iyiyim selmacığım adım bu arada nilgün.yemekteyizi seyrediyorum..
bende onu izliyorum bu arada adını biliyorumda pek aklımda tutamıyorum yanlışlık olmasın diye öyle demiştim :80::80::80:
çok haklısın canım bende düşündüm öqlen yiceme poçayı sabah yiyim en azından eritirim diye düşündüm ve öqlen dışarda yemek yedim arkadaşlarla yemedim biraz üzüldüler onlara katılmadım diye ama bende çaya yetişirim dedim ve yemeqimi yiyip hemen kursa döndüm form çayımı onlarla içtim daha yeni eve geldim dışarsı buz gibi Allah dışarda kalanlara yardım etsin eve gelene kadar dondum onlar napsın hem sana yazıyorum hem çorba içiyorumcanım günaydın çok dengeli yemişsin ne güzel ama tahin helvası nereden çıktı?çok mu canın çekti
günaydın canım ellerine sağlık sabah sabah döktürmüşsün yine.ben de olsam sıcak sıcak yerdim mis gibi poğaçayı.aslında biz etraftan çekiniyoruz ya -yani ben- hata yapıyoruz aslında.millet en başta ye yine devam edersin falan diyor ama sonra bakıyor karşıdaki kararlı o da uyum sağlıyıor sana.ısrar etmiyor sana göre bir şeyler hazırlamaya çalışıyor.aksi olursa sadece yediğinle kalıyorsun emeklerini heba ediyorsun.
bugün yine tatilim ben de yatak keyfi yapıyorum.tv açtım laptopu kucağıma aldım ohh değmeyin keyfime.bi de kahve mi yapsaydım
neden bilmem bu smile bana izlemi hatırlatıyor.bi de bu :92::92sabah sabah kafayı yedim )
Canım çok geçmiş olsunherkese günaydın..
kaç gündür giremedim hastalıktan..
evde de değildim zaten iki gün annemde kaldım.
saolsun bana da çocuklara da baktı annem
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin...
biraz daha iyiyim gece geldim eve..
bu arada önüme ne geldiyse yedim..çok değil ama yedim işte..
ama sabah bi tartıldım 83.6...
hayret içindeyim nasıl almadım..inşallah yarın da böyle çıkarım..
biraz geçmişe de bakayım neler kaynatmışsınız....
Canım bende ismek kurslarına gidiyorum her sene abone olmuş gibi devam ederim birçok bölümüne gittim bu yılda rölyefte 2. yılım herşeyden önce aile sıcaklıqı var ismeklerde sosyal açıdan eşi benzeri olmayan bir yer kimse kimseyi kırmaz herkes birbirine saygılı arayıpta bulunmucak kadar deqerli bir yer bilgisayarlı muhasebeye mutlaka gitmelisin sertifikanı al cnm ayrıca ismeklerde iş imkanıda bulabiliyosun çok yardımcı oluyorlar sabah erken kalkmayı hiç dert etme başladıktan sonra çok seveceksin sabah olsada kursa gitsem diyeceksin bu imkanlardan mahrum kalma derim hakkında en hayırlısı ne ise o olsun..Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var
Ben işletme mezunuyum daha önce bilgisayarlı muhasebe kursuna gitmiştim 2006 yılında orda eta ve lks görmüştüm ama girdiğim iş yerlerinde farklı programlarda çalıştım pratikte eta ve lks kullanamadım unuttum gitti
Kpss sınavına girdim atama bekliyorum geçici olarakta şimdiki bulunduğum işe girdim
Hani ismek kursları varya işe girmeden önce kayıt yaptırmıştım iş ararken yardımcı olur yeni çıkan muhasebe programlarına aşinalığım olsun diye dün kurstan aradılar
Cumartesi tanışma toplantısı varmış normalde derslerde saat 8.30-13.00 arasıymış
Sabah çok erken olması kafamı karıştırıyor zaten hafta içi 7 de kalkıyorum tabiri caizse sürünerek haftasonlarım tek teselliydi şimdi yine 7 de kalkmam gerekicek
Mayısta atanamazsam kasıma kadar bişe değiştiririm gibi geliyor işimden memnunum ama ücretten memnun değilim sigortamda yok
Dişimi sıkıp kursa gitsemmi ekstra tecrübe iyimidir,yoksa boşversemmi bilmiyorum :18:
Bide işin haftasonları nerden baksan 2 saat fazladan yürümesi var tabi buda olumlu bi özellik gibi geliyo diyetime faydası olur sanırım
Gülçinim hadi gözün aydın tatlım işte bazen reql bizi böyle üzüyor inş. sevinen taraf her zaman biz oluruz güne mutlu uyanmak çok güzel mutluluk hormonuyla ilgili bişey bu bende güne her zaman pozitif başlamaya çalışırım mutlu ve kendisiyle barışık biriyim ama insanın her anı aynı olmayabiliyor hayat inişli çıkışlı derler ya belkide hep mutlu olsak deqerini anlayamayız doqadan form çayını bende çok seviyorum ve dönüşümlü kullanıyorum 4 çeşit çayım var hepsinden 1 fincan hergün içmeye çalışıyorum bu beni çok motive ediyorGünaydin hatunlarrr,
Amaaaaan aaamaaaaan nasil mutluyum nasssilll
Nerdeyse 1 ay gec gelen regl'im bugün bana sürpriz yapti
Sabah sabah ne kosturdum, ve oynadim evde görseniz kesin bu kizda bir aksaklik var derdiniz
Kuzenimin nisanindan dolayi, basimiz o kadar kalabalik ki...
