80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrr

evde şölen in bitter çukulatası var ,bir parça yedim ama hepsini yemek istiyorummmm...........biri beni tutsun durdurrsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:2:

kızlar sağolun yaaaa bitter çukulatanın hepsini yemek istiyorum dedim, kimse tınmadı e öyle olsun..sizinde birgün canınızz pizza hamburger çukulata çekince, bende size ''eee ne duruyorsun git ye ''diycem işteeee hıhhhhhhhhhhhh

kızlarrrr

evde şölen in bitter çukulatası var ,bir parça yedim ama hepsini yemek istiyorummmm...........biri beni tutsun durdurrsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:2:

eğer o çukulatayı hemen ulaşamıyacağın bir yere kaldırmazsan sevdemer gibi görünmeyi unutmalısın maşşallah göbekler coşmuş 8 aylık olmuş minikin ama çukulatalardan başını alıpta göbüşünü sevememişsin yazık ama o kadar uğraşıyorsun hadi bırak onu yarın unutacaksın çukulatan olduğunu hatta gelince eşine yedir onu ohh ben yedim bitti dehadi benim güzel arkadaşım kendine eziyetten başka bişey değil kalk adaçayı yap iç

geçmi kaldım yoksa anca gördüm ne edeyim:2:yemedim de nolur

kızlar biraz sonra koçiş gelince ehliyetimi kutlamak için künefe yemeqe gidicez çok mutlyumm

bugünlerde inanılmaz paspalım
banu gördü halimi
pasta cila yapınca komple çekim yaparım

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

maşallah canım baya toparlamışsın birazda sporla sıkılaşıp bikaç kilo verdinmi bişeyciqin kalmaz

iltifatmı bu sözler
ıııyşhhh nası utandııım
tşkr ederim
sivri bir göbeğim var cıblak olunca çok sinir gözüküyor
yani herşey bu fotodaki gibi kamufle görünse ah keşke

senin fotolarında gayet formda görünüyor
ama işte dışı seni içi beni yakar misali hiç birimiz memnun dğülük halimizden

erdemde 4,5 aylıktı bıraktı
hep vicdan yaparım kendi kendime biraz daha uğraşsamıydım aceba alımıydı memeyi
bu bir ömür sürecek galiba sorgulayacağım kendimi
kızımı daha çok emzimk için elimden gleni yapacağım

sevdemer muhteşem görünüyor bende senin gibi olacağım inş. 6 ay sonra

teşekkür ederim
inş olacaksın tabiki
üzerimdeki fazladan 10 kiloyuda atiim o zaman kendimede muhteşem görüneceğim

kızlarrrr

hmen tarçınlı bişiler iç ve yarım saat bekle
tabi ben bu msjı yazana kadar çikolata mideye inmediyse

ayyy bayilazayiiiiiimmmmm

geçmişii oku oku bitmediii bitmeyecekkk

açlıktan öldüm kıçık cücük tuttu oturmaktan
çamaşır sericem karnımı doyurup gelicem oğlan uyurkennn allaaallllhhhhhh

3 saattir geçmiş okuyorum h-yahuuuuuuuu

afiyt olsun,hyırlı olsun

pek göze batacak sarkmam yok
ama ben daş gibi oliim diye çabalıyorum
spor demeeeeeee
çıkamıyorum kaç gün oldu
deli olacam yaaaaaaaaaa :84:
bi kaç kilo değil sena 10 kilo 10

sen şimdi gidecen gelecen tekrar geçmişemi dalacan yanüü

ahh canımm sen doyur karnını bitki çayını içerken okursun geçmişi bende şimdiden yazın 1 ay tatil yapıyoruz napsam diye düşünüyorum vınnmı alsak napsak :44:

Canım fit olucaksın emin ol azmetmek yeterli az sabır diyorum bebeqim biz hanımların isteyipte yapamayaqı hiçbişey yoktur hep beraber birbirimize destek olarak başarıcaz cnm

Kızlar ben kereviz yemeqini aqzıma sürmezdim geçen hafta kursta arkadaşlar yapmış patates salatası görünümündeydi meqer yemeqiymiş portakal suyuyla yapmışlar inanılmaz lezzetliydi tadı damaqımda kaldı birazdan pazara gidip kereviz alıcam ilk işim onu pişirmek kerevizi bu kadar seveceqimi dşünemezdim ..

hııı ama sende çok bağırdın gerbera yaaa:84:

yimedim yimedimmmmmmmmmmmmm o sırada araya başka bişey karıştı yimedimmmmmmm:92::92:

Bende kerevizi çok severim salatasıda güzel oluyor rendeleyip içine istersen ekşi yeşil elmada rendeliyorsun ceviz sarımsaklı yoğurt ve zeytinyağ süper oluyor.Ben genelde elmasız yapıyorum üstünede kerevizin yeşil yapraklarını doğruyorum...Portakallı yemeğide ayrı güzel...şimdiden afiyet olsun.Künefeyide çoook severim afiyet olsun...ben takınca takanlardanım günlerce üst üste yediğimi bilirimşimdi de nasıl bu yağlar eriyecek onu bilmiyorum...

ben de bayılırım kerevize ama hiç yemeğini yapmadım..
çiğden rendeleyip yoğurt ve 2-3 cevizle salatasını yapıyorum
harika oluyor..
çok da doyurucu...
orta boy bi patates büyüklüğünde keeviz yetiyor 1 tabak salataya..
ayyy canım çekti walla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…