sevgi tatlı istemiyorum fazla..
diyet düzenli değil ama yapmaya çalışıyorum iştee..akşam arkadaşlar gelirkeen yaş pasta almış yiyemedim mesela iyi de oldu elvin durmadı çünkü
sütüm var fena değil.şimdi kucağımda emiyor.sab bizdede azıcık işe yaradı gibi ama %40 kadar
Bilmem bak aklıma takıldı, acaba sakıncası var mı?karabiber içimi yakıyor, terletiyor diye hastalığı atıyım diye çok içiyorum.birde bir arkadaşım greyfurt suyu zayıflatıyor demişti.o yüzden greyfurtu çok tüketiyorum...lut gölü tuzu almıştım ve şort 4-5 kez kullandım çok zahmetli banyo batıyor yerler bep yağ-tuz oluyor diye bıraktım.ab rocket aldım ama hergün kullanamıyorumşimdi pilates bandı almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar lütfen bana bilgi verir misiniz bacaklara popoya faydası oluyor mu?
nabersiniz şekerler,çocuklarımı uyuttumbabası ve danasını..yemek pişiriyorum akşama çıkıcam bende dışarı bir arkadaşımızın düğünü var oraya gidicem,güzel bir gün gerçekten işlerimi bitireyim de akşama ve yarına biraz gezeyim
selam kızlarrr ,herkesin keyfi fena değil..sevgicim hastalanmış geçmişler olsunnn......melocumda elvini emziriyor ,keyifler iyi yani...banuuuuu şeytanın bacaaanı kırdın kuuuu 600 gr.tebriklerrrrr twebriklerrrr..bu haftanın yüz karası benemmm bennnnn...artılarım var yaaa biliyordum zaten olacağını...hıhhhh napim yaaa 2 gün cozuttum karşılığını aldım hemen....
Selammmmmm KK'nin en güzel hatunlari
Nisan merasimi yüzünden coook geri kaldim sizlerden...
Regl oldum ya benden mutlusu, benden enerji depolu olani yokdur herhalde
Regl halinde, asiri derece de kacamak ve diyet disi coooook hareket de bulunmama ragmen
azicik da olsa eksideyimDedim kesin, 2-3 kilo almisimdir
Amaaaaan tartiya cikinca benden iyisi, benden gururlusu yokdu o tartinin üstünde ahahahahahah
Kilo bildirimi yapildimi bilmiyorum, gecmise bakmadim simdi bakicam ama
ben yine de yapiyim:
Baslangic : 87.7
Gecen hafta :79.6
Bu hafta : 79.4
Giden: 500 gr
Toplam giden: 8.3 Kg
Hedef : 60 Kg
Tuvalete cikamadim 2 gündür ve regl'im ..
Allah Kerim, insAllah gidecek bu yaglar..
Öpüyorum sizleri, simdi bisikletle gidis 5.6 km 'lik Türk marketine gidecegim.
Toplamda : 11.2 km 'lik sporumuda yapmis olacagim yyyuuuhuuuuuu
Allah'a emanetsiniz canlarimmm
canım haklısın makinen geldimi hiç busiteden alışveriş yapmamıştım problem olmaz inş. bu arada çok geçmiş olsunO zaman bence düşünme..Profesyonelliğe geçiş için bu s serisinden daha iyisi yok fiyat/performans açısından.Canon nikonunda yarı profesyonel makinaları var ama fiyatları çok uçuk.Eğer yenilenmiş ürün riskini göze alabilirsen bence sen de kaçırma.Ben bu modeli çok araştırdım emin ol memnun kalacaksın.
Bir de stok bitebilir haberin olsun.64 tane vardı 4 gün içinde tükendi bu yeni stok.
ben doğum yapalı 11 ay oldu nerdeyse ama ben de henüz regl olmadım...bi çaresine baksammıacaba yoksa normalmidir
olabiliyor canım öyle gayet normal amma yinede adet olmadım diye korunmazlık etme :)
eyvah.. ben de içiyorum beşi bi yerde..ne zararı olurmuş ki...
neyse bırakayım zararlıysa..
Canım ben baya bi araştırmıştım açıkca zararıyazmıyor ama zayarlıdır denmesi kafii bence
Arkadaşlar herkese günaydınnnalıntı yapmadım kızlar herkes gördüqüm kadarıyla iyi sevdemer sana ve kızına çok geçmiş olsun mutlaka doktora git bence kızlar bu arada sabah basküle bi çıktım 67.6 resmen şok oldum dün bir bütün simit k-bar 2 dilim ekmek ve müsli yedim bu sabah neye uqradıqımı şaşırdım dünden beri 1.100qr gitmiş bu bende ara sıra oluyor hamur işi yiyince birden kilo kaybı oluyor demekki vücut direnci kırılıyor açıkçası üzüldüm az az kilo vermek istiyorum birden kaybettiqim bukadar kilo beni korkutuyor ben hedefime ulaştıqım zamanda vücut kilo vermeye devam ederse napıcam ben hergün kaçamak yapıyorum yine veriyorum kızlar ben bu hafta doktora gitmeye karar verdim bunlar bence normal deqil
Allah allah inş bişey yoktur
hmmm madem öyle sebzeli pizza ye
Canım en son 3-4 ay önce kontrolden geçtim herhangi bir sorun yoktu deqerler gayet güzel çıktı ama dediğim gibi bu hafta çarşamba falan doktora gidicem komple çek-up yaptırıcam bakalım ne çıkıcak bide şu var ben çok bitki çayı ve su içiyorum günde 4 defa farklı farklı bitki çayları içiyorum etkisi olurmu bilemicem..sena yaaaaa
kız senin hipotiroidi hipertiroidiye çevirmesin..oluyor bu ..
canım haklısın makinen geldimi hiç busiteden alışveriş yapmamıştım problem olmaz inş. bu arada çok geçmiş olsun
ben doğum yapalı 11 ay oldu nerdeyse ama ben de henüz regl olmadım...bi çaresine baksammıacaba yoksa normalmidir
olabiliyor canım öyle gayet normal amma yinede adet olmadım diye korunmazlık etme :)
eyvah.. ben de içiyorum beşi bi yerde..ne zararı olurmuş ki...
neyse bırakayım zararlıysa..
