80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

derya
çok teşekkür edrim tatlım hepüsünü inceleyeceğim

selmacım çok sağol
inş geçer kısa zamanda

ben anladım zaten yazmadan çıkınca kesin elvin seni çağırdı dedim
benim çok oldu/oluyor saatlerce açtığımla kalıyor oturamıyorum

sab simpleks biraz rahatlamıştı meloş
çok çektim ben biliyorsun hala zaman zaman yaşıyoruz
zaten biri bitse biri başlıyor şimdide nezle olduk
rahatlamakmı nerdeee
allah başka dertler vermesin

senin diyetin ne alemde yapabiliyormusun
canın tatlı istiyormu
sütün nasıl

teşekkür ederim
sporda yapabilsem tam olcakta

sevgicim geçmiş olsun canım

tweşekkür ederim bnehircim

Arkadaşlar herkese günaydınnn alıntı yapmadım kızlar herkes gördüqüm kadarıyla iyi sevdemer sana ve kızına çok geçmiş olsun mutlaka doktora git bence kızlar bu arada sabah basküle bi çıktım 67.6 resmen şok oldum dün bir bütün simit k-bar 2 dilim ekmek ve müsli yedim bu sabah neye uqradıqımı şaşırdım dünden beri 1.100qr gitmiş bu bende ara sıra oluyor hamur işi yiyince birden kilo kaybı oluyor demekki vücut direnci kırılıyor açıkçası üzüldüm az az kilo vermek istiyorum birden kaybettiqim bukadar kilo beni korkutuyor ben hedefime ulaştıqım zamanda vücut kilo vermeye devam ederse napıcam ben hergün kaçamak yapıyorum yine veriyorum kızlar ben bu hafta doktora gitmeye karar verdim bunlar bence normal deqil

Son düzenleme:
günaydınn yazdım snaıyourm ama meger yazmamşım
sevgicim
geçmiş olsun cnm sana ve kuzucugaa cnm ya miniciktir şimdi burnuda tıkanmıştır

meloş
cnm valla göüznü korkutmayım artık ama elvinciklee ugraşıp durcksın nefes almakta biraz büyüncee alabili,risn şekerm ama annelik herşeye ragmen güsel

selam abla,izlem,derya,nhr herkese slmm adını unuttupda yazamadıgım

kilo bildirimi yapayım

geçen hafta:66.4
bu hafta:65.8
giden :600

çizelgeme göre haylaaaa artıdayım yaww
amaa napalım az gitsinn temiz gitsin sonra gelmesin

zaten bundan sonraki hedefim ayda 2 kilo:=)

teşkr edrm
dr kapıları şimdi bin tane enfeksiyon yığlıdır
kapmadığımızada yakalanmayayım diye gitmiyorum

sena
çok iyi karar vermişsin dra gitmeyi düşünmekle
umaım bişi çıkmaz

banucuuuum
yokluğun nasıl belli oluyor
izlemde yok ve daha bi çok arkadaş girmiyor bu günlerde
biraz tenha kaldık

teşekkür ederim
inş çabuk geçer
çocuklar hasta olunca insanın kolu kanadı kırılmış gibi oluyr

kilo bildirimi yapayım

geçen hafta:66.4
bu hafta:65.8
giden :600

çizelgeme göre haylaaaa artıdayım yaww
amaa napalım az gitsinn temiz gitsin sonra gelmesin

zaten bundan sonraki hedefim ayda 2 kilo:=)

son günlerde giden gelen artılardan kurtulmuşsun
kutlarım seni
ayda iki kilo bencede iyi
ama benim için geçerli değil çünkü ağırdan alırsam bu işi
biliyorum bırakırım ben

sevgi tatlı istemiyorum fazla..
diyet düzenli değil ama yapmaya çalışıyorum iştee..akşam arkadaşlar gelirkeen yaş pasta almış yiyemedim mesela iyi de oldu elvin durmadı çünkü

sütüm var fena değil.şimdi kucağımda emiyor.sab bizdede azıcık işe yaradı gibi ama %40 kadar

:79::79::79: hoş geldin canım

Kızlar yarın biber dolması yapacağım..Acaba yenir mi yoksa kendime ayrı bir yemek mi yapayım çok kararsız kaldım :26:

bulgurlu sanirim yiyebilirsin pirinc yerine bulgur kullanilmasi gerekmis ya diyette.

amin insallah canim

günaydıııın kızlar ay hava ne güzel tam gezilecek gibi

valla ya 15 derece avusturya bugün negüzel

canim emziriyorsan anne sütü biraz sür burun deliklerine nefes almasini kolaylastirimis

hmmm madem öyle sebzeli pizza ye

kızlat yüregim sızlarr
şimdi ben az kilo veridm bu haftaa yani aslında az da dgeil ama
vucudumda acaip bi toparlanma var yanlarım gidiyor
göbegim minicik kaldı alt göbegimmm

açıkcası yavaş yavaş görünmek istedigim görüntüye yanaşıyorum
çok mutluyum

önemli olan kça kilo oldugun degil nasıl görünmek istediign dir derler ya dogru gerçektende

filiz kıı beşibiyerdeyi güvenip içemiyosunda
anam o ne karabiberli çay
bu daha kötü değilmi
ben bi zayıflama iksirim vardı yapacaktım sırf içinde tane karabiber var diye hazırlamadım

Bilmem bak aklıma takıldı, acaba sakıncası var mı?karabiber içimi yakıyor, terletiyor diye hastalığı atıyım diye çok içiyorum.birde bir arkadaşım greyfurt suyu zayıflatıyor demişti.o yüzden greyfurtu çok tüketiyorum...lut gölü tuzu almıştım ve şort 4-5 kez kullandım çok zahmetli banyo batıyor yerler bep yağ-tuz oluyor diye bıraktım.ab rocket aldım ama hergün kullanamıyorumşimdi pilates bandı almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar lütfen bana bilgi verir misiniz bacaklara popoya faydası oluyor mu?

Deryacım geçen resimlerini çekip eklemişsin.vucudun ölçülü gözüküyor.benim gibi armut tipi değilsin.istediğin kiloya gelince çok ii olacaktır kesin...ölçülerini biliyor musun?kendimle kıyaslıyacağım.benim göğüs100----bel88---basen120---baldır69----göbek105

Filizcim ben 1,5 hafta önce ölçtüm en son.Senin ölçülerin iyiymiş benimkiler daha fenaydı
Hatırladığım kadarıyla 110 92 114 filandı.Ama ben bel diye göbek deliğinin 2 parmak üstünü ölçtüm.En ince yeri ölçmedim yani.Ben boydan göstermiyorum ama ölçülere baksana maaşallahım var
Bugün yeniden ölçüp yazarım.

nabersiniz şekerler,çocuklarımı uyuttum babası ve danasını..yemek pişiriyorum akşama çıkıcam bende dışarı bir arkadaşımızın düğünü var oraya gidicem,güzel bir gün gerçekten işlerimi bitireyim de akşama ve yarına biraz gezeyim

selam kızlarrr ,herkesin keyfi fena değil..sevgicim hastalanmış geçmişler olsunnn......melocumda elvini emziriyor ,keyifler iyi yani...banuuuuu şeytanın bacaaanı kırdın kuuuu 600 gr.tebriklerrrrr twebriklerrrr..bu haftanın yüz karası benemmm bennnnn...artılarım var yaaa biliyordum zaten olacağını...hıhhhh napim yaaa 2 gün cozuttum karşılığını aldım hemen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…