Uzakdan gelen misafirlerimiz cok fazla..
Ondan dolayi,sizden cok cook uzak kaldim..
Vauu, benim hic bi bitki cayim kalmadi bir yesil cayim var..
Onuda ic ic öööggh geldi..
Türk marketine gidebilirsem,
dogadan form ve earl grey almayi düsünüyorum..
Maglum, burada herseyi bulamiyoruz...
İzlem hoşgeldin cnm tatilin keyfini çıkar eminki çok soquktur bikaç sene önce 15 tatilde bizde safranboluya gitmiştik gittiğimiz gece öyle bir kar yaqdıki 1 hafta yollar açılmadı o zamanlar çok kızmıştım köyde kaldık diye ama şimdi hoş bir anı oldu..merhabalar herkeseee
siziii çookk özledim
cuma gidip pazar dönücem demiştim, hadi salıya kadar kalayım sporum var kaçıramam demiştim
bir soğuk bir kar bir tipi aman allahımmm
yurt geneli çok soğuk zaten hepiniz bilirsiniz yerimden kıpırdayamadım yanii
çok da iyi oldu, biz evde klimayla ısınıyoruz bu soğukta bizi klima filan ısıtmazdı
eşimi arıyorum donuyorum klimanın altındayım diyor
biz burda sıcacık sobanın başında çayımız üstünde tıkır tıkırkaynıyorr, harika yaa keyif yapıyorum
sporum kaldı tabii, diyet miyette hak getire
dikkat ettiğim kada ediyorum, pilates lastiğimi yanıma almıştım
arada bir onunla spor yapıyorum
bugün ebru şallıyla yaptım lastik ve topla hergün yapıcam burda yarıştan kopamam yaneee
nee alemdesiniz kızlar yaa hastalık kötü bişiy yoktur umarım
kavgaa döğüşte yoktur
pazar dönerim artık eşim gelecek almaya o zamana kadar biraz daha tadını çıkarayım
ama kesin artılarla dönerim eksilerlede dönebilirimmm
sevgili rakibem süreyyyaaaasevinme hiç
sena abla eşinle kaç senelik evlisiniz siz ben hep okuyorumda demekki aşk ölmüyormuş çok hoş yani benim hep korkum ilerde evlenceğim kişiyle bigün aşkım biterse olur ama sizinki çok güzel kızın vardı 15 yaşında sanırım yani baya senelik evlisiniz çok güzel allah nazarlardan saklasın
feryalcim ben 16 yıllık evliyim 36 yaşındayım 15 yaşında bir prensesim 12 yaşındada bir prensim var (efnan-berke) koçişe gelince arada yastık kavgası yaparızeşim çok iyi biridir istanbul valiliqinde vali beyin makam şoförlüqünü yapıyor bana çok düşkündür ben olmadan hiçbişey yapmaz gündüz canı bişey istese asla alıp tek başına yemez ya eve getirir beraber yeriz yada birlikte dışarda yeriz günde kaç defa arar sorar elbetteki arada tartışırız ama bu içimizdeki sevgiyi öldürmez mesela akşam eve gelinceye kadar birbirimizi özleriz aşk demişsin kendi adıma şöyle söyliyim aşk ölmüyorda feryalcim yön deqiştirip yerini sevgiye bırakıyor bence en saqlamı sevgidir çünkü hiç bitmez ...
