sevgicim merhaba...
dün bu msjı gördüm tam cevap yazarken uyandı o saatten beri de yeni uyuttum gazı çok ne yazıkki
ben de azıcık rahatlasam ne güzel olacak..
bu arada bu hafta süper kilo vermişin tebrikler.fotoğraf beklerük.öncesi ve sonrası
sevgicim geçmiş olsun canım
Arkadaşlar herkese günaydınnnalıntı yapmadım kızlar herkes gördüqüm kadarıyla iyi sevdemer sana ve kızına çok geçmiş olsun mutlaka doktora git bence kızlar bu arada sabah basküle bi çıktım 67.6 resmen şok oldum dün bir bütün simit k-bar 2 dilim ekmek ve müsli yedim bu sabah neye uqradıqımı şaşırdım dünden beri 1.100qr gitmiş bu bende ara sıra oluyor hamur işi yiyince birden kilo kaybı oluyor demekki vücut direnci kırılıyor açıkçası üzüldüm az az kilo vermek istiyorum birden kaybettiqim bukadar kilo beni korkutuyor ben hedefime ulaştıqım zamanda vücut kilo vermeye devam ederse napıcam ben hergün kaçamak yapıyorum yine veriyorum kızlar ben bu hafta doktora gitmeye karar verdim bunlar bence normal deqil
günaydınn yazdım snaıyourm ama meger yazmamşım
sevgicim
geçmiş olsun cnm sana ve kuzucugaa cnm ya miniciktir şimdi burnuda tıkanmıştır
meloş
cnm valla göüznü korkutmayım artık ama elvinciklee ugraşıp durcksın nefes almakta biraz büyüncee alabili,risn şekerm ama annelik herşeye ragmen güsel
selam abla,izlem,derya,nhr herkese slmm adını unuttupda yazamadıgım
kilo bildirimi yapayım
geçen hafta:66.4
bu hafta:65.8
giden :600
çizelgeme göre haylaaaa artıdayım yaww
amaa napalım az gitsinn temiz gitsin sonra gelmesin
zaten bundan sonraki hedefim ayda 2 kilo:=)
günaydınn yazdım snaıyourm ama meger yazmamşım
sevgicim
geçmiş olsun cnm sana ve kuzucugaa cnm ya miniciktir şimdi burnuda tıkanmıştır
meloş
cnm valla göüznü korkutmayım artık ama elvinciklee ugraşıp durcksın nefes almakta biraz büyüncee alabili,risn şekerm ama annelik herşeye ragmen güsel
selam abla,izlem,derya,nhr herkese slmm adını unuttupda yazamadıgım
Kızlar yarın biber dolması yapacağım..Acaba yenir mi yoksa kendime ayrı bir yemek mi yapayım çok kararsız kaldım :26:
ii geceler kızlar geçmişi okudum am apes ettdim valla yatıccam
nehircim demiş zaten anneme gitmiştim
tartılmaısm sabah bildiri m yaparım artıkın
kilo verenleri tebik ediyorum
veremeyenlerde haftaya inşş
günaydıııın kızlaray hava ne güzel tam gezilecek gibi
kıslar günaydın
evcek hasta olduk
kızım nefes almakta zorlanıyor
tıkanıyor
izotonik srum aldım burnuna fış fış yapcam
ilaç kullanamıyos ama inş ateş olmaz
benim boğazım bugün daha kötü şiş
az sonra aktara gidip çer çöp aliim diyorum
önerisi olan varmı
kizlar günaydin
bugün bi arkadasimla yemege cikmam gerekiyo büyük ihtimalle pizza falan yeriz
arkadasimda erkek oldugu icin rejim yapiyorum demeye cekinirim kiz olsaydi neyse
yani mecbur yiicem :44:
bi pizzada kac kalori var biliyomusunuz??
bugün kahvaltida 1 dilim cavdar ekmegi ve 1 dilim salam yedim toplam 160 kalori falan yapiyo
bugün pizzadan baska bise yemem sanirim... günlük 1300 kaloriyi gecmemeye calisiyorum
teşkr edrm
dr kapıları şimdi bin tane enfeksiyon yığlıdır
kapmadığımızada yakalanmayayım diye gitmiyorum
sena
çok iyi karar vermişsin dra gitmeyi düşünmekle
umaım bişi çıkmaz
inşallah cnm yarın direksiyon sınavını hayırlısıyla atlatayım sonrasında hafta arası bu işi hallederim
filiz kıı beşibiyerdeyi güvenip içemiyosunda
anam o ne karabiberli çay
bu daha kötü değilmi
ben bi zayıflama iksirim vardı yapacaktım sırf içinde tane karabiber var diye hazırlamadım
ömün arkam sağım solum sobeeeeee
Deryacım geçen resimlerini çekip eklemişsin.vucudun ölçülü gözüküyor.benim gibi armut tipi değilsin.istediğin kiloya gelince çok ii olacaktır kesin...ölçülerini biliyor musun?kendimle kıyaslıyacağım.benim göğüs100----bel88---basen120---baldır69----göbek105
canım yeşimin eşi evdeyse pc onda oluyor ondan girememiştir çatlar yoksa girmezse msnyide daha açmadım bilmiyorum ordamı hadi gidiyrouz biz gelicem az sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?