80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum canlar teşekkür ederimm

toparlanıcaz tabikiii, yarın bi sporuma başlıyım da gene
daha da azimlenirim ben :86::86::87::87::87:

kronik seni burda görmek ne güzell
hadi bakalım takibimdesin artık

izlem hosgeldin canim tekte gelmemisin artilarida yanindami getirdin ne
bende cizelgeden 1300 kg artidayim

yosungöz yazindan bisey anlamadim tuslarinmi takildi:26:

bende bugün fitne herbal tee aldim ictim 1 saat önce bakalim cumaya etkisni göstercekmi

kizlar ibrahim tatlises ölmüs biraz önce duydum dogrumu :26:,haberlere baktim bisey göreemdim spor haberleroine gecmisler

yosungöz mesaj sayının 100e tamamlanması için
bula bula bizim topiğimi buldun

bu uğraşında boşa gidecek yazıkk

havuclu kepek ekmegi almisdim cok lezzetli oluyor sade bile yerim,.onu yedim aksam yemegine ,belki sonra cayla bi dilim daha yerim

artıları getirdim ne olmuşş

ne bu yazılar ya cocukmu yapıyor acaba :26::26:

mesajlarını 100e tamamlamak için yapıyorlar selma ablam
ama az sonra banlanacaklarını bilmiyorlar sanırım

izloooooomm hoşgeldinnn

hoşbulduk tazee annemmmm
güzel yemekler yenmişşş
bende hamileyken, kipaya gitmiştik lokanta bölümünde
ana kucağında çok olsun 1 aylık bebekleriyle gelmişler
anne baba birde bebek o kadar özenmiştim kii

sende öyle yazınca bir an gözümde canlandırdım da çok hoşş yaa
bizde çok gittik tadını çıkarın sıkıca giydir bişiycik olmaz tatlım

kizlar ibrahim tatlises ölmüs biraz önce duydum dogrumu :26:,haberlere baktim bisey göreemdim spor haberleroine gecmisler

evet bende öğlen haberlerde gördüm silahlı saldırıya uğramış
başına isabet etmiş
oğlu filan nasıl ağlıyordu
ibrahim tatlısesi hiç sevmem ama neden bişiy olsun kii
onun içinde değerli insanlar vardır, allah yardımcısı olsun

Bugün hic disari cikamadim, gidipde alamadim o cayi yauuuuu:95:

izlem bende cok sevmem begendigim 2-3 tane sarkisi vardir eskilerden,okadar.ama derya tuna yada üzüldüm kadin pjimalariyla gitmis hastaneye ,farkinda bile degilmis ,ordakiler demis sonra kiyafetni felan getirmisler,cocuklari ve sevenleri icin üzülüyorum ...ölüm kimseye yakismiyor ama napicaz basimiza elbet gelicek

bu atv deki herşeye rağmen dizisinin ilk bölümü bizim orda
izmir bayındırda çekilmiş kızlar
ama başroldeki kız çok yapmacık geldi bana

gerbera hoşgeldin topiğimizee

ne kadar oldu başlayalı

hoşbulduk yeniyim daha doğru beslenmeyi uygulamaya ve öğrenmeye çalışıyorum

hmm 15 poseti 4 euro burda orada nekadar bilmiyorum....evimde birüsür cay oldu 2 kupa yesil cay,2 kupa form cay 1 kupa isirgan otu cayi iciyorum cokda su ,ve gün icinde basim dönüyor acaba caylardan olabülümü:26::26:

tansiyon düşürücü etkisi varsa olabilir

bende salatasını yapıyorum elmayı hiç duymamıştım ilginçmiş portakallı yemeqini ilk defa yedim hani derler ya anlatılmaz yaşanır diye bende anlatılmaz tadılır diyorum bugün aldım kerevizle portakal çarşamba günü yapıcam inşallah bnm yaptıqımda güzel olur sen nasıl yapıyorsun yemeqini cnm..

canım portakallı yemeqi salatadan çok daha güzel oluyor arasında daqlar kadar fark var ben onun kereviz olduqunu bilmeden yedim patates salatası görünümündeydi tadıda soslu salata gibi ama portakal çok bambaşka bir aroma vermiş mutlaka denemeni tavsiye ederim..

Kızlar bütün aksiliklere raqmen sınavı kazandıqım için kendimi ödüllendirdim ve koçişle künefe yemeqe gittik bir porsiyonun hepsini yedim hemde kaymaklı midem o kadar küçülmüşki zor bitirdim hatta bir ara koçişe baktım yermisin gibilerinden oralı olmadı 62.5 kilo koçiş ona yaklaşıyorum ya korkusuna yemedi sözde ben yiyince kilo veremicem onu geçemicem halbuki ben bugün herşeyi künefe yicem diye dengeledim akşam yemek bile yemedim sakın söylemeyin aramızda kalsın kızlarrr

kızlarrrr

evde şölen in bitter çukulatası var ,bir parça yedim ama hepsini yemek istiyorummmm...........biri beni tutsun durdurrsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:2:

bitter cikolata yenilebilirmis diyetteyken canim

tşkr ederim selmacım

bende bende bende
:84::84::84:

masallah cok iyi görünüyrsun canim az göbek var ama dogum yapali cok olmadi sende sanirim oda gider yakinda

hadiya o derece yani.bendemi alsam acaba dm den:26:

iyi yapmisn canim,anne evinde diyet zaten olmuyor klasik anne sözleri "eve gittimi devam yaparsin" yada "aman iyisin ne diyeti "....ben anneme caya gittimi bile kesin kacamaklarim daha cok oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…