kızlarrrr
evde şölen in bitter çukulatası var ,bir parça yedim ama hepsini yemek istiyorummmm...........biri beni tutsun durdurrsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:2:
kızlar sağolun yaaaa bitter çukulatanın hepsini yemek istiyorum dedim, kimse tınmadı e öyle olsun..sizinde birgün canınızz pizza hamburger çukulata çekince, bende size ''eee ne duruyorsun git ye ''diycem işteeee hıhhhhhhhhhhhh
bugünlerde inanılmaz paspalım
banu gördü halimi
pasta cila yapınca komple çekim yaparım
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
sen bizi kandır bakalım bebek doğurdum diyeeeeee,,,,,hani bebek nerde karın göbekkkkbenegeyi doğuralı birbuçuk yıl oldu halaaa şöyle görünemedim..sana maşallahhhhhhhhh
8 ayı doldurduk ve ege bıraktı..üstünde durdum emzirmek istedim fakat bir sabah kafasını çevirdi çeviriş o çeviriş...emmedi daha..çok üzülmüştüm..benden ayrlıyor gibi ne bilim grip hissetmiştim...tabi tabi iboya insan olduğu için üzülüyorum canlı olduğu için...gökşinde az önce beni bir kandırdı msn den ilkayyy ibo ölmüş diye hemen hürrüyete baktım yok öyle bişey ama asparagas haber çıkıyormuş bu yönde..
sevdemer muhteşem görünüyor bende senin gibi olacağım inş. 6 ay sonra
kızlarrrr
evde şölen in bitter çukulatası var ,bir parça yedim ama hepsini yemek istiyorummmm...........biri beni tutsun durdurrsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:2:
eğer o çukulatayı hemen ulaşamıyacağın bir yere kaldırmazsan sevdemer gibi görünmeyi unutmalısın maşşallah göbekler coşmuş 8 aylık olmuş minikin ama çukulatalardan başını alıpta göbüşünü sevememişsin yazık ama o kadar uğraşıyorsun hadi bırak onu yarın unutacaksın çukulatan olduğunu hatta gelince eşine yedir onu ohh ben yedim bitti dehadi benim güzel arkadaşım kendine eziyetten başka bişey değil kalk adaçayı yap iç
geçmi kaldım yoksa anca gördüm ne edeyim:2:yemedim de nolur
kızlar biraz sonra koçiş gelince ehliyetimi kutlamak için künefe yemeqe gidicez çok mutlyumm
maşallah canım baya toparlamışsın birazda sporla sıkılaşıp bikaç kilo verdinmi bişeyciqin kalmaz
ayyy bayilazayiiiiiimmmmm
geçmişii oku oku bitmediii bitmeyecekkk
açlıktan öldüm kıçık cücük tuttu oturmaktan
çamaşır sericem karnımı doyurup gelicem oğlan uyurkennn allaaallllhhhhhh
3 saattir geçmiş okuyorum h-yahuuuuuuuu
ayyy bayilazayiiiiiimmmmm
geçmişii oku oku bitmediii bitmeyecekkk
açlıktan öldüm kıçık cücük tuttu oturmaktan
çamaşır sericem karnımı doyurup gelicem oğlan uyurkennn allaaallllhhhhhh
3 saattir geçmiş okuyorum h-yahuuuuuuuu
afiyt olsun,hyırlı olsun
pek göze batacak sarkmam yok
ama ben daş gibi oliim diye çabalıyorum
spor demeeeeeee
çıkamıyorum kaç gün oldu
deli olacam yaaaaaaaaaa :84:
bi kaç kilo değil sena 10 kilo 10
sen şimdi gidecen gelecen tekrar geçmişemi dalacan yanüü
sevgi maşallah ya süpersin
bende zayıf olmak istiyorum
hıııeğer o çukulatayı hemen ulaşamıyacağın bir yere kaldırmazsan sevdemer gibi görünmeyi unutmalısın maşşallah göbekler coşmuş 8 aylık olmuş minikin ama çukulatalardan başını alıpta göbüşünü sevememişsin yazık ama o kadar uğraşıyorsun hadi bırak onu yarın unutacaksın çukulatan olduğunu hatta gelince eşine yedir onu ohh ben yedim bitti dehadi benim güzel arkadaşım kendine eziyetten başka bişey değil kalk adaçayı yap iç
geçmi kaldım yoksa anca gördüm ne edeyim:2:yemedim de nolur
Kızlar ben kereviz yemeqini aqzıma sürmezdim geçen hafta kursta arkadaşlar yapmış patates salatası görünümündeydi meqer yemeqiymiş portakal suyuyla yapmışlar inanılmaz lezzetliydi tadı damaqımda kaldıbirazdan pazara gidip kereviz alıcam ilk işim onu pişirmek kerevizi bu kadar seveceqimi dşünemezdim ..
Kızlar ben kereviz yemeqini aqzıma sürmezdim geçen hafta kursta arkadaşlar yapmış patates salatası görünümündeydi meqer yemeqiymiş portakal suyuyla yapmışlar inanılmaz lezzetliydi tadı damaqımda kaldıbirazdan pazara gidip kereviz alıcam ilk işim onu pişirmek kerevizi bu kadar seveceqimi dşünemezdim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?