hosbuldum erginsena:) nasıl verdın kılolarını neler uyguluyorsun:)
geçmiş olsun sevgi abla olsun sen 2 kere üst üste kilo verdin hakedersin bir kereden bişey olmaz
ay onada geçmiş olsun senin hastalık neysede bebeğin hastalığı kötü olur
cok guzel cocugu bırakıp yada alıp bıryere cıkamadıgım ıcın evde tıkıldım kaldım..
siz maasallah vermıssınız kalmamıs bısey..
sevdemercim bende 6 aralıkta doğum yaptım aramızda iki gün var ama sen ne güzel vermissin off ben veremedim hala ya inşallah hazirana kadar 70 kilo olurum bende
Senin fotolarını hiç görmedim ben sevgi.Ne mutlu bize işte bir yerde toplanmamış her yere eşit dağılmışlar
Ama yine de göbek - basen ağırlıklı tabi,orayı çok seviyorlar nedense
Kızlar çoooooook mutluyum
Neredeyse 1 senedir istediğim ama maddiyattan dolayı alamadığım yarı profesyonel fotoğraf makinasının kampanyasını buldum ve yarı fiyatına düştüğü için şartları zorlayıp aldım.Hala inanamıyorum rüya gibi geliyor çünkü o kadar çok istemiştim ki anlatamam
kilom sanırım boyumu baskılamış verdikçe boyum çıkıyo ortaya :86::86: 3 dilm yeme hakkım var
Canım çok geçmiş olsun sen emziriyorsun yüz karası falan boşver bunları geç önce saqlıqını ve bebeqini düşün gerisi gelir tatlım..
Canım müslilerin ne gibi bir faydasını gördün..
Canım ben ilk başladıqımda karbonhidrat diyeti yaptım yani et aqırlıklı beslendim 16 kiloyu bu şekilde verdim şimdi normal beslenme tarzına döndün sabah yediqim 2 dilim ekmeqim var onun dışında ekmek yemiyorum şekeri kestim suyu artırdım 5 ten sonra su ve bitki çayı dışında bişey yiyip içmedim ve kilolar gitti ..
teşekkür ederim feryalciim
bi kreyle kalırım inş
umarım bebeğe geçmez
hedef yaklaştıkça zorlaşıyor
bazen ümitsizliğe kapılsamda
inancımı korumak adına hayaller kuruyorum yaz gelecek
bi kaç yıl önce aldığım bi ton 38 bedenlerimi giyeceğim
10-15 güne havalar ısınır bence o zaman bebeğinle bol bol gezersin hem spor olur
inş canım
umarım hazirana bende 60 olurum
of yaa hayali bile nasıl mutlu ediyor insanı
benim doğum sonrası fotom vardı eklemiştim
şimdiki halimide çekip ekliycemde
oğlan makinanın objektifini çekiç yerine kullanmış
yapılınca ekliiim hemen
ya zaten kadınların bünyesi yağ yapıyor o da o bölgelerde toplanıyor
erkeklerinki kas oluyor
waaaow çok güzel hayırlı olsun
banada dün ve bugün arkadaşlaım
boyun ne kadar uzun duruyor dediler
en son 9 aylık hamileyken gördükleri için
kilo kısa gösteriyor zeynepciiim
senacım
nasıl geçiim yaw artı olmayı
bunu takmasam burda ne işim var
çok şükür emziriyorum iki aydırda bi sıkıntı yok hem kilo verdim
müsliyi daha bir kez yedim
nesfit tükettim geçen yıl en çok
wc sıkıntısı yaşamadım
tok utuyordu
memnundum
çok güzel bir ödül olmuş ablacım güle güle kullan..
