80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm
kahvaltı
1 bardak su
1 küçük tam buqdaydan yapılmış poça
örgü peynir
5i 1yerde çay

ara
1 yeşil elma

öqlen
1 dilim bonfile
2 kaşık pazı kavurma
2 kaşık karnabahar/brokoli haşlaması
1 çatal tavuk salatası
1 çatal patlıcan közlemesi
cacık

ara
kayısılı form

akşam
1 kase tavuklu şehriye çorbası

ara
2 avuç fındık
yeşilçay

3 litre su..

hosbuldum erginsena:) nasıl verdın kılolarını neler uyguluyorsun:)

Canım ben ilk başladıqımda karbonhidrat diyeti yaptım yani et aqırlıklı beslendim 16 kiloyu bu şekilde verdim şimdi normal beslenme tarzına döndün sabah yediqim 2 dilim ekmeqim var onun dışında ekmek yemiyorum şekeri kestim suyu artırdım 5 ten sonra su ve bitki çayı dışında bişey yiyip içmedim ve kilolar gitti ..

geçmiş olsun sevgi abla olsun sen 2 kere üst üste kilo verdin hakedersin bir kereden bişey olmaz
ay onada geçmiş olsun senin hastalık neysede bebeğin hastalığı kötü olur

teşekkür ederim feryalciim
bi kreyle kalırım inş
umarım bebeğe geçmez

cok guzel cocugu bırakıp yada alıp bıryere cıkamadıgım ıcın evde tıkıldım kaldım..

siz maasallah vermıssınız kalmamıs bısey..

hedef yaklaştıkça zorlaşıyor
bazen ümitsizliğe kapılsamda
inancımı korumak adına hayaller kuruyorum yaz gelecek
bi kaç yıl önce aldığım bi ton 38 bedenlerimi giyeceğim
10-15 güne havalar ısınır bence o zaman bebeğinle bol bol gezersin hem spor olur

sevdemercim bende 6 aralıkta doğum yaptım aramızda iki gün var ama sen ne güzel vermissin off ben veremedim hala ya inşallah hazirana kadar 70 kilo olurum bende

inş canım
umarım hazirana bende 60 olurum
of yaa hayali bile nasıl mutlu ediyor insanı

Senin fotolarını hiç görmedim ben sevgi.Ne mutlu bize işte bir yerde toplanmamış her yere eşit dağılmışlar
Ama yine de göbek - basen ağırlıklı tabi,orayı çok seviyorlar nedense

benim doğum sonrası fotom vardı eklemiştim
şimdiki halimide çekip ekliycemde
oğlan makinanın objektifini çekiç yerine kullanmış
yapılınca ekliiim hemen

ya zaten kadınların bünyesi yağ yapıyor o da o bölgelerde toplanıyor
erkeklerinki kas oluyor

waaaow çok güzel hayırlı olsun

kilom sanırım boyumu baskılamış verdikçe boyum çıkıyo ortaya :86::86: 3 dilm yeme hakkım var

banada dün ve bugün arkadaşlaım
boyun ne kadar uzun duruyor dediler
en son 9 aylık hamileyken gördükleri için
kilo kısa gösteriyor zeynepciiim

senacım
nasıl geçiim yaw artı olmayı
bunu takmasam burda ne işim var
çok şükür emziriyorum iki aydırda bi sıkıntı yok hem kilo verdim

müsliyi daha bir kez yedim
nesfit tükettim geçen yıl en çok
wc sıkıntısı yaşamadım
tok utuyordu
memnundum

maasallah canım. benımde bı sekılde baslamam lazım.. doğum kılolarım aynen duruyor.. dogum yapalı 5 ay bıttı hala hamıleyken gıydıgım kıyafetlerımı gıyıyorum kendımden nefret ettım senın dedıgın sekılde deneyım bende.. ılacda alamıyorum emzırdıgım ıcın.. altıncılek ıyı falan dıyorlar ama?

benımde dolabım 38 - 40 bedenlerle dolu benımde tek hayalım onlara gerı donmek.. ıns bende basarırım..:) tesekkurler

müsliyi daha bir kez yedim
nesfit tükettim geçen yıl en çok
wc sıkıntısı yaşamadım
tok utuyordu
memnundum
[/B][/FONT][/COLOR]

bu ürünler nedense hep bana kilo vermemi engellicek gibi geliyor ben nesfit kullanmadım müsliyide daha yeni aldım peki nesfit kullanırken kilo vermen kolaylaştımı yada nasıl bir etkisi oldu olumlu yada olumsuz..