aaaaa bende izmirliyimbize kar hayal canım
Canım izmirin nersindensin bende her yaz izmire tatile gelirim..
geçen yaz sabah 7 de gidiyordum yine iyi oluyordu eve gelince eşim işe gidiyordu,yağmurlar başlayınca bırakmıştım,üşendim gitmeye,bakalım bu sene belki öyle yaparım erkenden gidince bir tek parkı süpüren çöpçü birde benim gibi 2-3 kadın oluyorçöpçü süpürüyor sonra banka oturup sigarasını yakıp bizi izliyordu
çok haklısın canım bende düşündüm öqlen yiceme poçayı sabah yiyim en azından eritirim diye düşündüm ve öqlen dışarda yemek yedim arkadaşlarla yemedim biraz üzüldüler onlara katılmadım diye ama bende çaya yetişirim dedim ve yemeqimi yiyip hemen kursa döndüm form çayımı onlarla içtim daha yeni eve geldim dışarsı buz gibi Allah dışarda kalanlara yardım etsin eve gelene kadar dondum onlar napsın hem sana yazıyorum hem çorba içiyorumakşam yemeqim bu bnm öqlen çeşit çoktu bir iki atıştırdım ama tok tuttu beni çorbayla kapatıcam günü bende bitki çayımı yapıyım biraz dinleneyim laptopun şarjı ypılmış akşam rahat rahat girerim görüşürüz tatlım
Canım çok geçmiş olsunevet annelerimiz.. en deqerli varlıklarımız.. iyiki varlar bende anneme babama çok baqlıyım daha onlar gideli 4 gün oldu ama sanki aylaydrı görmüyorum gibi özledim bu konuda çok duygusalım yazarken bile sulandı gözlerim..
Canım bende ismek kurslarına gidiyorum her sene abone olmuş gibi devam ederim birçok bölümüne gittim bu yılda rölyefte 2. yılım herşeyden önce aile sıcaklıqı var ismeklerde sosyal açıdan eşi benzeri olmayan bir yer kimse kimseyi kırmaz herkes birbirine saygılı arayıpta bulunmucak kadar deqerli bir yer bilgisayarlı muhasebeye mutlaka gitmelisin sertifikanı al cnm ayrıca ismeklerde iş imkanıda bulabiliyosun çok yardımcı oluyorlar sabah erken kalkmayı hiç dert etme başladıktan sonra çok seveceksin sabah olsada kursa gitsem diyeceksin bu imkanlardan mahrum kalma derim hakkında en hayırlısı ne ise o olsun..
Gülçinim hadi gözün aydın tatlım işte bazen reql bizi böyle üzüyor inş. sevinen taraf her zaman biz oluruz güne mutlu uyanmak çok güzel mutluluk hormonuyla ilgili bişey bu bende güne her zaman pozitif başlamaya çalışırım mutlu ve kendisiyle barışık biriyim ama insanın her anı aynı olmayabiliyor hayat inişli çıkışlı derler ya belkide hep mutlu olsak deqerini anlayamayız doqadan form çayını bende çok seviyorum ve dönüşümlü kullanıyorum 4 çeşit çayım var hepsinden 1 fincan hergün içmeye çalışıyorum bu beni çok motive ediyor
İzlem hoşgeldin cnm tatilin keyfini çıkar eminki çok soquktur bikaç sene önce 15 tatilde bizde safranboluya gitmiştik gittiğimiz gece öyle bir kar yaqdıki 1 hafta yollar açılmadı o zamanlar çok kızmıştım köyde kaldık diye ama şimdi hoş bir anı oldu..
sena abla eşinle kaç senelik evlisiniz siz ben hep okuyorumda demekki aşk ölmüyormuş çok hoş yani benim hep korkum ilerde evlenceğim kişiyle bigün aşkım biterse olur ama sizinki çok güzel kızın vardı 15 yaşında sanırım yani baya senelik evlisiniz çok güzel allah nazarlardan saklasın
feryalcim ben 16 yıllık evliyim 36 yaşındayım 15 yaşında bir prensesim 12 yaşındada bir prensim var (efnan-berke) koçişe gelince arada yastık kavgası yaparızeşim çok iyi biridir istanbul valiliqinde vali beyin makam şoförlüqünü yapıyor bana çok düşkündür ben olmadan hiçbişey yapmaz gündüz canı bişey istese asla alıp tek başına yemez ya eve getirir beraber yeriz yada birlikte dışarda yeriz günde kaç defa arar sorar elbetteki arada tartışırız ama bu içimizdeki sevgiyi öldürmez mesela akşam eve gelinceye kadar birbirimizi özleriz aşk demişsin kendi adıma şöyle söyliyim aşk ölmüyorda feryalcim yön deqiştirip yerini sevgiye bırakıyor bence en saqlamı sevgidir çünkü hiç bitmez ...