wc sıkıntısı yaşamadım
tok utuyordu
memnundum
[/B][/FONT][/COLOR]
teşekkür ederim feryalciim
bi kreyle kalırım inş
umarım bebeğe geçmez
hedef yaklaştıkça zorlaşıyor
bazen ümitsizliğe kapılsamda
inancımı korumak adına hayaller kuruyorum yaz gelecek
bi kaç yıl önce aldığım bi ton 38 bedenlerimi giyeceğim
10-15 güne havalar ısınır bence o zaman bebeğinle bol bol gezersin hem spor olur
inş canım
umarım hazirana bende 60 olurum
of yaa hayali bile nasıl mutlu ediyor insanı
benim doğum sonrası fotom vardı eklemiştim
şimdiki halimide çekip ekliycemde
oğlan makinanın objektifini çekiç yerine kullanmış
yapılınca ekliiim hemen
ya zaten kadınların bünyesi yağ yapıyor o da o bölgelerde toplanıyor
erkeklerinki kas oluyor
waaaow çok güzel hayırlı olsun
senacım
nasıl geçiim yaw artı olmayı
bunu takmasam burda ne işim var
çok şükür emziriyorum iki aydırda bi sıkıntı yok hem kilo verdim
wc sıkıntısı yaşamadım
tok utuyordu
memnundum
emziriyorum evet
spor yaptım yüüdüm koştum
ama ankara kar altında şimdi gidemiyorum
yaz gelmeden atmak istiyorum bütün fazlalıklarımı
selmacım ben pek yorum yapmak istemiyorum 20-30 kilo veren arkadaşlar varken haddime düşmez diye düşünüyorum
naçizane fikrimi söylemek istiyorum
sabah 3 yerine iki dilim yesen ekmeği
ve kuru fasülye yanında pilav olmazsa fasülye küser ama
küserse küssün deyip pilavı çıkarmak lazım galiba
ne demek canım tabiki söyle fikrini sen önce başardın şimdide başarıyorsun
izlem kaptaaaaaaaaaaaaan hoşgeldin
hoşgeldin canım..benim kilola da doğum sonrası malesef...
daha önce burda 15 kg vemiştim..hamile kalınca fazlasıyla geri geldi..
olsun...hep beraber vericez inş..
canım bence menün güzel...
pilavda da sorun yok..fasulyeyi de pilavı da ölçülü tutmuşsun..
canım öglen az yiyince akşam cok acıkıyorum saldırmaktan korktugum için öglen biraz fazla yiyorum
senin de menü güzel..
belirtmemişsin ama su içiyormusun??
gece yatmadan meyve ye veya süt iç emziriyorsan...
iyi günlerde kullan canım hayırlı olsunKızlar çoooooook mutluyum
Neredeyse 1 senedir istediğim ama maddiyattan dolayı alamadığım yarı profesyonel fotoğraf makinasının kampanyasını buldum ve yarı fiyatına düştüğü için şartları zorlayıp aldım.Hala inanamıyorum rüya gibi geliyor çünkü o kadar çok istemiştim ki anlatamam
konuya fransız kaldım ama sanırım çöpçü sendromu var eqer öyleyse çok kötü bişey bu ben olsam söylerim hatta biraz sert bir dille söylerim sizin burda oturup bizi izlemenizden rahatsızlık duyuyoruz buna devam ederseniz sizi yetkili mercilere şikayet ederim derim bu söz zaten ona yeter çünkü görev başında oturup keyif yapamaz yasak bizim burdaki yürüyüş kortumuzda güvenlikler kol geziyor 24 saat nöbet tutuyorlar çok şükür bu kunuda rahatız inş. en kısa zamanda sizlerinde bu şikayeti tatlıya baqlanır
hoşgeldin cnm
Canım ilk başlarda bütün erkekler bu tür davranışlarda bulunabiliyorlar evlendikten bir süre sonra daha ailelerine olan baqımlılıkları evdeymiş gibi devam ediyor bazıları zaman aşımında bu baqımlılıktan kurtulurken bazılarıda asla vazgeçmiyor bende buna yakın sorunlar yaşadım ama yapım gereqi susan sessiz kalan biri deqilimdir damarıma basanı yerden yere vururum sayqı gösterene saygının alasını gösteririm tabiri caizse bir söz vardır ya (yeri gelir köpek olurum yeri gelir melek olurum) hesabı nabza göre şerbet veririm çok mücadele ettim ve ben kazandım eşimlede zamanında çok sorunlar yaşadık ikimizde yıprandık şuanki mutluluqumuzun kıymetini anlamak için belkide bu sıkıntıları yaşamamız gerekiyordu demekki biraz mücadele etmek birazda sabretmek gerekiyormuş şimdi Rabbime şükürler olsun maddi manevi çokçok iyiyiz Rabbim herkese nasip etsin sende üzülme dicem ama biliyorum üzülmeden yapamazsın malesef hayattaki üzüntülerden payımıza düşeni alıyoruz aranızdaki sevgi baqları kuvvetliyse sabırlı ol derim tatlım birazda zamana bırak erkekler geç olgunlaşıyor ona zaman tanı unutmaki güneş hep karanlıqın ardından doqar ..
kilo verdikçe senin boyundamı uzuyor tatlımm
inşallah Rabbim kalbine göre verir ama sanki sen onlara deqilde onlar sana bişeyler vadetseydi daha etkili olurdu diye düşünüyorum cnm..
