80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

buda benim bildirimim
başlangıç:85 kg
geçen hafta:67 kg
bu hafta:66.5 kg
giden: 500 gr
toplam:18.5 kg
hedef: 55

benim niye bu kadar yavaş gidiyor anlamıyorum ben ya

Tebrik ederim ceylancım.Ama sen baya kilo vermişsin ondan olabilir yavaş gitmesi.Bence yarım kilo yine de çok güzel sonuç

Ablam ben her gün mutlaka en az bir şişe en fazla 2 şişe soda içerim ama buraya yazmayı unutuyordum bazen.Günde 2 şişe soda çok faydalıdır diye biliyorum.Hem su yerine geçiyor hem midemi dinlendiriyor.Her yönden çok seviyorum yani.
Dolmanın yanına tavuk çorbası yaparım önden bir kase onu içerim o tıkar zaten sonrada ekmeksiz yerim iki dolmayı yeter bence,e yetsin yani

deryacım geçmiş olsun..dikkat et kendine..
hastalıkta diyet de hiç çekilmiyor..

Teşekkür ederim canım,evet insan hastayken tatlı istiyor canı çocuk gibi oluyor.O yüzden hiç sevmiyorum hastalığı özellikle şu dönemde.Ama biraz daha iyiyim bugün :13:

Günaydın kızlaaaarrrrr

Hasta ama mutluyum :87:

Ceylan tam gezilecek hava cidden Ama yok ki bir arkadaşım gezebileceğim
Bu fırsatı kaçırmayın arkadaşlar gezin gezin gezin

Tebrik ederim ceylancım.Ama sen baya kilo vermişsin ondan olabilir yavaş gitmesi.Bence yarım kilo yine de çok güzel sonuç
sağol ya evet sanırım ondan böyle yavaş gidiyor.gerçekten sabır istiyor bu iş.
Günaydın kızlaaaarrrrr

Hasta ama mutluyum :87:

Ceylan tam gezilecek hava cidden Ama yok ki bir arkadaşım gezebileceğim
Bu fırsatı kaçırmayın arkadaşlar gezin gezin gezin
gel gezelim nerde oturuyordun sen :))

filiz kıı beşibiyerdeyi güvenip içemiyosunda
anam o ne karabiberli çay
bu daha kötü değilmi
ben bi zayıflama iksirim vardı yapacaktım sırf içinde tane karabiber var diye hazırlamadım

deryaaaaaa
foto makinasından yana son günlerde cinlerim tepemde geziyorum
oğlan doğduğunda abartılı denecek bi rakam verdik makina aldık
aslında bilgim dahilinde değildi benimki gitmiş kafasına göre takılmış
kodak 12mp vs özellikleri prof makina gibi
ama gel gelelim
kullandığım ilk günden itibaren her defasında beni pişman etti
kırmızı göz çıkmasın diye bi ayarı var ama ayarlasan bu kadar kırmızı göz yapamaz bi makina sanırım
hareketli nesneler hep puslu
istediğin ayarı yap kaliteli bi çekim yapman mümkün değil
tek olumlu yanı dış mekanda çook güzel çekim yapıyor
artık onuda yapamıyos gerçi
oğluş objektifi halletti

aceba diyorum
tamirde çok isterlerse ucuz basit bi makinamı
alsam :44:

kıslar günaydın

evcek hasta olduk
kızım nefes almakta zorlanıyor
tıkanıyor
izotonik srum aldım burnuna fış fış yapcam
ilaç kullanamıyos ama inş ateş olmaz
benim boğazım bugün daha kötü şiş
az sonra aktara gidip çer çöp aliim diyorum
önerisi olan varmı

Sevgicim ben de şu güne kadar kodak kullandım.Kırmızı göz benimki de yapıyordu ama hiç sorun etmedim çünkü photoshopla hallediyorum.Ama ne olursa olsun kodak fuji,canon,nikon kadar olamaz.Eşim doğum günümde almıştı bilinçli alsaydım başka marka alırdım.Büyük ihtimal tamirine çok isterler.Eğer yeni bir makina düşünürsen sana bir kaç ürün göstereyim hepsi harika.Özellikle ilk vereceğim linkteki makineyi birebir kullandım inanılmaz bir makina.Bir de megapikseline filan aldanma.Megapiksel dedikleri fotoğrafın boyutundan ibaret kalitesiyle ilgisi yok.Buyur canım bir göz atarsın :

FujiFilm FinePix JX 250 indirimli fiyatıyla Türkiye'nin En Avantajlı ve En Seçkin Alışveriş Platformunda

FujiFilm FinePix Z70 indirimli fiyatıyla Türkiye'nin En Avantajlı ve En Seçkin Alışveriş Platformunda

Nikon CoolPix S3000 indirimli fiyatıyla Türkiye'nin En Avantajlı ve En Seçkin Alışveriş Platformunda

Eğer derya bunlar çok şöyle 200 liraya kadar bir makina istiyorum dersen hp nin bir modelini geçen arkadaşa aldık çok memnun kaldı 150 lira.Kampanyasının bitmesine 3 gün var,buyur o da burada :

Hepsiburada.com : HP SB360 12MP 3.0" LCD Dijital Fotoğraf Makinesi | Fotoğraf ve Kamera

Günaydın selma ablacım,kendi adıma iyiyim sen nasılsın ?
iyyim canım sagol :79::79:

gecmiş olsun sevgicim

valla ya tüh istanbul'a yolun düşerse bir gün tanışır gezeriz :13:

Ceylan istanbul benim doğup büyüdüğüm yer
O kadar özlüyorum ki onu anlatamam sana..Misafir gibi gelince de istanbulumu gezeyim ablamların mı gönlünü yapayım şaşırıyorum.Bir gün kimseye haber vermeden geleceğim sırf gezmek için o aman buluşuruz

kizlar günaydin

bugün bi arkadasimla yemege cikmam gerekiyo büyük ihtimalle pizza falan yeriz
arkadasimda erkek oldugu icin rejim yapiyorum demeye cekinirim kiz olsaydi neyse
yani mecbur yiicem :44:

bi pizzada kac kalori var biliyomusunuz??

bugün kahvaltida 1 dilim cavdar ekmegi ve 1 dilim salam yedim toplam 160 kalori falan yapiyo
bugün pizzadan baska bise yemem sanirim... günlük 1300 kaloriyi gecmemeye calisiyorum

melocuuuum
hoşgeldin tatlım
nasılsın
bebişin nasıl
ay benimki pek geveze olacak agulara başladımı arkası gelmiyor :)

sevgicim merhaba...

dün bu msjı gördüm tam cevap yazarken uyandı o saatten beri de yeni uyuttum gazı çok ne yazıkki

ben de azıcık rahatlasam ne güzel olacak..
bu arada bu hafta süper kilo vermişin tebrikler.fotoğraf beklerük.öncesi ve sonrası

sevgicim geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…