Çiğlide oturuyorum canım
çok haklısın canım bende düşündüm öqlen yiceme poçayı sabah yiyim en azından eritirim diye düşündüm ve öqlen dışarda yemek yedim arkadaşlarla yemedim biraz üzüldüler onlara katılmadım diye ama bende çaya yetişirim dedim ve yemeqimi yiyip hemen kursa döndüm form çayımı onlarla içtim daha yeni eve geldim dışarsı buz gibi Allah dışarda kalanlara yardım etsin eve gelene kadar dondum onlar napsın hem sana yazıyorum hem çorba içiyorumakşam yemeqim bu bnm öqlen çeşit çoktu bir iki atıştırdım ama tok tuttu beni çorbayla kapatıcam günü bende bitki çayımı yapıyım biraz dinleneyim laptopun şarjı ypılmış akşam rahat rahat girerim görüşürüz tatlım
Canım çok geçmiş olsunevet annelerimiz.. en deqerli varlıklarımız.. iyiki varlar bende anneme babama çok baqlıyım daha onlar gideli 4 gün oldu ama sanki aylaydrı görmüyorum gibi özledim bu konuda çok duygusalım yazarken bile sulandı gözlerim..
Canım bende ismek kurslarına gidiyorum her sene abone olmuş gibi devam ederim birçok bölümüne gittim bu yılda rölyefte 2. yılım herşeyden önce aile sıcaklıqı var ismeklerde sosyal açıdan eşi benzeri olmayan bir yer kimse kimseyi kırmaz herkes birbirine saygılı arayıpta bulunmucak kadar deqerli bir yer bilgisayarlı muhasebeye mutlaka gitmelisin sertifikanı al cnm ayrıca ismeklerde iş imkanıda bulabiliyosun çok yardımcı oluyorlar sabah erken kalkmayı hiç dert etme başladıktan sonra çok seveceksin sabah olsada kursa gitsem diyeceksin bu imkanlardan mahrum kalma derim hakkında en hayırlısı ne ise o olsun..
Gülçinim hadi gözün aydın tatlım işte bazen reql bizi böyle üzüyor inş. sevinen taraf her zaman biz oluruz güne mutlu uyanmak çok güzel mutluluk hormonuyla ilgili bişey bu bende güne her zaman pozitif başlamaya çalışırım mutlu ve kendisiyle barışık biriyim ama insanın her anı aynı olmayabiliyor hayat inişli çıkışlı derler ya belkide hep mutlu olsak deqerini anlayamayız doqadan form çayını bende çok seviyorum ve dönüşümlü kullanıyorum 4 çeşit çayım var hepsinden 1 fincan hergün içmeye çalışıyorum bu beni çok motive ediyor
İzlem hoşgeldin cnm tatilin keyfini çıkar eminki çok soquktur bikaç sene önce 15 tatilde bizde safranboluya gitmiştik gittiğimiz gece öyle bir kar yaqdıki 1 hafta yollar açılmadı o zamanlar çok kızmıştım köyde kaldık diye ama şimdi hoş bir anı oldu..
Maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin.Ne güzel 16 yıllık evlilikte biz 3 yıllık evliyiz ilk yıllarımız sıkıntılı geçti çocuk olunca düzelir dediler ama çok bişey değişmedi eşim önceliği önce ailesine veriyor artık kendi evi eşi çocuğu ilk sırada olmalı ama anlamıyorum nasıl oluyor.oğlum 4 gülüktü hastaneye kontrole gittik doktor sarılık iyi ki geldiniz çok ilerlemiş beyne zarar verebilirdi dedi ama nasıl ağlıyorum bi taraftan ağlama üzülme sütün kesilir diyorlar.Neyse eşim annesini aradı oğlumuzun durumunu bildirmek için o arada annesi kaynımın rahatsızlığı vardı bulunamamıştı(eklem romatizmasıymış gazi hast.)çok hasta yürüyemiyor topallıyor vs.anlattı eşim odaya girdi oğlun ışığın altında "allahım kardeşim iyilwşsin senden başka bişey istemiyorum" dedi.o kadar üzüldüm ki tabii allah herkese şifa versin ama allahım oğluma kardeşime şifa ver dese bu kadar alınmazdım.Herşeyde ilk onlar geliyor biz ne zaman kaide alınacağız.Kayınvalidem nasıl yapıyor her seferinde ilgiyi üstüne çekiyor anlamıyorum..çok dertliyim diyet gurubundan çıktım gelin kaynana sohbetine girdim.neyse allah herkesin evinde sağlık huzur versin tüm sevdikleriyle....sena abla eşinle kaç senelik evlisiniz siz ben hep okuyorumda demekki aşk ölmüyormuş çok hoş yani benim hep korkum ilerde evlenceğim kişiyle bigün aşkım biterse olur ama sizinki çok güzel kızın vardı 15 yaşında sanırım yani baya senelik evlisiniz çok güzel allah nazarlardan saklasın
ayy ne kadar güzel öyle sözler duymak uzun zamandır hasretim bende o tür sözlere inşallah bende işe başladımda zayıflamış olurumda aynı sözleri duyarım canım sen kaç ayda verdin o kiloyu bide doğum yapalı ne kadar oldu senin
sevgi senin adına sevindim canım çok güzel 20 gün daha evdesin ne güzel sözler dumuşsun canım darısı başımıza
sevgicim senin adına çok sevindim cnm bunlar çok önemli şeyler haftanın 4 günü evde olmak sana müthiş moral olur en azından bir süre daha aklın bebekte kalmaz bu arada biraz daha büyümüş olur
Kızlar bunu bugün çektim.Uzun süredir giyemediğim bir kotum vardı ona sığdım bugün,o mutlulukla çektim bunları.Aslında 80 kilo olduğumda koyacaktım ama nehir ikna etti.80 olduğum da boydan koyacağım bol bol zaten.
Üzerimde bir atlet,onun üstünde de boğazlı badi var o kadar.Altımda da sadece kot.
Emolar gibi fotoğraf çektim aynada sizin için hiç sevmediğim halde :))
evet ya ,karni hadi mekikle sikilastirdik,basenlerde eride diyelim ama cok kilo verince üstüne emzirmede eklenince gögüslerde sarkiyor onu napicaz.onlar bir spor hareketi yokmu geri kalmasinlar yazik
selamlar hanımlar:)
benıde aranıza alıın.. doğumdan snra kılolar yapıstı kaldı napıcam ne edıcem bılmıyorum..
inş sende duyarsın bu mutluluğu tadarsın
bugünde raporumu götürdüm iş yerine
sn bu işi biliyosun gibi sözler işittim
gururlandım ne yalan söyliim
2,5 ay gibi bir sürede verdim
darısı başına nehircim
teşekkür edrim
bu süt izni süper olacak
en azından 3 gün için bi yardımcı bulmam kolay olacak
lilium
sanki seninle tipimiz benziyor
yanlış algılamadıysam tabi
benim bel ince
alt göbek var
mide yok
üst baldırda kilo var
yağlarım hiç bir bölgemi küstürmedi eşit gibi dağılmış sankim
eline 500ml lik iki su şişesi al
öne doğru eğil
kolları sırta doğru aç kapa
yani elleri birleştir
hani çocuklar kocaman seviyom seni yapıyo ya kollarını açarak
o hareketi öne eğilerek yapcan
verdiğim örneğim süper ama dimi
aldık bile
hoşgeldin
bende 8 aralıkta yaptım doğum
Merhaba Yemekteyizi izlemek sizi acıktırmıyor mu?Ben doğum iznindeyken hiç kaçırmıyordum farklı gördüğüm şeyleri hemen deniyordum.özellikle tatlıları hatta iki tarif favorim çok severek yapıyordum ve yiyordum.Allahtan işe başladım izlemiyorum.Şahsen ben dayanamıyorum.Göz görmeyince gönül katlanıyor misali
hosbuldum:) bende 2 ekımde siz maasallah vermıssınız baya darısı basımaneler yapıyorsunuz emzırıyormusunuz sızde?