Canım çok geçmiş olsun sen emziriyorsun yüz karası falan boşver bunları geç önce saqlıqını ve bebeqini düşün gerisi gelir tatlım..
3 dilim ekmek yumurtada var biraz fazla gibi ama sabah erken saatte aldıysan çokta takılmamak lazım bunun dışında ben menünü beqendim cnm..
haklısın canım bu gün ekmek fazla kactı
Canım müslilerin ne gibi bir faydasını gördün..
bence çok güzel sena abla aşkta olsa sevgide olsa içinde ona bağlayan bi duygu olması ve bunun hep olması çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin arada herkes tartışır ya onlar tadı tuzu..
amin cnm Rabbim herkese hayırlı ve mutlu bir yuva nasip etsin..
senin kilonda olsam bugün yediklerimi asla dert etmezdim çok özenilecek bir kilodasın hayatım..
eflatuncum su içiyorum desem yalan olur içemiyorum midem bulanıyo sudan bebişi hem emziriyorum hemde mama veriyorum başından beri sütüm az geldi ilk zamanlar gayette bol yedim sütüm olsun diye ama banamısın demedi şimdi diyeteyim ama biliyorum ki yesemde farketmiyo bana kilo olarak geri dönüyo bari diyete başlim bu yediklerimlede hiç açlık çekmiyorum tek sıkıntı tatlı yiyememek onuda kayısıydı incirdi o tür seylerle geçiştiriyorum meyve yicem zaman onları tüketiyorum daha cok özelliklede kayısı
akşam yemeyim biraz kaçtı :18::18: onun için çayımı içiyorum şimdi yatmadanda içicem bi tane
evet boyum uzadıonlar bana 15 kg verice telefon alıcaz dediler aldılar en çok istedimi
menüm
kahvaltı
1 bardak su
1 küçük tam buqdaydan yapılmış poça
örgü peynir
5i 1yerde çay
ara
1 yeşil elma
öqlen
1 dilim bonfile
2 kaşık pazı kavurma
2 kaşık karnabahar/brokoli haşlaması
1 çatal tavuk salatası
1 çatal patlıcan közlemesi
cacık
ara
kayısılı form
akşam
1 kase tavuklu şehriye çorbası
ara
2 avuç fındık
yeşilçay
3 litre su..
yarın sabah son kez direksiyon tekrarı için kursa gidicez pazar sabahı direksiyon sınavımız var son sınavımız bu Allahım kolaylık ver yardım et..bu arada herkese hayırlı geceler kızlar acaip uykum geldi :79:
hiç öyleyapma bakim..nereden çıktı bu fındık şimdi
Allah yardımcın olsun.sana güveniyorum başaracaksın.kolay gelsin..
uykum kaçtı halbuki 10 da yatmıştım.eşim yatmaya gelince 1 de öyle döndü ki yatakta uyandım bi daha da dalamadım.aslında kafamda dolu.yaz yaklaşıyor.artık kazak vs olmayacak.resmen yiğidin malı meydanda olayı.her yaz nilgün neden 2 ay önce bir şeyler yapmaya başlamadın diye kızarım kendime şu an mart ayı aslında.acaba kararlar alıp yazsam mı ki?geçen şöyle bir şey okudum.aklımda kaldığınca yazmaya çalışayım.
bir gün bir şeyden dolayı çocuğa hocası diyorki düşündüğün şeyi bi kağıda yaz.o da ne gerek var hepsi aklımda diyor.hoca da tamam sen şu odaya geç geliyorum diyor.odada da bi bilgisayar var.ekranda şöyle yazıyor.5 dk sonra burası yok olacak diye.çocuk can havliyle oradan oraya kaçıyor kapıyı açmaya çalışıyor vs vs.sonra hoca kapıyı açıyor bakıyo çocuk bitkin bişekilde yerde.ne oldu diyor.demekki yazını da bi gücü varmış.
artık anlatım bozukluğu olduysa kusura bakmayın.ama hep kararlar alınıyor ama uygulamada sıkıntı yaşıyorum.yazmak mı gerek acaba?
iyi ki varsınız.hepinizi çok seviyorumiyi geceler
günaydın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?