Canım ben baya bi araştırmıştım açıkca zararıyazmıyor ama zayarlıdır denmesi kafii bence
Allah allah inş bişey yoktur
inşallah canım ama dediqim gibi daha öncede bikaç kez oldu uzun zamandır yemediqim simit beyaz ekmek yada hamurişi şeyleri yediqim zaman ertesi gün 1 kilonun üzerinde kilo kayıplarım oldu sanırım vücut kendi direncini kırıyor içimi rahatlatmak için doktora gidicem hemde komple bir kontrolden geçmiş olurum bakalım hayırlısı..
ol
bende gezmlere düğünlere gitmek istiyoruuuuuuuuuum
senin kız kaç yaşında huricim
Aramıza hoşgeldin
Yazdıklarını çok samimi ve güzel buldum aramızda çok yol katedeceğine eminim.
İnan ben de yemeği çok seven biriyim fakat buraya geldim geleli her şeye bakış açım çok değişti..Hayata çok farklı yönden bakmaya başladım desem yeridir.Buradakiler insanı çok güzel motive ediyorlar.Aradığın desteği burada bulacaksın
Bu arada ben derya 27 yaşındayım.
benim kızım 20 aylık oldu canım,bu arada düğünden vaz geçtik eşim taksime fal baktırmaya gidelim dedi kızımı anneme bırakıp taksime gidicez,kaynanamda anneme gidecek bakalım anane ve babanne olmasına ramen ne vukaatlar işleyecek
Buda Benim Bugünkü Menümdü :
Sabah :
3.Tane Kuru Kayisi
1.Bardak Ilik Su
Kahvalti:
2.Tane Kizartilmis Ekmek
4.Tane Zeytin
2. Tane kk Peynir
Domates-Salatalik-Sari Biber
1. Tk. Bal
2.Kupa Yesil Cay
1.5.saat Yürüyüs ...
Ara : Üzümlü Ev Yapimi Ekmek(2.Dilim )
1.Tane Havuc (Dengelesin Diye)
Aksam:
2.Tane Haslanmis Sosis
2.Dilim Ekmek
1.Tk Hardal
1. kiprit kutusu büyüklügünde Helva (korka korka yedim ama canim istemisti)
1.Tane Elma ve 1.Tane Kiwi
Bugün fazla kacirdim yeme isini galibaama aksam yedigimi yakmak icin
yegenlerimle top oynadim parkta :92:
sevgicim
o dediğin yiyip yiyipte kilo almayanlardan birini ben bulsam,ağzına iki tane çarpıcam ne derdim kalıcak ne de kederim....
naçizane fikrimi belirtmek istiyorum
ekmek bence çok olmuş
bi de bişi soriim
havuç nasıl ekmği dengeliyor
hatta meyvelerin yemeklerden en az iki saatten sonra ynmesi gerektiğini duymuştum
Selammmmmm KK'nin en güzel hatunlari
Nisan merasimi yüzünden coook geri kaldim sizlerden...
Regl oldum ya benden mutlusu, benden enerji depolu olani yokdur herhalde
Regl halinde, asiri derece de kacamak ve diyet disi coooook hareket de bulunmama ragmen
azicik da olsa eksideyimDedim kesin, 2-3 kilo almisimdir
Amaaaaan tartiya cikinca benden iyisi, benden gururlusu yokdu o tartinin üstünde ahahahahahah
Kilo bildirimi yapildimi bilmiyorum, gecmise bakmadim simdi bakicam ama
ben yine de yapiyim:
Baslangic : 87.7
Gecen hafta :79.6
Bu hafta : 79.4
Giden: 500 gr
Toplam giden: 8.3 Kg
Hedef : 60 Kg
Tuvalete cikamadim 2 gündür ve regl'im ..
Allah Kerim, insAllah gidecek bu yaglar..
Öpüyorum sizleri, simdi bisikletle gidis 5.6 km 'lik Türk marketine gidecegim.
Toplamda : 11.2 km 'lik sporumuda yapmis olacagim yyyuuuhuuuuuu
Allah'a emanetsiniz canlarimmm
canım haklısın makinen geldimi hiç busiteden alışveriş yapmamıştım problem olmaz inş. bu arada çok geçmiş olsun
sevgicim
o dediğin yiyip yiyipte kilo almayanlardan birini ben bulsam,ağzına iki tane çarpıcam ne derdim kalıcak ne de kederim....
Pardon Canim Ya Dün Görmemisim Yazini Simdi Gördüm
Hosbuldum Bu Arada :93:
Bende Burcu 20.5 ya$indayimTanistigima Memnun Oldummmm
Ben de beni görmedi diye üzülmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?