işte kızlar yediklerim nasıl sizce
KAHVALTI üç dilim tam buday ekmegi bir yumurta ıkı catal peynir yarım domates yarım salatalık yeşil cay
ÖGLEN yarım tabak kuru fasulya ıkıkaşık pilav ve roka salatası
ARA birbucuk portakal küçüktü ıkı ceviz bir form cay
AKŞAMbir tabak kıymalı kabak yemegi üç kaşık yogurt
kızlar lütfen yorumlayın hatalarımısöyleyin :18::18::18:
Maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin.Ne güzel 16 yıllık evlilikte biz 3 yıllık evliyiz ilk yıllarımız sıkıntılı geçti çocuk olunca düzelir dediler ama çok bişey değişmedi eşim önceliği önce ailesine veriyor artık kendi evi eşi çocuğu ilk sırada olmalı ama anlamıyorum nasıl oluyor.oğlum 4 gülüktü hastaneye kontrole gittik doktor sarılık iyi ki geldiniz çok ilerlemiş beyne zarar verebilirdi dedi ama nasıl ağlıyorum bi taraftan ağlama üzülme sütün kesilir diyorlar.Neyse eşim annesini aradı oğlumuzun durumunu bildirmek için o arada annesi kaynımın rahatsızlığı vardı bulunamamıştı(eklem romatizmasıymış gazi hast.)çok hasta yürüyemiyor topallıyor vs.anlattı eşim odaya girdi oğlun ışığın altında "allahım kardeşim iyilwşsin senden başka bişey istemiyorum" dedi.o kadar üzüldüm ki tabii allah herkese şifa versin ama allahım oğluma kardeşime şifa ver dese bu kadar alınmazdım.Herşeyde ilk onlar geliyor biz ne zaman kaide alınacağız.Kayınvalidem nasıl yapıyor her seferinde ilgiyi üstüne çekiyor anlamıyorum..çok dertliyim diyet gurubundan çıktım gelin kaynana sohbetine girdim.neyse allah herkesin evinde sağlık huzur versin tüm sevdikleriyle....
bu gün 30 yürüyüş yapabildim artık çok rahat bacak bacak üstüne atabiliyorum dün akşamda boyumu ölçtük 1.76 çıktı
tartıda 79 görünce annemlere size baklava alcam 1 kilo dedim 1 nisanda inşllah nasip olur
boğazım şişti
sanırım hasta olacağım
ilaç kullanamayacağım
tavuk çorba içiyorum dünden beri
fayda etmedi
diyet yalan oldu bu arada
çikolatalar vs saymiim kötü örnek olmiim
arkadaşlar iki gündür sağolsunlar masaları dolduruyorlar
benim için yapılıyor diye reddetmek ayıp olur dedim
hem şimdi yiyecekler arkamdan ağlar da dedim
yedimde yedim
yarın yüz karası olarak karşınızda olacağım
lilium fotolar tamamen açılınca iyice bakımda yok anam vazgeçtim biz benzemiyos
sen çok zarif duruyorsun maşallah
oğluşumda nezle oldu gece öksürdü kustu
iştahsız
bebeğede geçerse biz yandık
kızlar bugünlerde bende bir çanta sevdası başladı
hani öyle gidip bi kaç tane filan almadım
ihtiyacım vardı bi tane aldım
ama aklım beğendiklerimde kaldı
çeşit çeşit renk renk çantalar almak istiyorum
dün etinin müslisini aldım meyvelisini
kellogs meyvelide var evde
nesfit tükettim geçmişte en çok
ama ben bunların hiç birini birbirinden ayırt edemedim hepsi birbirinin aynısı bence
sadece nesfit daha tatlı o kadar
emziriyorum evet
spor yaptım yüüdüm koştum
ama ankara kar altında şimdi gidemiyorum
yaz gelmeden atmak istiyorum bütün fazlalıklarımı
selmacım ben pek yorum yapmak istemiyorum 20-30 kilo veren arkadaşlar varken haddime düşmez diye düşünüyorum
naçizane fikrimi söylemek istiyorum
sabah 3 yerine iki dilim yesen ekmeği
ve kuru fasülye yanında pilav olmazsa fasülye küser ama
küserse küssün deyip pilavı çıkarmak lazım galiba
izlem kaptaaaaaaaaaaaaan hoşgeldin
selamlar hanımlar:)
benıde aranıza alıın.. doğumdan snra kılolar yapıstı kaldı napıcam ne edıcem bılmıyorum..
bu gün 30 yürüyüş yapabildim artık çok rahat bacak bacak üstüne atabiliyorum dün akşamda boyumu ölçtük 1.76 çıktı
lilium
sanki seninle tipimiz benziyor
yanlış algılamadıysam tabi
benim bel ince
alt göbek var
mide yok
üst baldırda kilo var
yağlarım hiç bir bölgemi küstürmedi eşit gibi dağılmış sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?