sevdemercim senin boyun kaç canım benimde doğumdan önce aldığım bi kotum var çok begenerek almıştım hatta o zaman diyetteydim 1 bedende küçük geliyodu bana ama başka yoktu zayflarsam giyerim diye almıştım ama nasip olmadı simdi onun içine gireceğim günü hayal ediyorum çok özledim kot giymeyi üstüne dar gömlek ve kısa bir ceket giymeyi birde ceketim var geçensene almıştım onuda o ikisine gireceğim günleri hayal edip duruyorum dolabı acıp onlara bakıp bakıp duruyorum melül melül ama onların icine girmem icin en az bir 10 kilo gitmesi lazım

iyi günlerde kullan canım hayırlı olsun

yarın sabah son kez direksiyon tekrarı için kursa gidicez pazar sabahı direksiyon sınavımız var son sınavımız bu Allahım kolaylık ver yardım et..bu arada herkese hayırlı geceler kızlar acaip uykum geldi :79:

kızlar bu günkü menümü yazayım
Kahvaltı 204 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
tulum peyniri 25 gr. 64 cal.
İlk Ara Ogun 0 cal.
bitki çayları - şekersiz 1 bard. 0 cal.
Öğle Yemeği 374 cal.
nohut yemeği 0.5 por. 176 cal.
danone doğal yoğurt 100 gr. 76 cal.
turşu - karışık 0.25 por. 17 cal.
pirinç pilavı 3 yemek kaşığı 105 cal.
İkinci Ara Öğün 16 cal.
kuru kayısı 1 ad. 16 cal.
Akşam Yemeği 486 cal.
ıspanak yemeği 1 por. 210 cal.
yoğurt (az yağlı) 100 gr. 63 cal.
makarna (haşlanmış) 3 yemek kaşığı 102 cal.
Ara 111 cal
danone activia probiyotik yoğurt - kuru kayısılı 110 gr. 111 cal.
TOPLAM KALORİ 1080 cal.

maalesef 1lt su

canım yanlış anlama lütfen ama senin su içmeme lüksün yok.zaten süt sudan oluşuyor ee su içmezsen yeterince sütün olmaz ki..ben dahil yaptığımız en büyük yanlış az su içmemiz.

akşam yemeyim biraz kaçtı :18::18: onun için çayımı içiyorum şimdi yatmadanda içicem bi tane

aa şaşırdım sen kaçırır mıydın canım?çok mu güzeldi yemekler bakim?anneciğinin eline sağlık.:82::82:

evet boyum uzadı onlar bana 15 kg verice telefon alıcaz dediler aldılar en çok istedimi

güle güle kullan..hakettin ama..

hiç öyle yapma bakim..nereden çıktı bu fındık şimdi

Allah yardımcın olsun.sana güveniyorum başaracaksın.kolay gelsin..

uykum kaçtı halbuki 10 da yatmıştım.eşim yatmaya gelince 1 de öyle döndü ki yatakta uyandım bi daha da dalamadım.aslında kafamda dolu.yaz yaklaşıyor.artık kazak vs olmayacak.resmen yiğidin malı meydanda olayı.her yaz nilgün neden 2 ay önce bir şeyler yapmaya başlamadın diye kızarım kendime şu an mart ayı aslında.acaba kararlar alıp yazsam mı ki?geçen şöyle bir şey okudum.aklımda kaldığınca yazmaya çalışayım.

bir gün bir şeyden dolayı çocuğa hocası diyorki düşündüğün şeyi bi kağıda yaz.o da ne gerek var hepsi aklımda diyor.hoca da tamam sen şu odaya geç geliyorum diyor.odada da bi bilgisayar var.ekranda şöyle yazıyor.5 dk sonra burası yok olacak diye.çocuk can havliyle oradan oraya kaçıyor kapıyı açmaya çalışıyor vs vs.sonra hoca kapıyı açıyor bakıyo çocuk bitkin bişekilde yerde.ne oldu diyor.demekki yazını da bi gücü varmış.

artık anlatım bozukluğu olduysa kusura bakmayın.ama hep kararlar alınıyor ama uygulamada sıkıntı yaşıyorum.yazmak mı gerek acaba?

iyi ki varsınız.hepinizi çok seviyorumiyi geceler

sabah tartı da 85.2 kg gördüm pazatesiden itibaren 100 gram dahi veremedim yaaaa neden ama
vücut korumaya mı geçti acaba na yapmam lazım fikir verin kızlar

günaydın cnm ahh cnaım yaa sevgili eşim bir paket çıtır çıtır fındıkla odaya girince 1-2 tane alıyım nefsimi körliyim dedim ama okadar çıtır çıtırdıki dayanamadım yedim ama pişman deqilim herzaman okadar güzel olmayabiliyorlar şimdi kursa gitmek üzereyim cnm güzel düşüncelerin ve desteqin için çok teşekküler nedense pazar günü sınavı geçemicem gibi bir his var içimde gözümde okadar çok büyüttümki anlatamam
günaydın kızlarrrr

günaydın cnm günaydın kzılarr herkese hayırlı cumalar ve güzel bildirimlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…