgi senin adına sevindim canım çok güzel 20 gün daha evdesin ne güzel sözler dumuşsun canım darısı başımıza

darısı başına nehircim

sevgicim senin adına çok sevindim cnm bunlar çok önemli şeyler haftanın 4 günü evde olmak sana müthiş moral olur en azından bir süre daha aklın bebekte kalmaz bu arada biraz daha büyümüş olur

teşekkür edrim
bu süt izni süper olacak
en azından 3 gün için bi yardımcı bulmam kolay olacak

lilium
sanki seninle tipimiz benziyor
yanlış algılamadıysam tabi

benim bel ince
alt göbek var
mide yok
üst baldırda kilo var

yağlarım hiç bir bölgemi küstürmedi eşit gibi dağılmış sankim

evet ya ,karni hadi mekikle sikilastirdik,basenlerde eride diyelim ama cok kilo verince üstüne emzirmede eklenince gögüslerde sarkiyor onu napicaz.onlar bir spor hareketi yokmu geri kalmasinlar yazik

eline 500ml lik iki su şişesi al
öne doğru eğil
kolları sırta doğru aç kapa
yani elleri birleştir
hani çocuklar kocaman seviyom seni yapıyo ya kollarını açarak
o hareketi öne eğilerek yapcan
verdiğim örneğim süper ama dimi

benıde aranıza alıın.. doğumdan snra kılolar yapıstı kaldı napıcam ne edıcem bılmıyorum..

aldık bile
hoşgeldin
bende 8 aralıkta yaptım doğum

boğazım şişti
sanırım hasta olacağım
ilaç kullanamayacağım
tavuk çorba içiyorum dünden beri
fayda etmedi

diyet yalan oldu bu arada
çikolatalar vs saymiim kötü örnek olmiim
arkadaşlar iki gündür sağolsunlar masaları dolduruyorlar
benim için yapılıyor diye reddetmek ayıp olur dedim
hem şimdi yiyecekler arkamdan ağlar da dedim
yedimde yedim
yarın yüz karası olarak karşınızda olacağım

hosbuldum:) bende 2 ekımde siz maasallah vermıssınız baya darısı basıma neler yapıyorsunuz emzırıyormusunuz sızde?

işte kızlar yediklerim nasıl sizce

KAHVALTI üç dilim tam buday ekmegi bir yumurta ıkı catal peynir yarım domates yarım salatalık yeşil cay

ÖGLEN yarım tabak kuru fasulya ıkıkaşık pilav ve roka salatası

ARA birbucuk portakal küçüktü ıkı ceviz bir form cay

AKŞAMbir tabak kıymalı kabak yemegi üç kaşık yogurt

kızlar lütfen yorumlayın hatalarımısöyleyin :18::18::18:

canım normalde ,izlemiyorum haklısın acıktırıyor canım cekiyor ama nedense bu gün baktım işte

lilium fotolar tamamen açılınca iyice bakımda yok anam vazgeçtim biz benzemiyos
sen çok zarif duruyorsun maşallah

oğluşumda nezle oldu gece öksürdü kustu
iştahsız
bebeğede geçerse biz yandık

kızlar bugünlerde bende bir çanta sevdası başladı
hani öyle gidip bi kaç tane filan almadım
ihtiyacım vardı bi tane aldım
ama aklım beğendiklerimde kaldı
çeşit çeşit renk renk çantalar almak istiyorum

dün etinin müslisini aldım meyvelisini
kellogs meyvelide var evde
nesfit tükettim geçmişte en çok
ama ben bunların hiç birini birbirinden ayırt edemedim hepsi birbirinin aynısı bence
sadece nesfit daha tatlı o kadar

hosbuldum:) bende 2 ekımde siz maasallah vermıssınız baya darısı basıma neler yapıyorsunuz emzırıyormusunuz sızde?

emziriyorum evet
spor yaptım yüüdüm koştum
ama ankara kar altında şimdi gidemiyorum
yaz gelmeden atmak istiyorum bütün fazlalıklarımı

selmacım ben pek yorum yapmak istemiyorum 20-30 kilo veren arkadaşlar varken haddime düşmez diye düşünüyorum
naçizane fikrimi söylemek istiyorum

sabah 3 yerine iki dilim yesen ekmeği
ve kuru fasülye yanında pilav olmazsa fasülye küser ama
küserse küssün deyip pilavı çıkarmak lazım galiba

izlem kaptaaaaaaaaaaaaan hoşgeldin

bence çok güzel sena abla aşkta olsa sevgide olsa içinde ona bağlayan bi duygu olması ve bunun hep olması çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin arada herkes tartışır ya onlar tadı tuzu..

kötü bi durum ya ama belkide oda bilmeden diyodur hani bilerek isteyerek değilde istemeden ağzından öyle çıkmıştır. sağlık huzur oldumu geri teferruat gibi kalıyor amin canım her evde

bu gün 30 yürüyüş yapabildim artık çok rahat bacak bacak üstüne atabiliyorum dün akşamda boyumu ölçtük 1.76 çıktı

176 mı kız zayıfladıkça uzamışsın sen maşallah bende ölçcem ya bi

tartıda 79 görünce annemlere size baklava alcam 1 kilo dedim 1 nisanda inşllah nasip olur

inşallah canım aman verdim diye baklavayı götürme

geçmiş olsun sevgi abla olsun sen 2 kere üst üste kilo verdin hakedersin bir kereden bişey olmaz

ay onada geçmiş olsun senin hastalık neysede bebeğin hastalığı kötü olur

cok guzel cocugu bırakıp yada alıp bıryere cıkamadıgım ıcın evde tıkıldım kaldım..

siz maasallah vermıssınız kalmamıs bısey..

sevdemercim bende 6 aralıkta doğum yaptım aramızda iki gün var ama sen ne güzel vermissin off ben veremedim hala ya inşallah hazirana kadar 70 kilo olurum bende bu arada buünki menüm kızlar yoruma açık yorumlarınız benim için çok önemli
sabah
2 galeta
1 yumurta
1dilim beyaz peynir
çay
ögle
1 kase çorba
1 kase yoğurt
2 galeta kepekli
ikindi
1 portakal 1 galeta
akşam
3 kücük kabak dolması aslında 2 tane yiccektim ama dolmaları annem kücük yapmış o yüzden 3 yedim hemde bütün ün temizlik yaptım çok yorulmuştum vede çok acıkmıştım
4 kaşık yoğurt
salata
1 dilim kepek ekmeği
gecede meyve yicem belkide yemem bilmiyorum

Aramıza hoşgeldin
Burayı takip et,neler yapacağını zamanla öğrenirsin,azmin daim olsun.

Zeynep boyunu omuzdan mı ölçüyorsun yoksa kafadan mı.Ben hep kararsız kalmışımdır.En son galiba kafadan ölçmüştüm.Bir de dün beden kütle endeksini hesaplayan bir site kafadan ölçün diyordu.

Senin fotolarını hiç görmedim ben sevgi.Ne mutlu bize işte bir yerde toplanmamış her yere eşit dağılmışlar
Ama yine de göbek - basen ağırlıklı tabi,orayı çok seviyorlar nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…